!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;
Και τα ξενοδοχεία στην φύση είναι.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Ε οχι ...εδω στην Αμουλιανη το νησακι της Χαλκιδικης ειναι πολυ ωραιο οκ
Πηγαν με σκηνες οι γειτονες οι παραγειτονες δλ και με τις βροχες επεστρεψαν. Ειχαν μπει νερα λασπη εξω μεσα
Και βλεπω μια σκηνη απλωμένη με μανταλακια
Μονο που την ειδα κουραστηκα
Ενω δε θα κουραστω τωρα να με πεις παμε αυθημερον με κλιματισμο να πιουμε καφε..χωρις να μπω θαλασσα εννοειται...και να γυρισουμε
Πηγαν με σκηνες οι γειτονες οι παραγειτονες δλ και με τις βροχες επεστρεψαν. Ειχαν μπει νερα λασπη εξω μεσα
Και βλεπω μια σκηνη απλωμένη με μανταλακια
Μονο που την ειδα κουραστηκα
Ενω δε θα κουραστω τωρα να με πεις παμε αυθημερον με κλιματισμο να πιουμε καφε..χωρις να μπω θαλασσα εννοειται...και να γυρισουμε
-
Ορέστης 35
Βλεπεις τα γκομενακια μεσα απο τη σκηνη σου τη μερα και το βραδυ ακους αχ βαχ.Ερμής έγραψε: 23 Ιούλ 2018, 11:50 Δεν ειναι θέμα φύσης, είναι θέμα ευκολιών. Υποτίθεται στις διακοπές πάμε για ξεκούραση, όχι για ξεβόλεμα. Καταλαβαίνω όσους το κάνουν για οικονομικούς λόγους αλλά εως εκεί
Ροχαλητα ακούς
Εξαρτάται από τους ρυθμούς και τις ανάγκες του καθένα. Για κάποιον που δουλεύει 11 μήνες με κάποια σταθερά ωράρια (είτε είναι υπάλληλος, είτε επιχειρηματίας) το να θέλει να "ξεκουραστεί" για κάποιες μέρες, είναι φυσικό. Από εκεί και πέρα, δεν "ξεκουράζονται" όλοι με τον ίδιο τρόπο ούτε έχουν τα ίδια ζητούμενα.Ερμής έγραψε: 23 Ιούλ 2018, 11:50 Δεν ειναι θέμα φύσης, είναι θέμα ευκολιών. Υποτίθεται στις διακοπές πάμε για ξεκούραση, όχι για ξεβόλεμα. Καταλαβαίνω όσους το κάνουν για οικονομικούς λόγους αλλά εως εκεί
Εγώ παραδείγματος χάριν, την περίοδο από μέσα Ιουλίου με μέσα Αυγούστου την έχω συνδυάσει με πολυκοσμία, την οποία δεν αντέχω. Άλλοι τη γουστάρουν ή την επιδιώκουν και φυσικά δεν το κατακρίνω. Αλλά ειδικώς με τον τομέα "παραλία" είμαι μισάνθρωπη.
Ως ιδανικές διακοπές, θεωρώ το κόνσεπτ "ξεκινάμε για τη χ τυχαία περιοχή και όπου μας βγάλει". Μας αρέσει, μένουμε όλο το χρόνο που έχουμε, δεν μας αρέσει πάμε γι' άλλα. Είτε είναι τριήμερο είτε μήνας. Και σ' αυτή τη φάση, ένα σκηνάκι είναι πάντα απαραίτητο, γιατί σου λύνει διαδικαστικά προβλήματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δε νομίζω οτι είναι θέμα ησυχίας. Να μου πεις οικονομικών ή ευκολίας* να πώ οτι έχει μια βάση. Για ησυχία, μια χαρά υπάρχουν δωμάτια τόσο ήσυχα όσο και το φυλάκιο του φαντάρου στα σύνορα.
*Ευκολίας εννοώ οτι δεν έχεις στο μυαλό σου "θα βρω, δε θα βρώ δωμάτιο"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναι, αλλά συνήθως τα ήσυχα δωμάτια δεν είναι δίπλα στο κύμα.Ερμής έγραψε: 23 Ιούλ 2018, 12:46 Δε νομίζω οτι είναι θέμα ησυχίας. Να μου πεις οικονομικών ή ευκολίας* να πώ οτι έχει μια βάση. Για ησυχία, μια χαρά υπάρχουν δωμάτια τόσο ήσυχα όσο και το φυλάκιο του φαντάρου στα σύνορα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Δεν είμαστε μισάνθρωποι, επειδή θέλουμε ησυχία, και ο άλλος θέλει να ουρλιάζει/ ακούσει Παντελιδη στο τέρμα/ παίξει ρακέτες στην παραλία
Ο κακός χαμός γίνεται με τον τουρισμό, μέχρι και την Φολέγανδρο ανακάλυψαν οι ξένοι, πάει και εκεί η ησυχία που είχαμε
Ε ναι, αν δεν έχει ξαπλώστρα και μπιτσόμπαρο, δε λέει.enterprise-psi έγραψε: 23 Ιούλ 2018, 12:52Δεν είμαστε μισάνθρωποι, επειδή θέλουμε ησυχία, και ο άλλος θέλει να ουρλιάζει/ ακούσει Παντελιδη στο τέρμα/ παίξει ρακέτες στην παραλία![]()
Ο κακός χαμός γίνεται με τον τουρισμό, μέχρι και την Φολέγανδρο ανακάλυψαν οι ξένοι, πάει και εκεί η ησυχία που είχαμε![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ορέστης 35
Τελικα στη σκηνη ακους ροχαλητα ή την ηρεμια της φυσης;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιούλ 2018, 12:47Ναι, αλλά συνήθως τα ήσυχα δωμάτια δεν είναι δίπλα στο κύμα.Ερμής έγραψε: 23 Ιούλ 2018, 12:46 Δε νομίζω οτι είναι θέμα ησυχίας. Να μου πεις οικονομικών ή ευκολίας* να πώ οτι έχει μια βάση. Για ησυχία, μια χαρά υπάρχουν δωμάτια τόσο ήσυχα όσο και το φυλάκιο του φαντάρου στα σύνορα.
Ήθελα πολύ να πάω φέτο αλλά οι τόσες ώρες στο καράβι με αποθάρρυναν όπως και την παρέα.enterprise-psi έγραψε: 23 Ιούλ 2018, 12:52
Ο κακός χαμός γίνεται με τον τουρισμό, μέχρι και την Φολέγανδρο ανακάλυψαν οι ξένοι, πάει και εκεί η ησυχία που είχαμε![]()
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Πήγε πρώτα ο αδερφός της γυναίκας μου, και μου είπε, άστα δεν είναι όπως παλιά, όλο κόσμο έχει . μέχρι και events Άρχισαν 

εκει ειναι η διαφορα. δεν ειναι λιγοι αυτοι που πανε διακοπες για κουραση, και οχι για ξεκουραση. και οι μεν δεν καταλαβαινουν τους δε.Ερμής έγραψε: 23 Ιούλ 2018, 11:50 Δεν ειναι θέμα φύσης, είναι θέμα ευκολιών. Υποτίθεται στις διακοπές πάμε για ξεκούραση, όχι για ξεβόλεμα. Καταλαβαίνω όσους το κάνουν για οικονομικούς λόγους αλλά εως εκεί
εγω δεν μπορω να καταλαβω το "ξεκουραση". για μενα ξεκουραση ειναι να κοιμηθω. μολις ξυπνησω ειμαι ξεκουραστος. δεν χρειαζομαι 10 μερες η ενα μηνα για να ξεκουραστω. και διακοπες σημαινει καθε βραδυ να πεφτω για υπνο, πτωμα. εχοντας ζησει τη μερα στο επακρο.
μη νομιζεις, και εγω σε ενα βαθμο δεν καταλαβαινω τη λογικη του οργανωμενου καμπινκ, αν και εχω κανει, και θα ξανακανω, λογω παρεας. και εκει δεν ειναι τοσο οικονομικος ο λογος, το καμπινκ το πληρωνεις, περιπου τα μισα απο οτι ενα αξιοπρεπες δωματιο. οπως δεν καταλαβαινω και τη λογικη του ελευθερου, αλλα σε τοπο με αλλους 100 καμπερς.
για μενα καμπινκ ειναι ελευθερο μεν, αλλα τουλαχιστον μερικα χιλιομετρα μακρια απο τον επομενο, σε τοπο που δεν υπαρχει πολιτισμος, ποσο μαλλον ξενοδοχειο.
επισης, υπαρχουν πολλες μορφες καμπινκ. οι τροχοσπιταδες ας πουμε, παιζει να ειναι πιο ανετοι με το καβουκι τους απο οτι αν νοικιαζαν ενα δωματιο. επισης το ναυτικο καμπινκ εχει απειρες διαβαθμισεις, απο ενα φουσκωτακι με μια τεντα απο πανω, μεχρι ενα στεναχωρο συνηθως δωματιακι ιστιοπλοικου, για να μην παμε παραπανω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ροχαλιζουν οι αρκουδες στο δασος;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Τελευταία κάναμε τουρ με ιστιοπλοϊκό αλλά τις περισσότερες μέρες μέναμε σε δωμάτιο αν βρίσκαμε κάτι κάτι καλό γιατί όντως οι καμπίνες τους είναι ολίγον κλειστοφοβικές
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση