!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το youtube μας παρακολουθεί !
- wooded glade
Το youtube μας παρακολουθεί !
Έβαλα λίγο προηγουμένως να δω λίγο τη βλακεία Κεδίκογλου v. Γιαννόπουλος που είχε ανεβάσει κάποιος στο πχόρουμ.
Από τη σελίδα του πχόρουμ το έβαλα να παίξει το video, όχι "watch in youtube".
Ανοίγω τώρα τη σελίδα youtube και βλέπω και μου έχουν βάλει Κεδίκογλου-Γιαννόπουλο στα προτεινόμενα !
Ανοίγω τώρα τη σελίδα youtube και βλέπω και μου έχουν βάλει Κεδίκογλου-Γιαννόπουλο στα προτεινόμενα !
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Dwarven Blacksmith
Re: Το youtube μας παρακολουθεί !
άνοιξε το κουτί και δες μήπως έχει πέσει κανένα κουλουράκι μέσα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Cookies you know?
Μία φορά έψαχνα να βρω μια μάρκα κρασιού στο ίντερνετ και αμέσως μετά με βομβάρδιζαν συνέχεια με διαφημίσεις για κρασα
Μία φορά έψαχνα να βρω μια μάρκα κρασιού στο ίντερνετ και αμέσως μετά με βομβάρδιζαν συνέχεια με διαφημίσεις για κρασα
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Πλέον δεν χρειάζεται να πληκτρολογείς, αν έχεις Android κινητό που κατά πάσα πιθανότητα τέτοιο έχεις, αρκεί να συζητήσεις γι' αυτό κάπου κοντά στην συσκευή σου.George_V έγραψε: 04 Ιαν 2021, 20:27 Cookies you know?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εσύ δηλαδή τι έχεις;sys3x έγραψε: 04 Ιαν 2021, 20:36Πλέον δεν χρειάζεται να πληκτρολογείς, αν έχεις Android κινητό που κατά πάσα πιθανότητα τέτοιο έχεις, αρκεί να συζητήσεις γι' αυτό κάπου κοντά στην συσκευή σου.George_V έγραψε: 04 Ιαν 2021, 20:27 Cookies you know?
the end
εμένα δεν με καταλαβαίνει κανεις,σιγά μην με καταλάβει το ανδροιδ
Με ios είσαι ασφαλής.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
ευχαριστώ το μπεκρονικόλα που μου θύμισε να δω και σήμερα για άλλη μια φορά το Κεδίκογλου-Γιαννόπουλος.
Παρε ενα κομμενο minijack και βαλτο αν δε θες να σ'ακουνε.sys3x έγραψε: 04 Ιαν 2021, 20:36Πλέον δεν χρειάζεται να πληκτρολογείς, αν έχεις Android κινητό που κατά πάσα πιθανότητα τέτοιο έχεις, αρκεί να συζητήσεις γι' αυτό κάπου κοντά στην συσκευή σου.George_V έγραψε: 04 Ιαν 2021, 20:27 Cookies you know?
Κι όταν δε γαμάς είσαι ασφαλής από το έηντζ, κι όταν μένεις σπίτι σου από τα τροχαία. Με ios και ασφαλής δεν είσαι και δεν έχει κι η απλ γιουτιού, φαντάζεσαι; να κάθεσαι όλη μέρα σπίτι και να σε πατάνε τρένα με έηντζ;
.
.
Γιατί να μη θέλω να με ακούνε;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2021, 20:59Παρε ενα κομμενο minijack και βαλτο αν δε θες να σ'ακουνε.sys3x έγραψε: 04 Ιαν 2021, 20:36Πλέον δεν χρειάζεται να πληκτρολογείς, αν έχεις Android κινητό που κατά πάσα πιθανότητα τέτοιο έχεις, αρκεί να συζητήσεις γι' αυτό κάπου κοντά στην συσκευή σου.George_V έγραψε: 04 Ιαν 2021, 20:27 Cookies you know?
Έχε χάρη που δεν δίνει +48v.
.
.
aospΠάνας έγραψε: 04 Ιαν 2021, 20:40Εσύ δηλαδή τι έχεις;sys3x έγραψε: 04 Ιαν 2021, 20:36Πλέον δεν χρειάζεται να πληκτρολογείς, αν έχεις Android κινητό που κατά πάσα πιθανότητα τέτοιο έχεις, αρκεί να συζητήσεις γι' αυτό κάπου κοντά στην συσκευή σου.George_V έγραψε: 04 Ιαν 2021, 20:27 Cookies you know?
.
.
Μη το λες, για όλους έχει ο αλγόριθμος.nowhere έγραψε: 04 Ιαν 2021, 20:47 εμένα δεν με καταλαβαίνει κανεις,σιγά μην με καταλάβει το ανδροιδ
.
.
Πιο σωστά: η Google μας παρακολουθεί.wooded glade έγραψε: 04 Ιαν 2021, 20:01 Έβαλα λίγο προηγουμένως να δω λίγο τη βλακεία Κεδίκογλου v. Γιαννόπουλος που είχε ανεβάσει κάποιος στο πχόρουμ.
Ακόμη και τα google search results είναι κομμένα και ραμένα στα μέτρα μας.
Για ασφαλή αναζήτηση υπάρχει το duckduckgo.com.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση