!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Κάντε μου τη χάρη πρωτοχρονιάτικα. Το μπινελίκι δεν είναι ωραίο πράγμα. Πείτε κάτι άλλο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
μόνο εμείς οί 2 δεν μαλώνουμε μπουλάκο,έτσι δεν είναι
τί έγιναν οι άλλοι κομετ,νύχτα....ό αντιντας
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Gherschaagk έγραψε: 01 Ιαν 2021, 02:46 Κάντε μου τη χάρη πρωτοχρονιάτικα. Το μπινελίκι δεν είναι ωραίο πράγμα. Πείτε κάτι άλλο.
Εγώ γουστάρω. Τη βρίσκω με την καφρίλα του ανθρώπου
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι εμένα τι με νοιάζει;;Χαοτικός έγραψε: 01 Ιαν 2021, 02:47Gherschaagk έγραψε: 01 Ιαν 2021, 02:46 Κάντε μου τη χάρη πρωτοχρονιάτικα. Το μπινελίκι δεν είναι ωραίο πράγμα. Πείτε κάτι άλλο.
Εγώ γουστάρω. Τη βρίσκω με την καφρίλα του ανθρώπου![]()
Ειλικρινά τώρα.
Να ξαναπουν τα μπινελικια γιατι δεν τα προλαβα.Τρεις το ξημερωμα καθεσαι και σβηνεις,get a life.Gherschaagk έγραψε: 01 Ιαν 2021, 02:46 Κάντε μου τη χάρη πρωτοχρονιάτικα. Το μπινελίκι δεν είναι ωραίο πράγμα. Πείτε κάτι άλλο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μη μου γυρνάτε το μάτι ανάποδα γιατί θα κάνω κατάχρηση εξουσίας.GoBack έγραψε: 01 Ιαν 2021, 02:50Να ξαναπουν τα μπινελικια γιατι δεν τα προλαβα.Τρεις το ξημερωμα καθεσαι και σβηνεις,get a life.Gherschaagk έγραψε: 01 Ιαν 2021, 02:46 Κάντε μου τη χάρη πρωτοχρονιάτικα. Το μπινελίκι δεν είναι ωραίο πράγμα. Πείτε κάτι άλλο.
Λήξτε το, έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω. Θέλω να βάψω νύχια.
-
Γενιά της Αγαμίας
Ο κομετ εγινε κυριλέ, δουλίτσα, ταβερνίτσα, καφενείο, νετφλιξ, καναπές, καμία μπαρούφα στα πολιτικάWho is The 4th man έγραψε: 01 Ιαν 2021, 02:46μόνο εμείς οί 2 δεν μαλώνουμε μπουλάκο,έτσι δεν είναι![]()
τί έγιναν οι άλλοι κομετ,νύχτα....ό αντιντας![]()
Νύχτα περνάει σπάνια περίοδο γαλήνης
Αντιντας τον καταπιε η περσόνα του
Έστειλα πμ στην σεσινιονε αλλα εξαφανί
-
Γενιά της Αγαμίας
Για γιαούρτωμα;Στύγιος έγραψε: 01 Ιαν 2021, 02:26Επίσης να πω Χέλλη ότι οι μαθητές- μαθήτριες μου ,ακόμα κι όταν έχω αλλάξει σχολείο-α, με ψάχνουν ,με αναζητούν ακόμα και μετά από αρκετά χρόνια..hellegennes έγραψε: 01 Ιαν 2021, 02:11Ναι, αλλά εσύ έχεις να κάνεις με βαριεστημένους εφήβους, όχι με ανθρώπους.Στύγιος έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:54 Συγγνώμη ,αλλά κι εγώ είμαι καθηγητής και νομίζω ότι ξέρω μέσα σε 300 -400 ευχές , πότε μου εύχονται τυπικά.
Και μην περιμένεις τον άλλον να σε χαιρετίσει από την καρδιά του. Να το κάνεις πρώτος εσύ και θα το ανταποδώσει. Χαμογέλα αληθινά στον άλλον και θα σου χαμογελάσει. Δεν είναι new age παπαριές αυτά, είναι ανθρώπινη κοινωνικοποίηση, όσο μοναχικός και μονόχνοτος κι αν είναι κανείς, δεν παύουμε να είμαστε κοινωνικό ζώο. Είναι γραμμένη στο DNA μας η επαφή, που καλλιεργείται με το βλέμμα, τις κινήσεις του σώματος και τις εκφράσεις του προσώπου.
Γιατί νομίζεις ότι αναγνωρίζουμε τόσο εύκολα ο ένας τον άλλον αλλά αν δεις 200 αγελάδες θα θεωρήσεις ότι όλες έχουν την ίδια μούρη; Είμαστε προγραμματισμένοι να αναγνωρίζουμε όλα εκείνα τα λεπτά χαρακτηριστικά που αποτυπώνουν την διάθεσή μας γενικά και την προδιάθεσή μας απέναντι στους άλλους, ανά πάσα στιγμή.
Επίσης είμαστε άκρως μιμητικό είδος, συνειδητά και ασυνείδητα, γι' αυτό και το γέλιο και το χασμουρητό είναι τόσο μεταδοτικά. Έχουμε φτιαχτεί για να μοιραζόμαστε με τους άλλους τις εμπειρίες μας και γι' αυτό οι χειρονομίες ευγένειας, όπως ο χαιρετισμός και οι ευχές, μεταδίδουν την καλή μας διάθεση και εντείνουν τις βιοχημικές διαδικασίες που δημιουργούν αίσθηση ευεξίας.
Τι χρωμα;Gherschaagk έγραψε: 01 Ιαν 2021, 02:53Μη μου γυρνάτε το μάτι ανάποδα γιατί θα κάνω κατάχρηση εξουσίας.GoBack έγραψε: 01 Ιαν 2021, 02:50Να ξαναπουν τα μπινελικια γιατι δεν τα προλαβα.Τρεις το ξημερωμα καθεσαι και σβηνεις,get a life.Gherschaagk έγραψε: 01 Ιαν 2021, 02:46 Κάντε μου τη χάρη πρωτοχρονιάτικα. Το μπινελίκι δεν είναι ωραίο πράγμα. Πείτε κάτι άλλο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εορταστικό.GoBack έγραψε: 01 Ιαν 2021, 02:57Τι χρωμα;Gherschaagk έγραψε: 01 Ιαν 2021, 02:53Μη μου γυρνάτε το μάτι ανάποδα γιατί θα κάνω κατάχρηση εξουσίας.GoBack έγραψε: 01 Ιαν 2021, 02:50
Να ξαναπουν τα μπινελικια γιατι δεν τα προλαβα.Τρεις το ξημερωμα καθεσαι και σβηνεις,get a life.
Αυτο εδω με τον ταρανδο;

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτά να τα κάνεις εσύ. Εγώ ένα απλό κόκκινο θα κάνω.
Δεν προλαβαινω εχω να βαψω και μαλλι και να κανω χαλαουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τις φτέρνες τις έτριψες;
Με ελαφροπετρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Null
-
- 57 Απαντήσεις