Είσαι τυχερός φουκαρά μου που χάθηκαν οι δυο SJW του παλιού - ο ένας ήταν ο A(υ)non, την άλλη δεν την θυμάμαι - και δεν θα σε κατηγορήσει κανείς για βιαστή γυναικών!
.
Είσαι τυχερός φουκαρά μου που χάθηκαν οι δυο SJW του παλιού - ο ένας ήταν ο A(υ)non, την άλλη δεν την θυμάμαι - και δεν θα σε κατηγορήσει κανείς για βιαστή γυναικών!
Δυστυχώς για εσάς έχω όντως τρία πτυχία: (με σειρά απόκτησης)zteo έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 18:59Τι θα γινει με εσενα μια δηλωνεις νοσηλευτης την αλλη μηχανικος θα αποφασισεις τι εισαι τελικα διοτι μας εχεις μπερδεψει.OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 17:30 Ως διπλωματούχος νοσηλευτής ένα πράγμα μπορώ να πω προς όλους τους καπνιστές: πελάτες μου!!!
Εάν το εξασκούσα το επάγγελμα...
Τώρα κλαίω που θα δίνετε τα χρήματα σας όλοι εσείς οι καπνιστές στα χέρια άλλων συναδέλφων!!!![]()
Άτιμη κενωνία...![]()
.![]()
Πρώτον, έχετε συμπτώματα έλλειψης.
Το είχα κόψει προ ετών για 3 μήνες, αλλά δυστυχώς δεν σε ήξερα τότε για να με βοηθήσεις να εκτιμήσω την ευτυχία που βίωναfoscilis έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 19:14Κόψτο για 6 μέρες και έλα να ξανακάνουμε τη συζήτηση.Saliveros έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 18:51Δηλαδή;OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 07:32 Όλοι οι καπνιστές είσαστε πρεζάκιδες - πρέπει να το καταλάβετε αυτό!!!
Έχετε τα ίδια συμπτώματα με τους πρεζάκιδες - για σκεφτείτε το!!!
Πέφτουμε σε λήθαργο, μπερδεύουμε τα λόγια μας, αλλού πατάμε κι αλλού βρισκόμαστε;
Ποιά άλλα συμπτώματα έχουμε κοινά με τους πρεζάκηδες;
η τύχη του μόλις τελείωσε (λίγες εβδομάδες μετά από τη δική σου).
όχι εγώ λέω ξεκίνα τώρα. Και κόψτο για 6 μέρες. Δεν είναι δύσκολο αν δεν είσαι εξαρτημένος.Saliveros έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 19:17Το είχα κόψει προ ετών για 3 μήνες, αλλά δυστυχώς δεν σε ήξερα τότε για να με βοηθήσεις να εκτιμήσω την ευτυχία που βίωνα![]()
Οι νεοκομμουνιστές είναι πιο θεριά από τους παλιούς. Και τον καρκίνο νικάνε!Otto Weininger έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 11:05Έλεος ρε φίλε. Και μάλιστα 5-6 από τα λαθραία.zteo έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 10:59Μια λυση στο οικονομικο εδωσα εγω.Εκανα 5-6 πακετα την ημερα,επαιρνα κουτες ολοκληρες απο τα λαθραια στην Αριστοτελους.Την λυση την βρηκα με τα LM τα πουρακια.Κοστιζουν 1.5 ευρω και εχουν 15 μεσα.Τωρα κανω 3 πακετα την ημερα που εισοδυναμουν με 1.5 πακετο την ημερα κανονικα τσιγαρα.
1) Τα συμπτώματα έλλειψης είναι ταυτολογία, αφού συμφωνήσαμε ότι είναι εξάρτηση.OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 19:17Πρώτον, έχετε συμπτώματα έλλειψης.
Δεύτερον, έχετε συμπτώματα overdose.
Τρίτον, πρέπει οπωσδήποτε να καπνίσετε και εάν δεν έχετε την δική σας μάρκα κάνετε την μάρκα κάποιου άλλου.
Τέταρτον, σπαταλάτε τεράστια ποσά στα τσιγάρα.
Πέμπτον, νομίζετε ότι το τσιγάρο σας ικανοποιεί και είναι απόλαυση.
Έκτον, δεν μπορείτε ή κάνετε σκληρό αγώνα να το κόψετε, αλλά μπορεί να το αρχίσετε και πάλι.
Έβδομον, με την χρήση του θέλετε κάτι γλυκό -π.χ καφέ.
Όγδοον, έχετε εγκεφαλικές διαταραχές, ιδιαίτερα το πρωί ή σε περιπτώσεις άγχους τις οποίες ηρεμεί μόνο η κατανάλωση νικοτίνης.
Φτάνουν ή να συνεχίσω;
Αφού είπαμε ότι είμαι εξαρτημένος.foscilis έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 19:18όχι εγώ λέω ξεκίνα τώρα. Και κόψτο για 6 μέρες. Δεν είναι δύσκολο αν δεν είσαι εξαρτημένος.
Κι αγοράζουν λαθραία για να επιταχύνουν την κατάρρευση του καπιταλισμού.Nandros έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 19:24Οι νεοκομμουνιστές είναι πιο θεριά από τους παλιούς. Και τον καρκίνο νικάνε!Otto Weininger έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 11:05Έλεος ρε φίλε. Και μάλιστα 5-6 από τα λαθραία.zteo έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 10:59Μια λυση στο οικονομικο εδωσα εγω.Εκανα 5-6 πακετα την ημερα,επαιρνα κουτες ολοκληρες απο τα λαθραια στην Αριστοτελους.Την λυση την βρηκα με τα LM τα πουρακια.Κοστιζουν 1.5 ευρω και εχουν 15 μεσα.Τωρα κανω 3 πακετα την ημερα που εισοδυναμουν με 1.5 πακετο την ημερα κανονικα τσιγαρα.![]()
Καλορίζικη η Ferrariperseus έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 19:42 εγω το εκοψα παλι εδω και μια εβδομαδα και την πρωτη μερα πηρα ενα πλαστο 20ρικο απο το σουπερ μαρκετ οποτε με γαμηθηκε ο ισολογισμος.
Γλυτωσα ενα 50αρι τον μηνα και αμα κοψω και τα τσιπουρα αλλο ενα 50αρι .
ειμαι στις 7 ημερες πιανεται?Κόψτο για 6 μέρες και έλα να ξανακάνουμε τη συζήτηση.
Μετά από 10-20 χρόνια θα μάθουμε!kalorifer έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 13:49 Έχω να καπνίσω πέντε χρόνια. Θα ήθελα ομως να το ξαναρχίσω το καλοκαίρι. Υπάρχουν αξιόπιστες έρευνες που δείχνουν ότι είναι λιγότερο επιζήμιο το ηλεκτρονικό τσιγάρο?
Τώρα τα έχουν κάνει και ΑΕΙ ρε, είσαι καλύτερος και από τον Τσίπρα. Βάλε για πρωθυπουργός, μη μασάς.OANNHSEA έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 19:17
Δυστυχώς για εσάς έχω όντως τρία πτυχία: (με σειρά απόκτησης)
- ψυκτικού
- μηχανολογίας
- νοσηλευτή
Saliveros έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 19:44Καλορίζικη η Ferrariperseus έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 19:42 εγω το εκοψα παλι εδω και μια εβδομαδα και την πρωτη μερα πηρα ενα πλαστο 20ρικο απο το σουπερ μαρκετ οποτε με γαμηθηκε ο ισολογισμος.
Γλυτωσα ενα 50αρι τον μηνα και αμα κοψω και τα τσιπουρα αλλο ενα 50αρι .![]()