Για να δούμε, ο Χαοτικός λέει οτι δεν είναι αυτοί. Έχει ακούσει και μια ιστορία με ενα μπουφάν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κουκουλοφόροι πέρασαν ταμπέλα στο λαιμό του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κουκουλοφόροι πέρασαν ταμπέλα στο λαιμό του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ
Κλαίω γαμώ τα οστά τους.Μαυροβασίλης έγραψε: 05 Ιαν 2021, 14:46έτσι ατσαλώνονται οι αγωνιστές!Von Mackensen έγραψε: 05 Ιαν 2021, 14:18Στη συζήτηση φέρεται να παρεμβαίνει και ο πατέρας του απειλώντας ότι σε περίπτωση που δεν υπακούσει θα σταματήσει να του δίνει χρήματα.![]()
![]()
![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Αν δεν έπιανε η απειλή με το χαρτζιλίκι είχε έτοιμο το απόλυτο όπλο.Μαυροβασίλης έγραψε: 05 Ιαν 2021, 14:46έτσι ατσαλώνονται οι αγωνιστές!Von Mackensen έγραψε: 05 Ιαν 2021, 14:18Στη συζήτηση φέρεται να παρεμβαίνει και ο πατέρας του απειλώντας ότι σε περίπτωση που δεν υπακούσει θα σταματήσει να του δίνει χρήματα.![]()
![]()
![]()
Θα του έκρυβε στο πατάρι το PlayStation
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Βλέπεις καμία σχέση στα "Γ", "Α" και "Ε";gassim έγραψε: 05 Ιαν 2021, 14:48Για να δούμε, ο Χαοτικός λέει οτι δεν είναι αυτοί. Έχει ακούσει και μια ιστορία με ενα μπουφάν.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
αυτό το ξεπέρασαν κάθε όρια μου θυμίζει το παραμύθι των δημοσιογράφων που δήθεν είπε η δήθεν μπατσίνα στον ρουπακιά απο ρουφιάνεμα πήγανε οι συντροφοι χαοτικέ
πολύ πιθανό gassim είναι να πιάσανε και καναν ξέμπαρκο εδώ τόσοι χρυσαυγίτες φάγανε άδικα φυλακή
του άρθρο είναι του τύπου μου είπε του είπαν τον είδανε ακούσανε όποτε μην σου φανεί περίεργο να σου λένε δεν ήταν αυτοί στο τέλος
μην ξεχνάτε οτι στο περιστατικό στο κερατσίνι οι δημοσιογράφοι είχανε εφεύρει ολόκληρη ιστορία περι μπατσίνας που δήθεν έπιασε τον ρουπακιά και του είπε όχι και μαχαίρι και καλά μάλιστα ένας δημοσιογράφος έδειχνε και φωτογραφία της δήθεν μπατσίνας απο ένα άκυρο περιοδικό
Τι μαλακία ποστ είναι αυτό τώρα ρε; Εντυπωσιάζεις έτσι; αναφέρθηκα σε κάτι συγκεκριμένο. Μπορείς να το απαντήσεις αντί βάζεις εικονάκια και μαλακίες;gassim έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:11![]()
![]()
Ανεξάρτητα απο το αν πιάσανε τα σωστά άτομα, εσύ συμφωνείς με την δράση ή διαφωνείς;
Πάντα συμφωνώ με τους αναρχικούς. Ως προς τις δράσεις, πάντα έχω άποψη είτε παραπλήσια είτε και εντελώς διαφορετική. Αλλά την κουβεντιάζω μαζί τους.
Λες να μην το ξέρω;Αγχίαλος έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:08 αυτό το ξεπέρασαν κάθε όρια μου θυμίζει το παραμύθι των δημοσιογράφων που δήθεν είπε η δήθεν μπατσίνα στον ρουπακιά απο ρουφιάνεμα πήγανε οι συντροφοι χαοτικέ
και πολύ πιθανό μερικοι απο αυτούς να μην έχουν σχέση με το σκηνικό, δεν θα μου φανεί περίεργο αν μας πουν σε λίγο καιρό συγνώμη λάθος άτομα εξ άλλου έχουμε δει πολλά τέτοια περιστατικά το πιο τρανταχτό αυτο με τους χρυσαυγίτες
Γραφολόγος είμαι να σου απαντήσω; Η μήπως νομίζεις οτι είσαι εσυ;Χαοτικός έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:24Τι μαλακία ποστ είναι αυτό τώρα ρε; Εντυπωσιάζεις έτσι; αναφέρθηκα σε κάτι συγκεκριμένο. Μπορείς να το απαντήσεις αντί βάζεις εικονάκια και μαλακίες;
Πάντα συμφωνώ με τους αναρχικούς. Ως προς τις δράσεις, πάντα έχω άποψη είτε παραπλήσια είτε και εντελώς διαφορετική. Αλλά την κουβεντιάζω μαζί τους.
Εδω εσυ πιστεύεις ταυτόχρονα οτι τους καρφώσανε και το οτι δεν είναι αυτοί. Δεν είσαι για κουβέντα, είσαι για να σε κάνουμε χάζι.
Γραφολόγος είμαι. Που ξέρεις εσύ ότι δεν ήμουν. Με γνωρίζεις; Όλο μπούρδες λες.gassim έγραψε: 06 Ιαν 2021, 12:21Γραφολόγος είμαι να σου απαντήσω; Η μήπως νομίζεις οτι είσαι εσυ;Χαοτικός έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:24Τι μαλακία ποστ είναι αυτό τώρα ρε; Εντυπωσιάζεις έτσι; αναφέρθηκα σε κάτι συγκεκριμένο. Μπορείς να το απαντήσεις αντί βάζεις εικονάκια και μαλακίες;gassim έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:11
![]()
![]()
Ανεξάρτητα απο το αν πιάσανε τα σωστά άτομα, εσύ συμφωνείς με την δράση ή διαφωνείς;
Εδω εσυ πιστεύεις ταυτόχρονα οτι τους καρφώσανε και το οτι δεν είναι αυτοί. Δεν είσαι για κουβέντα, είσαι για να σε κάνουμε χάζι.
Τι σου κάνει εντύπωση, μιλάμε για αριστερά/αναρχισμό.Von Mackensen έγραψε: 05 Ιαν 2021, 14:18Ενα ακόμα στοιχείο-«κλειδί» είναι συνομιλία που κατεγράφη στο πλαίσιο της έρευνας ανάμεσα σε έναν από τους υπόπτους με τη μητέρα και στη συνέχεια τον πατέρα του, την 5η Δεκεμβρίου. Ο νεαρός, που σημειωτέον μένει εκτός Λεκανοπεδίου, τηλεφώνησε στη μητέρα του λέγοντάς της ότι επρόκειτο να διανυκτερεύσει σε σπίτι φίλου του, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να δώσει το «παρών» στις κινητοποιήσεις για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Η συζήτηση έχει ιδιαίτερο ερευνητικό ενδιαφέρον, καθώς η μητέρα του νεαρού φοιτητή ακούγεται να τον προτρέπει να μη συμμετάσχει στις διαδηλώσεις κατηγορώντας τον ότι «μας έχεις δημιουργήσει τέτοιο άγχος με το θέμα του πρύτανη». Στη συζήτηση φέρεται να παρεμβαίνει και ο πατέρας του απειλώντας ότι σε περίπτωση που δεν υπακούσει θα σταματήσει να του δίνει χρήματα.![]()
![]()
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1030 Προβολές
-