!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι ο νέος Ιησούς ;
- SpAcE_PaNtHeR
Re: Είμαι ο νέος Ιησούς ;
Καληνύχτες..
Πάω για ύπνο και οτι όνειρο δω απο και πέρα το γραφω εδω το πρωί.
Πάω για ύπνο και οτι όνειρο δω απο και πέρα το γραφω εδω το πρωί.
Τα όνειρα αφορούν μόνον ξένους όπως λες στις ειδήσεις ή και γνωστούς σου;SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 30 Δεκ 2020, 21:18 Βλέπω μία φορά τον μήνα όνειρα που βγαίνουν αληθινά και δεν έννοώ όνειρα συμβολισμους αλλά ακριβως αυτό που είδα είναι σαν βιντεο σκηνικό με ροή κανονική που μετά απο μία εως λίγες μερες τα βλέπω να γίνονται στίς ειδήσεις.
Είμαι ο νέος Ιησούς;
Δηλαδή να δεις κάτι που αφορά οικείο σου πρόσωπο και να του το πεις πριν συμβεί;
Σε αυτήν την περίπτωση θα ήθελα να γνωριστούμε. Σαν φίλοι εννοώ.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- SpAcE_PaNtHeR
Νομίζω μόνος ξένους απο οσο θυμαμαι δλδJuno έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:45Τα όνειρα αφορούν μόνον ξένους όπως λες στις ειδήσεις ή και γνωστούς σου;SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 30 Δεκ 2020, 21:18 Βλέπω μία φορά τον μήνα όνειρα που βγαίνουν αληθινά και δεν έννοώ όνειρα συμβολισμους αλλά ακριβως αυτό που είδα είναι σαν βιντεο σκηνικό με ροή κανονική που μετά απο μία εως λίγες μερες τα βλέπω να γίνονται στίς ειδήσεις.
Είμαι ο νέος Ιησούς;
Δηλαδή να δεις κάτι που αφορά οικείο σου πρόσωπο και να του το πεις πριν συμβεί;
Σε αυτήν την περίπτωση θα ήθελα να γνωριστούμε. Σαν φίλοι εννοώ.
Οντοπικ .Σήμερα δεν είδα κατι σημαντικο στο όνειρο, μονο κατι βόλτες ,ερωτικά δικα κτλ
Γιατί, εσύ έχεις εξασφαλίσει άδεια για να τον πιάνεις στο στόμα σου;Sothan έγραψε: 31 Δεκ 2020, 09:09 Συγνώμη αλλά όσοι γράφετε σε αυτό το νήμα, μπροστά στον Ιησού Χριστό είστε τουλάχιστον ανάξια, τιποτένια σκουπίδια που δεν έχουν κερδίσει την αιωνιότητα και κάποια στιγμή θα πεθάνουν.
Δεν είναι λίγο βλάσφημο να πιάνετε στο στόμα σας τον Ιησού Χριστό;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δεν σκέφτηκε να κόψει τον μπαφο;Prepon έγραψε: 31 Δεκ 2020, 09:33 Είχα συμφοιτητή που πάθαινε το ίδιο.
Δυστυχώς για αυτόν, έβλεπε δυσάρεστα γεγονότα που την επομενη κιόλας μέρα συνέβαιναν.
Τα συζητάγαμε και τότε,δεν μπορέσαμε να καταλήξουμε σε καποια ικανοποιητική απάντηση.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Οχι, ήταν ένας θρησκευομενους που επικράτησε η αίρεση του σε παγκόσμιο επίπεδο και το μόνο απτό αποτέλεσμα της διδασκαλίας του για την ανθρωπότητα ήταν ότι σταμάτησε η πνευματική ανάπτυξη και η ανάπτυξη των επιστημών για 1000 περιπου χρόνια.Sothan έγραψε: 31 Δεκ 2020, 10:25
Ηταν ο Ιησούς Χριστός μπροστά από την εποχή του; Ως φιλόσοφος τι προσέφερε με τη θυσία του;
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- Οργισμένος
oxi. Απλα δεν γαμας εδω και 10ετιες.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 30 Δεκ 2020, 21:18 Βλέπω μία φορά τον μήνα όνειρα που βγαίνουν αληθινά και δεν έννοώ όνειρα συμβολισμους αλλά ακριβως αυτό που είδα είναι σαν βιντεο σκηνικό με ροή κανονική που μετά απο μία εως λίγες μερες τα βλέπω να γίνονται στίς ειδήσεις.
Είμαι ο νέος Ιησούς;
Μοιαζεις δλδ με Ιησου αλλα δεν εισαι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- SpAcE_PaNtHeR
Λολ εξω έπεσες.πριν 1 μήνα είχα ερωτική επαφή.Οργισμένος έγραψε: 03 Ιαν 2021, 12:55oxi. Απλα δεν γαμας εδω και 10ετιες.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 30 Δεκ 2020, 21:18 Βλέπω μία φορά τον μήνα όνειρα που βγαίνουν αληθινά και δεν έννοώ όνειρα συμβολισμους αλλά ακριβως αυτό που είδα είναι σαν βιντεο σκηνικό με ροή κανονική που μετά απο μία εως λίγες μερες τα βλέπω να γίνονται στίς ειδήσεις.
Είμαι ο νέος Ιησούς;
Αλλα οκ ίσως να μην είναι ο νέος ιησους αλλά είμαι κατι σαν αυτον
https://www.imdb.com/title/tt0115163/?r ... lmg_act_36
-
Γενιά της Αγαμίας
SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 03 Ιαν 2021, 13:27Λολ εξω έπεσες.πριν 1 μήνα είχα ερωτική επαφή.Οργισμένος έγραψε: 03 Ιαν 2021, 12:55oxi. Απλα δεν γαμας εδω και 10ετιες.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 30 Δεκ 2020, 21:18 Βλέπω μία φορά τον μήνα όνειρα που βγαίνουν αληθινά και δεν έννοώ όνειρα συμβολισμους αλλά ακριβως αυτό που είδα είναι σαν βιντεο σκηνικό με ροή κανονική που μετά απο μία εως λίγες μερες τα βλέπω να γίνονται στίς ειδήσεις.
Είμαι ο νέος Ιησούς;
Στον ύπνο ή σε όραμα;/ με ανθρωπο;
καλο ειναι να διευκρινιζονται αυτά, εδώ που φτάσαμε
- SpAcE_PaNtHeR
κανονικα με γυναικα ,στην πραγματικοτητα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Στην εποχή μας ακόμα και αυτό παίζεται...
Νομίζεις ότι είναι γυναίκα αλλά είναι ο Μητσαρας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Οργισμένος
Αυτη το καταλάβε;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
για κάποιους κανονικά, για κάποιους άλλους ανώμαλα.
- SpAcE_PaNtHeR
Τραβα να δεις αν ερχομαι βλακα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-