!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα ellhmika hoaxes ξεπλενουν τον Τσιτσιπα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Τα ellhmika hoaxes ξεπλενουν τον Τσιτσιπα
Στο Ντουμπάι έχω περάσει εξαιρετικά, για δουλειά ήμουνα, αλλά περάσαμε φίνα. Πεντάστερη σουίτα, σαμπάνιες, οι Αράβισσες με σχιστά φορέματα και κρυμμένο πρόσωπο στα μπαρ. Οι πιο μουνάρες ήταν οι πλούσιες Λιβανέζες. Ζωή κάναμε, δόξα τω Θεώ, ως τα 40τοσα μας ζήσαμε παραμυθένια, όσο τα δόντια μας έκοβαν. Όταν γερνάς πρέπει να γίνεσαι εγκρατής. Στη ζωή μου πέρασα όπως ήθελα να περάσω, και ο Τσιτσιπάς νέο παιδί είναι, αν δεν πάει στο Ντουμπάι να γλεντήσει τώρα, πότε θα πάει, όταν φτάσει να έχει ζάχαρο, πίεση, και bypass; Νιάτα είναι αυτά, πώς να τα κρατήσεις; Αφήστε τους νέους να πάνε στο Ντουμπάι να γλεντήσουν, εμείς τα φάγαμε τα ψωμιά μας.
Ordem e Progresso.
Μα γι' αυτό έγραψα ελπίζω, αν και αυτά είναι συνηθισμένες πρακτικές, δηλαδή δεν χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη εξυπνάδα για να προσέξεις αυτό το σημείο. Τώρα περισπούδαστα άρθρα για το τι μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Τσιτσιπάς, και πως αυτό επιδρά στην ζωή μας, μάλλον έχουν μπερδευτεί και σχολιάζουν άλλη είδηση, όπως πχ. αν παρτουζώνεται η Καρντάσιαν, που όντως δεν μας ενδιαφέρει.Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Ιαν 2021, 11:56Ακριβώς επειδή είναι πολύ απίθανο να υπάρχει τέτοια παράγραφος στο συμφωνητικό, έβαλαν καποιους απο τον κατάλογο με τις κυβερνητικές ταΐστρες, αυτήν την φορά τους αυτόκλητους κυνηγούς διαδικτυακών μύθων, για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.aljawn έγραψε: 04 Ιαν 2021, 11:09 Και κάτι τελευταίο: αν ο Τσιτσιπάς εισέπραξε χρήματα από το ελ δημόσιο για το σποτάκι κατά του κορονοϊού, ελπίζω αυτοί που του το έδωσαν να είχαν περιλάβει ένα στοιχειώδες morality clause στην συμφωνία, έτσι ώστε να μπορούν να αναζητήσουν τα χρήματα. Αλλιώς, ας κάνουν καλύτερες επιλογές στο μέλλον.
Άτομα που αποφάσισαν να περάσουν δημόσιο μήνυμα στην χώρα μας, φυσικά και ελέγχονται για το αν είναι ανακόλουθα ή όχι με αυτό, πόσο μάλλον αν έχουν χαρτζηλικωθεί κιόλας.
My Life had stood, a Loaded Gun
Κι όσοι δεν έχουν λεφτά για Ντουμπάι, γιατί να μη γλεντήσουν στο Μπουρνάζι; Ο κορονοϊός δεν είναι ταξικός.Cavaliere έγραψε: 04 Ιαν 2021, 12:04 Στο Ντουμπάι έχω περάσει εξαιρετικά, για δουλειά ήμουνα, αλλά περάσαμε φίνα. Πεντάστερη σουίτα, σαμπάνιες, οι Αράβισσες με σχιστά φορέματα και κρυμμένο πρόσωπο στα μπαρ. Οι πιο μουνάρες ήταν οι πλούσιες Λιβανέζες. Ζωή κάναμε, δόξα τω Θεώ, ως τα 40τοσα μας ζήσαμε παραμυθένια, όσο τα δόντια μας έκοβαν. Όταν γερνάς πρέπει να γίνεσαι εγκρατής. Στη ζωή μου πέρασα όπως ήθελα να περάσω, και ο Τσιτσιπάς νέο παιδί είναι, αν δεν πάει στο Ντουμπάι να γλεντήσει τώρα, πότε θα πάει, όταν φτάσει να έχει ζάχαρο, πίεση, και bypass; Νιάτα είναι αυτά, πώς να τα κρατήσεις; Αφήστε τους νέους να πάνε στο Ντουμπάι να γλεντήσουν, εμείς τα φάγαμε τα ψωμιά μας.
Το Ρωσίδα μητέρα τα λέει όλα. Μαθαίνεις μεγάλο σταρχιδισμό από σπαργάνων. Βλαχοπολυτέλεια, και σταρχιδισμός. Αλλά καλά κάνει.
Ordem e Progresso.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Για εμας τους ελληνες που εχουμε κατσει και μας πηδανε θα πεις κατι λαζοντοιτς;Cavaliere έγραψε: 04 Ιαν 2021, 12:04 Στο Ντουμπάι έχω περάσει εξαιρετικά, για δουλειά ήμουνα, αλλά περάσαμε φίνα. Πεντάστερη σουίτα, σαμπάνιες, οι Αράβισσες με σχιστά φορέματα και κρυμμένο πρόσωπο στα μπαρ. Οι πιο μουνάρες ήταν οι πλούσιες Λιβανέζες. Ζωή κάναμε, δόξα τω Θεώ, ως τα 40τοσα μας ζήσαμε παραμυθένια, όσο τα δόντια μας έκοβαν. Όταν γερνάς πρέπει να γίνεσαι εγκρατής. Στη ζωή μου πέρασα όπως ήθελα να περάσω, και ο Τσιτσιπάς νέο παιδί είναι, αν δεν πάει στο Ντουμπάι να γλεντήσει τώρα, πότε θα πάει, όταν φτάσει να έχει ζάχαρο, πίεση, και bypass; Νιάτα είναι αυτά, πώς να τα κρατήσεις; Αφήστε τους νέους να πάνε στο Ντουμπάι να γλεντήσουν, εμείς τα φάγαμε τα ψωμιά μας.
Εσυ εισαι φορτογκας και κατοικος Ντοϊτσλανδης
να και ταχα μου σε νοιαζει για εμας.
Μα τι γλέντι να κάμεις στο Μπουρνάζι; Με την Ρένα την κομμώτρια και τον Θάνο τον υδραυλικό; Με τα ετοιματζήδικα σακάκια και το Johnny Walker με κόλα;stella έγραψε: 04 Ιαν 2021, 12:09Κι όσοι δεν έχουν λεφτά για Ντουμπάι, γιατί να μη γλεντήσουν στο Μπουρνάζι; Ο κορονοϊός δεν είναι ταξικός.Cavaliere έγραψε: 04 Ιαν 2021, 12:04 Στο Ντουμπάι έχω περάσει εξαιρετικά, για δουλειά ήμουνα, αλλά περάσαμε φίνα. Πεντάστερη σουίτα, σαμπάνιες, οι Αράβισσες με σχιστά φορέματα και κρυμμένο πρόσωπο στα μπαρ. Οι πιο μουνάρες ήταν οι πλούσιες Λιβανέζες. Ζωή κάναμε, δόξα τω Θεώ, ως τα 40τοσα μας ζήσαμε παραμυθένια, όσο τα δόντια μας έκοβαν. Όταν γερνάς πρέπει να γίνεσαι εγκρατής. Στη ζωή μου πέρασα όπως ήθελα να περάσω, και ο Τσιτσιπάς νέο παιδί είναι, αν δεν πάει στο Ντουμπάι να γλεντήσει τώρα, πότε θα πάει, όταν φτάσει να έχει ζάχαρο, πίεση, και bypass; Νιάτα είναι αυτά, πώς να τα κρατήσεις; Αφήστε τους νέους να πάνε στο Ντουμπάι να γλεντήσουν, εμείς τα φάγαμε τα ψωμιά μας.
Ordem e Progresso.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κι εμείς νέοι είμαστε, αλλά ο τσιτσιπάς έβγαινε σε σποτάκια και μας έλεγε να μην πάμε ούτε μέχρι απέναντι την ίδια στιγμή που αυτός μια χαρά πέρασε στα χλιδάτα πάρτι του ντουμπάιCavaliere έγραψε: 04 Ιαν 2021, 12:04 Στο Ντουμπάι έχω περάσει εξαιρετικά, για δουλειά ήμουνα, αλλά περάσαμε φίνα. Πεντάστερη σουίτα, σαμπάνιες, οι Αράβισσες με σχιστά φορέματα και κρυμμένο πρόσωπο στα μπαρ. Οι πιο μουνάρες ήταν οι πλούσιες Λιβανέζες. Ζωή κάναμε, δόξα τω Θεώ, ως τα 40τοσα μας ζήσαμε παραμυθένια, όσο τα δόντια μας έκοβαν. Όταν γερνάς πρέπει να γίνεσαι εγκρατής. Στη ζωή μου πέρασα όπως ήθελα να περάσω, και ο Τσιτσιπάς νέο παιδί είναι, αν δεν πάει στο Ντουμπάι να γλεντήσει τώρα, πότε θα πάει, όταν φτάσει να έχει ζάχαρο, πίεση, και bypass; Νιάτα είναι αυτά, πώς να τα κρατήσεις; Αφήστε τους νέους να πάνε στο Ντουμπάι να γλεντήσουν, εμείς τα φάγαμε τα ψωμιά μας.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Μετέφερα την έδρα μου στο Λιχτενστάιν, έχει πιο υγιεινό κλίμα.plouf έγραψε: 04 Ιαν 2021, 12:11Για εμας τους ελληνες που εχουμε κατσει και μας πηδανε θα πεις κατι λαζοντοιτς;Cavaliere έγραψε: 04 Ιαν 2021, 12:04 Στο Ντουμπάι έχω περάσει εξαιρετικά, για δουλειά ήμουνα, αλλά περάσαμε φίνα. Πεντάστερη σουίτα, σαμπάνιες, οι Αράβισσες με σχιστά φορέματα και κρυμμένο πρόσωπο στα μπαρ. Οι πιο μουνάρες ήταν οι πλούσιες Λιβανέζες. Ζωή κάναμε, δόξα τω Θεώ, ως τα 40τοσα μας ζήσαμε παραμυθένια, όσο τα δόντια μας έκοβαν. Όταν γερνάς πρέπει να γίνεσαι εγκρατής. Στη ζωή μου πέρασα όπως ήθελα να περάσω, και ο Τσιτσιπάς νέο παιδί είναι, αν δεν πάει στο Ντουμπάι να γλεντήσει τώρα, πότε θα πάει, όταν φτάσει να έχει ζάχαρο, πίεση, και bypass; Νιάτα είναι αυτά, πώς να τα κρατήσεις; Αφήστε τους νέους να πάνε στο Ντουμπάι να γλεντήσουν, εμείς τα φάγαμε τα ψωμιά μας.
Εσυ εισαι φορτογκας και κατοικος Ντοϊτσλανδης
να και ταχα μου σε νοιαζει για εμας.![]()
Ordem e Progresso.
Αρχηγέ, μπες με το κανονικό σου username, δεν χρειάζεται να κάνεις κλώνους για να μου την πεις.John Hamburger έγραψε: 04 Ιαν 2021, 12:08 Νομιζω οτι πρεπει να μπει ενα φρενο σε αυτες τις ασυλληπτες πιπες που διαβαζουμε
Παρεθεσε μας τον νομο που παραβιασε ο Τσιτσιπας αλλιως σταματα να γραφεις παπαριεςaljawn
Δηλαδή, αν είσαι έλληνας υπήκοος, εξακολουθούν να ισχύουν για σένα οι ελληνικοί νόμοι, ακόμα και αν βρίσκεσαι περιστασιακά στο Ντουμπάι, την Χονολουλού ή τα κάτεργα του Πεκίνου. Φυσικά αν βρίσκεσαι σε άλλο κράτος, ισχύουν και οι νόμοι του κράτους αυτού (συντρέχουσα έννομη τάξη λόγω εδαφικού κριτηρίου).
Εγηω παλι δεν νομιζω αλλα ειμαι σιγουρος οτι ο καθενας μας αρα και εσυ οταν γραφει για καποιον και τον κατηγορει για κατι οφειλει να μην νομιζει αλλα να ειναι συγκεκριμενοςΒέβαια, εξ όσων γνωρίζω ο Τσιτσιπάς δεν είναι καν έλληνας υπήκοος, νομίζω κύπριος είναι στην καταγωγή,
Οχι δεν ειναι Κυπριος στην καταγωγη ο Τσιτσιπας με Ρωσιδα μητερα και Ελληνα πατερα
Ειναι μονιμος κατοικος Μονακο
Το ότι ασκούνται ποινικές διώξεις για πάρτι εν καιρώ καραντίνας δεν είναι νέα είδηση, πάρε να έχεις: https://www.ethnos.gr/ellada/134243_kor ... i-berbesoy
(σου γράφει και το άρθρο του ΠΚ, για να μην έχεις αμφιβολίες)
Για τον Τσιτσιπά, έγραψα ότι δεν ήμουν σίγουρος για την καταγωγή του. Έκανα λάθος, άρα ισχύουν ξεκάθαρα όσα έγραψα για τον Κωστόπουλο.
Δηλαδή οι πολιτικοί που σου λένε να μη βγεις, δεν κάνουν πάρτι; Πού ζεις, σε παραμύθι; Οι πιο δυνατές παρτούζες γίνονται αυτό τον καιρό. Οι στερήσεις είναι πάντα για τον λαουτζίκο, ρε. Όλοι υποκριτές είναι. Ο Τσιτσιπάς απλά είναι χαζούλης και καρφώνεται.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Ιαν 2021, 12:13κι εμείς νέοι είμαστε, αλλά ο τσιτσιπάς έβγαινε σε σποτάκια και μας έλεγε να μην πάμε ούτε μέχρι απέναντι την ίδια στιγμή που αυτός μια χαρά πέρασε στα χλιδάτα πάρτι του ντουμπάιCavaliere έγραψε: 04 Ιαν 2021, 12:04 Στο Ντουμπάι έχω περάσει εξαιρετικά, για δουλειά ήμουνα, αλλά περάσαμε φίνα. Πεντάστερη σουίτα, σαμπάνιες, οι Αράβισσες με σχιστά φορέματα και κρυμμένο πρόσωπο στα μπαρ. Οι πιο μουνάρες ήταν οι πλούσιες Λιβανέζες. Ζωή κάναμε, δόξα τω Θεώ, ως τα 40τοσα μας ζήσαμε παραμυθένια, όσο τα δόντια μας έκοβαν. Όταν γερνάς πρέπει να γίνεσαι εγκρατής. Στη ζωή μου πέρασα όπως ήθελα να περάσω, και ο Τσιτσιπάς νέο παιδί είναι, αν δεν πάει στο Ντουμπάι να γλεντήσει τώρα, πότε θα πάει, όταν φτάσει να έχει ζάχαρο, πίεση, και bypass; Νιάτα είναι αυτά, πώς να τα κρατήσεις; Αφήστε τους νέους να πάνε στο Ντουμπάι να γλεντήσουν, εμείς τα φάγαμε τα ψωμιά μας.
Ordem e Progresso.
Esy Kinezo - rotai tetio prama??!!Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιαν 2021, 17:36Που κολλάει το αν είναι νόμιμο με το αν κάνει καλά;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μα δεν είπα ότι οι πολιτκοί είναι ηθικά άμεμπτοιCavaliere έγραψε: 04 Ιαν 2021, 12:15Δηλαδή οι πολιτικοί που σου λένε να μη βγεις, δεν κάνουν πάρτι; Πού ζεις, σε παραμύθι; Οι πιο δυνατές παρτούζες γίνονται αυτό τον καιρό. Οι στερήσεις είναι πάντα για τον λαουτζίκο, ρε. Όλοι υποκριτές είναι. Ο Τσιτσιπάς απλά είναι χαζούλης και καρφώνεται.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Ιαν 2021, 12:13κι εμείς νέοι είμαστε, αλλά ο τσιτσιπάς έβγαινε σε σποτάκια και μας έλεγε να μην πάμε ούτε μέχρι απέναντι την ίδια στιγμή που αυτός μια χαρά πέρασε στα χλιδάτα πάρτι του ντουμπάιCavaliere έγραψε: 04 Ιαν 2021, 12:04 Στο Ντουμπάι έχω περάσει εξαιρετικά, για δουλειά ήμουνα, αλλά περάσαμε φίνα. Πεντάστερη σουίτα, σαμπάνιες, οι Αράβισσες με σχιστά φορέματα και κρυμμένο πρόσωπο στα μπαρ. Οι πιο μουνάρες ήταν οι πλούσιες Λιβανέζες. Ζωή κάναμε, δόξα τω Θεώ, ως τα 40τοσα μας ζήσαμε παραμυθένια, όσο τα δόντια μας έκοβαν. Όταν γερνάς πρέπει να γίνεσαι εγκρατής. Στη ζωή μου πέρασα όπως ήθελα να περάσω, και ο Τσιτσιπάς νέο παιδί είναι, αν δεν πάει στο Ντουμπάι να γλεντήσει τώρα, πότε θα πάει, όταν φτάσει να έχει ζάχαρο, πίεση, και bypass; Νιάτα είναι αυτά, πώς να τα κρατήσεις; Αφήστε τους νέους να πάνε στο Ντουμπάι να γλεντήσουν, εμείς τα φάγαμε τα ψωμιά μας.
απλά εδώ μιλάμε για τον τσιτσιπά
και δεν θα με ένοιαζε καθόλου - αντιθέτως θα έλεγα καλά έκανε, αν δεν είχε κάνει αυτό το "σποτ υπεθυνότητας"
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δηλαδή αν πίνεις μπάφο στην Ολλανδία, διώκεσαι στην Ελλάδα;
Ordem e Progresso.
Το προβλημα με τον Κωστοπουλο και αυτο που εκνευριζει στην ολη η ιστορια ειναι οτι δεν εχει τα παντελονια να παραδεχτει τον πραγματικο λογο που πηγε στο Ντουμπαι.
Αν εβγαινε και ελεγε "ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΡΥΠΑΝΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ", τοτε συσσωμος ο Ελληνικος λαος θα εβγαινε και θα του εδινε το πρασινο φως!
Θα του ελεγε: "ΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ!"
Αντ'αυτου, εφευρισκει διαφορες σοφιστειες προκαλωντας το Δημοσιο αισθημα και υποτιμωντας την νοημοσυνη μας..
Αν εβγαινε και ελεγε "ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΡΥΠΑΝΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ", τοτε συσσωμος ο Ελληνικος λαος θα εβγαινε και θα του εδινε το πρασινο φως!
Θα του ελεγε: "ΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ!"
Αντ'αυτου, εφευρισκει διαφορες σοφιστειες προκαλωντας το Δημοσιο αισθημα και υποτιμωντας την νοημοσυνη μας..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 04 Ιαν 2021, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αν είναι παράνομη συμπεριφορά στην Ελλάδα και το γνωρίζουν οι ελληνικές αρχές, φυσικά και μπορείς να διωχθείς.