!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Θα πεθανουν καποιοι ΚΑΙ απο το εμβολιο.
Εδω πεθαινουν απο ασπιρινες, παυσιπονα και βαλιουμ.
Τα ψυχιατρικα φαρμακα, όπως και τα αγχολυτικα και αυτα ειναι αρκετα επικινδυνα.
Μεχρι και απο βιαγκρα πεθαινει κοσμος.
Οι βενζοδιαζεπίνες, τα στεροδειδη και τα αντιβιοτικα σκοτωνουν ''εμμεσα'' παρα πολυ κοσμο, αλλα τα καταβαζουμε με τους κουβαδες.
Κανενα συγχρονο φαρμακο δεν ειναι ''φυσικο''
Προκειται για χημικές ενώσεις ξενες στον οργανισμο.
Η φυσικη αμυνα του ανθρωπου εχει πολυ διαφορετικους μηχανισμους.
Το 10% του ανθρώπινου DNA αποτελείται απο ιους που εχουμε ενσωματωσει στην εξελικτικη διαδικασια μας ωστε να μη μας σκοτωνουν.
Προφανως ο καθενας απο εμας δεν μπορει να περιμενει μερικα εκατομμυρια χρονια για να αναπτυξει αμυνα, αλλα η φυση δε νοιαζεται για τις προσωπικες ανησυχιες του καθενος. Τα φαρμακα υπαρχουν για να δρουν άμεσα στην διαρκεια της απειροελαχιστης ζωης του καθενος.
Οι βενζοδιαζεπίνες, τα στεροδειδη και τα αντιβιοτικα σκοτωνουν ''εμμεσα'' παρα πολυ κοσμο, αλλα τα καταβαζουμε με τους κουβαδες.
Το 10% του ανθρώπινου DNA αποτελείται απο ιους που εχουμε ενσωματωσει στην εξελικτικη διαδικασια μας ωστε να μη μας σκοτωνουν.
Προφανως ο καθενας απο εμας δεν μπορει να περιμενει μερικα εκατομμυρια χρονια για να αναπτυξει αμυνα, αλλα η φυση δε νοιαζεται για τις προσωπικες ανησυχιες του καθενος. Τα φαρμακα υπαρχουν για να δρουν άμεσα στην διαρκεια της απειροελαχιστης ζωης του καθενος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 31 Δεκ 2020, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απο την εταιρεια ναι,απο το κρατος ισως.Μ αρεσει που ανησυχεις για 15 μερες μετα τον εμβολιασμο,εδω και 10 λεπτα μετα να πεθανουν δεν θα βρουν συνδεσηCecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:29Έτσι και αλλιώς δεν θα έπαιρναν ούτε σεντ.GoBack έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:28Καταλαβα,ουτε cent δεν θα παρουν οι καψεροι που θα τους χτυπησει η "ατυχια" την πορτα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:06
Σε φυσικά αιτία το έριξε ο κόσμος από μόνος του. Αυτό που είπαν είναι ότι δε βρέθηκε καμία σύνδεση με το εμβόλιο.
Φαντασου σε τιποτα αυτοανοσα 2 χρονια μετα ξερω γω,τρεχα γυρευε τι να αποδειξεις και πως.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Zelda έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:33 Θα πεθανουν καποιοι ΚΑΙ απο το εμβολιο.
Σύμφωνοι. Από υπερβάλλοντα ζήλο καί από κακή θεώρηση των πραγμάτων, από την άλλη, δεν πεθαίνει κανείς.
Ίσως, δηλαδή, νομίζω.
Βραχύς αιών.
Red
_προειδοποιητικες λυχνίες_
Red
- Obi Wan Iakobi
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Cecily Anne
Nαι έτσι όπως το περιγράφεις μου φαίνεται σωστό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:33Εγώ αύριο έχω 1/365 για να κάνω το εμβόλιο;Cecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:26Κάτσε ρε, δεν έχει γίνει το εμβόλιο. Πρέπει να συνυπολογίσεις την πιθανότητα του να γίνει το εμβόλιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:24
Δεν πάει έτσι. Η πιθανότητα είναι δεσμευμένη τη στιγμή που το εμβόλιο έγινε ήδη.
Όχι, έχω μηδέν. Αν κανονίσω ραντεβού θα έχω πολύ μεγάλη πιθανότητα και αν η βελόνα απέχει 1 χιλιοστό από το δερμα μου θα αγγίζει το 100%.
Πάμε αλλιώς, ποια η πιθανότητα να έχεις ίδια γενέθλια με μένα; 1/365 ή (1/365)^2 ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απλα καθε ανθρωπινος οργανισμος ειναι μοναδικος.
Ακομα και τα πιο καθημερινα τροφιμα για το 99,9% του πληθυσμου, μπορουν να σκοτωσουν ακαριαία το 0,1% (τυχαια ποσοστα)
Οι ξηροι καρποι ή το ψωμι για παραδειγμα.
Ειναι απιθανο οποιοδηποτε φαρμακο ή εμβολιο να ειναι εντελως ασφαλες για το 100% του πληθυσμου.
Ακομα και τα πιο καθημερινα τροφιμα για το 99,9% του πληθυσμου, μπορουν να σκοτωσουν ακαριαία το 0,1% (τυχαια ποσοστα)
Ειναι απιθανο οποιοδηποτε φαρμακο ή εμβολιο να ειναι εντελως ασφαλες για το 100% του πληθυσμου.
- Cecily Anne
Ρε μάνα μου ΞΕΧΝΑ τις αποζημιώσεις, το είπαμε από την πρώτη στιγμή.GoBack έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:37Απο την εταιρεια ναι,απο το κρατος ισως.Μ αρεσει που ανησυχεις για 15 μερες μετα τον εμβολιασμο,εδω και 10 λεπτα μετα να πεθανουν δεν θα βρουν συνδεσηCecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:29Έτσι και αλλιώς δεν θα έπαιρναν ούτε σεντ.GoBack έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:28
Καταλαβα,ουτε cent δεν θα παρουν οι καψεροι που θα τους χτυπησει η "ατυχια" την πορτα.![]()
Φαντασου σε τιποτα αυτοανοσα 2 χρονια μετα ξερω γω,τρεχα γυρευε τι να αποδειξεις και πως.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εντάξει. Θα ξέρουμε να ψωνίζουμε από το Ολγακι της γειτονιάς καλή ρίγανη, τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην τύχη, τι να πω.Zelda έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:57 Απλα καθε ανθρωπινος οργανισμος ειναι μοναδικος.
Βραχύς αιών.
Red
Red
Δεν με νοιαζουν οι αποζημιωσεις αυτες καθαυτες με νοιαζει ο φοβος των αποζημιωσεων που δειχνει να απουσιαζει παντελως.Και ολοι ξερουμε οτι ποτε δεν βγαινει σε καλο αυτο στον καπιταλισμοCecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:58Ρε μάνα μου ΞΕΧΝΑ τις αποζημιώσεις, το είπαμε από την πρώτη στιγμή.GoBack έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:37Απο την εταιρεια ναι,απο το κρατος ισως.Μ αρεσει που ανησυχεις για 15 μερες μετα τον εμβολιασμο,εδω και 10 λεπτα μετα να πεθανουν δεν θα βρουν συνδεση![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Η εξαίρεση από τις αποζημιώσεις αφορά τη Βρετανία όχι την ΕΕ. Εδώ ισχύει ότι ίσχυε πάντα, το οποίο δεν έχω ιδέα τι σημαίνει.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Και επίσης το να είναι κάτι "φυσικο" "βιολογικο" και "οργανικο" δεν το κανει ακίνδυνο.Zelda έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:33
Ας πούμε δε νοείται προφανώς αλλεργική αντίδραση και αναφυλακτικο σοκ σε ανόργανα στοιχεία.
Το πόσοι έρχονται στα επείγοντα με επικίνδυνες αλλεργικές αντιδράσεις και οιδηματα στο ανώτερο αναπνευστικό επειδή ήπιαν χυμό πικραγγουριας, τσουκνίδας και δεν ξέρω ποιου άλλου αθώου βοτανιου δεν υπάρχει.
Επίσης στη φύση έχουμε εξαιρετικά θανατηφόρα "φυσικα" δηλητήρια. Ένα γραμμαριο αλλαντικης τοξίνης μπορει να σκοτώσει χιλιάδες ανθρώπους.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Το αλεκακι σιγα μην ανεχόταν τετοια μασκαριλίκια ... θα ειχαν φυγει οι νοσηλευτριες για το σπιτι τους με επιδομα ανεργιας 1.1κ
Το αντιθετο θελω να πω.Zappa έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:03Εντάξει. Θα ξέρουμε να ψωνίζουμε από το Ολγακι της γειτονιάς καλή ρίγανη, τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην τύχη, τι να πω.Zelda έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:57 Απλα καθε ανθρωπινος οργανισμος ειναι μοναδικος.
Επειδη γινεται σημαια καθε ''ειδηση'' οτι πέθανε καποιος-καπου-καποτε απο εμβολιο, λες και ανακοινωνεται εισβολη αρειανων στη Γη.
Αυτο που λεω ειναι οτι δεν πρεπει να βαλουμε ολο τον πληθυσμο σε κινδυνο να εκτεθει στον ιο, για τις λιγες εξαιρεσεις που μπορει να κινδυνευουν απο ενα εμβολιο. Οχι μονο για τον κορωνοιο, αλλα για καθε ασθενεια.
Μικρη σημασια εχει το τι ισχυει αν δεν υπαρχει "συνδεση" με το εμβολιο.Και οσο να ναι οι δοκιμες πανω στα 40000 ατομα εδειξαν οτι το εμβολιο ειναι σιγουρα ασφαλες για καποιο διαστημα σε συντριπτικο ποσοστο του πληθυσμου,ε για οτι προκυψει μετα θα αναλαβει δραση η δημιουργικη στατιστικη.Εκτος αν μιλαμε για παρενεργεια που να σου φυτρωνει κοκκινιλα στο κουτελο και να γραφει made in pfizer/moderna κλπ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:12 Η εξαίρεση από τις αποζημιώσεις αφορά τη Βρετανία όχι την ΕΕ. Εδώ ισχύει ότι ίσχυε πάντα, το οποίο δεν έχω ιδέα τι σημαίνει.
- Cecily Anne
Koιτα, χωρίς πλάκα, εγώ επιμένω στην άποψή μου που την έχω γράψει από την πρώτη μέρα. Θα κάτσουμε να το σκεφτούμε και θα μελετήσουμε το ρίσκο. ΠΧ μιλάω για μένα, για να μην μπλέξω κανένα και ούτε να φανεί σαν συμβουλή προς κανένα. Εγώ δε συμφωνώ με την ταχύτητα των ελέγχων και δεν συμφωνώ με το θέμα των αποζημιώσεων, αλλά από την άλλη στηρίζω την τεχνολογία, οπότε έχω αποφασίσει ότι θα το κάνω, αλλά στην ώρα μου, πράγμα όχι άμεσο. Ηλικιακά, θα με βγάλει θεωρητικά στα μέσα του 21 στην καλύτερη και θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τότε θα έχουμε data.GoBack έγραψε: 31 Δεκ 2020, 18:10Δεν με νοιαζουν οι αποζημιωσεις αυτες καθαυτες με νοιαζει ο φοβος των αποζημιωσεων που δειχνει να απουσιαζει παντελως.Και ολοι ξερουμε οτι ποτε δεν βγαινει σε καλο αυτο στον καπιταλισμοCecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:58Ρε μάνα μου ΞΕΧΝΑ τις αποζημιώσεις, το είπαμε από την πρώτη στιγμή.GoBack έγραψε: 31 Δεκ 2020, 17:37
Απο την εταιρεια ναι,απο το κρατος ισως.Μ αρεσει που ανησυχεις για 15 μερες μετα τον εμβολιασμο,εδω και 10 λεπτα μετα να πεθανουν δεν θα βρουν συνδεση![]()
Φαντασου σε τιποτα αυτοανοσα 2 χρονια μετα ξερω γω,τρεχα γυρευε τι να αποδειξεις και πως.![]()
Από την άλλη πρέπει να μεταβώ απέναντι άμεσα για ένα τρίμηνο το καλοκαίρι, δεν θα πάω στο στόμα του λύκου ανεμβολίαστη, διότι δε θα είμαι στην υπέροχη καραντίνα μου στο σπίτι μου, θα πρέπει να ταξιδέψω, να χρησιμοποιώ ΜΜΜ και να έχω επαφή με πολύ κόσμο που είναι σε χειρότερο σταρχιδισμό από αυτόν που συναναστρέφομαι εδώ. Ε λες να πάρω το ρίσκο να πάω στο στόμα του λύκου ανεμβολίαστη; Θα μου πεις σιγά, κόλλα τώρα και πήγαινε χαλαρή. Φίλε άμα κολλήσω, με το ιστορικό που έχω στο αναπνευστικό, δεν παίζει να μην φάω την πνευμονία στον κώλο. Και επίσης, αν μείνω πίσω ένα μήνα σε αυτή τη φάση, τέλος, τη γάμησα.
Κατάλαβες τί εννοώ; Βάλτε τα κάτω και δείτε τα ρίσκα που παίρνετε. Αν ανήκετε σε ευπαθείς ομάδες, αν οικονομικά σας παίρνει να αρρωστήσετε κλπ. οπότε αν τυχόν και έρθει η σειρά σου, να έχεις αποφασίσει ήδη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις