runner έγραψε: 04 Ιαν 2021, 19:28
Σε μια χώρα βόρεια με κρύο κλίμα και χιόνι.
Όσο λιγότερο καλοκαίρι και ήλιος τόσο καλύτερα.
Αυτός ο καιρός στην Αθήνα δεν παλεύεται με τίποτα.
Μόνο η γλώσσα αποτελεί εμπόδιο, καλές ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο και σχετικά σταθερές χώρες χωρίς ενοχλητικό κόσμο αφού όλοι κοιτάζουν τη δουλειά τους.
Βέβαια πας εκεί ως μετανάστης που σημαίνει ότι τσουβαλιάζεσαι με αφρικανούς κι ασιάτες.
1451 έγραψε: 04 Ιαν 2021, 20:25
Μόνο η γλώσσα αποτελεί εμπόδιο, καλές ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο και σχετικά σταθερές χώρες χωρίς ενοχλητικό κόσμο αφού όλοι κοιτάζουν τη δουλειά τους.
Βέβαια πας εκεί ως μετανάστης που σημαίνει ότι τσουβαλιάζεσαι με αφρικανούς κι ασιάτες.
Εγώ που κινεζοφέρνω θα το παίξω μισός μισός
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Ευρώπη φυσικά. Αυτό δυστυχώς σημαίνει μετανάστευση
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Εγώ που κινεζοφέρνω θα το παίξω μισός μισός
Μισος Κινεζος- μισος μεταναστης?
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Green Dragon έγραψε: 30 Δεκ 2020, 07:33
Θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τρεις εποχές αντί για τέσσερις (φθινόπωρο, χειμώνας, άνοιξη).
Το καλοκαίρι της Ελλάδας, κυρίως ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, είναι ανυπόφορο.
Στην πραγματικότητα κανένας δεν το αντέχει ακόμα και αυτοί που δηλώνουν ότι τους αρέσει.
Green Dragon έγραψε: 30 Δεκ 2020, 07:33
Θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τρεις εποχές αντί για τέσσερις (φθινόπωρο, χειμώνας, άνοιξη).
Το καλοκαίρι της Ελλάδας, κυρίως ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, είναι ανυπόφορο.
Στην πραγματικότητα κανένας δεν το αντέχει ακόμα και αυτοί που δηλώνουν ότι τους αρέσει.
Μην το λες, έχω έναν φίλο που με 35 βαθμούς και να κάθεται στον ήλιο ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ, αν έχεις τον θεό σου! Το παρατσούκλι του είναι Εξωγήινος. Φυσικά σπίτι του δεν έχει ανεμιστήρα αφού δεν τον χρειάζεται (μην με ρωτήσεις για aircondition, τι είναι αυτό ).