!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ “GAY” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Γενιά της Αγαμίας

Re: ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ “GAY” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

Papa John έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:58
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:56 και γω ψωνιζω σωβρακα απο λαϊκη
Κινέζικα ;
Ποτέ.
Πόσο καιρό κρατάνε ;
λαικη Πανόρμου, Σάββατο

όπως προχωράς από την άκρη της λαικής (Σκλαβενίτης), θα δεις μεγάλο πάγκο (συνήθως στο ύψος ενός φούρνου) με εσώρουχα με την λέξη Casualo και σήμα σαν στραπατσαρισμένο άνθος μαριχουάνας σαν να το έγλειψε ο Χαοτικός
δοκίμασε τα, κλάσεις ανώτερα από του 5-10ευρου των μαγαζιών, σε απαλότητα,ανθεκτικότητα ραφής, φόρμα που αγκαλιάζει τον ποπό και πάμφτηνα. Πιο ακριβές παλιές ελληνικές μάρκες είναι καλύτερες βέβαια, αλλά κάνω οικονομία γιατί χαλάω αρκετά σε σουτιέν και ζαρτιέρες*

έχουν μόνο 2 αρνητικά, είναι Τούρκικα και ποτέ δεν ξέρεις αν τα δοκίμασε άλλος :102:

επίσης στην ίδια λαϊκή, συχνάζει φιλήδονη αλλά εχέμυθη φορουμίτισσα** :a040:

1:45

*όχι δικά μου
**όχι δική μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γενιά της Αγαμίας την 05 Ιαν 2021, 23:13, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

perseus έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:04
John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:01
Στύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:55

Σε προκαλώ να μου δώσεις τα στοιχεία σου κι εγώ τα δικά μου να κάνουμε καταγγελία αμφότεροι .
απο που κι ως που αμφοτεροι; Δεν εκανα εγω αυτες τις αποκρουστικες δηλωσεις, δεν εργαζομαι στο δημοσιο ουτε μου εχουν εμπιστευτει την μορφωση της νεας γεννιας. Αντι λοιπον να κατσεις να σκεφτεις πανω στα λαθη σου, και να εκφρασεις καποια μεταμελεια, εχεις το θρασσος να απειλεις κι απο πανω;
Δεν καταλαβαινω τι ειπε ο Στυγιος και επαθες περιοδο?
Εβαλε ο Συριζα πουστη υπουργο? οχι
εβαλε η νδ πουστη υπουργο? ναι
αληθεια ειναι που ειναι το προβλημα σου?
και για σενα εχω ραμματα στη γουνα σου, αλλα που να σε καταγγειλω; Στους ανωνυμους αλκοολικους η στην ενορια της γειτονιας σου που σε ταιζει; Χαμενο κορμι εισαι ετσι κι αλλιως.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:12

απο που κι ως που αμφοτεροι; Δεν εκανα εγω αυτες τις αποκρουστικες δηλωσεις, δεν εργαζομαι στο δημοσιο ουτε μου εχουν εμπιστευτει την μορφωση της νεας γεννιας. Αντι λοιπον να κατσεις να σκεφτεις πανω στα λαθη σου, και να εκφρασεις καποια μεταμελεια, εχεις το θρασσος να απειλεις κι απο πανω;
και για σενα εχω ραμματα στη γουνα σου, αλλα που να σε καταγγειλω; Στους ανωνυμους αλκοολικους η στην ενορια της γειτονιας σου που σε ταιζει; Χαμενο κορμι εισαι ετσι κι αλλιως.
Στο συλλογο πουσταραδων νεας δημοκρατιας?
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Εγώ τη γλύτωσα με ένα επίχρυσο τενεκέ :003:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:09
Στύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:04

Εσύ άρχισες με απειλές ή όχι ρε; Βλάκα δε θυμάσαι τι έγραψες;
αυτο που σου λεω και τωρα: εαν ηταν στο χερι μου θα φροντιζα να πληροφορηθει η υπηρεσια σου πως στο ιντερνετ χρησιμοποιεις γλωσσα και εκφρασεις και χαρακτηρισμους που δεν αρμοζουν σε εκπαιδευτικο και διακινεις μια ρητορικη μισους που σε καθιστα επικινδυνο να εχεις την θεση σου.
Τι δεν καταλαβαινεις ρε ομοφοβικε;
Εντάξει ,αυτά τα βγάζεις απ 'τον κώλο σου :smt005: :smt005:
Ο μόνος που απειλεί είσαι εσύ και υπάρχουν τα προηγούμενα ποστ , κλάψε :lol:
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:10
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:56 και γω ψωνιζω σωβρακα απο λαϊκη
Κινέζικα ;
Ποτέ.
Πόσο καιρό κρατάνε ;
λαικη Πανόρμου, Σάββατο

όπως προχωράς από την άκρη της λαικής (Σκλαβενίτης), θα δεις μεγάλο πάγκο (συνήθως στο ύψος ενός φούρνου) με εσώρουχα με την λέξη Casualo και σήμα σαν στραπατσαρισμένο άνθος μαριχουάνας σαν να το έγλειψε ο Χαοτικός
δοκίμασε τα, κλάσεις ανώτερα από του 5-10ευρου των μαγαζιών, σε απαλότητα,ανθεκτικότητα ραφής, φόρμα που αγκαλιάζει τον ποπό και πάμφτηνα. Πιο ακριβές παλιές ελληνικές μάρκες είναι καλύτερες βέβαια, αλλά κάνω οικονομία γιατί χαλάω αρκετά σε σουτιέν και ζαρτιέρες*

έχουν μόνο 2 αρνητικά, είναι Τούρκικα και ποτέ δεν ξέρεις αν τα δοκίμασε άλλος :102:

Δεν μένω Αθήνα :lol:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Otto Weininger έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:35 Θάτσερ λέτε και πονάει ο κωλος σας.
Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις :smt018

Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Και εμενα με ειπε αλκοολικο και χαμενο κορμι και στεναχωτηθηκα πολυ.
Γενιά της Αγαμίας

Scouser έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:57 Οι καταγγελίες είναι για γυναικωτούς. Οι άντρες που φοράνε παντελόνια λύνουν τις διαφορές τους στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ.
έχουμε απαγόρευση κυκλοφορίας, μόνο οι μαφιόζοι, οι ρομά και τα λαθροορκ επιτρέπεται να λύνουν τις διαφορές τους σαν άνθρωποι :102:
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

χάνεις το δίκιο σου με σχόλια όπως "χαμένο κορμί", "κοστούμι από την λαϊκή". είναι οκ και τα 2.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Στύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:14
εσύ τελικά είσαι ημιαβγό; ανελ κι έτσι; είσαι και ομοφοβικός; δεν έχω καταλάβει. :p2:
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Συντροφε υπομονη.Οταν ξανανοιξουν τα Γκουλαγκ μας στελνεις ολους εκει.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Γενιά της Αγαμίας

Papa John έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:15
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:10

Κινέζικα ;
Ποτέ.
Πόσο καιρό κρατάνε ;
λαικη Πανόρμου, Σάββατο

Δεν μένω Αθήνα :lol:
ούτε αυτή, για την λαϊκή ερχόταν :50aris:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Papa John έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:58
Η άποψη ότι η αριστερά είναι "ροζ",νομίζω πως προέρχεται κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα,αλλά αυτός δεν είναι αριστερά έτσι κι αλλιώς (με την κλασσική έννοια).Στην Ευρώπη,όντως υπάρχουν πολλοί φαντεζί αριστεροί,άντρες και γυναίκες.Αλλά η αριστερά,σαν ιδεολογία,δεν ασχολείται με την ομοφυλοφιλία,τη θεωρεί μάλλον παρακμιακή,σημασία έχουν οι εργάτες και η παραγωγή.
Αυτή είναι η μοντέρνα αριστερά. Κομμουνιστές, αναρχικοί, σοσιαλιστές, ό,τι τέλος πάντων βγήκε μεταξύ 1800 και 1960. Είναι πάρα πολύ μικρή μειοψηφία σήμερα, ΚΚΕ και τέτοια είναι απολιθώματα, η επικράτηση των καπιταλιστικών σχέσεων παραγωγής, της καπιταλιστικής αντίληψης για την ιδιοκτησία κλπ.

Η αριστερά σήμερα (εδώ και πολλά χρόνια βασικά) είναι όντως ροζ, παγκοσμίως.

Επίσης η ακροδεξιά είναι κατηγορηματικά αντιρόζ γιατί αν για τους κομμουνιστές ο ομοφυλόφιλος είναι απλά "αντιπαραγωγικός" για τους ακροδεξιούς είναι ζωντανή πρόκληση: ενάντια στις εντολές του Θεού, ενάντια στην ηθική των προγόνων, ενάντια στα σεξιστικά πρότυπα, ενάντια στην ανάγκη για επιβίωση του έθνους και όλες τις άλλες αρχιδιές που πιστεύουν με πάθος οι ακροδεξιοί, ιδιαίτερα στον ευρύτερο σλαβικό και αράπικο κόσμο. Δε χρειάζεται να πάμε πιο πέρα από το ξεκίνημα και τις πρώτες 1-2 σελίδες του παρόντος νήματος για να το δούμε αυτό.

Το ότι είναι οι πιο πολλοί αδερφάρες δεν το αναιρεί αυτό σε κάτι, ίσα ίσα απλά τους κάνει πιο μανιακούς με το θέμα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

John Brown Gun Club έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:09
Στύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:04

Εσύ άρχισες με απειλές ή όχι ρε; Βλάκα δε θυμάσαι τι έγραψες;
αυτο που σου λεω και τωρα: εαν ηταν στο χερι μου θα φροντιζα να πληροφορηθει η υπηρεσια σου πως στο ιντερνετ χρησιμοποιεις γλωσσα και εκφρασεις και χαρακτηρισμους που δεν αρμοζουν σε εκπαιδευτικο και διακινεις μια ρητορικη μισους που σε καθιστα επικινδυνο να εχεις την θεση σου.
Τι δεν καταλαβαινεις ρε ομοφοβικε;
Έχεις την τάση να είσαι ρουφιάνος .. :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”