Μαλλον έχουμε μπερδέψει έννοιες και συμπεριφορές.bluerose έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:44 Ο adidas και ποσα ακόμη Νικ απ το παλιο είναι απλώς ένα ατελείωτο πειραχτηρι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την κάνω
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Την κάνω
Παρατηρητής...
Κι ο πιο καλός άνθρωπος που είναι όλο "άσπρο".. έχει και μια έστω μικρή κηλίδα μαυρη μέσα τουΧαοτικός έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:39
Δεν υπάρχει αγγελικός συνομιλητής. όλοι έχουμε και κακία και μουνοπανιά. Το θέμα είναι το ταίριασμα χνώτων.
Εγώ ξέρω ότι δεν λες κακίες. Μπορείς να σπάνε τα νεύρα κάποιων αλλά αυτό είναι αδυναμία της στιγμής και ο συντονισμός διαθέσεων που δεν ταίριαξε σε κάποιους.
Κι ο πιο κακός " μαυρος" μέσα του έχει και μια μικρή άσπρη κηλίδα
Νόμος
Οι Κινέζοι το λένε γινκ γιαν
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
ο Αντίντας ο λίγδας ο πέφτουλας είναι; Ε ντρέπομαι για λογαριασμό του κλώνου μου
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Αναφέρομαι στην τελευταία σου πρόταση...ειρων μέχρι τελουςΓενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:45καθολουksk έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:43Το συνεχίζεις...ντροπηΓενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:41 τέλος πάντων, για να ανοιξε νημα, τον πνιγει το δικιο (γιατι μαλακας ειναι αλλα ατενσιον γουορ δεν ειναι -οποτε αγη και για μενα να μην ελεγες, παλι εξω πεφτεις)
αν ειμαι σε μπαν και δεν μπορει να δει τα πμ μου, πειτε του συγγνωμη απο μενα ειλικρινως
παω να πιω κατι στην υγεια σας
υπονοω ότι ολα ειναι αλληλενδετα![]()
Παρατηρητής...
Αυτό που σε τσαντίζει αφάνταστα ( γνωρίζεις ποιο ) να το προσέξεις .Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:41 τέλος πάντων, για να ανοιξε νημα, τον πνιγει το δικιο (γιατι μαλακας ειναι αλλα ατενσιον γουορ δεν ειναι -οποτε αγη και για μενα να μην ελεγες, παλι εξω πεφτεις)
αν ειμαι σε μπαν και δεν μπορει να δει τα πμ μου, πειτε του συγγνωμη απο μενα ειλικρινως
παω να πιω κατι στην υγεια σας
-
Γενιά της Αγαμίας
και γω σε αυτην αναφερομαι και σου ξαναλεω ολα ειναι αλληλενδεταksk έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:48Αναφέρομαι στην τελευταία σου πρόταση...ειρων μέχρι τελους
Μη χέσω.
Μια χαρά είναι τα πειράγματα του ανθρώπου αλλά μια χαρά είναι και η αντίδραση του Γραφικού. Αμάν ρε εγκλωβισμένοι στην υποχρέωση να αποφανθείτε καθαρά και δίκαια!
Απλά ας υποχωρήσει ο Μένιος κι ας πληγεί ο εγωισμός του που δεν θα κάνει ελεύθερα το πείραγμα που γούσταρε. Αν γίνει αυτό σε κάνα χρόνο θα φάει φλασιά ο Γραφικός και θα παραδεχτεί ότι ήταν υπερβολικός ή ότι δεν χρειαζότανε στην τελική αυτή η αντίδραση. Ή μάλλον χρειαζότανε, αλλά δεν χρειάζεται πλέο να έχει ακόμα ισχύ (τότε, σε κάνα χρόνο).
Μια χαρά είναι τα πειράγματα του ανθρώπου αλλά μια χαρά είναι και η αντίδραση του Γραφικού. Αμάν ρε εγκλωβισμένοι στην υποχρέωση να αποφανθείτε καθαρά και δίκαια!
Απλά ας υποχωρήσει ο Μένιος κι ας πληγεί ο εγωισμός του που δεν θα κάνει ελεύθερα το πείραγμα που γούσταρε. Αν γίνει αυτό σε κάνα χρόνο θα φάει φλασιά ο Γραφικός και θα παραδεχτεί ότι ήταν υπερβολικός ή ότι δεν χρειαζότανε στην τελική αυτή η αντίδραση. Ή μάλλον χρειαζότανε, αλλά δεν χρειάζεται πλέο να έχει ακόμα ισχύ (τότε, σε κάνα χρόνο).
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Το θέμα δεν είναι αυτό... ένα αστείο για να είναι αστείο λέγεται μια φορά, άντε δύο. Μετά καταντάει μαλακία. Να το έχετε υπ' όψη όλοι.
the end
τώρα θα την πέφτουμε ομαδικώς στον μένιο ότι και καλά
έτσι αποδίδεται δικαιοσύνη;
γιά να συνέλθουμε
έτσι αποδίδεται δικαιοσύνη;
γιά να συνέλθουμε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Γενιά της Αγαμίας
εκτός από το τύπε,τύπεΠάνας έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:52 Το θέμα δεν είναι αυτό... ένα αστείο για να είναι αστείο λέγεται μια φορά, άντε δύο. Μετά καταντάει μαλακία. Να το έχετε υπ' όψη όλοι.
ούτε εμένα με εχει ενοχλήσει βρε, αλλά οκ, εχει αλλα 3 ονόματα έτσι και αλλιως, δεν θα χάσουμε το υπέροχο πείραγμα τουbluerose έγραψε: 03 Ιαν 2021, 22:56 Γιατί; Μου θυμίζει ένα θείο μου
Πειραχτηρι απ τα λίγα
Καλυτερα έτσι παρα τυπικός πονηρομουλωχτος άνθρωπος (δε το λέω για σένα)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-
- 122 Απαντήσεις