!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
-
αλασκα15++
Re: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Καλή Χρονιά ! Υγεία και Ευτυχία !!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Όχι φενγκ σουι και λοιπές κινεζιες και αυτόν τον χρόνο, να μας λείπουν.hellegennes έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:13Ναι, αλλάζουν. Αν θέλεις την ρεαλιστική εκδοχή, όταν εύχεσαι σε κάποιον, το κάνεις σαν ένδειξη φιλίας, αγάπης και ευγένειας. Αυτά τα συναισθήματα τα εκλαμβάνει ο αποδέκτης των ευχών σου και του βελτιώνουν την διάθεση, τονώνουν την αυτοπεποίθησή του και την διάθεσή του να ανταποδώσει στον περίγυρό του την θετική ενέργεια που εισέπραξε από τις ευχές σου. Καλύτερη διάθεση, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία οδηγούν σε μια σειρά από καλύτερα πράγματα: καλύτερη απόδοση στην δουλειά, καλύτερη κηδεμονία, καλύτερη υγεία, κ.α.Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Δεκ 2020, 20:55 Είναι δυνατόν να πιστεύετε πως οι οποιες ευχές αλλάζουν τις καταστάσεις; Σοβαρα το ρωταω.
Οπότε ναι, οι ευχές αλλάζουν τις καταστάσεις προς το καλύτερο. Αρκεί να τις εννοείς, ώστε ο αποδέκτης να εισπράττει αληθινά αισθήματα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Φενγκ σούι είναι να αισθάνεσαι όμορφα που κάποιος σού χαμογέλασε και σου ευχήθηκε καλή μέρα;Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:21Όχι φενγκ σουι και λοιπές κινεζιες και αυτόν τον χρόνο, να μας λείπουν.hellegennes έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:13Ναι, αλλάζουν. Αν θέλεις την ρεαλιστική εκδοχή, όταν εύχεσαι σε κάποιον, το κάνεις σαν ένδειξη φιλίας, αγάπης και ευγένειας. Αυτά τα συναισθήματα τα εκλαμβάνει ο αποδέκτης των ευχών σου και του βελτιώνουν την διάθεση, τονώνουν την αυτοπεποίθησή του και την διάθεσή του να ανταποδώσει στον περίγυρό του την θετική ενέργεια που εισέπραξε από τις ευχές σου. Καλύτερη διάθεση, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία οδηγούν σε μια σειρά από καλύτερα πράγματα: καλύτερη απόδοση στην δουλειά, καλύτερη κηδεμονία, καλύτερη υγεία, κ.α.Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Δεκ 2020, 20:55 Είναι δυνατόν να πιστεύετε πως οι οποιες ευχές αλλάζουν τις καταστάσεις; Σοβαρα το ρωταω.
Οπότε ναι, οι ευχές αλλάζουν τις καταστάσεις προς το καλύτερο. Αρκεί να τις εννοείς, ώστε ο αποδέκτης να εισπράττει αληθινά αισθήματα.
Έχεις παντελή άγνοια της ανθρώπινης βιολογίας και συμπεριφοράς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 01 Ιαν 2021, 01:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλή χρονιά σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους. Για τους άλλους καλά στερνά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Ναι και κάπου πέφτουν στο ενδιάμεσο και αγγελάκια. Ας μη γελιόμαστε τυπικά ευχόμαστε, τυπικά μας απαντούν . ΕΛΕΟΣ..hellegennes έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:13Ναι, αλλάζουν. Αν θέλεις την ρεαλιστική εκδοχή, όταν εύχεσαι σε κάποιον, το κάνεις σαν ένδειξη φιλίας, αγάπης και ευγένειας. Αυτά τα συναισθήματα τα εκλαμβάνει ο αποδέκτης των ευχών σου και του βελτιώνουν την διάθεση, τονώνουν την αυτοπεποίθησή του και την διάθεσή του να ανταποδώσει στον περίγυρό του την θετική ενέργεια που εισέπραξε από τις ευχές σου. Καλύτερη διάθεση, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία οδηγούν σε μια σειρά από καλύτερα πράγματα: καλύτερη απόδοση στην δουλειά, καλύτερη κηδεμονία, καλύτερη υγεία, κ.α.Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Δεκ 2020, 20:55 Είναι δυνατόν να πιστεύετε πως οι οποιες ευχές αλλάζουν τις καταστάσεις; Σοβαρα το ρωταω.
Καλή χρονιά σε όλους-όλες , να μαστε καλά να σφαζόμαστε
Άντε γαμήσου ρε μαλάκα και χρόνια πολλά σε σένα και στον Πάμπλο
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- hellegennes
Σού χάλασε το προσωπικό φενγκ σούι η ερώτησή μου;Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:28Ευχαριστώ για το πρωτοχρονιατικο δηλητήριο. Ανταποδιδω λεγοντας πως ισχυει αυτο που είχε πει κάποτε ο Σατανικος, εισαι μεγάλος μαλακας.hellegennes έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:22Φενγκ σούι είναι να αισθάνεσαι όμορφα που κάποιος σού χαμογέλασε και σου ευχήθηκε καλή μέρα;Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:21
Όχι φενγκ σουι και λοιπές κινεζιες και αυτόν τον χρόνο, να μας λείπουν.
Έχεις παντελή άγνοια της ανθρώπινης βιολογίας και συμπεριφοράς;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Συγγνώμη, αλλά δεν είμαι υπάλληλος αλυσίδας για να εύχομαι τυπικά ούτε είμαι εγκεφαλικά νεκρός για να μην αναγνωρίζω πότε μού εύχονται τυπικά.Στύγιος έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:29Ναι και κάπου πέφτουν στο ενδιάμεσο και αγγελάκια. Ας μη γελιόμαστε τυπικά ευχόμαστε, τυπικά μας απαντούν . ΕΛΕΟΣ..hellegennes έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:13Ναι, αλλάζουν. Αν θέλεις την ρεαλιστική εκδοχή, όταν εύχεσαι σε κάποιον, το κάνεις σαν ένδειξη φιλίας, αγάπης και ευγένειας. Αυτά τα συναισθήματα τα εκλαμβάνει ο αποδέκτης των ευχών σου και του βελτιώνουν την διάθεση, τονώνουν την αυτοπεποίθησή του και την διάθεσή του να ανταποδώσει στον περίγυρό του την θετική ενέργεια που εισέπραξε από τις ευχές σου. Καλύτερη διάθεση, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία οδηγούν σε μια σειρά από καλύτερα πράγματα: καλύτερη απόδοση στην δουλειά, καλύτερη κηδεμονία, καλύτερη υγεία, κ.α.Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Δεκ 2020, 20:55 Είναι δυνατόν να πιστεύετε πως οι οποιες ευχές αλλάζουν τις καταστάσεις; Σοβαρα το ρωταω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στύγιος έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:29Ναι και κάπου πέφτουν στο ενδιάμεσο και αγγελάκια. Ας μη γελιόμαστε τυπικά ευχόμαστε, τυπικά μας απαντούν . ΕΛΕΟΣ..hellegennes έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:13Ναι, αλλάζουν. Αν θέλεις την ρεαλιστική εκδοχή, όταν εύχεσαι σε κάποιον, το κάνεις σαν ένδειξη φιλίας, αγάπης και ευγένειας. Αυτά τα συναισθήματα τα εκλαμβάνει ο αποδέκτης των ευχών σου και του βελτιώνουν την διάθεση, τονώνουν την αυτοπεποίθησή του και την διάθεσή του να ανταποδώσει στον περίγυρό του την θετική ενέργεια που εισέπραξε από τις ευχές σου. Καλύτερη διάθεση, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία οδηγούν σε μια σειρά από καλύτερα πράγματα: καλύτερη απόδοση στην δουλειά, καλύτερη κηδεμονία, καλύτερη υγεία, κ.α.Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Δεκ 2020, 20:55 Είναι δυνατόν να πιστεύετε πως οι οποιες ευχές αλλάζουν τις καταστάσεις; Σοβαρα το ρωταω.
Τι έλεος ρε παπάρες κι εσύ ο Ζενίθ; Δεν θα μπορούσε να καλυφτεί καλύτερα το θέμα των ευχών (έτσι όπως τέθηκε). Ούτε γω δεν τα λέω τόσο καλά όσο τα είπε ο Ελληγενής.
Το μαλάκα το Ζενίθ, για να επικυρώσει τον χαρακτηρισμό κατά του Χέλη φέρνει συνομολογία... ποιου;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Συγγνώμη ,αλλά κι εγώ είμαι καθηγητής και νομίζω ότι ξέρω μέσα σε 300 -400 ευχές , πότε μου εύχονται τυπικά.hellegennes έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:49Συγγνώμη, αλλά δεν είμαι υπάλληλος αλυσίδας για να εύχομαι τυπικά ούτε είμαι εγκεφαλικά νεκρός για να μην αναγνωρίζω πότε μού εύχονται τυπικά.Στύγιος έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:29Ναι και κάπου πέφτουν στο ενδιάμεσο και αγγελάκια. Ας μη γελιόμαστε τυπικά ευχόμαστε, τυπικά μας απαντούν . ΕΛΕΟΣ..hellegennes έγραψε: 01 Ιαν 2021, 01:13
Ναι, αλλάζουν. Αν θέλεις την ρεαλιστική εκδοχή, όταν εύχεσαι σε κάποιον, το κάνεις σαν ένδειξη φιλίας, αγάπης και ευγένειας. Αυτά τα συναισθήματα τα εκλαμβάνει ο αποδέκτης των ευχών σου και του βελτιώνουν την διάθεση, τονώνουν την αυτοπεποίθησή του και την διάθεσή του να ανταποδώσει στον περίγυρό του την θετική ενέργεια που εισέπραξε από τις ευχές σου. Καλύτερη διάθεση, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία οδηγούν σε μια σειρά από καλύτερα πράγματα: καλύτερη απόδοση στην δουλειά, καλύτερη κηδεμονία, καλύτερη υγεία, κ.α.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Null
-
- 57 Απαντήσεις