Ειπαν ότι θα πάρουμε εμβόλια από 3 διαφορετικές εταιρίες.....
Ακουσα ότι όσοι κάνουν εμβόλιο δέν θα ξέρουν ποιάς εταιρίας έκαναν.....
Ξέρει κανένας τό λόγο πού θά υπάρχει αυτή η μυστικότης ;;;
.
Λίγα μαθηματικά:Βακχυλίδης έγραψε: 03 Ιαν 2021, 14:40 Απο αυριο μεθαυριο μιλανε για 5000 εμβολιασμους την ημερα
Nothing to see here
Tον Mαιο θα μαστε καλα
Πρέπει να είναι αρκετά σπάνιο. Εγώ για παράδειγμα ξέρω 50 περιπτώσεις κορωνοϊού αρκετά λεπτομερώς, κανένας από αυτούς δεν εμφάνισε κάτι τέτοιο (οι περισσότεροι ήταν ασυμπτωματικοί), 3 όμως πέθαναν. Μάλλον ο θάνατος πρέπει να μας ανησυχεί παρά οι τυχόν μακρόχρονες παρενέργειες.Zelda έγραψε: 03 Ιαν 2021, 19:02Σε πιστευω, αλλα οι ενδειξεις που υπαρχουν για τους κινδυνους απο τον κορονοϊο ειναι πολυ σοβαροτερες απο αυτες της γριπης.nick έγραψε: 03 Ιαν 2021, 18:53Απο ολους τους ιους και τα βακτιριδια υπαρχει μικρή πιθανοτητα να σου αφησουν κουσουρια, δεν ειναι κατι καινουριο αποκλειστικότητα του κορονοιου.Zelda έγραψε: 03 Ιαν 2021, 18:43
Δεν παυει ομως ο περισσοτερος κοσμος να μη θελει καν να ρισκαρει αυτες τις λιγες ή πολλες πιθανοτητες που υπαρχουν.
Ειτε να αρρωστησει βαρια, είτε να του αφησει κουσουρια, ειτε να κολλησει και να στειλει στον αλλο κοσμο γηραιοτερους συγγενεις / φιλους
Αν κανει λαθος ή σωστα που δε θελει να το ρισκαρει, εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας...
Προσωπικα φοβαμαι μην κολλησω κανενα μεγαλυτερο, εξισσου με το τι μπορω να παθω ο ιδιος.
Εχω περασει γριπη το 2011 και τραβιομουν για πολλους μηνες. Το πιστευεις η οχι ειχαι και θεματα με την όσφρηση απλα ντρεπομουν και δεν ηξερα πως να το πω σε ιατρο.
Στο στενο μου περιβαλλον δεν ξερω καποιον να εχει παθει κατι απο τη γριπη, στις εκατονταδες φορες που εχουν περασει γριπη ολα αυτα τα χρονια.
Απο κορονοϊο μεσα σε ενα χρονο που υπαρχει, ξερω.
Το πρόβλημα εγείρεται με το εμβόλιο της Astra Zeneca που δείχνει να έχει χαμηλή απότελεσματικότητα. Αν είχε και αυτό 90+% όπως τα υπόλοιπα θα ήταν άνευ σημασίας να γνωρίζουμε ποιό κάναμε.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2021, 06:33 .
Ακουσα ότι όσοι κάνουν εμβόλιο δέν θα ξέρουν ποιάς εταιρίας έκαναν.....![]()
.
Δεν υπάρχει μυστικότης.Αφού κάνεις το εμβόλιο θα ξέρεις ποιό έκανες.Τώρα δεν το ξέρεις επειδή ούτε τη σειρά σου ξέρεις ούτε το κράτος ξέρει ακριβώς ποιά και πόσα θα έρχονται.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2021, 06:33 .
Ακουσα ότι όσοι κάνουν εμβόλιο δέν θα ξέρουν ποιάς εταιρίας έκαναν.....![]()
.
Μία αλλεργική αντίδραση στα εμβόλια γενικώς και όχι σε αυτό ειδικά είναι η κνίδωση,δηλαδή το πρήξιμο των χειλιών.Μου έχει συμβεί και εμένα μετά από εμβολιασμό για τη γρίππη.Ο γιατρός συνέστησε για τρεις ημέρες Ζιρτέκ και έφυγε.Αλλά μία φορά συνέβη σε όσα εμβόλια έχω κάνει,όλα τα άλλα δεν είχαν καμμιά παρενέργεια.Αρίστος έγραψε: 03 Ιαν 2021, 19:16 Τα πρωτα 10 χρονια ειναι δυσκολα.
Προσοχή! Το εμβόλιο της Moderna «πρήζει» τα μπότοξ – Πώς αντιμετωπίζεται
https://www.tribune.gr/wp-content/uploa ... 30x400.jpg
.
Green Dragon έγραψε: 04 Ιαν 2021, 07:35Λίγα μαθηματικά:Βακχυλίδης έγραψε: 03 Ιαν 2021, 14:40 Απο αυριο μεθαυριο μιλανε για 5000 εμβολιασμους την ημερα
Nothing to see here
Tον Mαιο θα μαστε καλα
5 μήνες Χ 30 ημέρες = 150 ημέρες
150 ημέρες Χ 5000/ημέρα = 750000 εμβολιασμοί ΜΙΑΣ δόσης, δηλαδή 375000 άτομα
Χάρισα και ημέρες. Πόσοι είναι οι Έλληνες;
![]()

Οι πιθανότητες να κολλήσεις κορονοϊό είναι απείρως μεγαλύτερες από τα βακτήρια που αναφέρεις και από την γρίππη.nick έγραψε: 03 Ιαν 2021, 18:53Απο ολους τους ιους και τα βακτιριδια υπαρχει μικρή πιθανοτητα να σου αφησουν κουσουρια, δεν ειναι κατι καινουριο αποκλειστικότητα του κορονοιου.Zelda έγραψε: 03 Ιαν 2021, 18:43Δεν παυει ομως ο περισσοτερος κοσμος να μη θελει καν να ρισκαρει αυτες τις λιγες ή πολλες πιθανοτητες που υπαρχουν.nick έγραψε: 03 Ιαν 2021, 18:38
Ναι αλλα ειναι στο χερι μας να την απαγορεψουμε.
Οι μισοι με κορονοιο δεν εχουν καν συμπτωματα, ενα μεγαλο ποσοστο βηχα-πυρετο, ελαχιστοι το περναν βαρια και ενα κλασμα απο αυτους κανουν μηνες να το ξεπερασουν τελειως.
Ειτε να αρρωστησει βαρια, είτε να του αφησει κουσουρια, ειτε να κολλησει και να στειλει στον αλλο κοσμο γηραιοτερους συγγενεις / φιλους
Αν κανει λαθος ή σωστα που δε θελει να το ρισκαρει, εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας...
Προσωπικα φοβαμαι μην κολλησω κανενα μεγαλυτερο, εξισσου με το τι μπορω να παθω ο ιδιος.
Εχω περασει γριπη το 2011 και τραβιομουν για πολλους μηνες. Το πιστευεις η οχι ειχαι και θεματα με την όσφρηση απλα ντρεπομουν και δεν ηξερα πως να το πω σε ιατρο.
Αρίστος έγραψε: 03 Ιαν 2021, 04:18
Με τη νοοτροπια που εχετε εχω προβλεπω lockdown μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα.
Τίποτα δεν υπέθεσα, με βάση αυτό που έγραψες υπολόγισα.Ερυξίμαχος έγραψε: 04 Ιαν 2021, 09:30Green Dragon έγραψε: 04 Ιαν 2021, 07:35Λίγα μαθηματικά:Βακχυλίδης έγραψε: 03 Ιαν 2021, 14:40 Απο αυριο μεθαυριο μιλανε για 5000 εμβολιασμους την ημερα
Nothing to see here
Tον Mαιο θα μαστε καλα
5 μήνες Χ 30 ημέρες = 150 ημέρες
150 ημέρες Χ 5000/ημέρα = 750000 εμβολιασμοί ΜΙΑΣ δόσης, δηλαδή 375000 άτομα
Χάρισα και ημέρες. Πόσοι είναι οι Έλληνες;
![]()
Υπεθεσες οτι θα παραμεινει σταθερος ο εμβολιασμος 5000 ατομων ανα ημερα
Γιατι το εκανες αυτο;
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργείου Υγείας μέσα στις επόμενες 16 ημέρες αναμένεται να εχουν εμβολιαστεί περίπου 100.000 άτομα, υγειονομικοί και ηλικιωμένοι εντός των κλειστών δομών
Τον Μαιο θα μαστε καλα
Εγω εγραψα οτι απο αυριο μεθαυριο μιλανε για 5000 εμβολιασμους την ημεραGreen Dragon έγραψε: 04 Ιαν 2021, 10:24
Τίποτα δεν υπέθεσα, με βάση αυτό που έγραψες υπολόγισα.
* Έχεις κάποιου είδους κόντρα/στοίχημα με τον Γιώργη;
Παρανοειδής διαταραχή προσωπικότητας - βλέπεις παντού εχθρούς.Ερυξίμαχος έγραψε: 04 Ιαν 2021, 10:41Εγω εγραψα οτι απο αυριο μεθαυριο μιλανε για 5000 εμβολιασμους την ημεραGreen Dragon έγραψε: 04 Ιαν 2021, 10:24
Τίποτα δεν υπέθεσα, με βάση αυτό που έγραψες υπολόγισα.
* Έχεις κάποιου είδους κόντρα/στοίχημα με τον Γιώργη;
Δεν εγραψα οτι θα πανε με 5000 εμβολιασμους την ημερα μεχρι τον Μαιο,το υπεθεσες μονος σου για να σου βρει το αφηγημα
Τον Μαιο θα μαστε καλα
Για την ώρα τα μοναδικά φάρμακα που έχουν δείξει κάτι αξιόλογο είναι τα κορτικοστεροειδή που μειώνουν την θνησιμότητα των βαρέων περιστατικών κατά 25%.LETO έγραψε: 04 Ιαν 2021, 11:01 Ισχυει αυτο που λεει εδω αυτος, οτι δλδ στην ουσια υπαρχει ειδος φαρμακου που βοηθαει, κι εμεις δεν το εχουμε;
https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ell ... liasmo-toy