Καλό αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
IQ ναζί εγκληματιών πολέμου
Re: IQ ναζί εγκληματιών πολέμου
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ο Φρανκ που είναι στην 7η θεση ήταν καθαρόαιμο κομματικό στέλεχος και από τους χειρότερους εγκληματίες (ήταν ο γενικός διοικητής της κατεχόμενης Πολωνίας).Jolly Roger έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:47 στους εξυπνότερους, οι περισσότεροι είναι τεχνοκράτες "συνοδοιπόροι" (Σπέερ, Σαχτ, Πάπεν) και καριερίστες στρατιωτικοί (Ντένιτς, Ρέντερ, Κάιτελ, Γιοντλ) ενώ υστερούν τα καθαυτό κομματικά στελέχη. Αντίθετα, στον πάτο της λίστας όλοι είναι πατενταρισμένοι κομματικοί ναζί.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
και πάλι, η αναλογία κομματικών - τεχνοκρατών/ατόμων του γερμανικού κρατικού ιστού υπό κάθε κυβέρνηση, στην πρώτη δωδεκάδα είναι 1 προς 3.Scouser έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:57Ο Φρανκ που είναι στην 7η θεση ήταν καθαρόαιμο κομματικό στέλεχος και από τους χειρότερους εγκληματίες (ήταν ο γενικός διοικητής της κατεχόμενης Πολωνίας).Jolly Roger έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:47 στους εξυπνότερους, οι περισσότεροι είναι τεχνοκράτες "συνοδοιπόροι" (Σπέερ, Σαχτ, Πάπεν) και καριερίστες στρατιωτικοί (Ντένιτς, Ρέντερ, Κάιτελ, Γιοντλ) ενώ υστερούν τα καθαυτό κομματικά στελέχη. Αντίθετα, στον πάτο της λίστας όλοι είναι πατενταρισμένοι κομματικοί ναζί.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Οι γνωστοί ακροδεξιοί του πχώρουμ μιλάν για άι κιού.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μάθετε μαθήματα ιστορίας από τον golden age γατάκιαGolden Age έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:47Όλοι υπερεκτιμούν δυνατότητες. Οι κομμοτυνιστές στη Γερμανία νόμιζα ότι θα "τσάκιζαν" τους ναζί στο δρόμμο. Τελικά είχαν φάει τα μούτρα τους.BlastFromThePast έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:20 Τόση αναλυτική ικανότητα και κανείς τους δεν πρόβλεψε το σφυροδρέπανο στο Ράιχσταγκ; Κρίμα.
Εαν οι Αμερικάνοι άκουγαν τον Πάτον και αποφάσιζαν να μη χαρίσουν το Βερολίνο στους Σοβιετικούς, δεν θα κυμμάτιζε κανένα σφυροδρέπανο εκεί.
Η Σοβιετική Ένωση, νόμιζε ότι θα κυριαρχούσε στον κόσμο, αλλά κατέρρευσε.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Περιμενει κανεις δηλαδη να ειχαν χαμηλο IQ? Ηγετες κρατους ηταν
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ο 2 και ο 3 βασικότατα κομματικά στελέχηJolly Roger έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:47 στους εξυπνότερους, οι περισσότεροι είναι τεχνοκράτες "συνοδοιπόροι" (Σπέερ, Σαχτ, Πάπεν) και καριερίστες στρατιωτικοί (Ντένιτς, Ρέντερ, Κάιτελ, Γιοντλ) ενώ υστερούν τα καθαυτό κομματικά στελέχη. Αντίθετα, στον πάτο της λίστας όλοι είναι πατενταρισμένοι κομματικοί ναζί.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Στρακαστρουκας έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:01 Περιμενει κανεις δηλαδη να ειχαν χαμηλο IQ? Ηγετες κρατους ηταν

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Jolly Roger
τώρα που το ξαναβλέπω, η πρώτη δεκαπεντάδα έχει 5 κομματικούς και 10 τεχνοκράτες (στρατιωτικούς-διπλωμάτες-τραπεζίτες--οικονομολόγους-αρχιτέκτονες κλπ). H τελευταία εξάδα (16-21) είναι όλοι αμιγώς κομματικά στελέχη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:05ο 2 και ο 3 βασικότατα κομματικά στελέχηJolly Roger έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:47 στους εξυπνότερους, οι περισσότεροι είναι τεχνοκράτες "συνοδοιπόροι" (Σπέερ, Σαχτ, Πάπεν) και καριερίστες στρατιωτικοί (Ντένιτς, Ρέντερ, Κάιτελ, Γιοντλ) ενώ υστερούν τα καθαυτό κομματικά στελέχη. Αντίθετα, στον πάτο της λίστας όλοι είναι πατενταρισμένοι κομματικοί ναζί.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Αυτος ομως, οπως και ο κουλης ειναι γονοι πολιτικων οικογενειων. Κανενας δεν τους επέλεξε για το IQ τους. Οι Ναζι ηταν επαναστατες που ανεβηκαν απο τον πατο στην κορυφη. Αυτο για να το κανεις απαιτει ενα υψηλο IQΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:05Στρακαστρουκας έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:01 Περιμενει κανεις δηλαδη να ειχαν χαμηλο IQ? Ηγετες κρατους ηταν![]()
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Sid Vicious
O Σαχτ πάντως και μετά τον πόλεμο ύστερα από την αποφυλάκιση του δεν τα πήγε και άσχημα. Οικονομικός σύμβουλος για τον Ωνάση, τους Σαουδαραβες και τις Μπαχάμες, ίδρυσε και δική του τράπεζα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
the comet the course the tail
άλλη μια επιβεβαίωση ότι το IQ από μόνο του δεν είναι σοβαρό κριτήριο για οτιδήποτε.
-
Jolly Roger
επίσης άλλη μια επιβεβαίωση του πόσο λάθος είναι τα φιλελέ νεο"διαφωτιστικά" τσιτάτα τύπου "μορφώστε τους ναζί" ή "ο φασισμός νικιέται με το διάβασμα" κλπ. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν προϊόντα μιας κοινωνίας - της κοινωνίας που τους ψήφισε - που είχε μεγαλώσει διαβάζοντας Νίτσε, Σοπενχάουερ και Σπένγκλερ, η την ποίηση των Ρίλκε, Στέφαν Γκεόργκε κλπ, και οι ίδιοι οι ναζί ήταν οι περισσότεροι πτυχιούχοι πανεπιστημίων (παγκοσμίου φήμης γερμανικών μάλιστα), οπότε προφανώς δεν αρκεί απλά μια αφηρημένη "μόρφωση" για να δημιουργήσει σε μια κοινωνία τα κατάλληλα αντισώματα έναντι στην κατρακύλα του φασισμού σε περιόδους γενικευμένης κρίσης, είναι απαραίτητη και η γαλούχησή της, μέσα από εμπειρία πολλών γενεών, στο ορθολογικό, ανθρωπιστικό και δημοκρατικό πνεύμα (εμπειρία που δεν είχαν οι Γερμανοί εκείνης της εποχής, μιας και η μόνη δημοκρατία που είχαν ζήσει ήταν το ατελέστατο, ξένο προς την ως τότε γερμανική πολιτική παράδοση και διατηρούμενο χάρη σε γαλλικά πολυβόλα και αμερικάνικα δάνεια σύστημα της Βαϊμάρης).
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Εγώ θέλω να δω πως μετριέται ακριβώς το iq .the comet the course the tail έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:53 άλλη μια επιβεβαίωση ότι το IQ από μόνο του δεν είναι σοβαρό κριτήριο για οτιδήποτε.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι αστικός μύθος.
Γενικότερα ότι υπάρχει συσχετισμός ανάμεσα στην εξυπνάδα και την μειωμένη συναισθηματική ανταπόκριση είναι παραμυθάκι που λένε τα κοντινά πρόσωπα των εργασιομανών στους εαυτούς τους για να εκλογικεύσουν την αδιαφορία που εισπράττουν.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 2 Απαντήσεις