!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Cryptocurrency
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Re: Cryptocurrency
Το χάσαμε το κορμί πατριώτ’...
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Πουλα.enterprise-psi έγραψε: 02 Ιαν 2021, 16:03 Το ερώτημα είναι τα πουλάω και παίρνω Άφρικα ή χολντ ακόμα ;![]()
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Κρατάς και τα ξεχνάς.enterprise-psi έγραψε: 02 Ιαν 2021, 16:03 Το ερώτημα είναι τα πουλάω και παίρνω Άφρικα ή χολντ ακόμα ;![]()
Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, ήταν να μη γίνει η αρχή.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κακώς που δεν μπήκα στα μπιτς πριν από χρόνια. Τώρα με τίποτα.
阿姨好!
Έννοια σου Μένιο μου, και θα σ’το εξαφανίσω εγώ το στοκ της κουμτέλ οσονούπω
,
,
..... μαναφούκια......
Έννοια σου Μένιο μου, και θα σ’το εξαφανίσω εγώ το στοκ της κουμτέλ οσονούπω
,
,
..... μαναφούκια......
έχει ακόμα πολλά περιθώρια για άνοδ .Το πολύ σε 10 μέρες θα περάσεις τις 40 000 . Και πτώση να έχει κάποια στιγμή όπως το 18 εφόσον άρχισαν μεγάλοι παίκτες να το χρησιμοποιούν ως αποθεματικό το ποτάμι δεν γυρίζει
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Το θέμα είναι να παίζεις μόνο απο το υπερπλεονασμα σου. Αν στερηθείς κάτι για να το ρίξεις εκεί τοτε καλή θηλιά.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Σήμερα έκανε διόρθωση.
Επίσης να πω ότι πηδιέται το coinbase.
Επίσης να πω ότι πηδιέται το coinbase.
Τι έπαθες με το coinbase;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Λίνο Βεντούρα
τώρα αγοράenterprise-psi έγραψε: 08 Ιαν 2021, 17:46 24h Vol: €163,726,293,146![]()
https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Πούλησα σήμερα το πρωί και κοιτάω να δω που θα φτάσει η κατρακύλα για να ξαναμπώ.
Μου έκοψε το δικαίωμα αγοράς. Μόνο withdraw μπορώ. Μέχρι να κάνει verify Στη διεύθυνση κατοικίας. Έχω ανεβάσει ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ, κάρτες και δε μου τα δέχεται επειδή είναι στα ελληνικά. Την πίστη μου μέσα.
Είχα κατεβάσει πριν κανένα μήνα το binance Που ψώνισα xrp αλλά είναι απίστευτα πολύπλοκο και δε θέλω να βάλω και αλλά μέσα.
Και εγώ με το που έφτασε τις 41000Σφαγή έγινε σε όλα τα κρυπτο Ο Αιθέρας με πόνεσε εμέναgassim έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:26 Πούλησα σήμερα το πρωί και κοιτάω να δω που θα φτάσει η κατρακύλα για να ξαναμπώ.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "