Δεν εχεις ιδεα.stergiosbik έγραψε: 01 Ιαν 2021, 20:32Μόνο που δεν μπήκαν οι ογκολόγοι στα χωράφια της εν λόγω κυρίας.Αυτη μπήκε στα χωράφια του καρκίνου.CRWH έγραψε: 01 Ιαν 2021, 16:28Η συγκεκριμενη ειναι για την Αννιτα ξεκαθαρα, αδυνατω να πιστεψω πως μπορει πτυχιουχος ΔΔ να γραφει τετοιες ανοησιες.stergiosbik έγραψε: 01 Ιαν 2021, 12:36
Αφου το λεει ξεκαθαρα η διαιτολογος-διατροφολογος συγγραφεας του αρθρου οτι οι ογκολογοι ειναι ασχετοι και τσιρακια του συστηματος.
Αλλα ειναι η εξαιρεση.
Οι ογκολογοι και ολες οι ιατρικες ειδικοτητες ΕΙΝΑΙ ασχετοι σε θεματα διατροφης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Καλα δεν ειναι και πολυ δυσκολο να τα παει καποια χωρα καλυτερα απο τους καρναβαλους Ευρωπαιους.NewModelArmy έγραψε: 02 Ιαν 2021, 00:10 https://twitter.com/MaxCRoser/status/13 ... 3925332993
Πως τους πετσοκοψε ολους ετσι το Ισραηλ.
Δε νομιζω οτι θα υπηρχαν ποτε διαθεσιμα τοσα πολλα εμβολια σε αυτη τη φαση για να καλυψουν τις αναγκες ολης της ΕΕ.CRWH έγραψε: 02 Ιαν 2021, 03:40Καλα δεν ειναι και πολυ δυσκολο να τα παει καποια χωρα καλυτερα απο τους καρναβαλους Ευρωπαιους.NewModelArmy έγραψε: 02 Ιαν 2021, 00:10 https://twitter.com/MaxCRoser/status/13 ... 3925332993
Πως τους πετσοκοψε ολους ετσι το Ισραηλ.
Για να πετυχει η ΕΕ αυτο που πετυχε το Ισραηλ, θα επρεπε να είχε παραγγειλει και παραλαβει τουλαχιστον 50.000.000 εμβόλια.
Πολυ απλά αυτοι οι αριθμοι δεν μπορουν να παραχθουν ακομα.
-
Βακχυλίδης
Αν η Ελλαδα ηταν στην θεση του Ισραηλ το ιδιο αυτο ψεκασμα θα τοιταρε περι ζωρας πειραματοζωου
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το Ισραήλ έχει μηχανισμό επιστράτευσης των πάντων μέσα σε 48 ώρες.Ανέλαβε ο στρατός τη διανομή και την εκτέλεση των εμβολίων.Αλλά τα πλήρωσε σε διπλάσια τιμή από την ΕΕ.Πάντως θα είναι δύσκολο μετά από αυτά για τους συνωμοσιολόγους να προσθέσουν μια αντιεβραική θεωρία στο εμβόλιο τσιπάκι του ¨"Εβραίου κτηνίατρου". 
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Λες να βγήκε από κει η περίφημη έκφραση;Στύγιος έγραψε: 01 Ιαν 2021, 16:32 Eπίσης κάποιοι πίστευαν ότι οι μεγάλες δόσεις ασπιρίνης θεράπευαν τον καρκίνο.
Παλι αλλαξες λογαριασμο προβληματικε;Βακχυλίδης έγραψε: 02 Ιαν 2021, 06:25 Αν η Ελλαδα ηταν στην θεση του Ισραηλ το ιδιο αυτο ψεκασμα θα τοιταρε περι ζωρας πειραματοζωου
-
Βακχυλίδης
Δεν αλλαξα
Δεν αλλαζω λογαριασμους
Το τελευταιο διαστημα οταν ενας λογαριασμος μου αποκλειεται κανω εναν καινουργιο
Δεν μου αρεσει να αλλαζω λογαριασμους
Δεν αλλαζω λογαριασμους
Το τελευταιο διαστημα οταν ενας λογαριασμος μου αποκλειεται κανω εναν καινουργιο
Ούτε να ακολουθείς τους κανόνες του φόρουμ σου αρέσειΒακχυλίδης έγραψε: 02 Ιαν 2021, 11:33 Δεν αλλαξα
Δεν αλλαζω λογαριασμους
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Οι κανόνες υπονομεύουν την ύπαρξη του πχώρουμ.Beria έγραψε: 02 Ιαν 2021, 11:42Ούτε να ακολουθείς τους κανόνες του φόρουμ σου αρέσειΒακχυλίδης έγραψε: 02 Ιαν 2021, 11:33 Δεν αλλαξα
Δεν αλλαζω λογαριασμους
Φεύγουν τα μέλη, αηδιασμένοι από αυτήν την κατάσταση.
Δεν το βλέπεις;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Βακχυλίδης
Δεν μου αρεσει να ακολουθω κανονες λαστιχο
-
stergiosbik
Λογικό.Δεν είμαι ογκολόγος ούτε τσαρλατάνος να το παίζω έξυπνος σε επιστήμονες που παλεύουν καθημερινά με τον θάνατο.CRWH έγραψε: 02 Ιαν 2021, 03:36Δεν εχεις ιδεα.stergiosbik έγραψε: 01 Ιαν 2021, 20:32Μόνο που δεν μπήκαν οι ογκολόγοι στα χωράφια της εν λόγω κυρίας.Αυτη μπήκε στα χωράφια του καρκίνου.CRWH έγραψε: 01 Ιαν 2021, 16:28
Η συγκεκριμενη ειναι για την Αννιτα ξεκαθαρα, αδυνατω να πιστεψω πως μπορει πτυχιουχος ΔΔ να γραφει τετοιες ανοησιες.
Αλλα ειναι η εξαιρεση.
Οι ογκολογοι και ολες οι ιατρικες ειδικοτητες ΕΙΝΑΙ ασχετοι σε θεματα διατροφης.
Τσαρλατανοι οι Διαιτολογοι Διατροφολογοι επειδη υπαρχει μια ψεκασμενη με πτυχιο;stergiosbik έγραψε: 02 Ιαν 2021, 11:54Λογικό.Δεν είμαι ογκολόγος ούτε τσαρλατάνος να το παίζω έξυπνος σε επιστήμονες που παλεύουν καθημερινά με τον θάνατο.CRWH έγραψε: 02 Ιαν 2021, 03:36Δεν εχεις ιδεα.stergiosbik έγραψε: 01 Ιαν 2021, 20:32
Μόνο που δεν μπήκαν οι ογκολόγοι στα χωράφια της εν λόγω κυρίας.Αυτη μπήκε στα χωράφια του καρκίνου.
-
stergiosbik
Ρε συ με δουλεύεις;CRWH έγραψε: 02 Ιαν 2021, 11:58Τσαρλατανοι οι Διαιτολογοι Διατροφολογοι επειδη υπαρχει μια ψεκασμενη με πτυχιο;stergiosbik έγραψε: 02 Ιαν 2021, 11:54Λογικό.Δεν είμαι ογκολόγος ούτε τσαρλατάνος να το παίζω έξυπνος σε επιστήμονες που παλεύουν καθημερινά με τον θάνατο.
ΠΟΥ είδες εσύ να τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβαλι;
Για το συγκεκριμένο σουργελο μιλάω.
Αυτο που ειπα ηταν οτι γενικοτερα ογκολογοι, διαβητολογοι, παθολογοι κλπ οντως μπαινουν στα χωραφια των ΔΔ χωρις να εχουν αδεια ασκησεως επαγγελματος.stergiosbik έγραψε: 02 Ιαν 2021, 12:01Ρε συ με δουλεύεις;CRWH έγραψε: 02 Ιαν 2021, 11:58Τσαρλατανοι οι Διαιτολογοι Διατροφολογοι επειδη υπαρχει μια ψεκασμενη με πτυχιο;stergiosbik έγραψε: 02 Ιαν 2021, 11:54
Λογικό.Δεν είμαι ογκολόγος ούτε τσαρλατάνος να το παίζω έξυπνος σε επιστήμονες που παλεύουν καθημερινά με τον θάνατο.
ΠΟΥ είδες εσύ να τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβαλι;
Για το συγκεκριμένο σουργελο μιλάω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7