!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διακρίσεις στο σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Διακρίσεις στο σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:43
stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:39
Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:37

Και βέβαια στον 30χρονο και στον 90χρονο. Με ενηλίκους.
Να ανεβάσουμε το όριο ενηλικίωσης.
Κάθε 40άρης θα μας παριστάνει τον ενήλικο δηλαδή; :smt047

Μέχρι τα 90 θα βγαίνεις με τον κηδεμόνα σου.
Ας τηρήσουμε τα υπάρχοντα όρια οι ενήλικες, ας μην μαγαριζουμε την παιδική και εφηβική ηλικία. Υπάρχουν συνομίληκοί τους, 20αρηδες/20αρες που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω με μεγαλύτερο κτλ . Οι μπαρμπάδες και οι θιτσες στην άκρη τους.
Νομίζω ότι η ουσία είναι μία: να τηρούνται τα εκάστοτε όρια. Τα όρια στην ερωτική ζωή σήμερα στην Ελλάδα είναι 15 έτη. Το παιδί θεωρείται "ενήλικος ερωτικά" από τα 15 του.
Αν το παιδί μου θέλει να πάει με 60άρη, ίσως να φταίω κι εγώ, ίσως και όχι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:51
stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:39

Να ανεβάσουμε το όριο ενηλικίωσης.
Κάθε 40άρης θα μας παριστάνει τον ενήλικο δηλαδή; :smt047

Μέχρι τα 90 θα βγαίνεις με τον κηδεμόνα σου.
Ας τηρήσουμε τα υπάρχοντα όρια οι ενήλικες, ας μην μαγαριζουμε την παιδική και εφηβική ηλικία. Υπάρχουν συνομίληκοί τους, 20αρηδες/20αρες που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω με μεγαλύτερο κτλ . Οι μπαρμπάδες και οι θιτσες στην άκρη τους.
Νομίζω ότι η ουσία είναι μία: να τηρούνται τα εκάστοτε όρια. Τα όρια στην ερωτική ζωή σήμερα στην Ελλάδα είναι 15 έτη. Το παιδί θεωρείται "ενήλικος ερωτικά" από τα 15 του.
Αδιάφορο τι θέλει να κάνει το παιδί. Ο 60 χρόνος έχει την ευθύνη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:53

Ποια ευθύνη;
Κάπου ξεχνάς κάτι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2021, 23:57

Ποια ευθύνη;
Κάπου ξεχνάς κάτι.
Ξέχασα να κλειδώσω. Καλά που μου το θύμισες.

Que Sera, Sera...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Naida έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:01

Ποια ευθύνη;
Κάπου ξεχνάς κάτι.
:003:
Προφανώς πέρα από το ότι ξέχασες να κλειδώσεις, ξέχασες κι ότι δεν υπάρχει καμία ευθύνη στον παρτενέρ ενός ανθρώπου ηλικίας άνω των 15 ετών, πέρα από τις ευθύνες που διέπουν όλες τις ερωτικές σχέσεις μεταξύ ατόμων κάθε άλλης ηλικίας.

Χρησιμοποίησες το επιχείρημα "γιατί 15 κι όχι 14;" το οποίο όμως λειτουργεί κι ανάποδα:
γιατί 15 κι όχι 16; γιατί 16 κι όχι 17; γιατί 17 κι όχι 18; γιατί 18 κι όχι 19; .... γιατί 70 κι όχι 71;
Το επιχείρημά σου θα μπορούσε να αναρωτιέται αν ενήλικας θα μπορούσε να είναι μόνο ο Μαθουσάλας και κανένας άλλος, διότι κάθε φορά θα μετατοπίζει το όριο χωρίς ποτέ να καθορίζει τις συνθήκες που το παράγουν.

Στις σύγχρονες κοινωνίες προσπαθούμε μεν να βάλουμε κόκκινες γραμμές, αλλά πάντοτε με γνώμονα τα δεδομένα της εποχής, τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουν οι άνθρωποι κλπ.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

stavmanr έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:06
Ποια ευθύνη;
Κάπου ξεχνάς κάτι.
Προφανώς πέρα από το ότι ξέχασες να κλειδώσεις, ξέχασες κι ότι δεν υπάρχει καμία ευθύνη στον παρτενέρ ενός ανθρώπου ηλικίας άνω των 15 ετών, πέρα από τις ευθύνες που διέπουν όλες τις ερωτικές σχέσεις μεταξύ ατόμων κάθε άλλης ηλικίας.

Χρησιμοποίησες το επιχείρημα "γιατί 15 κι όχι 14;" το οποίο όμως λειτουργεί κι ανάποδα:
γιατί 15 κι όχι 16; γιατί 16 κι όχι 17; γιατί 17 κι όχι 18; γιατί 18 κι όχι 19; .... γιατί 70 κι όχι 71;

Στις σύγχρονες κοινωνίες προσπαθούμε μεν να βάλουμε κόκκινες γραμμές, αλλά πάντοτε με γνώμονα τα δεδομένα της εποχής, τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουν οι άνθρωποι κλπ.
Υπάρχει ευθύνη του παρτενέρ οταν είναι ενήλικος και έχουμε ένα ανήλικο.Για πες μου εσύ όταν ένας ενήλικος θα ξεγελάσει ένα παιδί πχ με δώρα για να το εκμεταλλευτει σεξουαλικά δεν έχει ευθύνη; αλλά τι ρωτάω. Όχι θα μου πεις. Και θα συνεχίσεις να εθελοτυφλείς βολικά.

Que Sera, Sera...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Naida έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:12

Υπάρχει ευθύνη του παρτενέρ οταν είναι ενήλικος και έχουμε ένα ανήλικο.
Στην Ελλάδα, ο 15χρονος βρίσκεται "εντός της ηλικίας εφαρμογής του δικαιώματος της ερωτικής αυτοδιάθεσης". Αυτό σημαίνει ότι ο νόμος, ειδικά για το θέμα αυτό, τον θεωρεί κατά μία έννοια ...ενήλικο. Το αγαθό της ανηλικότητας σε αυτό το ζήτημα παύει να υφίσταται στα 15 έτη, κι αντικαθίσταται από το αγαθό του δικαιώματος στην ερωτική αυτοδιάθεση.
Για πες μου εσύ όταν ένας ενήλικος θα ξεγελάσει ένα παιδί πχ με δώρα για να το εκμεταλλευτει σεξουαλικά δεν έχει ευθύνη; αλλά τι ρωτάω. Όχι θα μου πεις. Και θα συνεχίσεις να εθελοτυφλείς βολικά.
Γιατί να εθελοτυφλώ βρε Νάιδα;
Τη νομοθεσία σου αναφέρω.

Στο θέμα της απάτης, ο νομοθέτης έχει ήδη προβλέψει.
Το πρόβλημα στο ζήτημα της εξαπάτησης προς ερωτική συνεύρεση δεν είναι καθαυτή η ερωτική συνεύρεση αλλά η αποπλάνηση, η απάτη.
Σε περιπτώσεις που το ένα μέρος δεν συναινεί έχουμε ξεκάθαρη περίπτωση βιασμού (σύμφωνα με το νέο Π.Κ.) ανεξάρτητα ηλικίας δράστη και θύματος.
Τί θα πει "εκμεταλλεύεται σεξουαλικά" εν τέλει; Ότι το εκδίδει; Ότι το βιάζει; Τί ακριβώς εννοείς ως "σεξουαλική εκμετάλλευση" που δεν ισχύει ούτως ή άλλως καί για ενήλικες;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Λύσσα ρε μαλάκα! :smt005:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ερυξίμαχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερυξίμαχος »

Niki έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:48
Αν η δεκαπεντάχρονη κόρη μου βιάσει ένα 40άρη θα του την μπουμπουνίσω.
Τόσο κάλά.
Ελπίζω να έγινα αντιληπτή.
Αμα πιασεις τον αντρα σου στα πρασα με μια γειτονισα;Θα του την μπουμπουνισεις;
Αν σε πιασει αυτος με τρεις γειτονες ταυτοχρονα;Θα σου την μπουμπουνισει;
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Ερυξίμαχος έγραψε: 04 Ιαν 2021, 02:31
Τόσο κάλά.
Αμα πιασεις τον αντρα σου στα πρασα με μια γειτονισα;Θα του την μπουμπουνισεις;
Αν σε πιασει αυτος με τρεις γειτονες ταυτοχρονα;Θα σου την μπουμπουνισει;
Εξαρτάται από τη διαφορά ηλικίας, αν κατάλαβα καλά.
Βάζεις κάτω χαρτί και στυλό και αρχίζεις τις προσθαφαιρέσεις με το κουμπούρι έτοιμο.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

George_V έγραψε: 03 Ιαν 2021, 19:51 Θέτουμε 2 περιπτώσεις που είναι σχεδόν πανομοιοτυπες με μια μικρή διαφορά αλλά τα αποτελέσματα είναι εντελώς διαφορετικά σε κάθε περίπτωση.

Σενάριο 1

Αν έρθει ο 15χρονος γιος σου και σου πει ότι πηδηξε τη μιλφαρα που μένει απέναντι θα δακρύσεις θα τον χτυπήσεις στην πλάτη και θα του πεις "από σήμερα είσαι άντρας αγόρι μου πάρε τσιγάρο".

Σενάριο 2

Αν έρθει η 15χρονη κόρη σου και σου πει ότι πηδηχτηκε με τον γοητευτικό 40αρη που μένει απέναντι τότε θα την κάνεις μαύρη στο ξύλο θα την κλειδώσεις στο δωμάτιο της και θα πας απέναντι όπου αφού κάνεις τον 40αρη μπαούλο στο ξύλο του κοπανάς και μήνυση για βιασμό ανηλίκου. Η τον πυροβολείς η τον πετάς από το μπαλκόνι ή κάτι αντίστοιχο.

Που οφείλεται κατά τη γνώμη σας ή διαφορά στο αποτέλεσμα? Τα σενάρια είναι τα ίδια και μόνο το φύλο αλλάζει τη κάθε φορά.
δεν ισχυουν αυτα.

σιγα μη σου δωσει αναφορα το παιδι σου, με ποιον/ποια γαμιεται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

stavmanr έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:28
Naida έγραψε: 04 Ιαν 2021, 00:12

Υπάρχει ευθύνη του παρτενέρ οταν είναι ενήλικος και έχουμε ένα ανήλικο.
Στην Ελλάδα, ο 15χρονος βρίσκεται "εντός της ηλικίας εφαρμογής του δικαιώματος της ερωτικής αυτοδιάθεσης". Αυτό σημαίνει ότι ο νόμος, ειδικά για το θέμα αυτό, τον θεωρεί κατά μία έννοια ...ενήλικο. Το αγαθό της ανηλικότητας σε αυτό το ζήτημα παύει να υφίσταται στα 15 έτη, κι αντικαθίσταται από το αγαθό του δικαιώματος στην ερωτική αυτοδιάθεση.
Για πες μου εσύ όταν ένας ενήλικος θα ξεγελάσει ένα παιδί πχ με δώρα για να το εκμεταλλευτει σεξουαλικά δεν έχει ευθύνη; αλλά τι ρωτάω. Όχι θα μου πεις. Και θα συνεχίσεις να εθελοτυφλείς βολικά.
Γιατί να εθελοτυφλώ βρε Νάιδα;
Τη νομοθεσία σου αναφέρω.

Στο θέμα της απάτης, ο νομοθέτης έχει ήδη προβλέψει.
Το πρόβλημα στο ζήτημα της εξαπάτησης προς ερωτική συνεύρεση δεν είναι καθαυτή η ερωτική συνεύρεση αλλά η αποπλάνηση, η απάτη.
Σε περιπτώσεις που το ένα μέρος δεν συναινεί έχουμε ξεκάθαρη περίπτωση βιασμού (σύμφωνα με το νέο Π.Κ.) ανεξάρτητα ηλικίας δράστη και θύματος.
Τί θα πει "εκμεταλλεύεται σεξουαλικά" εν τέλει; Ότι το εκδίδει; Ότι το βιάζει; Τί ακριβώς εννοείς ως "σεξουαλική εκμετάλλευση" που δεν ισχύει ούτως ή άλλως καί για ενήλικες;
Ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Niki έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:20 Είτε σας αρέσει είτε όχι δεν κάνουμε παιδιά για να τα αφήνουμε στο έλεος κανενός.
στα παιδια διδασκουμε το σωστο, απο οταν ειναι μικρα. αν φτασουν στην εφηβεια και κανουν μαλακιες, φταιμε και εμεις, οι γονεις τους.

αν ειναι να σηκωσεις κουμπουρι, τοτε ισως το αναξιο χερι σου πρεπει να σημαδεψει, κι αφοβα τον φταιχτη να χτυπησει.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Niki έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:42 Όποιος αφήνει κάποιον/αν που του μαγάρισε το παιδί , ατιμώρητο/η δεν του αξίζει να έχει οικογένεια.
οποιος νομιζει οτι τα παιδια μαγαριζονται αν κανουν σεξ, καλο ειναι να μην κανει οικογενεια.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:00
Πάνας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:51

Τόσο κάλά.
Δηλαδή και με την θέλησή της ακόμα; Αν το λες έτσι και ισχύει τότε δεν την βλέπεις σαν άνθρωπο αλλά σαν ιδιοκτησία.
Βρε συ τι σημαίνει με την θέληση της 15 χρόνων;
15 χρονω δεν εχει θεληση;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”