!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΤΟ 1938.ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
ΤΑΥΓΕΤΗΣ
Phorum.gr user: ΤΑΥΓΕΤΗΣ

Re: ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΤΟ 1938.ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΥΓΕΤΗΣ »

Περιμενω την διαγραφη μου να βγω και να πω οτι ειμαι αντιστασιακος.
Οι κομμουνιστες με την απειλη σφαλιαρας που την βαφτιζουν βασανηστηριο το παιζουν αντιστασιακοι και μυξοκλαιγουν εγω με μια διαφραρα να με το συμπαθειο δεν εχω δικαιωμα να ειμαι αντιστασισκος;
Φυσικα και παραδεχομαι την ενοχη μου οτι χρησιμοποιω βιβλια και εγγραφα σε αυτα που γραφω που δεν συναδουν με το πνευμα των κομμουνιων του φορουμ που γραφουν μονο με το ..προοδευτικο μυαλο τους.φυσικα και παραδεχομαι οτι δεν χρησιμοποιω τα επισημα γακ αλλα καποια εγγραφα που πηρα σχεδον τσαμπα απο γυφτο στο μοναστηρακι αρα ειναι ακυρα(παρεπιπτωντως ζητησα οδηγιες πως μπαινουν φωτογραφιες στο φορουν μην τυχον και εχω ορεξη να τα πισταρω αν και δεν εχει νοημα,)

Και κατι σκομα.εχω και προκυρηξεις του κκε του 1930.αν τις χρησιμοποιησω (επειδη τις βρηκα σε γυφτο στο μοναστηρακι)θα κατηγορηθω οτι σας παραπλανω;θα επισυρει μεγαλυτερη τιμωρια;
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Αν λοιπόν ο Ταύγ(λ)ε(ν)της ήταν στις Δίκες της Μόσχας ως κατηγορούμενος, ενώπιον του διλήμματος:
"Ένοχος ή βλάξ"
θα αθωωνόταν λόγω βλακείας ακόμα και από τον κέρβερο Βισίνκι.
Αθώος λοιπόν, καμία διαγραφή δεν χρειάζεται αλλά τουναντίον, να συνεχίζει να μας διασκεδάζει και να αυτοεξευτελίζεται.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
ΤΑΥΓΕΤΗΣ

Αρχέλαος έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:25 Αν λοιπόν ο Ταύγ(λ)ε(ν)της ήταν στις Δίκες της Μόσχας ως κατηγορούμενος, ενώπιον του διλήμματος:
"Ένοχος ή βλάξ"
Αθώος λοιπόν, καμία διαγραφή δεν χρειάζεται αλλά τουναντίον, να συνεχίζει να μας διασκεδάζει και να αυτοεξευτελίζεται.
αντε γ@@@@ να ασπρισεις η απαντηση μου,
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Πηγουλα έχουμε η τα έβγαλες από τον κωλο σου πάλι;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
ΤΑΥΓΕΤΗΣ

Gewponos90 έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:59 Πηγουλα έχουμε η τα έβγαλες από τον κωλο σου πάλι;
η μονη πηγη ειναι τα πολυγωνα α@@@@ μου.και αν σου αρεσει.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Εγώ θα ήθελα να σταθώ λίγο στην τελευταία, πιο πρόσφατη επιστροφή του ΤΑΥΓΕΤΗ με συνεχόμενα θέματα αντικομουνιστικού κυρίως περιεχομένου. Αν δεν με απατά η μνήμη μου πριν κανά μήνα είχε ανοίξει ένα θέμα στην Ιστορία ο John Brown Gun Club που παρουσίαζε μια εναλλακτική οπτική του καθεστώτος της Σοβιετικής Ένωσης. Ανεξάρτητα απ' το πόσο ίσχυαν αυτά που παρέθεσε (δεν έχω ψαχτεί τόσο πολύ με το θέμα για να πάρω θέση), πολύ γρήγορα εμφανίστηκε ο ΤΑΥΓΕΤΗΣ ανοίγοντας το ένα αντικομουνιστικό θέμα μετά το άλλο.

Από τότε η ήδη παρακμασμένη ενότητα της Ιστορίας έγινε μπουρδέλο με αλλεπάλληλα θέματα συγκεκριμένης ατζέντας να πλημμυρίζουν την ενότητα υποβαθμίζοντας άλλα ενδιαφέροντα θέματα που ήδη υπήρχαν ή ανοίγονταν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς γινόταν στο μυαλό του ΤΑΥΓΕΤΗ. Προφανώς ανησύχησε ότι με εκείνο το ογκώδες αναθεωρητικό θέμα για την ΕΣΣΔ ο μοχθηρός Τζον θα επηρεάσει τα μυαλά των Ελλήνων εισάγοντας το κομμουνιστικό "δηλητήριο" και έκρινε σκόπιμο να μας παρουσιάσει τα κομμουνιστικά εγκλήματα μέσα από σεντόνια (συχνά χωρίς πηγές) για να σώσει τον Έλληνα αναγνώστη. Πρέπει να ανησύχησε τόσο πολύ ο ΤΑΥΓΕΤΗΣ που αντί να συμπεριλάβει όλα ή πολλά κείμενά του σε ένα γενικό τόπικ (π.χ. υπό ένα τίτλο του τύπου "Κομμουνιστικά Εγκλήματα") έβαζε ξεχωριστά σε νέο τόπικ την κάθε συνταγή αντικομουνιστικής μαγειρικής για να μην πέφτει το μάτι πουθενά αλλού στην ενότητα Ιστορία αλλά στα δικά του θέματα με την μεγαλογράμματη γραφή!

Λες και ο κόσμος δεν έχει κρίση ή ήδη αποκρυσταλλωμένες απόψεις για το τι εστί το εκάστοτε πολιτικο-οικονομικό σύστημα. Ας είναι καλά ο τρισμέγιστος ΤΑΥΓΕΤΗΣ που μας άνοιξε τα μάτια και παραμείναμε εθνικόφρονες-αντικομμουνιστές. Και ποιος νοιάζεται για την μπουρδελοποίηση της ενότητας "Ιστορία"...
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 05 Ιαν 2021, 12:43
Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 12:37 .
Και τί σε εμποδίζει να κάνεις αποσύνδεση και να μην ξαναπατήσεις στο πχόρουμ;
Πρέπει να σε διαγράψουν;

Πολλές drama queens μαζεύτηκαν εδώ μέσα. Όλες διαγραφή θέλουν! :003:
.
Θελω να με διαγραψουν για να εμφανιστω ως..αντιστασιακος.ετσι δεν εκαναν επι 21ης απριλιου αριστεροι απο τις καφετερειες και τα μπουρδελα του παρισιου;
Ειναι καλυτεροι απο μενα αυτοι;μονο οι πασης φυσεως αριστεροι δηλαδη θα ειναι αντιστασιακοι;δεν μπορει να ειναι ενας φασιστας;
ε το μλκ :smt005:
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Αρχέλαος έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:25 Αν λοιπόν ο Ταύγ(λ)ε(ν)της ήταν στις Δίκες της Μόσχας ως κατηγορούμενος, ενώπιον του διλήμματος:
"Ένοχος ή βλάξ"
Σας γλενταει ο Δασκαλος.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
ΤΑΥΓΕΤΗΣ

Από τότε η ήδη παρακμασμένη ενότητα της Ιστορίας έγινε μπουρδέλο με αλλεπάλληλα θέματα συγκεκριμένης ατζέντας να πλημμυρίζουν την ενότητα υποβαθμίζοντας άλλα ενδιαφέροντα θέματα που ήδη υπήρχαν ή ανοίγονταν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς γινόταν στο μυαλό του ΤΑΥΓΕΤΗ. Προφανώς ανησύχησε ότι με εκείνο το ογκώδες αναθεωρητικό θέμα για την ΕΣΣΔ ο μοχθηρός Τζον θα επηρεάσει τα μυαλά των Ελλήνων εισάγοντας το κομμουνιστικό "δηλητήριο" και έκρινε σκόπιμο να μας παρουσιάσει τα κομμουνιστικά εγκλήματα μέσα από σεντόνια (συχνά χωρίς πηγές) για να σώσει τον Έλληνα αναγνώστη. Πρέπει να ανησύχησε τόσο πολύ ο ΤΑΥΓΕΤΗΣ που αντί να συμπεριλάβει όλα ή πολλά κείμενά του σε ένα γενικό τόπικ (π.χ. υπό ένα τίτλο του τύπου "Κομμουνιστικά Εγκλήματα") έβαζε ξεχωριστά σε νέο τόπικ την κάθε συνταγή αντικομουνιστικής μαγειρικής για να μην πέφτει το μάτι πουθενά αλλού στην ενότητα Ιστορία αλλά στα δικά του θέματα με την μεγαλογράμματη γραφή!

Λες και ο κόσμος δεν έχει κρίση ή ήδη αποκρυσταλλωμένες απόψεις για το τι εστί το εκάστοτε πολιτικο-οικονομικό σύστημα. Ας είναι καλά ο τρισμέγιστος ΤΑΥΓΕΤΗΣ που μας άνοιξε τα μάτια και παραμείναμε εθνικόφρονες-αντικομμουνιστές. Και ποιος νοιάζεται για την μπουρδελοποίηση της ενότητας "Ιστορία"...
εγω αυτα ξερω αυτα γραφω.
Εσυ ππου ξερεις περισσοτερα γραψε για αλλα.δεν σε εμποδιζει κανεις.
Μολις τωρα ποσταρα για την επανασταση του 1821.Σε ενδιαφερει η ννοιαζεσαι να μην ξευτιλιζονται οι φθειροπωγωνες κατσαπλιαδες του ΚΚε;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”