!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Κούλης στην Μυτιλήνη
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Ο Κούλης στην Μυτιλήνη
1η καταστροφή: Έρχεται ο γκαντέμης να μας ευχηθεί.
Ζωσου με σκόρδα να γλιτώσεις.
Ζωσου με σκόρδα να γλιτώσεις.
Ποιά συνιστώσα του Σύριζα ψηφίζεις φίλε μου?nyxtovios έγραψε: 30 Δεκ 2020, 23:36 Δεν έχει βρεθεί ακόμα εισαγγελέας να εξετάσει τους όρους του λοκνταουν και το αν η ή όχι οι αποφάσεις της κυβέρνησης παραβιάζουν ατομικές ελευθερίες, π.χ. να μου απαγορεύουν να περπατάω μετά τις 6. Για αυτό ο Κουλις δεν έχει πρόβλημα να γυρνάει ελεύθερος για ρεβεγιόν.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Να εχετε πιστη στον Πθ και να μη κανετε σα μεσαιωνικες αγαμες θειτσες . προφανως εγινε για πολιτικους λογους αν μεινει εκει για νιου γιαρ . και αυτος λογικα αγγαρεία κανει στη σφηκοφωλια των μκο.Βλήμα έγραψε: 30 Δεκ 2020, 23:00 Πού θ' αλλάξει χρονιά ο γκαντεμόσπορος; Στο νησί μας. Εκδικητικά το κάνει ο μπινές, επειδή του διώξαμε τα ΜΑΤ. Πάει, θα βουλιάξει το νησί.
https://www.lesvosnews.net/articles/new ... -kara-tepe
Και μάλιστα σε καιρό καραντίνας, να είμαστε εγκλωβισμένοι και να μην μπορούμε να τον αποφύγουμε με τίποτα. Έτσι μου έρχεται να πάω κολυμπώντας μέχρι την Τουρκία και να γυρίσω το 2022.
Τη μονη μαλακια που του αναγνωριζω ως ΠΘ στην επισκεψη αυτη ειναι που δεν πηρε την αδεια του υδραργυρου για μετακινηση και των λοιπων ανθυποκαρανικων ... της νυχτας .
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Θα γλιτώσουμε από τις κιτς τελετές που ετοιμάζει η εθνική μας τελετάρχης, Γιάννα Αγγελοπούλου.plouf έγραψε: 30 Δεκ 2020, 23:26 Δεν ξερω που θα κανει πρωτοχρονια ο Κουλης.
Εγω ξερω οτι στις 25 Μαρτιου δεν θα γινει η Μεγαλη
Γιορτη για τα διακοσια χρονια απο την Επανασταση
Του Γενους.
Την 25η Μαρτιου θα μεινετε σπιτι ελληνιαρηδες και
το πολυ πολυ να βγαλετε την σημαια στο μπαλκονι.
Δεν θελατε να ψηφισετε την ακροδεξια.
Μεινετε σπιτι ελληνιαρηδες δεν θα τα γιορτασετε
τα διακοσια απο την Επανασταση Του Γενους.
Πηξτε ελληνιαρηδες.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Τα σπίτια σας είναι κοντά στη θάλασσα? Ρωτάω για να δω πόσο ασφαλείς είστε απέναντι στο τσουνάμι που έρχεται 
Βλήμα έγραψε: 30 Δεκ 2020, 23:00 Πού θ' αλλάξει χρονιά ο γκαντεμόσπορος; Στο νησί μας. Εκδικητικά το κάνει ο μπινές, επειδή του διώξαμε τα ΜΑΤ. Πάει, θα βουλιάξει το νησί.
Και μάλιστα σε καιρό καραντίνας, να είμαστε εγκλωβισμένοι και να μην μπορούμε να τον αποφύγουμε με τίποτα. Έτσι μου έρχεται να πάω κολυμπώντας μέχρι την Τουρκία και να γυρίσω το 2022.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ΑυτήνYochanan έγραψε: 31 Δεκ 2020, 00:43Ποιά συνιστώσα του Σύριζα ψηφίζεις φίλε μου?nyxtovios έγραψε: 30 Δεκ 2020, 23:36 Δεν έχει βρεθεί ακόμα εισαγγελέας να εξετάσει τους όρους του λοκνταουν και το αν η ή όχι οι αποφάσεις της κυβέρνησης παραβιάζουν ατομικές ελευθερίες, π.χ. να μου απαγορεύουν να περπατάω μετά τις 6. Για αυτό ο Κουλις δεν έχει πρόβλημα να γυρνάει ελεύθερος για ρεβεγιόν.
1 - 0
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Σε αυτο δεν διαφωνω.Οι δεξιουλjηδες ομως τι να λενε αραγε;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Δεκ 2020, 01:31Θα γλιτώσουμε από τις κιτς τελετές που ετοιμάζει η εθνική μας τελετάρχης, Γιάννα Αγγελοπούλου.plouf έγραψε: 30 Δεκ 2020, 23:26 Δεν ξερω που θα κανει πρωτοχρονια ο Κουλης.
Εγω ξερω οτι στις 25 Μαρτιου δεν θα γινει η Μεγαλη
Γιορτη για τα διακοσια χρονια απο την Επανασταση
Του Γενους.
Την 25η Μαρτιου θα μεινετε σπιτι ελληνιαρηδες και
το πολυ πολυ να βγαλετε την σημαια στο μπαλκονι.
Δεν θελατε να ψηφισετε την ακροδεξια.
Μεινετε σπιτι ελληνιαρηδες δεν θα τα γιορτασετε
τα διακοσια απο την Επανασταση Του Γενους.
Πηξτε ελληνιαρηδες.
Εγω σημειωτεων εχω απαλαγει απο την λεπρα της αρρωστερας εδω και καιρο.
Δεν βλεπω κανεναν να θελει να θεραπευσει αυτη την αρρωστια που ειναι πολυ πιο επικυνδυνη
και ολεθρια απο τον κορωνοϊο.
- Hector Buas
Γιατί δεν πετάγεσαι μέχρι την Λέσβο, αφου φοβάσαι τόσο πολύ?Βλήμα έγραψε: 30 Δεκ 2020, 23:00 Πού θ' αλλάξει χρονιά ο γκαντεμόσπορος; Στο νησί μας. Εκδικητικά το κάνει ο μπινές, επειδή του διώξαμε τα ΜΑΤ. Πάει, θα βουλιάξει το νησί.
- Otto Weininger
Γιατί τόσο γρήγορα;Βλήμα έγραψε: 30 Δεκ 2020, 23:00 Έτσι μου έρχεται να πάω κολυμπώντας μέχρι την Τουρκία και να γυρίσω το 2022.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Hector Buas έγραψε: 31 Δεκ 2020, 08:51Γιατί δεν πετάγεσαι μέχρι την Λέσβο, αφου φοβάσαι τόσο πολύ?Βλήμα έγραψε: 30 Δεκ 2020, 23:00 Πού θ' αλλάξει χρονιά ο γκαντεμόσπορος; Στο νησί μας. Εκδικητικά το κάνει ο μπινές, επειδή του διώξαμε τα ΜΑΤ. Πάει, θα βουλιάξει το νησί.
Lesvos-Mytilini.jpg
Αφηνετε τις αριστεραντζες να αλωνιζουν και να κανουν οτι θελουν και φυσικα περναει παντα το δικο τους
Ο πασοκοτραφης γκομενος της Αλεξιας τιμαει τους αγωνες του ΚΚΕ απο μικρο παιδι.
Κανενας αρμοδιος δεν θελει να κανει τιποτα για να αδειασουν οι χωματερες που ειναι γεματες τριτοκοσμικα
λαθροσκουπιδια.
Συγχαρητηρια λοιπον για τα κατορθωματα της γυφτοδεξιας παραταξης,εμεις ευτυχως δεν ειμαστε σαν τα μουτρα σας.
- Hector Buas
Ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια. Και νομίζω πως και εμείς αισθανόμαστε πολύ περήφανοι που δεν είμαστε σαν τα μούτρα σαςplouf έγραψε: 31 Δεκ 2020, 09:09 ...
Συγχαρητηρια λοιπον για τα κατορθωματα της γυφτοδεξιας παραταξης,εμεις ευτυχως δεν ειμαστε σαν τα μουτρα σας.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εισαι κοτουλα για τα υπολοιπα που ειπα δεν εχεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιχειρημα.Hector Buas έγραψε: 31 Δεκ 2020, 09:14Ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια. Και νομίζω πως και εμείς αισθανόμαστε πολύ περήφανοι που δεν είμαστε σαν τα μούτρα σαςplouf έγραψε: 31 Δεκ 2020, 09:09 ...
Αν δεν με απαταει η μνημη μου τα γραφεια της νουδουλας βρισκονται στην Συγγρου.
Ενταξει εκει κανουν πιατσα και τα τραβελια στο διαλειμα θα σοδομισετε και κανενα με την παρεα σας
φυσικο το βλεπω.
αν συμβεί κάτι άσχημο σ αυτό το νησιωτικό παράδεισο της κωλοφαρδίας ξέρουμε ποιος θα φταίει δλδ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 774 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 96 Απαντήσεις