!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Tarkovsky έγραψε: 04 Ιαν 2021, 21:31
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 04 Ιαν 2021, 21:22 Ο ρουμελιώτης Φονέας των γιγάντων ξύπνησε και από ό,τι φαίνεται μας δίνει μαξιλαράκι ασφαλείας στην κούρσα του τίτλου.
μην χαίρεσαι ακόμα, έχετε Άρη εντός
Εσυ βαζελάκο στο μειον 10 και με τον Μπεο να σε ακολουθεί γιατί χαίρεσαι? Ξέρεις το αφεντικό σου τώρα που έχει χάσει τις ελπίδες του για τίτλο δεν θα καεί να σε βγάλει και στην εξάδα μπας και κόψεις κανένα βαθμό από τον γαύρο. Και η Τριπολιτσά και ο Μπέος καλύτεροι είναι από εσένα. Και δεν με λες ο Διούδης έγινε καλά ξαφνικά? Τι φάρμακο του έδωσαν και του πέρασαν όλα?
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Δεν μπόρεσαν να ξεδιπλωσουν τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά στον βουρκο της Λαμίας τα τσεκουρια του αρεως
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Καλο αποτελεσμα σημερα,με νικη ΑΡΗ θα δυσκολευε πολυ η δευτερη θεση
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

GoBack έγραψε: 04 Ιαν 2021, 22:20 Καλο αποτελεσμα σημερα,με νικη ΑΡΗ θα δυσκολευε πολυ η δευτερη θεση
Μην αγχώνεσαι
Ξεφούσκωσε το μπαλόνι
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

jason0 έγραψε: 04 Ιαν 2021, 23:52
GoBack έγραψε: 04 Ιαν 2021, 22:20 Καλο αποτελεσμα σημερα,με νικη ΑΡΗ θα δυσκολευε πολυ η δευτερη θεση
Μην αγχώνεσαι
Ξεφούσκωσε το μπαλόνι
Πολύ αγχώνεσαι όμως για ένα μπαλόνι
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Κατώτερος των περιστάσεων ο Σούντγκρεν για την κόκκινη που πήρε.
Αλλά και το ballboy τις θέλει τις σφαλιάρες του.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Τιτανοτεράστιε Χρύσανθε, έκανες μέχρι και τον γκομπάκ να γράφει τον Άρη με κεφαλαία!
arisordeath

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από arisordeath »

lonelyrider έγραψε: 04 Ιαν 2021, 23:56 Κατώτερος των περιστάσεων ο Σούντγκρεν για την κόκκινη που πήρε.
Αλλά και το ballboy τις θέλει τις σφαλιάρες του.
ολος ο Αρης κατωτερος των περιστασεων..και εγω να μουν εκει μια κλωτσια θα την εριχνα στο τσογλανακι..
arisordeath

hades έγραψε: 04 Ιαν 2021, 23:55
jason0 έγραψε: 04 Ιαν 2021, 23:52
Μην αγχώνεσαι
Ξεφούσκωσε το μπαλόνι
Πολύ αγχώνεσαι όμως για ένα μπαλόνι
αφου του τον εχεις κανει μπαλονι :lol:
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Πάντως και εγώ νεύρα έβγαλα βλέποντας το παιχνίδι όπως και οι παίκτες Εγώ και για το πέναλτυ της Λαμίας δεν ειμαι σίγουρος ότι ήταν και έπαιξε και ένα λεπτό το παιχνίδι και μετά πήγε βαρ γιατί άλλος λογικά στο αυτι του το είπε
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

κι ο Χατζηνάκος έβγαλε νεύρα, σε όλο το δεύτερο ημίχρονο κατέβαζε χριστοπαναγίες και βριζόταν με το τσατ, μέχρι που έπεσε το στριμ εντελώς κάπου στο 65' και μάλλον τις έφαγε από τον καράφλα.
arisordeath

hades έγραψε: 05 Ιαν 2021, 00:11 Πάντως και εγώ νεύρα έβγαλα βλέποντας το παιχνίδι όπως και οι παίκτες Εγώ και για το πέναλτυ της Λαμίας δεν ειμαι σίγουρος ότι ήταν και έπαιξε και ένα λεπτό το παιχνίδι και μετά πήγε βαρ γιατί άλλος λογικά στο αυτι του το είπε
απο την στιγμη που φαινεται να τον παταει δινεται..για φαντασου να μην το εδινε σε σενα αυτο τι θα λεγες..
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Εδωσε εντολη ο Πρεζέ για ασσο στη Λαμια ωστε να πληρωσει τα μιστα των παικτων του Γαβρου Β΄ (ακα Οαρης).
ΕΙπαμε κανει εξυπηρετησεις ο προεδρας αλλα δεν ειναι και μαλακας.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Magnus3 έγραψε: 04 Ιαν 2021, 22:06
hades έγραψε: 04 Ιαν 2021, 21:57
Magnus3 έγραψε: 04 Ιαν 2021, 21:34 ολα στραβα σημέρα, σε αυτο το γήπεδο 10 χρονια να παιζαμε γκολ δεν βαζαμε
Σήμερα και η ομάδα.δεν ήταν έτοιμη για το παιχνίδι Φάγαμε και νωρίς γκολ ήταν και βούρκος το γήπεδο πήγε εκεί που ήθελε η Λαμία Δεν έγινε και καλή διαχείριση από μας
Η ομάδα ειχε βρεθεί αλλες δυο φορές πισω στο σκόρ με 2-0 με ΠΑΣ και με Ατρομητο. Σημερα ηταν απίθανο να το γυρισεις στον βούρκο...
ααα ο βούρκος ήταν το πρόβλημα, όχι ότι με ΠΑΣ και Ατρόμητο καβαλάτε το ίδιο άρμα

θυμίζω ότι οι τρεις σας και οι γαύρος-Λάρισα ήσασταν οι μόνοι που θέλατε Σουζάνα για πρόεδρο Σούπερ Λιγκ

και ξαναθυμίζω ότι φέτος από τα 10 ματς μεταξύ της συγκεκριμένης παρέας, τα 8 έχουν έρθει Χ2 (μοναδικοί άσοι τα γαύρος-σπανός και γαύρος-κούγιας) - πλέον δεν στήνουμε ακριβή σκορ, αλλά ημίχρονο-τελικό όπως παλιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 05 Ιαν 2021, 02:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Arisvilla έγραψε: 04 Ιαν 2021, 22:07
Tarkovsky έγραψε: 04 Ιαν 2021, 21:31
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 04 Ιαν 2021, 21:22 Ο ρουμελιώτης Φονέας των γιγάντων ξύπνησε και από ό,τι φαίνεται μας δίνει μαξιλαράκι ασφαλείας στην κούρσα του τίτλου.
μην χαίρεσαι ακόμα, έχετε Άρη εντός
Εσυ βαζελάκο στο μειον 10 και με τον Μπεο να σε ακολουθεί γιατί χαίρεσαι? Ξέρεις το αφεντικό σου τώρα που έχει χάσει τις ελπίδες του για τίτλο δεν θα καεί να σε βγάλει και στην εξάδα μπας και κόψεις κανένα βαθμό από τον γαύρο. Και η Τριπολιτσά και ο Μπέος καλύτεροι είναι από εσένα. Και δεν με λες ο Διούδης έγινε καλά ξαφνικά? Τι φάρμακο του έδωσαν και του πέρασαν όλα?
αποθεραπεία σε δυο βδομάδες, δεν το λες και ξαφνικά

άλλωστε μεσολάβησαν Χ"γεννα, πέρασε κι ο Άι Βασίλης... ο πραγματικός, όχι εκείνος που πέρσι θα σου έφερνε Ντουρμισάι αλλά τον μάγκωσαν στα σύνορα

ΥΓ εγώ πάντως εάν μου δίναν το πρωτάθλημα δεν θα ντρεπόμουν να τους το στερήσω :003:
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”