!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σημαίνει το αβατάρι σου και γιατί το διάλεξες;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Τι σημαίνει το αβατάρι σου και γιατί το διάλεξες;
έχεις φαντασία εσύ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Δεν ξέρω. Έτσι μου ήρθε.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
Γιωργης
Ποτε εκανα τετοια δημοσίευση? Επισης, η πρωτη σειρά που εγραψες δεν βγάζει ΚΑΝΕΝΑ νοημα. Εισαι εθνηκηστρεια?Juno έγραψε: 09 Ιουν 2019, 16:21Και αυτό το άβαταρ είχες ομολογήσει πως είσαι ο διάδοχος Κιμ. Διπλό προφίλ δηλαδή στο παλιό, ενώ τώρα ο Κιμ δηλώνει πως δεν καταδέχεται να είναι εδώ στο καινούριο. Απλώς το λέω.Γιωργης έγραψε: 06 Ιουν 2019, 21:24 Στο παλιό φόρουμ είχα για αβαταρ, τμήμα της Γερμανικής πολεμικής ενδυμασίας. Ήθελα κάτι που προκαλεί δέος και τρόμο στον έλληνα.
![]()
Το είχες πει στο παλιό phorum.Γιωργης έγραψε: 09 Ιουν 2019, 20:43Ποτε εκανα τετοια δημοσίευση? Επισης, η πρωτη σειρά που εγραψες δεν βγάζει ΚΑΝΕΝΑ νοημα. Εισαι εθνηκηστρεια?Juno έγραψε: 09 Ιουν 2019, 16:21Και αυτό το άβαταρ είχες ομολογήσει πως είσαι ο διάδοχος Κιμ. Διπλό προφίλ δηλαδή στο παλιό, ενώ τώρα ο Κιμ δηλώνει πως δεν καταδέχεται να είναι εδώ στο καινούριο. Απλώς το λέω.Γιωργης έγραψε: 06 Ιουν 2019, 21:24 Στο παλιό φόρουμ είχα για αβαταρ, τμήμα της Γερμανικής πολεμικής ενδυμασίας. Ήθελα κάτι που προκαλεί δέος και τρόμο στον έλληνα.
![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
alamo έγραψε: 10 Ιουν 2019, 21:00 Και η συννεφιασμένη Κυριακή, πατημένα μυρμήγκια μυρίζει, αν είναι πρωτοβρόχια.
(θα ήθελα να ξαναβάλεις εκείνο το γαμάτο άβαταρ, παρεμπιπτόντως)
(τα ον τόπικ καλό θα ήταν να μπαίνουν σε παρενθέσεις, να μη μας αποσπούν
από τα άλλα που έχουν περισσότερο ενδιαφέρον)
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
Γιάννης
Μεταφορά από τον προηγούμενο λογαριασμό.
Το έβαλα και αυτό για αλλαγή. Πωωω δεν είχα σώσει το παγώνι και έφαγα το Internet και δεν το έβρισκα.Juno έγραψε: 06 Ιουν 2019, 17:25 Το παγώνι είναι το κατοικίδιο της θεάς Ήρας (Juno λατινιστί) και σύμβολό της.
Δεν έβαλα ρόδι που είναι το άλλο σύμβολό της γιατί το μοιράζεται με την Περσεφόνη.
Είπα να μην βάλω ολόκληρο το ζωντανό σε άβαταρ, πού να χωρέσει, και έβαλα αυτό.
![]()
Καλά που το είχα αφήσει εδώ γιατί κάποια στιγμή θα το ξαναχρησιμοποιήσω. Ουφ.
Δεν είμαι εγώ στις φωτογραφίες. Εγώ δεν έχω tattoo. Ήθελα να κάνω κάποια στιγμή, αλλά μου πέρασε όταν έμαθα πως δεν ανήκουν στην παράδοσή μας. Στην αρχαία Ελλάδα tattoo είχαν μόνον οι σκλάβοι και οι βαρυποινίτες.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 28 Δεκ 2020, 17:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Υδράργυρος
Νομιζω οτι το δικο μου ειναι οφθαλμοφανες
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Φυσικά, είσαι ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ (aka κομΜΟΥΝΙστοσυμμοριτοαναρχοκαταληψίας) και η μοίρα σου προδιαγεγραμμένη.
Θα σας... ζεστάνει στην παγωνιά.

Που 'ναι τα χρόνια ωραία χρόνια
Θα σας... ζεστάνει στην παγωνιά.

© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 195 Απαντήσεις
- 3073 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot