Δεν ξέρω πώς προκύπτει αυτή η υπόθεση, αλλά και τσιγγάνοι να ήταν τα ίδια ισχύουν. Γιατί και ένα σωρό άλλοι στη χρυσή αυγή και άλλες οργανώσεις/παρακλάδια που το έπαιζαν άριοι τι ήταν;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Δεκ 2020, 15:29Αν αποδειχθεί ότι ήταν τσιγγάνοι αυτοί που επιτέθηκαν στη δομή ;Philip Mortimer έγραψε: 30 Δεκ 2020, 22:05Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι πάντως εάν η γραμμή των ακροδεξιών δραστών είναι να το παίξουν τρελοί λέγοντας ότι βρίσκονταν σε αυτοάμυνα όταν έκαναν ρατσιστική επιδρομή στο ίδρυμα που βρίσκονταν τα προσφυγοπούλα δε νομίζω να είναι και πολύ επιτυχής...Golden Age έγραψε: 29 Δεκ 2020, 13:12
Αυτή είναι η γραμμή της Φιλιντέρν;
Να βγάζετε "νεοναζί" και "εγκληματίες" ανθρώπους πήγαν να προστατέψουν κοπελίτσες απο επιθέσεις λάθρο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χριστουγεννιάτικη επίθεση μίσους
- Philip Mortimer
Re: Χριστουγεννιάτικη επίθεση μίσους
Κάποιοι έχουν αντιρηση ως αντιρατσιστές !!Philip Mortimer έγραψε: 01 Ιαν 2021, 13:50Δεν ξέρω πώς προκύπτει αυτή η υπόθεση, αλλά και τσιγγάνοι να ήταν τα ίδια ισχύουν. Γιατί και ένα σωρό άλλοι στη χρυσή αυγή και άλλες οργανώσεις/παρακλάδια που το έπαιζαν άριοι τι ήταν;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Δεκ 2020, 15:29Αν αποδειχθεί ότι ήταν τσιγγάνοι αυτοί που επιτέθηκαν στη δομή ;Philip Mortimer έγραψε: 30 Δεκ 2020, 22:05
Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι πάντως εάν η γραμμή των ακροδεξιών δραστών είναι να το παίξουν τρελοί λέγοντας ότι βρίσκονταν σε αυτοάμυνα όταν έκαναν ρατσιστική επιδρομή στο ίδρυμα που βρίσκονταν τα προσφυγοπούλα δε νομίζω να είναι και πολύ επιτυχής...![]()
Στο χωριό μου κάποτε οι Αλβανοί μετανάστες είχαν επιτεθεί σε καταυλισμό Αφγανών προσφύγων για να τους εμποδίσουν στο να εργάζονται στα κτήματα των συμπατριωτών μου για να μην χάσουν αυτοί μεροκάματα ..
Οι τσιγγάνοι εάν τους πειράξει κάποιος μη τσιγγάνος μια γυναίκα δική τους είναι ικανοί να έρθουν όλοι μαζί για να τα κάνουν όλα γης μαδιαμ ..
Αυτές τις περιπτώσεις τις θεωρούμε ως ρατσισμό η όχι ;
Επαναλαμβάνω
Ρατσισμός είναι το να πιστεύεις σε φυλετικές θεωρίες για εκ γενετής ανώτερους και κατώτερους λαούς
Όλα τα υπόλοιπα ΔΕΝ έχουν σχέση με ρατσισμό
Εάν οι μακρινοί μου συγγενείς από το χωριό έρθουν έξω από το σπίτι μου και κάνουν φασαρία η κλέβουν τον κήπο μου κι εγώ τους πάρω με το δίκανο , δεν είναι ρατσιστής απέναντι σε αυτούς τους μακρινούς μου συγγενείς
Απλά αμυνομαι
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτό το λες εσύ,όχι όμως και το κόμμα που ψηφίζεις αλλά και άλλοι πολλοί.Παράδειγμα : μας έχουν πρήξει ότι το επεισόδιο με τον Ζακ ήταν ρατσιστική δολοφονία επειδή ήταν ομοφυλόφιλος ενώ κανείς από αυτούς που του επιτέθηκαν δεν τον ήξερε αλλά νόμισαν ότι είχε μπει στο μαγαζί για να κλέψει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Ιαν 2021, 14:24 Εάν οι μακρινοί μου συγγενείς από το χωριό έρθουν έξω από το σπίτι μου και κάνουν φασαρία η κλέβουν τον κήπο μου κι εγώ τους πάρω με το δίκανο , δεν είναι ρατσιστής απέναντι σε αυτούς τους μακρινούς μου συγγενείς
Απλά αμυνομαι
Από ότι βλέπεις έχω αυτόνομη προσωπική σκέψη χωρίς να βάζω στον εαυτό μου ταμπέλες η να γίνομαι πρόβατο στο ιδεολογικο κοπάδι κανενόςπατησιωτης έγραψε: 01 Ιαν 2021, 14:40Αυτό το λες εσύ,όχι όμως και το κόμμα που ψηφίζεις αλλά και άλλοι πολλοί.Παράδειγμα : μας έχουν πρήξει ότι το επεισόδιο με τον Ζακ ήταν ρατσιστική δολοφονία επειδή ήταν ομοφυλόφιλος ενώ κανείς από αυτούς που του επιτέθηκαν δεν τον ήξερε αλλά νόμισαν ότι είχε μπει στο μαγαζί για να κλέψει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Ιαν 2021, 14:24 Εάν οι μακρινοί μου συγγενείς από το χωριό έρθουν έξω από το σπίτι μου και κάνουν φασαρία η κλέβουν τον κήπο μου κι εγώ τους πάρω με το δίκανο , δεν είναι ρατσιστής απέναντι σε αυτούς τους μακρινούς μου συγγενείς
Απλά αμυνομαι
ναι εχεις αυτονομη σκεψη αλλα αυτο ειναι ασχετο γιατι στην τελικη επικροτεις ψηφιζοντας αυτους που υποστηριζουνε οτι η Ελλαδα δεν ειναι χωρα αλλα χωρος ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Έχω υλιστική άποψη επί τετοιων θεμάτων και δεν βλέπω τα θέματα με ιδεαλιστική μεταφυσική μάτιαnostromos έγραψε: 01 Ιαν 2021, 15:00 ναι εχεις αυτονομη σκεψη αλλα αυτο ειναι ασχετο γιατι στην τελικη επικροτεις ψηφιζοντας αυτους που υποστηριζουνε οτι η Ελλαδα δεν ειναι χωρα αλλα χωρος ...
Η Ελλάδα η ο ελληνισμός δεν είναι μια αθάνατη μεταφυσική ιδέα είναι παράγωγα της φυσικής εξέλιξης των ιστορικών υλικων συνθηκών
Η Ελλάδα είναι μια χώρα που προέκυψε ως κρατική οντότητα από την διάλυση μιας αυτοκρατοριας όπως και οι υπόλοιπες βαλκανικές χώρες και τίποτε στην ιστορία η στην φύση δεν διαρκεί αιώνια για πάντα
η Ελλαδα προεκυψε ως χωρα επειδη καποιοι παλεψανε για αυτο την καταλληλη στιγμη ... αν δεν την οραματιζοτανε ως τετοια δεν θα προεκυπτε ... το κομμα που ψηφιζεις οραματιζεται ενα κοσμο χωρις συνορα ... φυσικα αυτο κανει τους γειτονικους λαους να γελανε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Βάλε το "παπ" μπροστά από το "άριοι".Philip Mortimer έγραψε: 01 Ιαν 2021, 13:50Δεν ξέρω πώς προκύπτει αυτή η υπόθεση, αλλά και τσιγγάνοι να ήταν τα ίδια ισχύουν. Γιατί και ένα σωρό άλλοι στη χρυσή αυγή και άλλες οργανώσεις/παρακλάδια που το έπαιζαν άριοι τι ήταν;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Δεκ 2020, 15:29Αν αποδειχθεί ότι ήταν τσιγγάνοι αυτοί που επιτέθηκαν στη δομή ;Philip Mortimer έγραψε: 30 Δεκ 2020, 22:05
Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι πάντως εάν η γραμμή των ακροδεξιών δραστών είναι να το παίξουν τρελοί λέγοντας ότι βρίσκονταν σε αυτοάμυνα όταν έκαναν ρατσιστική επιδρομή στο ίδρυμα που βρίσκονταν τα προσφυγοπούλα δε νομίζω να είναι και πολύ επιτυχής...![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση