ναι ναι, καλα.Καραμελίτσα έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:16 Αν και στο βιογραφικό του λέει ότι κάναν σεξ στα 18 του. Χμμμ....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διακρίσεις στο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Διακρίσεις στο σεξ
Οποιαδήποτε γυναίκα/άντρα πιλέγει ένα 15χρονο παιδί να κάνει σεξ τον θεωρώ ανώμαλο.enaon έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:15 δηλαδή θεωρείς ανώμαλη την μπριζέτ; Δεν μπορεί να ήταν αληθινή αγάπη; Αφού δεν χώρισαν, ακόμα μαζί ειναι![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Είτε σας αρέσει είτε όχι δεν κάνουμε παιδιά για να τα αφήνουμε στο έλεος κανενός.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Το πρόβλημα της ερώτησης είναι η συνεπαγωγή με το μπολντ.enaon έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:02 Πες ότι έχεις γιό τον μανωλη και ερωτευεται την 40άρα δασκάλα του με τα δύο παιδιά. Αν τον αφήσεις να χαρεί τον έρωτά του στο μέλλον θα γίνει ευρωπαίος ηγέτης, οι νίκες αυτού του κόσμου θα τον δοξάζουν, αν τον σταματήσεις θα γίνει Κρητικός.
Τι κάνεις;
σε ευχααριστώ που βλεπεις μόνο αυτό το πρόβλημα.
Την νίκη πειράζω, τον έχει για θεό τον μακρόν και έχει πλάκα.
Αν η δεκαεξάχρονη κόρη σου γουστάρει και την πέφτει στον τριανταπεντάρη τι θα κάνεις ;Niki έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:20 Είτε σας αρέσει είτε όχι δεν κάνουμε παιδιά για να τα αφήνουμε στο έλεος κανενός.
Θα βάλω τον άντρα μου να πάει να πιει δυο τσικουδιές μαζί του και να του πει τι πρέπει να κάνει.
Με την κόρη μου θα μιλήσω εγώ.
Αλλά με τόσα ωραίους νέους στην Κρήτη γιατί να κοιτάξει τον 30άρη;
Αυτό θα με προβληματίσει.
Ίσως την πάω και σε οφθαλμίατρο.
τα βλέπεις; Μάνες σου λέει μετά. Φαντάσου η μαμά του μανώλη να έβαζε το οιδιπόδειο πάνω απο την ευτυχία του γιού της, που θα ήταν η ευρώπη μας σήμερα; Οι τούρκοι θα έκανα βόλτες στα χανιά.Niki έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:20 Είτε σας αρέσει είτε όχι δεν κάνουμε παιδιά για να τα αφήνουμε στο έλεος κανενός.
Κανείς με πτυχίο, τύπισσες και τύποι;

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τιποτα δεν θα κάνετε . όπως δεν έκαναν οι περιπτώσεις που γνωρίζωNiki έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:30Θα βάλω τον άντρα μου να πάει να πιει δυο τσικουδιές μαζί του και να του πει τι πρέπει να κάνει.
Παρένθεση:
Συνεχίστε.
Σωστή! Μην ξανακούσω λοιπόν καμία γυναίκα να παραπονιέται ότι οι γυναίκες γερνούν γρηγορότερα, η φύση είναι παρομοίως αμείλικτη.Niki έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:30 Αλλά με τόσα ωραίους νέους στην Κρήτη γιατί να κοιτάξει τον 30άρη;
Συνεχίστε.
Ακόμα και οι γύφτοι κάνουν έστω αυτοί τους παντρεύουν.Paris έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:32Τιποτα δεν θα κάνετε . όπως δεν έκαναν οι περιπτώσεις που γνωρίζωNiki έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:30Θα βάλω τον άντρα μου να πάει να πιει δυο τσικουδιές μαζί του και να του πει τι πρέπει να κάνει.Paris έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:28
Αν η δεκαεξάχρονη κόρη σου γουστάρει και την πέφτει στον τριανταπεντάρη τι θα κάνεις ;
Μόνο ναρκομανείς και αλκοολικοί δεν νοιάζονται για τα παιδιά τους.
-
Γενιά της Αγαμίας
πού πας; είναι κλειστά τα μπαρΒλήμα έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:33 Παρένθεση:
Σωστή! Μην ξανακούσω λοιπόν καμία γυναίκα να παραπονιέται ότι οι γυναίκες γερνούν γρηγορότερα, η φύση είναι παρομοίως αμείλικτη.Niki έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:30 Αλλά με τόσα ωραίους νέους στην Κρήτη γιατί να κοιτάξει τον 30άρη;
Συνεχίστε.
ΣοβαρέψουυυυNiki έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:35Ακόμα και οι γύφτοι κάνουν έστω αυτοί τους παντρεύουν.Paris έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:32Τιποτα δεν θα κάνετε . όπως δεν έκαναν οι περιπτώσεις που γνωρίζωNiki έγραψε: 03 Ιαν 2021, 21:30
Θα βάλω τον άντρα μου να πάει να πιει δυο τσικουδιές μαζί του και να του πει τι πρέπει να κάνει.
Μόνο ναρκομανείς και αλκοολικοί δεν νοιάζονται για τα παιδιά τους.
-
Γενιά της Αγαμίας
ντροπή σου να πετάς καρφιά για συμφορουμίτες σου