Mπορούμε να δούμε και το αντίστοιχο του άντρα, για να κάνουμε τη σύγκριση; Ή αφορά άντρες γυναίκες;Prepon έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:31Ευχαριστώ
Εντυπωσιακό πως στις μέρες μας είναι ακόμη μεγαλύτερη η ανάγκη για σωστή επιλογή συζύγου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απιστία η οχι; βοήθεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Απιστία η οχι; βοήθεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 01 Ιαν 2021, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Θεωρείς σάπιο και σαθρό τον θεσμό της οικογένειας;νύχτα έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:40οι οικογενειάρχες που ξημεροβραδιάζονται εδώ μέσα έχουν τον πρώτο λόγοPrepon έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:33
Πες μας και εσύ την άποψη σου, πως πιστεύεις πρέπει να δομούνται οι οικογένειες;
η δικήτους άποψη έχει μεγαλύτερο βάρος, και η παρουσίατους είναι
η ακράδαντη απόδειξη της σαθρότητας και σαπίλας αυτού του θεσμού
Θα χεις τους λόγους σου, αλλά παραμένει πολύ ακραία αποψη
Πως θεωρείς δλδ ότι πρέπει να μεγαλώνουν τα παιδιά; Σε κοινόβια, σε ιδρύματα;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Cecily Anne έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:44
Mπορούμε να δούμε και το αντίστοιχο του άντρα, για να κάνουμε τη σύγκριση;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Παιδιά εννοείς και τις 19χρονες κόρες κάποιων που λιγουρευονται κάποιοι πχ 60αρηδες οικογένειαρχες;Prepon έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:46Θεωρείς σάπιο και σαθρό τον θεσμό της οικογένειας;νύχτα έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:40οι οικογενειάρχες που ξημεροβραδιάζονται εδώ μέσα έχουν τον πρώτο λόγοPrepon έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:33
Πες μας και εσύ την άποψη σου, πως πιστεύεις πρέπει να δομούνται οι οικογένειες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Naida έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:47Cecily Anne έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:44
Mπορούμε να δούμε και το αντίστοιχο του άντρα, για να κάνουμε τη σύγκριση;Δε φταίω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
φυσικά έχω τους λόγους μου, δυο μάτια έξω, κι άλλα δύο μέσαPrepon έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:46
Θεωρείς σάπιο και σαθρό τον θεσμό της οικογένειας;
δεν είναι της παρούσης και δε νομίζω ότι ενδιαφέρουν κάποιον
οι ακραίες απόψειςμου, ούτε καν εσένα που ρωτάς
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Τι να δείτε των αντρών ρε; Το πουλί; Δεν παρακολούθησα. 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Νομίζω αφορά μόνο γυναίκες.Cecily Anne έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:44Mπορούμε να δούμε και το αντίστοιχο του άντρα, για να κάνουμε τη σύγκριση; Ή αφορά άντρες γυναίκες;Prepon έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:31Ευχαριστώ
Εντυπωσιακό πως στις μέρες μας είναι ακόμη μεγαλύτερη η ανάγκη για σωστή επιλογή συζύγου.
Με ένα γρήγορο γκουγκλαρισμα που έκανα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Το ξέρω τι λες. Μεμονωμένη η πρόταση την συσχέτισα με τα προηγούμενα περί σύγκρισης μεγεθώνCecily Anne έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:50Naida έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:47Cecily Anne έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:44
Mπορούμε να δούμε και το αντίστοιχο του άντρα, για να κάνουμε τη σύγκριση;Δε φταίω.
Τί έγινε, σε έχασα. Δε λέει τίποτα για γυναίκες και δεν έχει άρθρο, εφόσον δεν καταλαβαίνω τί διαβάζω, να μη ρωτήσω; Πού λέει αν αφορά πρώην γυναικών, αντρών, γκέυ, κλπ; Πού ξέρω ότι δεν είναι μεικτό; Έχει ενδιαφέρον να δούμε αντρών-γυναικών συγκριτικά όμως.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Prepon έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:46Θεωρείς σάπιο και σαθρό τον θεσμό της οικογένειας;νύχτα έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:40οι οικογενειάρχες που ξημεροβραδιάζονται εδώ μέσα έχουν τον πρώτο λόγοPrepon έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:33
Ναι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- EKPLIKTIKOS
Ο κοινός μέσος όρος όμως δεν ειναι πάντα καλός για να βγάλεις ποιοτικά αποτελέσματα μιας στατιστικής μελέτης (συνήθως δεν ειναι). Δηλαδή, αν και ο μέσος όρος όντως είναι ο ίδιος, είναι πιθανό (στην περίπτωση που εξετάζουμε) στη μια ομάδα να έχεις έστω 10 γυναίκες που όλες έχουν πάει με 2, στη δε άλλη να έχεις τους 2 που έχουν πάει με όλες, και τους άλλους 8 μπακουρους με τη μπζωλη στο χέρι μαν μου. Δε λέω ότι συμβαίνει αυτό, δεν ξέρω δε με νοιάζει κιολας. Απλά ρε παιδί μου δεν έχει νόημα να βγάλεις το μ.ο. του μέσου φορουμιτη με τον Σπαλιαρα κ να πεις οτι στο μέσο φορουμιτη αναλογεί να έχει γαμησει 1000 μουνιαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:13 Πάντως, να επισημάνω για όσους δεν ήταν καλοί στα μαθηματικά μικροί, ότι δεδομένου ότι σε ένα σύνολο πληθυσμού ανδρών και γυναικών. -και καθώς κάθε σχέση προϋποθέτει 1 άνδρα και 1 γυναίκα- ο Μέσος Όρος σχέσεων των ανδρών είναι ο ΙΔΙΟΣ με τον μέσο όρο σχέσεων των γυναικών.
Απλά το θυμίζω...
- Cecily Anne
Naida έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:53Το ξέρω τι λες. Μεμονωμένη η πρόταση την συσχέτισα με τα προηγούμενα περί σύγκρισης μεγεθώνCecily Anne έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:50Τί έγινε, σε έχασα. Δε λέει τίποτα για γυναίκες και δεν έχει άρθρο, εφόσον δεν καταλαβαίνω τί διαβάζω, να μη ρωτήσω; Πού λέει αν αφορά πρώην γυναικών, αντρών, γκέυ, κλπ; Πού ξέρω ότι δεν είναι μεικτό; Έχει ενδιαφέρον να δούμε αντρών-γυναικών συγκριτικά όμως.
![]()
Μην άγχεσαι. Πρέπει να είναι από αυτές τις καλές τις έρευνες που φοράνε 3 διαφορετικές περούκες και ρωτάει ο ένας τον άλλο.Cecily Anne έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:56Naida έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:53Το ξέρω τι λες. Μεμονωμένη η πρόταση την συσχέτισα με τα προηγούμενα περί σύγκρισης μεγεθώνCecily Anne έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:50
Τί έγινε, σε έχασα. Δε λέει τίποτα για γυναίκες και δεν έχει άρθρο, εφόσον δεν καταλαβαίνω τί διαβάζω, να μη ρωτήσω; Πού λέει αν αφορά πρώην γυναικών, αντρών, γκέυ, κλπ; Πού ξέρω ότι δεν είναι μεικτό; Έχει ενδιαφέρον να δούμε αντρών-γυναικών συγκριτικά όμως.
![]()
Όχι ρε, σοβαρά ρώτησα
Έχει ενδιαφέρον, διότι το πικ είναι με 2 πρώην. Αν είναι ένας ή εννιά τα ποσοστά είναι πολύ κοντά.
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Να πω την άποψη μου κ για τη στατιστική που δόθηκε οτι οι πρωην παρθένες σε έρευνα στις ΗΠΑ δε χωρίζουν. Είναι σίγουρα αληθεια αλλα σκεφτείτε ότι μιλάμε κατά βάση για τη μέση χριστιανοταλιμπαν αμορφωτη γίδα εξ Αλαμπαμης κ άλλων γιδοπεριοχων, ο δε άντρας της είναι πιθανόν ο ίδιος ο αδερφός της, άντε ο πρωτοξαδερφος στην καλύτερη. 
- Cecily Anne
Επίσης, chances are ότι το (70-80)% του αμερικάνικου 0 πρώην πάει εκκλησία ευλαβικά μία φορά την εβδομάδα την Κυριακή και η μαλακία τυφλώνει. Βασικά, βάζω στοίχημα ότι είναι ακριβώς αυτό.Naida έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:59Μην άγχεσαι. Πρέπει να είναι από αυτές τις καλές τις έρευνες που φοράνε 3 διαφορετικές περούκες και ρωτάει ο ένας τον άλλο.Cecily Anne έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:56Naida έγραψε: 01 Ιαν 2021, 22:53
Το ξέρω τι λες. Μεμονωμένη η πρόταση την συσχέτισα με τα προηγούμενα περί σύγκρισης μεγεθών![]()
Όχι ρε, σοβαρά ρώτησα
Έχει ενδιαφέρον, διότι το πικ είναι με 2 πρώην. Αν είναι ένας ή εννιά τα ποσοστά είναι πολύ κοντά.
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 18 Απαντήσεις