Αυτοί που ψήφισαν ΝΔ στην συντριπτική πλειοψηφία τους δεν την ψήφισαν για να τους κουβαληθει ένας ΣΥΡΙΖΑ με μπλε χρώμα αλλά γιατί μπουχτησαν με τον ΣΥΡΙΖΑ.Αν δεν έχει κάποια ουσιαστική διαφορά ο Μητσοτάκης με τον Τσίπρα θα το χάσει το παιχνίδι.Ο κόσμος πάντα προτιμά το πρωτότυπο στην κάλπη και θα φανεί στις εκλογές με την απλή αναλογική.Η ΝΔ θα καταποντιστεί απο το 40% που είχε πάρει.Zelda έγραψε: 05 Ιαν 2021, 18:32 Μην βλεπετε μεμονωμενα αυτες τις κινησεις.
Φυσικα και εχουν πολιτικο περιεχομενο ολα αυτα.
Γενικα ο Μητσοτακης προσπαθει να παρει την όποια προνομιακη ατζεντα ειχε απομεινει στο ΣΥΡΙΖΑ, οπως τα θεματα περιβαλλοντος.
Αυτο το ρολο εχει και Μιχαηλιδου στο Εργασιας σε θεματα κοινωνικης πολιτικης.
Μεχρι τωρα η μονη προνομιακη ατζεντα του ΣΥΡΙΖΑ περιοριζεται σε θεματα διαχειρισης της πανδημιας... δε μπορει να βγει ακόμα θετικα στην κοινωνια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ “GAY” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
-
Mitharadir
Re: ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ “GAY” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
- Obi Wan Iakobi
Kρυπτοομοερωτικος detectedΧαοτικός έγραψε: 05 Ιαν 2021, 02:09 Να είχατε κι εσείς το θάρρος των ομοφυλόφιλων και να ψωλιαζόσασταν να μην ζαλίζατε τα παπάρια. Οι ομοφυλόφιλοι δεν μας τα ζαλίζουν.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Σοκαριστηκες?
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Τι εννοείς με αυτόν τον όρο; Εγώ είμαι ξεκάθαρα ομοφυλόφιλος και το λέω χρόνια. Τι κρύπτο και μαλακίες; Δεξιός είμαι;Obi Wan Iakobi έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:55Kρυπτοομοερωτικος detectedΧαοτικός έγραψε: 05 Ιαν 2021, 02:09 Να είχατε κι εσείς το θάρρος των ομοφυλόφιλων και να ψωλιαζόσασταν να μην ζαλίζατε τα παπάρια. Οι ομοφυλόφιλοι δεν μας τα ζαλίζουν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αυτό έχει καταντήσει καραμέλα και πρέπει να σταματήσει.foscilis έγραψε: 05 Ιαν 2021, 15:59 Πάντως δεν είναι μόνο ακροδεξιοί ομοφοβικοί όσοι πιστεύουν ότι gay === ακροαριστερός φιλοτράνς:
Η ακροδεξιά ποτέ δεν έκρυψε τις φιλο-κίνκυ τάσεις της,ούτε καν τον ομο-ερωτισμό της (αντρικό και γυναικείο).
Αυτό που λέμε ακροδεξιά,έχει ταυτιστεί κυρίως με τη Γερμανία και οι Γερμανοί σε πληροφορώ είναι οι πιο προχωρημένοι σεξουαλικά άνθρωποι στον κόσμο.Και αυτό έχει πολλές διαστάσεις : υπάρχει και μεγάλο ποσοστό διεστραμμένων σεξουαλικά Γερμανών.
Ο ακροδεξιός λοιπόν στη Γερμανία,δεν μοιάζει με τον χρυσαυγίτη της γειτονιάς,που είναι και λίγο αρχαιολάτρης,είναι και λίγο θρησκόληπτος,είναι και λίγο πατριώτης αλλά είναι και λίγο παρτάκιας,είναι λίγο απ' όλα δηλαδή,αλλά, εξελιγμένος σε βαθμό να κατανοεί τη σεξουαλική ελευθεριότητα του Γερμανού "ομοίου" του,δεν είναι.Όχι ότι λείπουν και από την ελληνική ακροδεξιά (και δεξιά γενικώς) οι του τρίτου φύλου.Όμως,το γεγονός αυτό,πάντα καλύπτεται από τον γνωστό υποκριτικό μανδύα του τι θα πει η κοινή γνώμη.
Η αριστερά αντιθέτως,δεν φημίζεται για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας σαν στάση ζωής,όχι επειδή σκοτίστηκαν για το αν είναι ηθικό ή όχι,αλλά επειδή δεν είναι, ας το πούμε παραγωγικό,το να είναι κανείς ομοφυλόφιλος.Από την άποψη της τεκνοποίησης, πάντα.Χρειαζόμαστε συνεχή ανατροφοδότηση αριστερών/κομμουνιστών !
Η άποψη ότι η αριστερά είναι "ροζ",νομίζω πως προέρχεται κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα,αλλά αυτός δεν είναι αριστερά έτσι κι αλλιώς (με την κλασσική έννοια).Στην Ευρώπη,όντως υπάρχουν πολλοί φαντεζί αριστεροί,άντρες και γυναίκες.Αλλά η αριστερά,σαν ιδεολογία,δεν ασχολείται με την ομοφυλοφιλία,τη θεωρεί μάλλον παρακμιακή,σημασία έχουν οι εργάτες και η παραγωγή.
Οι δύο ιδεολογίες θα έλεγα ότι είναι εξίσου σιχαμένες (αριστερά-ακροδεξιά) στον πυρήνα τους,αλλά,λυπάμαι που το λέω,η ακροδεξιά έχει μία πιο ολοκληρωμένη άποψη πάνω στα σεξουαλικά δικαιώματα ενός ανθρώπου συν μία καλλίτερη αισθητική : δες πόσο επηρρέασε τη μετέπειτα underground μόδα η ναζιστική στολή,τα δέρματα,τα δερμάτινα κασκέτα,οι καπαρντίνες,οι μπότες,που τα είδαμε στο πανκ,στο πορνό,στο street fashion,παντού.
Και τέλος,το να μιλάμε το 2020 για το ότι ο λεγάμενος (ξέχασα και πως τον λένε) είναι ομοφυλόφιλος και ταυτόχρονα σε κάποιο αξίωμα,είναι τουλάχιστον αστείο,για να μην πω τραγικό.Ας είναι ό,τι θέλει,πάντα μέσα στα όρια του επιτρεπτού (όχι παιδεραστής ή κατά συρροήν βιαστής π.χ.)
Έργα θα παράξει ;
Κούληηηη , τώρα που πήρες φόρα στον επόμενο "αναθεματισμό" άντε και Υπουργό Παιδείας..
ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ... ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.
ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ... ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Περπατημένος στο θέμα που κουβεντιάζουμε δεν είμαι, είναι η αλήθεια. Όχι μόνο γιατί είμαι στρέιτ αλλά γιατί και μέσα σε αυτόΧαοτικός έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:50Νομίζεις κι εσύ ότι το κάνουν για την αίσθηση; Νομίζεις ότι εκτός από το να τον παίρνουν δεν τον δίνουν κιόλας;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 05 Ιαν 2021, 02:14Μία κωλονοσκόπηση έχω κάνει όταν έβγαζα το συρίγγιο και είπα Never AgainΧαοτικός έγραψε: 05 Ιαν 2021, 02:09 Να είχατε κι εσείς το θάρρος των ομοφυλόφιλων και να ψωλιαζόσασταν να μην ζαλίζατε τα παπάρια. Οι ομοφυλόφιλοι δεν μας τα ζαλίζουν.Aυτοί πως τη βρίσκουν, είναι ένα θέμα.
Δεν στο 'χω να το νομίζεις. Είσαι πιο περπατημένος από άλλους.
το πλαίσιο δεν είχα ποτέ έντονη ερωτική ζωή.
Στο θέμα μας, εσύ αναφέρεσαι στους bi. Έστω και έτσι, πως τη βρίσκουν είναι ένα θέμα. Θα μου πεις, ο καθένας και οι προτιμήσεις του.
- Obi Wan Iakobi
Δεν το ηξερα.Ακτιβιστης?Χαοτικός έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:58
Τι εννοείς με αυτόν τον όρο; Εγώ είμαι ξεκάθαρα ομοφυλόφιλος και το λέω χρόνια. Τι κρύπτο και μαλακίες; Δεξιός είμαι;
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Mitharadir
Ο Μητσοτάκης δεν κατάλαβε ένα πράγμα: ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων των εξέλεξαν το έκαναν για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή μπουχτησαν μαζί του και μς τις πολιτικές του(έχω δει και έρευνες σε δεξιές σελίδες του φβ και των σοσιαλ πάνω στο θέμα αυτό).Δεν τον ψήφισαν για να εφαρμόζει τα ίδια με τον ΣΥΡΙΖΑ.Στο μεταναστευτικό δεν διαφέρει(είναι υπέρ της ανεξέλεγκτης εισόδου αφγανοπακιστανων και λοιπών Ασιατών), ΠΑΣΟΚους και Ποταμισιους έχει γεμίσει την ΝΔ και φυσικά Σημιτικούς παγκοσμιοποιητες.Και τα έχει κάνει και σαλάτα στη διαχείριση της πανδημίας.Απεδείχθη πιο κεντροαριστερος και απο τον μέντορα του τον Σημίτη.Highlander έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:12Εγερθουτος γκρουεφσκικος βορειομακεδονας;![]()
https://en.m.wikipedia.org/wiki/%C5%BDito%C5%A1e
Άντε ρε ΠαπαρίδηPapa John έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:58Αυτό έχει καταντήσει καραμέλα και πρέπει να σταματήσει.foscilis έγραψε: 05 Ιαν 2021, 15:59 Πάντως δεν είναι μόνο ακροδεξιοί ομοφοβικοί όσοι πιστεύουν ότι gay === ακροαριστερός φιλοτράνς:
Η ακροδεξιά ποτέ δεν έκρυψε τις φιλο-κίνκυ τάσεις της,ούτε καν τον ομο-ερωτισμό της (αντρικό και γυναικείο).
Αυτό που λέμε ακροδεξιά,έχει ταυτιστεί κυρίως με τη Γερμανία και οι Γερμανοί σε πληροφορώ είναι οι πιο προχωρημένοι σεξουαλικά άνθρωποι στον κόσμο.Και αυτό έχει πολλές διαστάσεις : υπάρχει και μεγάλο ποσοστό διεστραμμένων σεξουαλικά Γερμανών.
Ο ακροδεξιός λοιπόν στη Γερμανία,δεν μοιάζει με τον χρυσαυγίτη της γειτονιάς,που είναι και λίγο αρχαιολάτρης,είναι και λίγο θρησκόληπτος,είναι και λίγο πατριώτης αλλά είναι και λίγο παρτάκιας,είναι λίγο απ' όλα δηλαδή,αλλά, εξελιγμένος σε βαθμό να κατανοεί τη σεξουαλική ελευθεριότητα του Γερμανού "ομοίου" του,δεν είναι.Όχι ότι λείπουν και από την ελληνική ακροδεξιά (και δεξιά γενικώς) οι του τρίτου φύλου.Όμως,το γεγονός αυτό,πάντα καλύπτεται από τον γνωστό υποκριτικό μανδύα του τι θα πει η κοινή γνώμη.
Η αριστερά αντιθέτως,δεν φημίζεται για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας σαν στάση ζωής,όχι επειδή σκοτίστηκαν για το αν είναι ηθικό ή όχι,αλλά επειδή δεν είναι, ας το πούμε παραγωγικό,το να είναι κανείς ομοφυλόφιλος.Από την άποψη της τεκνοποίησης, πάντα.Χρειαζόμαστε συνεχή ανατροφοδότηση αριστερών/κομμουνιστών !
Η άποψη ότι η αριστερά είναι "ροζ",νομίζω πως προέρχεται κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα,αλλά αυτός δεν είναι αριστερά έτσι κι αλλιώς (με την κλασσική έννοια).Στην Ευρώπη,όντως υπάρχουν πολλοί φαντεζί αριστεροί,άντρες και γυναίκες.Αλλά η αριστερά,σαν ιδεολογία,δεν ασχολείται με την ομοφυλοφιλία,τη θεωρεί μάλλον παρακμιακή,σημασία έχουν οι εργάτες και η παραγωγή.
Οι δύο ιδεολογίες θα έλεγα ότι είναι εξίσου σιχαμένες (αριστερά-ακροδεξιά) στον πυρήνα τους,αλλά,λυπάμαι που το λέω,η ακροδεξιά έχει μία πιο ολοκληρωμένη άποψη πάνω στα σεξουαλικά δικαιώματα ενός ανθρώπου συν μία καλλίτερη αισθητική : δες πόσο επηρρέασε τη μετέπειτα underground μόδα η ναζιστική στολή,τα δέρματα,τα δερμάτινα κασκέτα,οι καπαρντίνες,οι μπότες,που τα είδαμε στο πανκ,στο πορνό,στο street fashion,παντού.
Και τέλος,το να μιλάμε το 2020 για το ότι ο λεγάμενος (ξέχασα και πως τον λένε) είναι ομοφυλόφιλος και ταυτόχρονα σε κάποιο αξίωμα,είναι τουλάχιστον αστείο,για να μην πω τραγικό.Ας είναι ό,τι θέλει,πάντα μέσα στα όρια του επιτρεπτού (όχι παιδεραστής ή κατά συρροήν βιαστής π.χ.)
Έργα θα παράξει ;
Τι σε ενόχλησε πιο πολύ ;
Πάντα. Απλά με βαραίνει και η ανωμαλία μου να πηγαίνω με γυναίκες. Όχι ότι δεν το παλεύω. Αλλά είναι αρρώστια και με νικάει.Obi Wan Iakobi έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:01Δεν το ηξερα.Ακτιβιστης?Χαοτικός έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:58
Τι εννοείς με αυτόν τον όρο; Εγώ είμαι ξεκάθαρα ομοφυλόφιλος και το λέω χρόνια. Τι κρύπτο και μαλακίες; Δεξιός είμαι;
- John Brown Gun Club
Η σεξιστικη σου ατακα τονιζει αυτο ακριβως που θελω να πω: η αναδειξη της στην εξουσια δεν ηταν νικη για την ισοτητα και το γυναικειο κινημα, το αντιθετο.
Σ ευχαριστω πολυ για αυτη την πολυτιμη παρεμβαση, χρησιμε βλακα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Είναι γεγονός ότι τις μεγαλύτερες πουστάρες τις έχει μαζέψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
- Highlander
Ο Μητσοτάκης και η πτέρυγα του είναι καλύτεροι από την υπόλοιπη ΝΔ και ειδικά τους σαμαροειδεις (με τους οποίους βέβαια συνεργάστηκε και συνεργαζεται) αν εξαιρέσεις τον νεοφιλελευθερισμό.Mitharadir έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:02Ο Μητσοτάκης δεν κατάλαβε ένα πράγμα: ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων των εξέλεξαν το έκαναν για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή μπουχτησαν μαζί του και μς τις πολιτικές του(έχω δει και έρευνες σε δεξιές σελίδες του φβ και των σοσιαλ πάνω στο θέμα αυτό).Δεν τον ψήφισαν για να εφαρμόζει τα ίδια με τον ΣΥΡΙΖΑ.Στο μεταναστευτικό δεν διαφέρει(είναι υπέρ της ανεξέλεγκτης εισόδου αφγανοπακιστανων και λοιπών Ασιατών), ΠΑΣΟΚους και Ποταμισιους έχει γεμίσει την ΝΔ και φυσικά Σημιτικούς παγκοσμιοποιητες.Και τα έχει κάνει και σαλάτα στη διαχείριση της πανδημίας.Απεδείχθη πιο κεντροαριστερος και απο τον μέντορα του τον Σημίτη.Highlander έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:12Εγερθουτος γκρουεφσκικος βορειομακεδονας;![]()
https://en.m.wikipedia.org/wiki/%C5%BDito%C5%A1e
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 05 Ιαν 2021, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
-
- 9 Απαντήσεις