Στύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:16Έβαλε ο μπούστης ο Σύριζα μπούστη υπουργό ; ΟΧΙ
'Εβαλε η πουτάνα η ΝΔ μπούστη υπουργό ; ΝΑΙ
Εσυ τωρα εισαι ανθρωπος που η πολιτεια σου εχει εμπιστευτει την μορφωση των παιδιων μας;
Ειλικρινα, εαν ηταν στο χερι μου, θα φροντιζα να χασεις την δουλεια σου, γιατι δεν την αξιζεις.
Να πα να γαμηθείς , μποτάκι ,δε μ' ενδιαφέρει η γνώμη σου.
Σκουλήκι είσαι ,ασήμαντο.
Αν ήταν στο χέρι μου ,επίσης δε θα είχες δόντια ούτε χέρια ,ούτε καν για απειλές.
Papa John έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:58
τό,πάντα καλύπτεται από τον γνωστό υποκριτικό μανδύα του τι θα πει η κοινή γνώμη.
Η αριστερά αντιθέτως,δεν φημίζεται για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας σαν στάση ζωής,όχι επειδή σκοτίστηκαν για το αν είναι ηθικό ή όχι,αλλά επειδή δεν είναι, ας το πούμε παραγωγικό,το να είναι κανείς ομοφυλόφιλος.Από την άποψη της τεκνοποίησης, πάντα.Χρειαζόμαστε συνεχή ανατροφοδότηση αριστερών/κομμουνιστών !
Η άποψη ότι η αριστερά είναι "ροζ",νομίζω πως προέρχεται κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα,αλλά αυτός δεν είναι αριστερά έτσι κι αλλιώς (με την κλασσική έννοια).Στην Ευρώπη,όντως υπάρχουν πολλοί φαντεζί αριστεροί,άντρες και γυναίκες.Αλλά η αριστερά,σαν ιδεολογία,δεν ασχολείται με την ομοφυλοφιλία,τη θεωρεί μάλλον παρακμιακή,σημασία έχουν οι εργάτες και η παραγωγή.
Η ροζ αριστερά είναι προϊόν της αμερικανικής ιδεολογικής κυριαρχίας. Μόλις την τελευταία 5ετία ξανάρχισε να υπάρχει στην Αμερική αριστερά της αναδιανομής, αλλά κι αυτή είναι αναγκασμένη να λειτουργεί ως συνιστώσα στο Δημοκρατικό κόμμα.
Μπορείς να το δεις ως ένα είδους πολιτιστικού ιμπεριαλισμού, χώρια που βολεύει η ξεδοντιασμένη αριστερά που ασχολείται μονο με τα "κοινωνικά ζητήματα" και όχι τη ριζική κατανομή πλούτου.
Λάθος, απλά στην αριστερά οικονομικά επικράτησε ο δημοκρατικός σοσιαλισμός έναντι του κομμουνισμού.
Αυτό είναι άσχετο με την στάση της στα κοινωνικά ζητηματα.
Και στις ΗΠΑ το κίνημα αναδιανομής που λες ότι έχουν κίνημα δημοκρατικού σοσιαλισμού είναι (στην πραγματικότητα ζητάει σε μεγάλο βαθμό πράγματα ήδη κεκτημένα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες).
ρε πανηλιθιε κρετινοβλακα, το κομματι ειναι παρωδια και κοροιδευει τους Θατσερικους. Το ηξερα πως ησουν ΠΟΛΥ βλακας, αλλα ακομα κι αυτο το ξεπερασες. Ευγε.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Στύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:16Έβαλε ο μπούστης ο Σύριζα μπούστη υπουργό ; ΟΧΙ
Εσυ τωρα εισαι ανθρωπος που η πολιτεια σου εχει εμπιστευτει την μορφωση των παιδιων μας;
Ειλικρινα, εαν ηταν στο χερι μου, θα φροντιζα να χασεις την δουλεια σου, γιατι δεν την αξιζεις.
Αν ήταν στο χέρι μου ,επίσης δε θα είχες δόντια ούτε χέρια ,ούτε καν για απειλές.
πσσσ σκιαχτηκα τωρα απο τις απειλες ενος μεσηλικα κατα φαντασιαν πιλοτου με πατσοκοιλιες και σακακι απο τη λαικη.
Σε σωζει η ανωνυμια σιχαμερε ομοφοβικε, ατομα με τα μυαλα σου δεν θα πρεπε να διδασκουν σε κανενα σχολειο.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Οι γονείς μου είχαν ψηφίσει τον Σημίτη , αλλά βρίσκονταν αριστερότερα πολιτικά (απλά τότε υπήρχε η πόλωση νδ-πασοκ).
Ο Σημίτης είχε ορισμένα θετικά σημεία στον αντιεθνικισμο και ορισμένα αρνητικά στη διαφθορά και την στροφή προς νεοφιλελευθερισμό.
Βέβαια αυτός στην κυβέρνηση του δεν είχε μπογδανοειδη, βοριδοειδη και άλλα τέτοια συναφή ..
Η ΝΔ δηλώνει κοινωνικά φιλελεύθερο φιλοευρωπαικο κόμμα παρόλαυτα σε γενικές γραμμές φέρεται σαν υποβαλκανιο υπερσυντηρητικό αν και έχει και κάποιες θετικές εκλάμψεις, οι οποίες βασικά λειτουργούν ως φύλλο συκής για τον Μητσοτάκη που πουλάει άλλο προφίλ στο εξωτερικό.
Η ΝΔ και επι ηγεσίας Καραμανλικων ντρεπόταν να δηλώσει δεξιό κόμμα ή κοινωνικά συντηρητικό κόμμα. Απο το 1974 έως τώρα δηλώνει πάντα κεντροδεξιό ή κεντρώο κόμμα. Ασχετα βέβαια που την ψηφίζουν πολλοί social conservatives ψηφοφόροι.
Η ΝΔ στη σελίδα της δηλώνει κοινωνικά φιλελεύθερο κόμμα για να κάνει φιγούρα στο εξωτερικό και στην πραγματικότητα κρύβει όλη την υποβαλκανια συντήρηση. Είχα ανοίξει και σχετικό τοπικ που ξεβρακωνα τον δήθεν φιλελευθερισμό και φιλοευρωπαισμο της ΝΔ.
Το 1974-1981 η Ελλάδα δεν ήταν στην ΕΕ αλλά και τότε ακόμα η ΝΔ ντρεπόταν να πει ότι είναι δεξιό κόμμα ή έστω κοινωνικά συντηρητικό κόμμα. Παίζει η ΝΔ να τιμούσε το ΚΚΕ περισσότερο και απο τον Ανδρέα Παπανδρέου.
πσσσ σκιαχτηκα τωρα απο τις απειλες ενος μεσηλικα κατα φαντασιαν πιλοτου με πατσοκοιλιες και σακακι απο τη λαικη.
Σε σωζει η ανωνυμια σιχαμερε ομοφοβικε, ατομα με τα μυαλα σου δεν θα πρεπε να διδασκουν σε κανενα σχολειο.
Papa John έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:58
τό,πάντα καλύπτεται από τον γνωστό υποκριτικό μανδύα του τι θα πει η κοινή γνώμη.
Η αριστερά αντιθέτως,δεν φημίζεται για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας σαν στάση ζωής,όχι επειδή σκοτίστηκαν για το αν είναι ηθικό ή όχι,αλλά επειδή δεν είναι, ας το πούμε παραγωγικό,το να είναι κανείς ομοφυλόφιλος.Από την άποψη της τεκνοποίησης, πάντα.Χρειαζόμαστε συνεχή ανατροφοδότηση αριστερών/κομμουνιστών !
Η άποψη ότι η αριστερά είναι "ροζ",νομίζω πως προέρχεται κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα,αλλά αυτός δεν είναι αριστερά έτσι κι αλλιώς (με την κλασσική έννοια).Στην Ευρώπη,όντως υπάρχουν πολλοί φαντεζί αριστεροί,άντρες και γυναίκες.Αλλά η αριστερά,σαν ιδεολογία,δεν ασχολείται με την ομοφυλοφιλία,τη θεωρεί μάλλον παρακμιακή,σημασία έχουν οι εργάτες και η παραγωγή.
Η ροζ αριστερά είναι προϊόν της αμερικανικής ιδεολογικής κυριαρχίας. Μόλις την τελευταία 5ετία ξανάρχισε να υπάρχει στην Αμερική αριστερά της αναδιανομής, αλλά κι αυτή είναι αναγκασμένη να λειτουργεί ως συνιστώσα στο Δημοκρατικό κόμμα.
Μπορείς να το δεις ως ένα είδους πολιτιστικού ιμπεριαλισμού, χώρια που βολεύει η ξεδοντιασμένη αριστερά που ασχολείται μονο με τα "κοινωνικά ζητήματα" και όχι τη ριζική κατανομή πλούτου.
Λάθος, απλά στην αριστερά οικονομικά επικράτησε ο δημοκρατικός σοσιαλισμός έναντι του κομμουνισμού.
Αυτό είναι άσχετο με την στάση της στα κοινωνικά ζητηματα.
Και στις ΗΠΑ το κίνημα αναδιανομής που λες ότι έχουν κίνημα δημοκρατικού σοσιαλισμού είναι (στην πραγματικότητα ζητάει σε μεγάλο βαθμό πράγματα ήδη κεκτημένα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες).
Στισ ΗΠΑ δημοκρατικός σοσιαλισμός είναι σοσιαλδημοκρατία, δεν είναι αριστερά. Και προφανώς υπάρχει συσχετισμός, όσο η οικονομική πολιτική που προτείνει το Δημοκρατικό κόμμα είναι ακραία δεξιά (το δεύτερο πιο φιλοκαπιταλιστικό κόμμα στον πλανήτη είναι), τόσο περισσότερο υπεραναπληρώνουν σε κοινωνικά ζητήματα, για να έχουν λόγο ύπαρξης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καραμελίτσα την 05 Ιαν 2021, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό είναι μαλακία πάρτο πίσω. Το ίδιο έλεγε κι ο Ιανός για τον οδηγό που δεν ήξερε και έκανε θέμα για το σκυλάκι στο λεωφορείο. Το έλεγε κι ο Τριανταφυλλόπουλος για ένα πιλάφι του ναυστάθμου όπου έπαιρνε τηλέφωνο από την υπηρεσία του για να μοιραστεί ερωτικά λόγια με άγνωστες. Το έλεγε επίσης και για ένα μπάτσο που άφησε το τηλέφωνό του σε μία κλήση σε μια γκόμενα. Το λένε όλοι οι δεξιοί με το μυαλό που έχουν και την κοινωνική αναισθησία που τους διακρίνει.
ρε πανηλιθιε κρετινοβλακα, το κομματι ειναι παρωδια και κοροιδευει τους Θατσερικους. Το ηξερα πως ησουν ΠΟΛΥ βλακας, αλλα ακομα κι αυτο το ξεπερασες. Ευγε.