!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΤΟ 1938.ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ
ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΤΟ 1938.ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ
Ειναι γνωστες οι στημενες δικες της μοσχας τα ετη 1937 1938.
Πρωτοκλασατοι ηγετες των μπολσεβικων συνεργατες του λενιν(δεν τους λυπαμαι διοτι καθαρματα ηταν και αυτοι)καμενεφ,ζηνοβιεφ(αρχηγος γ διεθνους)μπουχαριν,ραντεκ,γιακοντα(αρχηγος γκεπεου)κτλ ακουγαν απο τον δηθεν εισαγγελεα βισινσκυ(αργοτερα εκπροσωπο της εσσδ στον οηε)τις υβρεις οτι ειναι τερατα,καθαρματα,αλητες,δολοφονοι ,υποκοσμος,ξεσκολισμενοι χαφιεδες κτλ.
Την ωρα της απολογιας τους αυτοι οι ..δυναμικοι ηγετες που ο ..λαος του θαυμαζε για το θαρρος τους που τα εβαζαν μονοι τους με ενα συνταγμα λευκοφρουρων κτλ ελεγαν και οι ιδιοι οτι ειναι ολα αυτα που τους καταλογιζει ο βισυνσκι οτι προδοσαν τον σταλιν(πρωτο πρωτο αυτο)το κομμα και τον λαο!!
Και οτι η δικαιη τιμωρια τους ειναι να τουφεκιστουν!!!
Τετοια δουλικοτητα.
θα μου πουν καποιοι κομμουνιστες πιθανον τροτσκιστες οτι τους εφεραν σε αυτο το σημειο με φαρμακα.
μαλλον αλλα πως εξηγειται οτι στην δικη του μπουχαριν πχ δυο κομμουνιστες χαπακομενοι και αυτοι αλλα μην ανηκοντες στο μπολσεβικικο κομμα τα ειπαν στην απολογια τους οτι χαπακωθηκαν κτλ;
Τελος παντων ως ανηκων στην παλια φρουρα των μπολσεβικων και εγω ζητω συγνωμη απο τα κουμουνια του φορουμ που τους προσβαλω με τα θεματα μου και την επιχειρηματολογια μου που βασιζεται πανω απο ολα σε βιβλιογραφια(ενω τα λεγομενα των κομμουνιων αντιπαλων μου βαδιζονται στο δηθεν προοδευτικο μυαλο τους και πουθενα αλλου διοτι οι προοδευτικοι δεν χρειαζονται επιχειρηματα ως γνωστον)ζητω λοιπον συγνωμη απο ολους αυτους και απο τους συμπαθεις συντονιστες του φορουμ που κοπιαζουν με τα δικα μου θεματα και παρακαλω με ολον τον σεβασμο την διαγραφη μου.
Μην προβληματιζονται ολοι αυτοι που θελουν να με διαγραψουν με την παραθεση των κανονων του φορουμ οτι παραβαινω την ταδε παραγραφο με τον ταδε αστερισκο κτλ.
Τους λεω εγω σαν παλιος μπολσεβικος(σαν αυτους που προανεφερα)ζητω την τιμωρια μου δηλαδη την διαγραφη μου.
Υγ.1 εστειλα το λινκ ενος θεματος του φορουμ σε καποιον φιλο μου και αυτος μου απαντησε αφου εριξε μια ματια.《αυτο ειναι γεματο κουμουνια που δεν ξερουν τι τους γινεται)
Υγ.2 καποιος μου ελεγε οτι πρεπει να χρησιμοποιω αρχεια απο τα γακ(γενικα αρχεια του κρατους)
Ρε σεις οτι αρχεια υπαρχουν ειναι στα γακ;δεν υπαρχουν σε ιδιωτες αρχεια ;μην τρελαθουμε κιολας.
Πρωτοκλασατοι ηγετες των μπολσεβικων συνεργατες του λενιν(δεν τους λυπαμαι διοτι καθαρματα ηταν και αυτοι)καμενεφ,ζηνοβιεφ(αρχηγος γ διεθνους)μπουχαριν,ραντεκ,γιακοντα(αρχηγος γκεπεου)κτλ ακουγαν απο τον δηθεν εισαγγελεα βισινσκυ(αργοτερα εκπροσωπο της εσσδ στον οηε)τις υβρεις οτι ειναι τερατα,καθαρματα,αλητες,δολοφονοι ,υποκοσμος,ξεσκολισμενοι χαφιεδες κτλ.
Την ωρα της απολογιας τους αυτοι οι ..δυναμικοι ηγετες που ο ..λαος του θαυμαζε για το θαρρος τους που τα εβαζαν μονοι τους με ενα συνταγμα λευκοφρουρων κτλ ελεγαν και οι ιδιοι οτι ειναι ολα αυτα που τους καταλογιζει ο βισυνσκι οτι προδοσαν τον σταλιν(πρωτο πρωτο αυτο)το κομμα και τον λαο!!
Και οτι η δικαιη τιμωρια τους ειναι να τουφεκιστουν!!!
Τετοια δουλικοτητα.
θα μου πουν καποιοι κομμουνιστες πιθανον τροτσκιστες οτι τους εφεραν σε αυτο το σημειο με φαρμακα.
μαλλον αλλα πως εξηγειται οτι στην δικη του μπουχαριν πχ δυο κομμουνιστες χαπακομενοι και αυτοι αλλα μην ανηκοντες στο μπολσεβικικο κομμα τα ειπαν στην απολογια τους οτι χαπακωθηκαν κτλ;
Τελος παντων ως ανηκων στην παλια φρουρα των μπολσεβικων και εγω ζητω συγνωμη απο τα κουμουνια του φορουμ που τους προσβαλω με τα θεματα μου και την επιχειρηματολογια μου που βασιζεται πανω απο ολα σε βιβλιογραφια(ενω τα λεγομενα των κομμουνιων αντιπαλων μου βαδιζονται στο δηθεν προοδευτικο μυαλο τους και πουθενα αλλου διοτι οι προοδευτικοι δεν χρειαζονται επιχειρηματα ως γνωστον)ζητω λοιπον συγνωμη απο ολους αυτους και απο τους συμπαθεις συντονιστες του φορουμ που κοπιαζουν με τα δικα μου θεματα και παρακαλω με ολον τον σεβασμο την διαγραφη μου.
Μην προβληματιζονται ολοι αυτοι που θελουν να με διαγραψουν με την παραθεση των κανονων του φορουμ οτι παραβαινω την ταδε παραγραφο με τον ταδε αστερισκο κτλ.
Τους λεω εγω σαν παλιος μπολσεβικος(σαν αυτους που προανεφερα)ζητω την τιμωρια μου δηλαδη την διαγραφη μου.
Υγ.1 εστειλα το λινκ ενος θεματος του φορουμ σε καποιον φιλο μου και αυτος μου απαντησε αφου εριξε μια ματια.《αυτο ειναι γεματο κουμουνια που δεν ξερουν τι τους γινεται)
Υγ.2 καποιος μου ελεγε οτι πρεπει να χρησιμοποιω αρχεια απο τα γακ(γενικα αρχεια του κρατους)
Ρε σεις οτι αρχεια υπαρχουν ειναι στα γακ;δεν υπαρχουν σε ιδιωτες αρχεια ;μην τρελαθουμε κιολας.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
- wooded glade
Re: ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΤΟ 1938.ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ
Εγώ πιστεύω ότι ήθελαν να τον φάνε τον Στάλιν αλλά όπως ήταν ο κανονισμός τότε, τους εκτελούσαν όλους μέχρι 8ης γενεάς.
Σε δίκες που κάναμε εμείς, επί 21ης April ας πούμε, παρετηρείτο το εξής σύνηθες φαινόμενο: Προσήγοντο 20, οι 8 από αυτούς καταδικαζόντουσαν από τους χουντοδίκες, οι υπόλοιποι 7 σε ελαφρότερες ποινές και τους 5 τους αθώωναν. Αλλά στον Στάλιν οι 20 γινόντουσαν 220 που τους έτρωγε το σκοτάδι.
Εκεί που ο Στάλιν την ψώνισε ήταν μόνο στις δίκες των γιατρών, μετά τον πόλεμο.
Εδώ τώρα στο πχόρουμ έχει γίνει τσίρκο Μεντράνο. Τι να διαγράψουν και τι να ξεδιαγράψουν ;
Σε δίκες που κάναμε εμείς, επί 21ης April ας πούμε, παρετηρείτο το εξής σύνηθες φαινόμενο: Προσήγοντο 20, οι 8 από αυτούς καταδικαζόντουσαν από τους χουντοδίκες, οι υπόλοιποι 7 σε ελαφρότερες ποινές και τους 5 τους αθώωναν. Αλλά στον Στάλιν οι 20 γινόντουσαν 220 που τους έτρωγε το σκοτάδι.
Εκεί που ο Στάλιν την ψώνισε ήταν μόνο στις δίκες των γιατρών, μετά τον πόλεμο.
Εδώ τώρα στο πχόρουμ έχει γίνει τσίρκο Μεντράνο. Τι να διαγράψουν και τι να ξεδιαγράψουν ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Και τί σε εμποδίζει να κάνεις αποσύνδεση και να μην ξαναπατήσεις στο πχόρουμ;
Πρέπει να σε διαγράψουν;
Πολλές drama queens μαζεύτηκαν εδώ μέσα. Όλες διαγραφή θέλουν!
.
Πρέπει να σε διαγράψουν;
Πολλές drama queens μαζεύτηκαν εδώ μέσα. Όλες διαγραφή θέλουν!
.
Θελω να με διαγραψουν για να εμφανιστω ως..αντιστασιακος.ετσι δεν εκαναν επι 21ης απριλιου αριστεροι απο τις καφετερειες και τα μπουρδελα του παρισιου;Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 12:37 .
Πρέπει να σε διαγράψουν;
Πολλές drama queens μαζεύτηκαν εδώ μέσα. Όλες διαγραφή θέλουν!![]()
.
Ειναι καλυτεροι απο μενα αυτοι;μονο οι πασης φυσεως αριστεροι δηλαδη θα ειναι αντιστασιακοι;δεν μπορει να ειναι ενας φασιστας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΤΑΥΓΕΤΗΣ την 05 Ιαν 2021, 12:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
- wooded glade
Μπορεί να βάλει κανείς ένα συνθηματικό τουμπουρουρουρού.
Να το γράψει στο notepad και μετα επικόλληση για να γίνει το νέο συνθηματικό αλλά μετά να κλείσει το notepad και επίσης να κάνει perma delete το email επιβεβαίωσης αλλαγής συνθηματικού.
Έτσι δεν ξαναμπαίνει, ακόμα και αν παρασυρθεί συναισθηματικά.
Να το γράψει στο notepad και μετα επικόλληση για να γίνει το νέο συνθηματικό αλλά μετά να κλείσει το notepad και επίσης να κάνει perma delete το email επιβεβαίωσης αλλαγής συνθηματικού.
Έτσι δεν ξαναμπαίνει, ακόμα και αν παρασυρθεί συναισθηματικά.
- wooded glade
Γράψε για τη θεία ενός συντονιστή.ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 05 Ιαν 2021, 12:43Θελω να με διαγραψουν για να εμφανιστω ως..αντιστασιακος.ετσι δεν εκαναν επι 21ης απριλιου αριστεροι απο τις καφετερειες και τα μπουρδελα του παρισιου;Nandros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 12:37 .
Πρέπει να σε διαγράψουν;
Πολλές drama queens μαζεύτηκαν εδώ μέσα. Όλες διαγραφή θέλουν!![]()
.
Ειναι καλυτεροι απο μενα αυτοι;
πετριά κι αυτή
Πες του να γραφτεί να μας διορθώσειΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 05 Ιαν 2021, 12:24
- wooded glade
Τα κουμούνια τη θεωρούν τη μ***κία σημαντικό σπορ.
Ο συνήθης τύπος ανθρώπου κοιτάει τη λίστα ανασχηματισμού του Μητσοτάκη, βλέπει ότι δεν τον έβαλε και λέει "άστα-βράστα".
Βλέπει και τους γενικούς γραμματείς υπουργείων και λέει "μπλιάχ".
Το κουμούνι όμως θα ψάξει να βρει κάποιους αργόσχολους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και θα τους τα πρήζει από το πρωϊ μέχρι το βράδυ.
Γι αυτό παρατηρείται το φαινόμενο.
ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ!!!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν ξέρω τι έχει παίξει με τον συντονισμό και τους κανόνες του phorum και δεν θα μπω σ' αυτό, ούτε είμαι ο κατάλληλος για να το κρίνω. Αλλά το να λέει κάποιος ότι θα φύγει επειδή π.χ. ο ΜπλεΜπούμπυς μποτάρει ασύστολα παραπέμπει σε snowflake.
Επειδη το δευτερο υστερογραφο απευθυνεται σε μένα.
Δεν σου έγραψα να χρησιμοποιεις αποκλειστικά πηγές απο τα ΓΑΚ, όπως προφανώς παρανοώντας αναφέρεις.
σου εγραψα ουσιαστικα οτι οι οι πηγες που αναφέρεις να είναι δημόσιες και όχι "γραφω αυτο απο κάτι αρχεία που βρήκα σε ένα παλαιοβιβλιοπωλείο στο Μοναστηράκι" όπου δεν μπορουν να ελεχθουν. και σου εγραψα επιπλέον ότι εφόσον έχεις τόσο φοβερα αρχεία που μπορει να αλλαξουν την οπτική μας σημαντικά για το παρελθον, γιατι δεν τα καταθετεις στα ΓΑΚ ωστε να γινουν δημόσιο κτημα και να ασχοληθει με αυτα η ιστορικη ερευνα. Αυτα προς αποκατασταση της αλήθειας
Δεν σου έγραψα να χρησιμοποιεις αποκλειστικά πηγές απο τα ΓΑΚ, όπως προφανώς παρανοώντας αναφέρεις.
σου εγραψα ουσιαστικα οτι οι οι πηγες που αναφέρεις να είναι δημόσιες και όχι "γραφω αυτο απο κάτι αρχεία που βρήκα σε ένα παλαιοβιβλιοπωλείο στο Μοναστηράκι" όπου δεν μπορουν να ελεχθουν. και σου εγραψα επιπλέον ότι εφόσον έχεις τόσο φοβερα αρχεία που μπορει να αλλαξουν την οπτική μας σημαντικά για το παρελθον, γιατι δεν τα καταθετεις στα ΓΑΚ ωστε να γινουν δημόσιο κτημα και να ασχοληθει με αυτα η ιστορικη ερευνα. Αυτα προς αποκατασταση της αλήθειας
- Nandros
Και ποιος σου είπε ότι νοιάζεται για το υπογραμμισμένο είπαμε;Ντρές έγραψε: 05 Ιαν 2021, 13:16 Επειδη το δευτερο υστερογραφο απευθυνεται σε μένα.
.
- Nandros
Στις δίκες της Μόσχας όλοι οι κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν την ενοχή τους.
Εσύ, αν και καραένοχος, κραυγάζεις ότι είσαι αθώος!
Αντιστασιακός της Βιλγάρικης πίτσας!
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 99 Απαντήσεις
- 3443 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor