Δεν υπάρχει αλήθεια,όλα είναι ένα ψέμμα,ειδικά αυτό που ζούμε τώρα,αυτή τη στιγμή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν
- hellegennes
Re: Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν
Ας μην παίζουμε την κολοκυθιά. Ο περιορισμός της μετακίνησης καλύπτει οποιαδήποτε δραστηριότητα αφορά μετακινήσεις. Κατά τα άλλα, δεν έχει ανασταλεί το δικαίωμα του συνέρχεσθαι με μη φυσική τοπική παρουσία.paul25 έγραψε: 30 Δεκ 2020, 22:52Νομίζω καταλαβαίνεις ότι η απάντηση σου είναι άστοχη στο ποστάρισμα μου. Μιλάγαμε για το άρθρο 11 και όχι για το άρθρο 5, το οποίο όντως προβλέπει στην ερμηνευτική του δήλωση (αλλά και αυτό είναι μεγάλη κουβέντα) περιορισμό για θέματα υγείας. Το δικαίωμα του Συνέρχεσθαι δεν προβλέπει κάτι τέτοιο.hellegennes έγραψε: 30 Δεκ 2020, 22:44Λάθος κάνεις, το γράφει το ίδιο το σύνταγμα:paul25 έγραψε: 30 Δεκ 2020, 22:29 Για το δικαίωμα του συνέρχεσθαι όχι, έχει περιορισμό μόνο σε περίπτωση απειλής της δημόσιας ασφάλειας. Απλά ερμηνεύτηκε διασταλτικά το τι εστι δημόσια ασφάλεια και θεώρησαν οτι συμπεριλαμβάνει και την δημόσια υγεία η έννοια. Δεν το αποδέχθηκαν όλοι οι νομικοί αυτό. Επίσης εξήγησα οτι σε περίπτωση σύγκρουσης τα δικαιώματα ιεραρχούνται και οτι μπορούν να περιοριστούν, όχι όμως να καταργηθούν.
**Eρμηνευτική δήλωση: Στην απαγόρευση της παραγράφου 4 δεν περιλαμβάνεται η απαγόρευση της εξόδου με πράξη του εισαγγελέα, εξαιτίας ποινικής δίωξης, ούτε η λήψη μέτρων που επιβάλλονται για την προστασία της δημόσιας υγείας ή της υγείας ασθενών, όπως νόμος ορίζει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι! Δεν αφορά το δικαίωμα του συνέρχεσθαι, εκτός αν εννοείς ότι επειδή δεν μπορούν να μετακινηθούν, τότε πως θα συγκεντρωθούν; Ο συλλογισμός είναι άτοπος, αν ήταν έτσι ούτε ο Χρυσοχοίδης θα έμπαινε στο κόπο να βγάλει το ενδεχομένως παράνομο διάγγελμα απαγόρευσης που έβγαλε για τον στοχευμένο υπερβολικό περιορισμό του εν λόγω δικαιώματος ξεσηκώνοντας την αντιπολίτευση, θα έλεγε "αφού δεν βγαίνετε ρε παιδιά, δεν το σκεφτήκατε καθόλου;". Φυσικά αντιλαμβάνεσαι πως όλοι αυτοί δεν είναι βλάκες και το βρήκες εσύ, η αδυναμία του συλλογισμού σου έγκειται στο γεγονός ότι σιωπηρά θεωρείς ολική απαγόρευση μετακίνησης για να τον αναπτύξεις (που είναι και η μόνη προϋπόθεση για να σταθεί), ενώ φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν καταργήθηκε το δικαίωμα της μετακίνησης, περιορίστηκε, φυσικά και μπορούσε να κατέβει κόσμος στο κέντρο.hellegennes έγραψε: 30 Δεκ 2020, 23:46Ας μην παίζουμε την κολοκυθιά. Ο περιορισμός της μετακίνησης καλύπτει οποιαδήποτε δραστηριότητα αφορά μετακινήσεις. Κατά τα άλλα, δεν έχει ανασταλεί το δικαίωμα του συνέρχεσθαι με μη φυσική τοπική παρουσία.paul25 έγραψε: 30 Δεκ 2020, 22:52Νομίζω καταλαβαίνεις ότι η απάντηση σου είναι άστοχη στο ποστάρισμα μου. Μιλάγαμε για το άρθρο 11 και όχι για το άρθρο 5, το οποίο όντως προβλέπει στην ερμηνευτική του δήλωση (αλλά και αυτό είναι μεγάλη κουβέντα) περιορισμό για θέματα υγείας. Το δικαίωμα του Συνέρχεσθαι δεν προβλέπει κάτι τέτοιο.hellegennes έγραψε: 30 Δεκ 2020, 22:44
Λάθος κάνεις, το γράφει το ίδιο το σύνταγμα:
**Eρμηνευτική δήλωση: Στην απαγόρευση της παραγράφου 4 δεν περιλαμβάνεται η απαγόρευση της εξόδου με πράξη του εισαγγελέα, εξαιτίας ποινικής δίωξης, ούτε η λήψη μέτρων που επιβάλλονται για την προστασία της δημόσιας υγείας ή της υγείας ασθενών, όπως νόμος ορίζει.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- hellegennes
Μπορούσε να κατέβει μόνο για συγκεκριμένους λόγους και όπως λέει το σύνταγμα στην περίπτωση υγειονομικών μέτρων θα πρέπει να είναι λόγοι που συνάδουν με περιορισμό λόγω δημόσιας υγείας. Φυσικά και αυτομάτως αναστέλλεται η δυνατότητα να μαζευτείς έξω. Δεν σου απαγορεύει όμως κανείς να μαζευτείς online.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μπορεί να σου επιτρέπετε να βγεις από το σπίτι πχ για να πας για τρόφιμα, αλλά εξαντλείται μόνο στο σκοπό για τον οποίο βγαίνεις από το σπίτι και όχι στο τι θα κάνεις έξω από αυτό (ποιον θα συναντήσεις, αν θα πρέπει να κάτσεις να μιλήσεις η όχι μαζί του στο δρόμο κλπ) γι'αυτό και δεν έχει σαφής περιορισμούς, είναι γενικά διατυπωμένοι. Απο την στιγμή που είσαι έξω και το δικαίωμα του συνέρχεσθαι είναι εν ισχύ, φυσικά και μπορείς να το ασκήσεις και ας έχεις βγει με την δικαιολογία να πας σουπερ μαρκετ.hellegennes έγραψε: 31 Δεκ 2020, 00:06 Μπορούσε να κατέβει μόνο για συγκεκριμένους λόγους και όπως λέει το σύνταγμα στην περίπτωση υγειονομικών μέτρων θα πρέπει να είναι λόγοι που συνάδουν με περιορισμό λόγω δημόσιας υγείας. Φυσικά και αυτομάτως αναστέλλεται η δυνατότητα να μαζευτείς έξω. Δεν σου απαγορεύει όμως κανείς να μαζευτείς online.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Ας δούμε τι λένε 2 ψεκ φορείς.
Ουραγό της Ευρώπης βγάζει την Ελλάδα, στο σεβασμό των δημοκρατικών δικαιωμάτων την περίοδο της πανδημίας, το ινστιτούτο V-Dem του Πανεπιστημίου του Γκέτεμποργκ.
Προηγήθηκε ανάλογη κατάταξη του Bloomberg που τοποθετούσε την Ελλάδα, στις χώρες-κολαστήρια, την περίοδο του κορονοϊού. Κι ενας δείκτης που δεν τα πήγε καλά η ελληνική κυβέρνηση είναι η περιστολή των ατομικών δικαιωμάτων στην περίοδο της καραντίνας (βαθμολογηθήκαμε χειρότερη χώρα στον πλανήτη).
.
Ουραγό της Ευρώπης βγάζει την Ελλάδα, στο σεβασμό των δημοκρατικών δικαιωμάτων την περίοδο της πανδημίας, το ινστιτούτο V-Dem του Πανεπιστημίου του Γκέτεμποργκ.
Προηγήθηκε ανάλογη κατάταξη του Bloomberg που τοποθετούσε την Ελλάδα, στις χώρες-κολαστήρια, την περίοδο του κορονοϊού. Κι ενας δείκτης που δεν τα πήγε καλά η ελληνική κυβέρνηση είναι η περιστολή των ατομικών δικαιωμάτων στην περίοδο της καραντίνας (βαθμολογηθήκαμε χειρότερη χώρα στον πλανήτη).
.
Εφετεια/Πολυτεχνεια/Μαθητες/Γυφτοι/ΠΑΜΕ/Ανταρσυες/Πετρακηδες/ΙωαννηδιδεςΑρίστος έγραψε: 31 Δεκ 2020, 05:09 Ας δούμε τι λένε 2 ψεκ φορείς.
.
Η καταστροφη της χωρας.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- hellegennes
'Εχει σαφέστατους περιορισμούς που περιγράφονται στον νόμο. Μην βγάζεις πράγματα απ' το μυαλό σου.paul25 έγραψε: 31 Δεκ 2020, 00:13Μπορεί να σου επιτρέπετε να βγεις από το σπίτι πχ για να πας για τρόφιμα, αλλά εξαντλείται μόνο στο σκοπό για τον οποίο βγαίνεις από το σπίτι και όχι στο τι θα κάνεις έξω από αυτό (ποιον θα συναντήσεις, αν θα πρέπει να κάτσεις να μιλήσεις η όχι μαζί του στο δρόμο κλπ) γι'αυτό και δεν έχει σαφής περιορισμούς, είναι γενικά διατυπωμένοι. Απο την στιγμή που είσαι έξω και το δικαίωμα του συνέρχεσθαι είναι εν ισχύ, φυσικά και μπορείς να το ασκήσεις και ας έχεις βγει με την δικαιολογία να πας σουπερ μαρκετ.hellegennes έγραψε: 31 Δεκ 2020, 00:06 Μπορούσε να κατέβει μόνο για συγκεκριμένους λόγους και όπως λέει το σύνταγμα στην περίπτωση υγειονομικών μέτρων θα πρέπει να είναι λόγοι που συνάδουν με περιορισμό λόγω δημόσιας υγείας. Φυσικά και αυτομάτως αναστέλλεται η δυνατότητα να μαζευτείς έξω. Δεν σου απαγορεύει όμως κανείς να μαζευτείς online.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
lafkiotis έγραψε: 31 Δεκ 2020, 05:22Εφετεια/Πολυτεχνεια/Μαθητες/Γυφτοι/ΠΑΜΕ/Ανταρσυες/Πετρακηδες/ΙωαννηδιδεςΑρίστος έγραψε: 31 Δεκ 2020, 05:09 Ας δούμε τι λένε 2 ψεκ φορείς.
.
Η καταστροφη της χωρας.
Εγω κυριε ειμαι παραγωγικος δουλευτης του ιδιωτικου τομεα και οχι μονο δεν μου επιτρεπουν να δουλεψει η επιχειρηση μου αλλα δεν μπορω πιχι να παω να δω ουτε πελατη μου σε γειτονικο δημο στα πλαισια κοινωνικης επαφης και συνενοησης για το μελλον.
Οι Πακηδες ομως μπορουν να μαζευονται κατα δεκαδες απο το κεντρο μεχρι τα Πατησια και σε ολη τη Δυτικη Αττικη.
Δεν φτανει δηλαδη που η κυβερνηση που εκλεχτηκε σαν η πιο αντικρατικη-φιλελε κυβερνηση στραγγαλισε για μια δεκαετια τον ιδιωτικο τομεα, κανει και ρατσιστικες διακρισεις σε βαρος των Ελληνων.
.
- Philip Mortimer
Από πού ακριβώς προκύπτει αυτό;Αρίστος έγραψε: 31 Δεκ 2020, 11:52.
Οι Πακηδες ομως μπορουν να μαζευονται κατα δεκαδες απο το κεντρο μεχρι τα Πατησια και σε ολη τη Δυτικη Αττικη.
Δεν φτανει δηλαδη που η κυβερνηση που εκλεχτηκε σαν η πιο αντικρατικη-φιλελε κυβερνηση στραγγαλισε για μια δεκαετια τον ιδιωτικο τομεα, κανει και ρατσιστικες διακρισεις σε βαρος των Ελληνων.
.
- Philip Mortimer
Στην Κίνα που επαινείς επέτρεπαν;Αρίστος έγραψε: 31 Δεκ 2020, 11:52 Εγω κυριε ειμαι παραγωγικος δουλευτης του ιδιωτικου τομεα και οχι μονο δεν μου επιτρεπουν να δουλεψει η επιχειρηση μου αλλα δεν μπορω πιχι να παω να δω ουτε πελατη μου σε γειτονικο δημο στα πλαισια κοινωνικης επαφης και συνενοησης για το μελλον.
.
Αν λές χούντα τα μέτρα που επιβλήθηκαν εδώ (και ήταν σχετικά χαλαρά) τι θα έλεγες για τα μέτρα Κίνας;
Μην αρχιζεις το παραμυθακι. Η Κινα πηρε αυστηρα μετρα μονο στο 1/30 του πληθυσμου της και γι' αυτο θα εχει φετος αναπτυξη ενω εσυ θα εχεις υφεση διψηφια.
.
.
- Philip Mortimer
Ναι αλλά αν λέτε χούντα την απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό και τη μετακίνηση με σμσ δεν είναι δυνατόν να επαινειτε την Κίνα που.η επιτυχία της και ο περιορισμός του κοβιντ (που βέβαια σε ποιο βαθμό είναι αληθή τα στοιχεία που δίνει, παίζεται)οφείλεται στις πραγματικά τελείως αυταρχικές της πολιτικες και το καθεστώς μεγάλου αδερφού.Αρίστος έγραψε: 31 Δεκ 2020, 12:12 Μην αρχιζεις το παραμυθακι. Η Κινα πηρε αυστηρα μετρα μονο στο 1/30 του πληθυσμου της και γι' αυτο θα εχει φετος αναπτυξη ενω εσυ θα εχεις υφεση διψηφια.
.
Philip Mortimer έγραψε: 31 Δεκ 2020, 12:15Ναι αλλά αν λέτε χούντα την απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό και τη μετακίνηση με σμσ δεν είναι δυνατόν να επαινειτε την Κίνα που.η επιτυχία της και ο περιορισμός του κοβιντ (που βέβαια σε ποιο βαθμό είναι αληθή τα στοιχεία που δίνει, παίζεται)οφείλεται στις πραγματικά τελείως αυταρχικές της πολιτικες.Αρίστος έγραψε: 31 Δεκ 2020, 12:12 Μην αρχιζεις το παραμυθακι. Η Κινα πηρε αυστηρα μετρα μονο στο 1/30 του πληθυσμου της και γι' αυτο θα εχει φετος αναπτυξη ενω εσυ θα εχεις υφεση διψηφια.
.
ΟΧΙ, αυταρχικος ησουν εσυ στο ΣΥΝΟΛΟ του πληθυσμου σου ενω η Κινα μονο στο 1/30. Και αυτη η αυταρχικοτητα θα καταστρεψει οικονομια, νοικοκυρια και μελλον των νεων. Στην Κινα δεν συνεβηκε αυτο.
.
- Philip Mortimer
Όχι η κυβέρνηση δεν ήταν πραγματικά αυταρχική, ήταν αρκετά χαλαρη, έπιανε καθέναν από το χεράκι να του εξηγεί τα αυτονόητα άντε να ριχνε και πρόστιμα.Αρίστος έγραψε: 31 Δεκ 2020, 12:17Philip Mortimer έγραψε: 31 Δεκ 2020, 12:15Ναι αλλά αν λέτε χούντα την απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό και τη μετακίνηση με σμσ δεν είναι δυνατόν να επαινειτε την Κίνα που.η επιτυχία της και ο περιορισμός του κοβιντ (που βέβαια σε ποιο βαθμό είναι αληθή τα στοιχεία που δίνει, παίζεται)οφείλεται στις πραγματικά τελείως αυταρχικές της πολιτικες.Αρίστος έγραψε: 31 Δεκ 2020, 12:12 Μην αρχιζεις το παραμυθακι. Η Κινα πηρε αυστηρα μετρα μονο στο 1/30 του πληθυσμου της και γι' αυτο θα εχει φετος αναπτυξη ενω εσυ θα εχεις υφεση διψηφια.
.
ΟΧΙ, αυταρχικος ησουν εσυ στο ΣΥΝΟΛΟ του πληθυσμου σου ενω η Κινα μονο στο 1/30.
.
Καμία σχέση με την Κίνα όπου οντωε υπήρξαν σοβαρές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 87 Απαντήσεις
- 1485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
-
- 21 Απαντήσεις