Τύπε, έχεις δει από πού και πώς περνάει το δίκτυό τους; Μπορώ να τους κάνω ζημιά, απλά σκοντάφτωντας στον δρόμο.sys3x έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:16https://www.hcn.gr/ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:42Κιχ δεν βγαζεις για την εκμεταλλευση απο τις εταιρειες σταθερης
Απο που σε κρατανε;
Gataki.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαδωστε:Μας κλεβουν τον χρονο ομιλιας οι εταιρειες σταθερης τηλεφωνιας
Re: Διαδωστε:Μας κλεβουν τον χρονο ομιλιας οι εταιρειες σταθερης τηλεφωνιας
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Έχω από την πρώτη μέρα που ήρθανε στην γειτονιά μου, 100% σατισφάκσιο, επίσης εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη δεν κάνουμε τέτοια πράματα ψηλέ.Feindflug έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:25Τύπε, έχεις δει από πού και πώς περνάει το δίκτυό τους; Μπορώ να τους κάνω ζημιά, απλά σκοντάφτωντας στον δρόμο.sys3x έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:16https://www.hcn.gr/ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:42
Κιχ δεν βγαζεις για την εκμεταλλευση απο τις εταιρειες σταθερης
Απο που σε κρατανε;
Gataki.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν αμφισβητώ την ικανοποίησή σου, δικέ μου, αλλά όταν το δίκτυό τους είναι στους 5 πόντους από την άσφαλτο, στον αρμό από τα πλακάκια του πεζοδρομίου και τα τερματικά είναι κάτι ψευτοκούτια εκτεθειμένα στον καθένα και στο καθετί, δεν το λες και ότι πιο αξιόπιστο και ασφαλές.sys3x έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:27Έχω από την πρώτη μέρα που ήρθανε στην γειτονιά μου, 100% σατισφάκσιο, επίσης εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη δεν κάνουμε τέτοια πράματα ψηλέ.Feindflug έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:25Τύπε, έχεις δει από πού και πώς περνάει το δίκτυό τους; Μπορώ να τους κάνω ζημιά, απλά σκοντάφτωντας στον δρόμο.
Για να μην πω για τεχνικούς, υποστήριξη κλπ που μου φαίνονται ανύπαρκτα.
Dein Herz, meine Gier
Εμένα την δικιά μου την έχουν περασμένη πάνω στα κάγκελα.Feindflug έγραψε: 10 Ιουν 2020, 19:33Δεν αμφισβητώ την ικανοποίησή σου, δικέ μου, αλλά όταν το δίκτυό τους είναι στους 5 πόντους από την άσφαλτο, στον αρμό από τα πλακάκια του πεζοδρομίου και τα τερματικά είναι κάτι ψευτοκούτια εκτεθειμένα στον καθένα και στο καθετί, δεν το λες και ότι πιο αξιόπιστο και ασφαλές.sys3x έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:27Έχω από την πρώτη μέρα που ήρθανε στην γειτονιά μου, 100% σατισφάκσιο, επίσης εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη δεν κάνουμε τέτοια πράματα ψηλέ.Feindflug έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:25
Τύπε, έχεις δει από πού και πώς περνάει το δίκτυό τους; Μπορώ να τους κάνω ζημιά, απλά σκοντάφτωντας στον δρόμο.
Υποστήριξη, επικοινωνία και γενικότερα σαν υπερεσία είναι ότι καλύτερο είχα μέχρι στιγμής, είχα από όλους κατά καιρούς, για ταχύτητα άστο καλύτερα μη σε πω, θα κλλάψεις ψηλέ.
.
.
Κάποια στιγμή ίσως έρθει και Εύοσμο, μην απογοητεύεσαι.
.
.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
πιο βλακας πεθαινεις γιαννοπουλε ,ειμαι σιγουρος οτι εισαι δημοσιος υπαλληλος.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Ιουν 2020, 17:15 Eχω προγραμμα με δωρεαν αστικα υπεραστικα 240 λεπτα σε κινητα και ιντερνετ αλλα δεν εχω συσκευη οποτε δεν ξοδευω χρονο ομιλιας
Συμφωνα με προχειρους υπολογισμους εχω καβαντζα 10 χρονια συμβολαιο επι 240 λεπτα δωρεαν σε κινητα μισο λεπτο το νιο νιο το νιο νιο
28.800 λεπτα ομιλιας σε κινητα που δεν εχω χρησιμοποιησει αλλα δεν μου τον αναγνωριζουν καθε μηνα μηδενιζει
Επισης 10 χρονια επι απειρο χρονο σε αστικα και υπεραστικα = 10 Χ απειρο
Θελω να μεταφερω τον χρονο στο κινητο μου η στο σταθερο καποιου φιλου
Μας κλεβουν συνελληνες πρεπει να ξεσηκωθουμε
ΥΓ.Αν βαλω και τα παλια παγια του ΟΤΕ που δεν χρησιοποιουσα τηλ δεν πρεπει na ξαναπληρωσω τηλεφωνημα ποτε στην ζωη μου
Free calls for everyone yeahhhhhhh
#fight_cartel
#bakaliko_revolution
#navy_retired_social_fighters
Έχω άλλη γνώμη από δικές μου εμπειρίες, δικέ μου, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα, ούτε όπως είπα αμφισβητώ την θετική σου εμπειρία.sys3x έγραψε: 10 Ιουν 2020, 19:40Εμένα την δικιά μου την έχουν περασμένη πάνω στα κάγκελα.Feindflug έγραψε: 10 Ιουν 2020, 19:33Δεν αμφισβητώ την ικανοποίησή σου, δικέ μου, αλλά όταν το δίκτυό τους είναι στους 5 πόντους από την άσφαλτο, στον αρμό από τα πλακάκια του πεζοδρομίου και τα τερματικά είναι κάτι ψευτοκούτια εκτεθειμένα στον καθένα και στο καθετί, δεν το λες και ότι πιο αξιόπιστο και ασφαλές.sys3x έγραψε: 10 Ιουν 2020, 18:27
Έχω από την πρώτη μέρα που ήρθανε στην γειτονιά μου, 100% σατισφάκσιο, επίσης εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη δεν κάνουμε τέτοια πράματα ψηλέ.
Υποστήριξη, επικοινωνία και γενικότερα σαν υπερεσία είναι ότι καλύτερο είχα μέχρι στιγμής, είχα από όλους κατά καιρούς, για ταχύτητα άστο καλύτερα μη σε πω, θα κλλάψεις ψηλέ.
Dein Herz, meine Gier
Είχαν θεματάκια με κάποιες εταιρικές από ότι γνωρίζω σε συγκεκριμένη περιοχή, σε 1gbps συνδέσεις, νομίζω έχουν λυθεί αυτά.Feindflug έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:01Έχω άλλη γνώμη από δικές μου εμπειρίες, δικέ μου, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα, ούτε όπως είπα αμφισβητώ την θετική σου εμπειρία.sys3x έγραψε: 10 Ιουν 2020, 19:40Εμένα την δικιά μου την έχουν περασμένη πάνω στα κάγκελα.Feindflug έγραψε: 10 Ιουν 2020, 19:33
Δεν αμφισβητώ την ικανοποίησή σου, δικέ μου, αλλά όταν το δίκτυό τους είναι στους 5 πόντους από την άσφαλτο, στον αρμό από τα πλακάκια του πεζοδρομίου και τα τερματικά είναι κάτι ψευτοκούτια εκτεθειμένα στον καθένα και στο καθετί, δεν το λες και ότι πιο αξιόπιστο και ασφαλές.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, όσο λιγότεροι τόσο το καλύτερο.
.
.
Από το adslgr με αγάπη.
Η πηγή από τους κουτόφραγκους https://ec.europa.eu/eurostat/web/produ ... Fwhats-new
εεττ : Δεν υπάρχει καρτέλ, δεν υπάρχει καρτέλαλαλαλαλαλα δεν σας ακούω!
Η πηγή από τους κουτόφραγκους https://ec.europa.eu/eurostat/web/produ ... Fwhats-new
εεττ : Δεν υπάρχει καρτέλ, δεν υπάρχει καρτέλαλαλαλαλαλα δεν σας ακούω!
-
Mitharadir
Η αλήθεια είναι πως οι εταιρείες συνεχώς προσπαθούν να βρίσκουν τρόπους να κερδίζουν λεφτά σε βάρος των συνδρομητών τους.Απο ''έξυπνα πακέτα'' μέχρι και ''προσφορές μόνο για σένα''.
Είναι κλεφταράδες.
Αυτό με τα καρτοκινητά που πια θες κάθε 2 μήνες ανανέωση που το πάτε;
Και η κάρτα πήγε στα 12,5 ευρώ
Κλέφτεεεεες
Αυτό με τα καρτοκινητά που πια θες κάθε 2 μήνες ανανέωση που το πάτε;
Και η κάρτα πήγε στα 12,5 ευρώ
Κλέφτεεεεες
-
Γενιά της Αγαμίας
Γιατί τόση μυστικοπάθεια, τυπε;Feindflug έγραψε: 10 Ιουν 2020, 20:01 Έχω άλλη γνώμη από δικές μου εμπειρίες, δικέ μου, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα
Βαζω £10 το μηνα και εχω 500 λεπτα προς UK, 500 ευρωπη και 6GB το μηνα.
https://mobile.lebara.com/gb/en/best-si ... o-contract
Απειρα λεπτα και sms προς ιδιο δικτυο.
Η καρτα κλειδώνει αν δεν βαλω για 3 μήνες αλλα ξεκλειδωνει μόλις βάλω μετα.
https://mobile.lebara.com/gb/en/best-si ... o-contract
Απειρα λεπτα και sms προς ιδιο δικτυο.
Η καρτα κλειδώνει αν δεν βαλω για 3 μήνες αλλα ξεκλειδωνει μόλις βάλω μετα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 1424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 2 Απαντήσεις