Αυτό.Feindflug έγραψε: 02 Ιαν 2021, 21:00Δηλαδή, τύπε, τα κάνεις πάνω σου όταν σου έρθουν;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 02 Ιαν 2021, 20:54 Όποιος τα βάζει με την φύση έχει οδυνηρές επιπτώσεις...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όριο ηλικίας στο σεξ;
-
Γενιά της Αγαμίας
Re: Όριο ηλικίας στο σεξ;
Winston Smith έγραψε: 02 Ιαν 2021, 19:22Η φύση επίσης μπορεί να σου πει να βιάσεις κάποια, καλός τρόπος για να αναπαραχθείς και να επιβιώσουν τα γονίδια σου. Προφανώς ό,τι είναι φυσικό δεν είναι και ηθικό. Ο νηματοθέτης έχει άδικο γιατί θέλει να ταυτίσει το φυσικό με το ηθικό (λέμε τώρα, γιατί απλά τρολλάρει, αλλά κουβέντα να γίνεται).Daje έγραψε: 02 Ιαν 2021, 19:13Γιατι κανονικα η φυση λεει να πας με εκεινη που σε ελκυει σεξουαλικα και οχι με οτι γραφει η ταυτοτητα.Naida έγραψε: 02 Ιαν 2021, 19:10
Γιατί κάποιος να πάει με κάποια που οπτικά μοιάζει 20 και είναι 16 και να μην πάει με μια 20χρονη;
Τι γινεται οταν δεις μια 15χρονη που μοιαζει σωματικα με μια 17-18χρονη και σε ελκυει σεξουαλικα?
Η φυση λεει οτι πρεπει να προχωρησεις. Η ηθικη και η λογικη λενε οτι πρεπει να μην πας και να βρεις μια 20χρονη.
Το να λεμε ομως οτι η φυση δεν εστειλε τα αναλογα μηνυματα ειναι υποκρισια και ο νηματοθετης εχει δικιο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Ιαν 2021, 16:48 Σίγουρα χρειάζεται ένα άνω όριο. Πήξαμε στους πορνογερους.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Mitharadir
Σχετίζεται επειδή οι ανήλικοι(ή έστω αρκετοί εξ αυτών) ενεργοποιούνται σεξουαλικά νωρίτερα απο το αναμενόμενο όλο και νωρίτερα δηλαδή. Αυτό σημαίνει ότι το όριο ηλικίας πέφτει.AlienWay έγραψε: 02 Ιαν 2021, 21:30Mitharadir έγραψε: 02 Ιαν 2021, 21:12Με το σεξ να βρίσκεται παντού και να στέλνονται απο παντού μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου(απο ίντερνετ, απο ΜΜΕ κτλ) είναι σχεδόν αδύνατον να αντισταθεί κάποιος σε τόση σεξουαλική πίεση αν είναι κάτω των 40(δες εδώ: viewtopic.php?f=33&t=27779&p=1694059#p1694059).Και εγώ που είμαι στην ηλικιακη ομάδα 30-35 ετών τα βρίσκω σκούρα φαντασου στις ακόμα νεότερες ηλικίες που η λιμπιντο χτυπά ακόμα πιο ψηλά.Και έχε υπόψιν σου πως ζούμε σε μια χώρα που η πλειοψηφία της αρσενικής νεολαίας (ή έστω ενα μεγάλο μέρος της) δεν βρίσκεκ καθόλου εύκολα σύντροφο για να εκτονωθεί οπότε πάμε σε άλλες καταστάσεις.
Πώς σχετίζονται αυτά με το όριο ηλικίας;
Daje έγραψε: 02 Ιαν 2021, 19:13 Τι γινεται οταν δεις μια 15χρονη που μοιαζει σωματικα με μια 17-18χρονη και σε ελκυει σεξουαλικα?
Η φυση λεει οτι πρεπει να προχωρησεις. Η ηθικη και η λογικη λενε οτι πρεπει να μην πας και να βρεις μια 20χρονη.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Οτι η 20χρονη περίμενε τον 40άρη ξερω γω
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κοίτα αν μιλάμε για προγόνους κι εννοείς τους Αρχαίους ημών... σου έχω νέα...Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 02 Ιαν 2021, 20:11 Για τους Αρχαίους Έλληνες μόκο ε; Για τους προγόνους σας σε όλες τις εποχές που πηδούσαν φρέσκα κοριτσάκια τίποτα;
συνεννοημένος με τον νάνο εισαι;
φαντάσου η μέλλουσα πρώτη κυρία να μην είχε παντρευτεί στα 20 της τον 55άρι τότε Θεόδωρο, θα ήταν ο αντιπρόεδρος αυτός όλοι θαυμάζουμε σήμερα;
???enaon έγραψε: 03 Ιαν 2021, 01:23 φαντάσου η μέλλουσα πρώτη κυρία να μην είχε παντρευτεί στα 20 της τον 55άρι τότε Θεόδωρο
έλα είναι πολύ εύκολο.
-
Βακχυλίδης
Δεν καταλαβαινω γιατι ενας 40αρης ειναι κακο να πηδηξει μια 15χρονη που εχει κανει πχ 50 φορες σεξ στην ζωη της με 10 διαφορετικους παρτενερ η μια αλλη 15χρονη που της αρεσουν οι παρτουζες
Μπορει να μου το εξηγησει καποιος;
Κατι μου λεει οτι οι περισσοτεροι παιρνουν θεση εχοντας στο μυαλο τους ως μοναδικη εκδοχη ο 40αρης να πηδηξει 15χρονη παρθενα αφου πρωτα την εχει αποπλανησει-παρασυρει κτλ κτλ
Κατι μου λεει οτι οι περισσοτεροι παιρνουν θεση εχοντας στο μυαλο τους ως μοναδικη εκδοχη ο 40αρης να πηδηξει 15χρονη παρθενα αφου πρωτα την εχει αποπλανησει-παρασυρει κτλ κτλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βακχυλίδης την 03 Ιαν 2021, 02:05, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Σκέψου για αρχή ότι οι νόμοι φτιάχνονται για ένα ηλικιακό γκρουπ συνολικά για πρακτικούς λόγους. Δεν μπορεί να λαμβάνει ο νομοθέτης υπόψη το επίπεδο ωριμότητας και εμπειριών κάθε μίας κοπέλας ξεχωριστά.Βακχυλίδης έγραψε: 03 Ιαν 2021, 02:02 Δεν καταλαβαινω γιατι ενας 40αρης ειναι κακο να πηδηξει μια 15χρονη που εχει κανει πχ 50φορες σεξστην ζωη της η μια αλλη 15χρονη που της αρεσουν πι παρτουζες
Δεν είναι όλοι οι 15άρηδες, 16άρηδες κλπ το ίδιο. Ο νόμος όμως για να προστατέψει τα παιδιά τα οποία στην μεγάλη τους πλειοψηφία είναι δυνατό να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης σε αυτές τις ηλικίες απαγορεύει οριζόντια. Πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει; Να φτάνει στο δικαστήριο η περίπτωση και να δικαιολογείται ο 40άρης "μα είχα ακούσει ότι η Γιωργίτσα είναι έμπειρη κε πρόεδρε".
για την πρόβλεψη το λες;ST48410 έγραψε: 03 Ιαν 2021, 02:02 Ε, δεν είναι έτσι όπως το είπες. Ούτε ξέρουμε τον συγκεκριμένο Θεόδωρο με το μικρό του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
-
- 0 Απαντήσεις