Ο,τιδήποτε αγοράζω, το χρησιμοποιώ,εκτός από κονσέρβες και άλλα είδη που μαζεύω για ώρα ανάγκης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ “GAY” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
Re: ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ “GAY” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
- John Brown Gun Club
ασχολησου ρε με κανα ερωτοδικειο στο ΥΤ κι ασε την επαναστατικη κατηχηση καταμερος.Obi Wan Iakobi έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:32Εγω ειδικα πολυ.Παντως η σταση σου στο θεμα αυτο ειναι αντεπαναστατικη να το κοιταξεις.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:26
πως δεν φοβασαι, χεσμενος εισαι, ολα τα ομοφοβικα παραληρηματα εδω εχουν κοινο στοιχειο μην τυχον και εξαπλωθει η ομοφυλοφιλια και γινουν γκει τα παιδια μας επειδη ειδαν εναν συμπαθη γκει στην τηλεοραση. Λες και ειναι καμια ασθενεια.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
και εγω ειχα κατι σωβρακα ξεχασμενα για καμμια 10 χρονια καλης ποιοτητος και μεσα στην συσκευασια ,μολις τα φορεσα χαλασε το λαστιχο
- perseus
εγω παντως θα ημουν χρησιμος στην επανασταση αρκει να ειναι για την εργατια η μαχη και οχι για πουστηδες και λαθρο.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:38ασχολησου ρε με κανα ερωτοδικειο στο ΥΤ κι ασε την επαναστατικη κατηχηση καταμερος.Obi Wan Iakobi έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:32Εγω ειδικα πολυ.Παντως η σταση σου στο θεμα αυτο ειναι αντεπαναστατικη να το κοιταξεις.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:26
πως δεν φοβασαι, χεσμενος εισαι, ολα τα ομοφοβικα παραληρηματα εδω εχουν κοινο στοιχειο μην τυχον και εξαπλωθει η ομοφυλοφιλια και γινουν γκει τα παιδια μας επειδη ειδαν εναν συμπαθη γκει στην τηλεοραση. Λες και ειναι καμια ασθενεια.
- Obi Wan Iakobi
Και οι ερωτοδικες δικοι μας ηταν απολιθωμα.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:38
ασχολησου ρε με κανα ερωτοδικειο στο ΥΤ κι ασε την επαναστατικη κατηχηση καταμερος.
Τραβα δες καμμια ταινια απο αυτες τις ωραιες που εβαζε ο 902.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Γιατί έγινε αυτό,δεν το καταλαβαίνω.perseus έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:40
και εγω ειχα κατι σωβρακα ξεχασμενα για καμμια 10 χρονια καλης ποιοτητος και μεσα στην συσκευασια ,μολις τα φορεσα χαλασε το λαστιχο
Άρα,δεν ήταν καλής ποιότητας.
- Obi Wan Iakobi
Ποια επανασταση αυτοι θα κανουν δυο βηματα και θα πεσουν κατω.perseus έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:41
εγω παντως θα ημουν χρησιμος στην επανασταση αρκει να ειναι για την εργατια η μαχη και οχι για πουστηδες και λαθρο.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- perseus
πιθανοτατα επειδη δεν ειχαν χρησιμοποιηθει ποτε.
- Obi Wan Iakobi
Απο κομμουνιστη τα πηρε?Papa John έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:43
Γιατί έγινε αυτό,δεν το καταλαβαίνω.
Άρα,δεν ήταν καλής ποιότητας.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Sid Vicious
Διαβάζοντας την διένεξη μεταξύ των μελών Στυγιος και Μπλακι Τζον Μπράουν προτείνω την εξής σολωμοντεια λύση της διενεξεως. Να τα φτιάξουν μεταξύ τους, έτσι και οι δυο θα ισχυροποιησουν τις θέσεις τους. Ο Στυγιος θα μπορεί να λέει την λέξη πουστης ελεύθερα χωρίς φόβο να καταγγελθει και ο Μπλακι θα μπορεί να καταγγελει όποιον θέλει χωρίς κανείς να τον κατηγορήσει ότι κάνει πουστια. Win win, καζαν καζαν λύση. Οι σοφές συμβουλές μου οδηγούν σε φορουμιακη κοινωνική ειρήνη.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Επώνυμα ; Είσαι σίγουρος για την ιδιότητα; Κι αν είμαι της ΕΥΠ ή της ΜΙΤ;John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:34Ναι καλα, αρχισατε την ομαδικη μαλακια τωρα. Ποτε δεν θα εκανε τετοιες δηλωσεις ο Στυγιος επωνυμα και με την ιδιοτητα του γιατι ξερει πως αυτη η γλωσσα και αυτες οι αντιληψεις ειναι ασυμβατες με το λειτουργημα του.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:26Για φαντάσου να αυτό το άτομο να ήταν οπλαρχηγός σε επαναστατική ομάδα
Η σε θέση εξουσίας σε μια επαναστατικη κυβέρνηση με δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω σε όσους ο ίδιος θα χαρακτηρίζει ως εχθρούς της επανάστασης ..
- John Brown Gun Club
Ανιστορητες παπαριες. Η ομοφυλοφιλια δεν ηταν ποινικο αδικημα στην Κομμουνιστικη Κινα, ουτε καν επι Μαο.Obi Wan Iakobi έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:28Ναι το ειπα κι εγω.Φιλευσπλαχνος αν σκεφτεις οτι στη Κινα τους χτυπαγαν με ροπαλο και τους εριχναν στο ποταμι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:24
Η ομοφυλοφιλία θεωρείται ως αστική παρέκκλιση για την αριστερά
Ο Τσε Γκεβάρα στην Κούβα έστελνε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης τους ομοφυλόφιλους ..
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Και λοιπόν ; Ξέφτισε το λάστιχο ; Αφού ήταν πακεταρισμένα.
- Obi Wan Iakobi
O “Τσε”, έχει ήδη στείλει τον αρχηγό της μυστικής αστυνομίας Ραμίρο Βαλντές να μάθει από τον δήμαρχο της Σανγκάης πώς τα κατάφερε να απαλλάξει την πόλη του από τους ομοφυλόφιλους. “Πολύ εύκολο. Χτυπάτε τους στο κεφάλι και πετάτε τους στο ποτάμι”, απαντά ο Κινέζος.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:55
Ανιστορητες παπαριες. Η ομοφυλοφιλια δεν ηταν ποινικο αδικημα στην Κομμουνιστικη Κινα, ουτε καν επι Μαο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obi Wan Iakobi την 06 Ιαν 2021, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-