!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Re: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Θα έλεγα το λόγο που δεν είναι κινεζιες αυτά που είπε ο άνθρωπος, ούτε φεγκ σουί. Είναι κανονικός (δυτικός) λογικός κι επιστημονικός στοχασμός.
Θα το έκανα και σεντόνι για τιμωρία αλλά σας τη χαρίζω γιορτινή μέρα.
Θα το έκανα και σεντόνι για τιμωρία αλλά σας τη χαρίζω γιορτινή μέρα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άλλο ξέρεις ποιες ευχές που άκουσες είναι αληθινές κι άλλο δεν ισχύουν αυτά που έγραψε πριν. Μην ξεφεύγετε ιπποποταμάκια.
Αν τους πει καμιά μουναρα στο ασανσέρ καλή χρονιά να χουμε θα χασκογελάνε και θα καπνίζουν πουρα μέσα στο μπουρνουζι 2 βδομάδεςhellegennes έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:22Φενγκ σούι είναι να αισθάνεσαι όμορφα που κάποιος σού χαμογέλασε και σου ευχήθηκε καλή μέρα;Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:21Όχι φενγκ σουι και λοιπές κινεζιες και αυτόν τον χρόνο, να μας λείπουν.hellegennes έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:13
Ναι, αλλάζουν. Αν θέλεις την ρεαλιστική εκδοχή, όταν εύχεσαι σε κάποιον, το κάνεις σαν ένδειξη φιλίας, αγάπης και ευγένειας. Αυτά τα συναισθήματα τα εκλαμβάνει ο αποδέκτης των ευχών σου και του βελτιώνουν την διάθεση, τονώνουν την αυτοπεποίθησή του και την διάθεσή του να ανταποδώσει στον περίγυρό του την θετική ενέργεια που εισέπραξε από τις ευχές σου. Καλύτερη διάθεση, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία οδηγούν σε μια σειρά από καλύτερα πράγματα: καλύτερη απόδοση στην δουλειά, καλύτερη κηδεμονία, καλύτερη υγεία, κ.α.
Οπότε ναι, οι ευχές αλλάζουν τις καταστάσεις προς το καλύτερο. Αρκεί να τις εννοείς, ώστε ο αποδέκτης να εισπράττει αληθινά αισθήματα.
Έχεις παντελή άγνοια της ανθρώπινης βιολογίας και συμπεριφοράς;
Άστο μην την ψάχνεις
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 01 Ιαν 2021, 09:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
- hellegennes
Ναι, αλλά εσύ έχεις να κάνεις με βαριεστημένους εφήβους, όχι με ανθρώπους.Στύγιος έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:54 Συγγνώμη ,αλλά κι εγώ είμαι καθηγητής και νομίζω ότι ξέρω μέσα σε 300 -400 ευχές , πότε μου εύχονται τυπικά.
Και μην περιμένεις τον άλλον να σε χαιρετίσει από την καρδιά του. Να το κάνεις πρώτος εσύ και θα το ανταποδώσει. Χαμογέλα αληθινά στον άλλον και θα σου χαμογελάσει. Δεν είναι new age παπαριές αυτά, είναι ανθρώπινη κοινωνικοποίηση, όσο μοναχικός και μονόχνοτος κι αν είναι κανείς, δεν παύουμε να είμαστε κοινωνικό ζώο. Είναι γραμμένη στο DNA μας η επαφή, που καλλιεργείται με το βλέμμα, τις κινήσεις του σώματος και τις εκφράσεις του προσώπου.
Γιατί νομίζεις ότι αναγνωρίζουμε τόσο εύκολα ο ένας τον άλλον αλλά αν δεις 200 αγελάδες θα θεωρήσεις ότι όλες έχουν την ίδια μούρη; Είμαστε προγραμματισμένοι να αναγνωρίζουμε όλα εκείνα τα λεπτά χαρακτηριστικά που αποτυπώνουν την διάθεσή μας γενικά και την προδιάθεσή μας απέναντι στους άλλους, ανά πάσα στιγμή.
Επίσης είμαστε άκρως μιμητικό είδος, συνειδητά και ασυνείδητα, γι' αυτό και το γέλιο και το χασμουρητό είναι τόσο μεταδοτικά. Έχουμε φτιαχτεί για να μοιραζόμαστε με τους άλλους τις εμπειρίες μας και γι' αυτό οι χειρονομίες ευγένειας, όπως ο χαιρετισμός και οι ευχές, μεταδίδουν την καλή μας διάθεση και εντείνουν τις βιοχημικές διαδικασίες που δημιουργούν αίσθηση ευεξίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 01 Ιαν 2021, 02:11Ναι, αλλά εσύ έχεις να κάνεις με βαριεστημένους εφήβους, όχι με ανθρώπους.Στύγιος έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:54 Συγγνώμη ,αλλά κι εγώ είμαι καθηγητής και νομίζω ότι ξέρω μέσα σε 300 -400 ευχές , πότε μου εύχονται τυπικά.
Και μην περιμένεις τον άλλον να σε χαιρετίσει από την καρδιά του. Να το κάνεις πρώτος εσύ και θα το ανταποδώσει. Χαμογέλα αληθινά στον άλλον και θα σου χαμογελάσει. Δεν είναι new age παπαριές αυτά, είναι ανθρώπινη κοινωνικοποίηση, όσο μοναχικός και μονόχνοτος κι αν είναι κανείς, δεν παύουμε να είμαστε κοινωνικό ζώο. Είναι γραμμένη στο DNA μας η επαφή, που καλλιεργείται με το βλέμμα, τις κινήσεις του σώματος και τις εκφράσεις του προσώπου.
Γιατί νομίζεις ότι αναγνωρίζουμε τόσο εύκολα ο ένας τον άλλον αλλά αν δεις 200 αγελάδες θα θεωρήσεις ότι όλες έχουν την ίδια μούρη; Είμαστε προγραμματισμένοι να αναγνωρίζουμε όλα εκείνα τα λεπτά χαρακτηριστικά που αποτυπώνουν την διάθεσή μας γενικά και την προδιάθεσή μας απέναντι στους άλλους, ανά πάσα στιγμή.
Επίσης είμαστε άκρως μιμητικό είδος, συνειδητά και ασυνείδητα, γι' αυτό και το γέλιο και το χασμουρητό είναι τόσο μεταδοτικά. Έχουμε φτιαχτεί για να μοιραζόμαστε με τους άλλους τις εμπειρίες μας και γι' αυτό οι χειρονομίες ευγένειας, όπως ο χαιρετισμός και οι ευχές, μεταδίδουν την καλή μας διάθεση και εντείνουν τις βιοχημικές διαδικασίες που δημιουργούν αίσθηση ευεξίας.
Πράγματι. Βιολογικά, ο άνθρωπος είναι αριστερός οργανισμός.
Επίσης να πω Χέλλη ότι οι μαθητές- μαθήτριες μου ,ακόμα κι όταν έχω αλλάξει σχολείο-α, με ψάχνουν ,με αναζητούν ακόμα και μετά από αρκετά χρόνια..hellegennes έγραψε: 01 Ιαν 2021, 02:11Ναι, αλλά εσύ έχεις να κάνεις με βαριεστημένους εφήβους, όχι με ανθρώπους.Στύγιος έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:54 Συγγνώμη ,αλλά κι εγώ είμαι καθηγητής και νομίζω ότι ξέρω μέσα σε 300 -400 ευχές , πότε μου εύχονται τυπικά.
Καλή χρονιά να έχουμε!!!!! Υγεία παιδιά να έχουμε. Αυτό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλή χρονιά στους φίλους συμφορουμίτες, με υγεία.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
ό μπέρνυ σάντερς αρχιτέκτονας τής πολιτικής τού μπάιντεν όπως καί
ή καμάλα χάρις πού προτάθηκε γιά αντιπρόεδρος καί είναι επίσης στό
council on foreing relations είναι φανατικοί μαρξιστές-λενινιστές,
αυτό τό ήξερε καλά ό μιστερ μαξάκος γι'αυτό καί είχε φτιάξει το θρέντ
"εκλογη υποψηφιου στο Δημοκρ.κομμα",επίσης γιαυτό καί τά δωράκια τών
κινέζων στο γιο του μπάιντεν αλλά ό μπετόστοκος ξέχασε τό λαπτοπ στόν
τεχνικό..........νά περιμένουμε τώρα νέες "πολιτικές ανοίξεις" όπως
αυτές τών ομπάμα-χιλαρυ δηλ.ποταμούς αίματος καί λουλουδάτα λόγια
πού θά εφαρμόζονται με πυραύλους κρούζ;
ή να περιμένουμε στό ελλάντα νά τσακιστεί τελείως ή οικονομία για να
γίνουμε όλοι ΔΥ αφού έτσι κι'αλλιώς τό "πειραματόζωο" έχει εκλεγεί
γιά το πιλοτικό σχέδιο τής NWO ή όπως τη λενε τώρα "παγκόσμια επαννεκινηση";
τό έχετε δεί αλλιώς τώρα τό παιχνίδι αφού βλέπετε ότι σέ μιά κινητοποίηση
δεν μπορεί νά κατέβουν πχ τραπεζικοί υπάλληλοι,ΔΕΗτζήδες,κομωτές,μαγαζάτορες
εστίασης,υπάλληλοι εστίασης,οδοκαθαριστές,τυπογράφοι,δασκαλοι,καθηγητες,γιατροί,
καθαρίστριες,μπετατζήδες,μαντραδες αυτοκ.,μαντραδες οικοδ.υλικων κλπ κλπ....τί κοινό
έχουν όλοι αυτοί ;
μετα υπήρξαν στό παρελθόν καί κάποιες βιομηχανίες σ'αυτη τη χώρα πού τώρα
δεν υπάρχουν,λάβε υπ'όψι
εδώ συνδικαλιστές βουτυρομπεμπέδες τού δικού μου κλάδου πού απ'τούς γονείς τους
τά έχουν όλα έτοιμα(σπίτι,αυτοκίνητο...μεχρι καί καμπινάτο) με έχουν προσβάλει
επανειλημένα γιατί μπόρεσα να απεργήσω μόνο 2 μέρες χωρίς νά ασχοληθούν πώς τα
βγαζω πέρα καί ποιές υποχρεώσεις έχω.
άντε χρόνια πολλά ρε τυπάκλα καί να δούμε τί "οργουελικό-κομουνισμό" πάνε εφαρμόσουν
στό πειραματόζωο οί μαρξιστες του συμβουλίου εξωτ.υποθεσεων,τών ιδρυμάτων ροκφελερ-ρότσιλντ καί λεσχης μπίλντεμπεργκ όπου πολιτικοι όλου τού τόξου είναι συχνοι επισκέπτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Who is The 4th man την 01 Ιαν 2021, 03:56, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Αυτό. 1-0. Υγεία παιδιά, υγεία και όλα τ'άλλα γίνονται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλή χρονιά να έχουμε! Με υγεία, ευτυχία και πολλή δημιουργικότητα!
-
Γενιά της Αγαμίας
Ρε παιδιά τι πάθατε; τι κακο ειπε ο χελλης εδω;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 683 Προβολές