Θα πονέσεις πολύ στη σύντομη ζωή σου...Nandros έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:15Τον έχουμε χεσμένο τον φανταστικό φίλο κάποιων.Sothan έγραψε: 31 Δεκ 2020, 09:09 Συγνώμη αλλά όσοι γράφετε σε αυτό το νήμα, μπροστά στον Ιησού Χριστό είστε τουλάχιστον ανάξια, τιποτένια σκουπίδια που δεν έχουν κερδίσει την αιωνιότητα και κάποια στιγμή θα πεθάνουν.
Δεν είναι λίγο βλάσφημο να πιάνετε στο στόμα σας τον Ιησού Χριστό;![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι ο νέος Ιησούς ;
Re: Είμαι ο νέος Ιησούς ;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Ούτε και οι δικοί μου. (Αδιάφορο)Nandros έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:17Οι δικοί μου πρόγονοι ΔΕΝ είναι εβραίοι.Sothan έγραψε: 31 Δεκ 2020, 10:25Ηταν ο Ιησούς Χριστός μπροστά από την εποχή του; Ως φιλόσοφος τι προσέφερε με τη θυσία του; Εσύ τι προσέφερες; Γιατί καρπώνεσαι τη δουλειά των προγόνων μας; Δε πρέπει κάποια στιγμή να σου έρθει ο λογαριασμός;Hector Buas έγραψε: 31 Δεκ 2020, 10:01
Ακριβώς όπως τα λες είναι. Εϊμαστε ανάξια τιποτένια σκουπίδια που έχουμε αφήσει πίσω μας τον θρησκευτικό φανατισμό...
.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Θα μου κλάσει τα @@ ο φανταστικός σου φίλος.Sothan έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:32Θα πονέσεις πολύ στη σύντομη ζωή σου...Nandros έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:15Τον έχουμε χεσμένο τον φανταστικό φίλο κάποιων.Sothan έγραψε: 31 Δεκ 2020, 09:09 Συγνώμη αλλά όσοι γράφετε σε αυτό το νήμα, μπροστά στον Ιησού Χριστό είστε τουλάχιστον ανάξια, τιποτένια σκουπίδια που δεν έχουν κερδίσει την αιωνιότητα και κάποια στιγμή θα πεθάνουν.
Δεν είναι λίγο βλάσφημο να πιάνετε στο στόμα σας τον Ιησού Χριστό;![]()
.
- SpAcE_PaNtHeR
Καλησπέρα. Είδα στο όνειρο μου οτι αναποδογύρισε ένα πλοιο πριν 3 μέρες αλλά έλεγα να το γραψω ή να μη το γραψω...
τελικά ...
https://www.zougla.gr/kosmos/article/ip ... n-mpaxamon
τελικά ...
Εγώ είδα ότι το ΚΚΕ θα πιάσει 55%
Θεούλης ή μυωπία;
Θεούλης ή μυωπία;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μεταχρονολογημενη προφητεία δεν είναι προφητεία.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:13 Καλησπέρα. Είδα στο όνειρο μου οτι αναποδογύρισε ένα πλοιο πριν 3 μέρες αλλά έλεγα να το γραψω ή να μη το γραψω...
τελικά ...
Και γω μπορώ να γράψω ότι είδα στον ύπνο μου ότι πέθανε ο Δεσπότης της Καστοριάς να το ποσταρω αφού το χω διαβάσει στις ειδήσεις και να λέω ότι το ονειρεύτηκα 3 μέρες πριν.
Γράψε μας τι θα δεις σήμερα το βράδυ και σε μια βδομάδα βλέπουμε τι σόι προφήτης είσαι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- SpAcE_PaNtHeR
Οκ στο επόμενο όνειρο που θα δω το γραφω εδω απο πριν. Δε τρολλάρω ,χωρίς πλακα ,είδα όνειρο στις 31/12/2020 οτι αναποδογύριζε ένα πλοίο
- George_V
Διπλωπια.
Είδες 2 φορές το 5%
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Είδα στο συρτάρι μου επιταγή με ημερομηνία 31/1/2021.George_V έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:18Μεταχρονολογημενη προφητεία δεν είναι προφητεία.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:13 Καλησπέρα. Είδα στο όνειρο μου οτι αναποδογύρισε ένα πλοιο πριν 3 μέρες αλλά έλεγα να το γραψω ή να μη το γραψω...
τελικά ...
Και γω μπορώ να γράψω ότι είδα στον ύπνο μου ότι πέθανε ο Δεσπότης της Καστοριάς να το ποσταρω αφού το χω διαβάσει στις ειδήσεις και να λέω ότι το ονειρεύτηκα 3 μέρες πριν.
Γράψε μας τι θα δεις σήμερα το βράδυ και σε μια βδομάδα βλέπουμε τι σόι προφήτης είσαι.
Θα σας ενημερώσω αν τελικά την εισέπραξα.
- George_V
Δεν πιάνει πρέπει το συρτάρι να είναι σε όνειρο αλλιώς πετσινη η επιταγή.
Δε σας πιάνω πουθενά τελικά
- SpAcE_PaNtHeR
Πραγματικά ήθελα να το γράψω ,αλλά μετά έλεγα ποιος θα με παρει στα σοβαρα αν έγραφα οτι είδα στο ονειρο οτι αναποδογύρισε ένα πλοίο και εκτος απ αυτό εν ετη 2021 θα εμοιαζε απίθανο να αναποδογυρίσει ένα πλοιο
Έλα ντεSpAcE_PaNtHeR έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:29 Πραγματικά ήθελα να το γράψω ,αλλά μετά έλεγα ποιος θα με παρει στα σοβαρα αν έγραφα οτι είδα στο ονειρο οτι αναποδογύρισε ένα πλοίο και εκτος απ αυτό εν ετη 2021 θα εμοιαζε απίθανο να αναποδογυρίσει ένα πλοιο
- George_V
Τα ίδια έλεγαν και για τον Τιτανικο.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 03 Ιαν 2021, 00:29 Πραγματικά ήθελα να το γράψω ,αλλά μετά έλεγα ποιος θα με παρει στα σοβαρα αν έγραφα οτι είδα στο ονειρο οτι αναποδογύρισε ένα πλοίο και εκτος απ αυτό εν ετη 2021 θα εμοιαζε απίθανο να αναποδογυρίσει ένα πλοιο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 10 Απαντήσεις