!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Είναι δυνατόν να πιστεύετε πως οι οποιες ευχές αλλάζουν τις καταστάσεις; Σοβαρα το ρωταω.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Δεκ 2020, 20:55 Είναι δυνατόν να πιστεύετε πως οι οποιες ευχές αλλάζουν τις καταστάσεις; Σοβαρα το ρωταω.
Δεν ξέρεις καμιά φορά. Εγώ χρόνια τώρα και σταθερά, εύχομαι "κακή ψυχρή κι ανάποδη" και όλα τα χρόνια καλά ήμασταν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Γενιά της Αγαμίας
στο παράλληλο σύμπαν τους, πάνταΧαοτικός έγραψε: 31 Δεκ 2020, 20:23 Καλή χρονιά για τους αριστερούς και αναρχικούς σε όλον τον κόσμο.
Σκάσε ρε.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 31 Δεκ 2020, 21:00στο παράλληλο σύμπαν τους, πάνταΧαοτικός έγραψε: 31 Δεκ 2020, 20:23 Καλή χρονιά για τους αριστερούς και αναρχικούς σε όλον τον κόσμο.![]()
-
Γενιά της Αγαμίας
δηλαδή ρε τύπε, όλα τα υπόλοιπα που λέμε, αλλάζουν κάτι;Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Δεκ 2020, 20:55 Είναι δυνατόν να πιστεύετε πως οι οποιες ευχές αλλάζουν τις καταστάσεις; Σοβαρα το ρωταω.
καλή χρονιά τύπε, συγγνώμη αν στα έπρηξα περί δαπ
-
Γενιά της Αγαμίας
Χαοτικός έγραψε: 31 Δεκ 2020, 21:01Σκάσε ρε.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 31 Δεκ 2020, 21:00στο παράλληλο σύμπαν τους, πάνταΧαοτικός έγραψε: 31 Δεκ 2020, 20:23 Καλή χρονιά για τους αριστερούς και αναρχικούς σε όλον τον κόσμο.![]()
Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Δεκ 2020, 20:55 Είναι δυνατόν να πιστεύετε πως οι οποιες ευχές αλλάζουν τις καταστάσεις; Σοβαρα το ρωταω.
Βραχύς αιών.
Red
_προειδοποιητικες λυχνίες_
Red
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Με καυλωνει το αβαταρι σου.Zappa έγραψε: 31 Δεκ 2020, 21:04Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Δεκ 2020, 20:55 Είναι δυνατόν να πιστεύετε πως οι οποιες ευχές αλλάζουν τις καταστάσεις; Σοβαρα το ρωταω.
![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ο Σατανικός με έστειλε με τα γλυκά του λόγια, οπότε, θα με δει σύντομα.
Εκτός αν τα αναιρέσει
Εκτός αν τα αναιρέσει
Βραχύς αιών.
Red
Red
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους μας, παιδιά!!!
Υγεία και ευτυχία, ελευθερία, δημιουργικότητα και λεφτά το 2021!!!
Υγεία και ευτυχία, ελευθερία, δημιουργικότητα και λεφτά το 2021!!!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΜπλεΜπουμπυς
행복하고 경쟁적인 해 !!!
나는 KKE에 묻습니다 !!!
두껍게 하다
나는 KKE에 묻습니다 !!!
두껍게 하다
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
the comet the course the tail
καλή χρονιά με υγεία!
εγώ σκατά χρονιά θα έχω και πάλι. καμία αυταπάτη για κάτι καλύτερο. η ζωή είναι μια τραγωδία. πόνος, απώλεια και καταστροφές... όσο είσαι νέος αξίζει... μετά κλάφτα. ξέμεινα σήμερα και από αντλία βενζίνης. από Τρίτη μου είπε ο μάστορας. να το φτιάξουμε δε λέω. όλα θα τα φτιάξουμε... όλα θα πάνε καλά...
εγώ σκατά χρονιά θα έχω και πάλι. καμία αυταπάτη για κάτι καλύτερο. η ζωή είναι μια τραγωδία. πόνος, απώλεια και καταστροφές... όσο είσαι νέος αξίζει... μετά κλάφτα. ξέμεινα σήμερα και από αντλία βενζίνης. από Τρίτη μου είπε ο μάστορας. να το φτιάξουμε δε λέω. όλα θα τα φτιάξουμε... όλα θα πάνε καλά...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Null
-
- 57 Απαντήσεις