!!! DEVELOPMENT MODE !!!

OI 24 ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ(ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
ΤΑΥΓΕΤΗΣ
Phorum.gr user: ΤΑΥΓΕΤΗΣ

OI 24 ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ(ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΥΓΕΤΗΣ »

Στο χωριο μου τα πιτσιρικια λενε το ενα στο άλλο:

Πανω σε εναν δεντρο καθονται 3 σπουργιτια.Ενας κυνηγος ριχνει με το τουφεκι του και σκοτωνει το ενα.Ποσα θα μεινουν πανω στο δεντρο;Καποιος πιτσιρικας κανοντας αφαιρεση λεει 2.Και οι άλλοι γελανε και λενε.<<Κανενα διοτι θα φυγουν με τον κροτο,εκτος και αν ειναι κουφα>>.
Και ομως αυτο που λενε τα πιτσιρικια ΔΕΝ ισχυει για τον μεγαλο πατερουλη Σταλιν
Πηγε λεει ως νεος 13 χιλιομετρα με χιονοπεδιλα ειδε σε ενα δεντρο 24 περδικες.Ειχε δωδεκα σφαιρες και σκοτωσε 12 περδικες.Δεν ειχε αλλες σφαιρες γυρισε πισω στο χωριο του (13 χιλιομετρα) πηρε σφαιρες και επανηλθε.Οι περδικες ηταν εκει οποτε σκοτωσε τις υπολοιπες.Τις εδεσε ολες μαζι σε σπαγγο και τις εσυρε μεχρι το σπιτι του.
Ναι ακριβως ετσι τα ειπε και απαιτουσε απο τους άλλους να τον πιστεψουν!!!.Και αν ηθελαν ας μην τον πιστευαν
ΔΕΝ τα εβγαλα απο το μυαλο μου αυτα που λεω .Τα λεει ο ΙΔΙΟΣ ο διαδοχος του και στενος του τοτε συνεργατης Χρουτσωφ η Κρουτσεφ στις αναμνησεις του.
Επανακυκλοφορισε το πολυ καλο ιστορικο περιοδικο ΤΟΤΕ και εχει ενα αποσπασμα χωρις καμμια παρεμβαση απο τις αναμνησεις του Χρουτσωφ.
Ο Χρουτσωφ λεει πολλα.Τους καλουσε λεει σε ανιαρα γευματα απο τα μεσσανυχτα εως τις 6 το πρωι.Και αυτοι υπεφεραν απο αυτου του ειδους τις χαζομαρες που τους ελεγε.Ειχε ονομασει εναν μαγειρα του στρατηγο και τον φορτωσε με παρασημα.Οι άλλοι τον ονομαζαν στρατηγο της κατσαρολας.(χαμηλοφωνα)Εναν άλλον υπευθυνο για τα ψωνια της βιλας του Σταλιν τον ονομασε μεραρχο!!!!! Και εκεινος καμαρωνε!!!!.Και οι δυο δεν ειχαν απολυτως καμμια σχεση με τον στρατο!!.
(σημειωση ΤΑΥΓΕΤΗ: Αυτες οι απονομες τιτλων ειναι συνηθισμενο πραγμα στους κομμουνιστες.Πως εγινε στρατηγος πχ ο Σαραφης;η ο αεργος Βαφειαδης;η ο καπεταν Σκοτιδας 30 ετων στρατηγος;και τοσοι άλλοι που τωρα παιρνουν συνταξεις εθνικης αντιστασης; Μα ρε παιδια οι μπολσεβικοι μας εχουν φερει σε Σταλινικη εποχη δεν το πειρατε χαμπαρι;Αυτα που ο Χρουτσωφ κατεδικασε πριν 50 χρονια τα εφαρμοζει η συγχρονη Ελλαδα.Τοση ...προοδος)
Συνεχιζω.Τετοιες βλακειες λεει ο Κρουτσεφ εκανε ο Σταλιν και στην πολιτικη.Και ολοι οι άλλοι ηταν υποχρεωμενοι να εγκρινουν τις..... σοφιες του.Τα ελεγε αυτα σε πανισχυρους κομμουνιστες ηγετες,Κρουτσεφ,Μαλενκωφ,Μπερια,Βοροσιλωφ,Μικογιαν,Μπουλγκανιν.Ηγετες που μας τους παρουσιαζουν ως του ποιο καλους επεναστατες τους του κοσμου και θαραλεους.Και ομως ολοι αυτοι ετρεμαν μπροστα του και εκαναν μαλιστα και τον γελωτοποιο του.Τους ελεγε να πινουν και επιναν μεχρι τελικης πτωσεως,Ηταν ενας μεθυστακας τελικα ο Σταλιν και εβγαζε αποφασεις μεθυσμενος!!!Μετα απο οινοποσια επαθε εγκεφαλικο και πεθανε λεει ο Κρουτσεφ.Και ομως αυτος ο ανθρωπος ακομα και σημερα πιστευεται απο πολλους δηθεν μορφωμενος οτι ηταν ο Σταλιν ηγετης της ..εργατικης ταξεως του ..κοσμου.Πως κυβερνουσε τετοιος που ηταν; Μα με το μαχαιρι και το τσεκουρι θελει ερωτημα;Και οι συνεργατες του τετοιοι ηταν.Γελοτοποιοι μπροστα του πανισχυροι εγκληματιες στον λαο.Μου αρεσει που και ο Ζαχαριαδης τον κανει μεγαλο ηγετη.Μα δεν τον εβλεπε απο κοντα δεν τον εβλεπε που επινε με το τσουκαλι; Στην ντατσα του πηρε την διαταγη του Σταλιν για τον συμμοριτοπολεμο στην Ελλαδα.ΙΔΕν απαοκλειεται να ηταν ο Σταλιν και μεθυσμενος οταν του την εδωσε .Και τωρα οι εδω μπολσεβικοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο συμμοριτοπολεμος εγινε διοτι εκανε εγκληματα η δεξια!!.Μαγκες κοφτε τις βλακειες .Ενας μεθυσμενος πηρε την αποφαση ,ενας υποτακτικος του την εφαρμοσε και οι άλλοι σαν ζωα που μισουσαν την Ελλαδα πηγαν μαζι τους τα άλλα ολα ειναι του κ.....λου.Να ηταν αλλουνου η της συλλογικης ηγεσιας η αποφαση μαλλον ειναι απιθανο αφου οτι ελεγε αυτος ηταν περαν πασης αμφισβητησεως.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
ΤΑΥΓΕΤΗΣ

Re: OI 24 ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ(ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε:
Μου αρεσει που και ο Ζαχαριαδης τον κανει μεγαλο ηγετη.
Μην ξεχνάς ότι ο Ζαχαριάδης ήταν μούτσος. Άτομο δηλ. με μόρφωση , όχι αστεία. Βέβαια (για να μην θυμώσει μπολσεβίκος αναγνώστης) δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε τελειώσει και το ... KUTV ...
Όσο για τις σφαγές του Στάλιν. Κατακρίνουν τους Τσάρους ότι ήταν απολυταρχικοί ηγέτες και τύραννοι και ήταν όντως. Οι τύραννοι αυτοί , είχαν εκτελέσει σε ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ, από το 1800 εώς το 1900, 5.000 αντι-μοναρχικούς, όπως τον αδελφό του Λένιν. Στην Μαύρη Βίβλο του κομμουνισμού (βρίσκεται και σε άλλα βιβλία) στη σελίδα 280, υπάρχει ένα έντυπο με την υπογραφή του Στάλιν , όπου με μια υπογραφή έστειλε στο εκτελεστικό απόσπασμα 6600 άτομα, πολύ περισσότερα από όσα είχαν εκτελέσει οι τύραννοι τσάροι σε έναν αιώνα ....
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Απαντάς στον εαυτό σου ;
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Εσύσαι πούπες ότι δε δούλεψες ποτέ ρε Μπουνταλά ;;;

Δέ ντρέπεσαι ρε Παρασιτικέ Χαραμοφάη ;;;

Μάμ σκατά καί νάνι νάνι.....Αυνάνι.....Εικόνα.....καί Αβγάνι ;;;

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Διάβασα "οι 24 περούκες του Στάλιν". :roll:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
ΤΑΥΓΕΤΗΣ

taliban έγραψε: 27 Δεκ 2020, 13:33 Απαντάς στον εαυτό σου ;
Οχι ειναι αλλου το κειμενο και δεν εβαλα απο λαθος ποιος μου απαντησε.ισως το βραδυ.το κειμενο ειναι του ταγευτη του 2006
Εγω ως γνωστον ειμαι ψευτοταυγετης.
ΤΑΥΓΕΤΗΣ

Gewponos90 έγραψε: 27 Δεκ 2020, 14:44 Άλλη μια φοβερή πηγή από τον αλκοολικό αποτυχημένο Ταυγετη
[/quote
Εσυ να σκασεις.ουστ.δεν μπορω να καταλαβω τι δυναμη εχεις και ζητας απο το φορουμ να διαηραψουν εμενα και θα θεματα μου.
Δεν ειμαι κουμουνι να τα βγαζω απο το μυαλο μου.ολο και καπου τα βρισκω.αν εσυ δεν το δεχεσαι σκασιλα μου.για αλλους τα βαζω οχι για σενα.
Μπορεις να με αντιμετωπισεις;προφανως οχι οπουε σκασε.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 27 Δεκ 2020, 14:50
Gewponos90 έγραψε: 27 Δεκ 2020, 14:44 Άλλη μια φοβερή πηγή από τον αλκοολικό αποτυχημένο Ταυγετη
[/quote
Εσυ να σκασεις.ουστ.δεν μπορω να καταλαβω τι δυναμη εχεις και ζητας απο το φορουμ να διαηραψουν εμενα και θα θεματα μου.
Δεν ειμαι κουμουνι να τα βγαζω απο το μυαλο μου.ολο και καπου τα βρισκω.αν εσυ δεν το δεχεσαι σκασιλα μου.για αλλους τα βαζω οχι για σενα.
Μπορεις να με αντιμετωπισεις;προφανως οχι οπουε σκασε.
Άνοιξα νέο νήμα στην ενότητα ιστορία που σε αφορά. Έλα να με αντιμετωπίσεις εκεί φονιά
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Σας πετσοκοβει καθε μερα.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 27 Δεκ 2020, 16:46
Σας πετσοκοβει καθε μερα.
Μεταξύ μας τώρα, αν οι ακροδεξιοί κρέμονται από τον ταϋγέτη για την προπαγάνδα τους, είναι για πολύ λύπηση!
.
ΤΑΥΓΕΤΗΣ

Μηπως πρεπει μα περιμενουμε τι θα πει ο μπογιοπουλος;
Κρατα την λυπηση για τομ εαυτο σου.
Αφου ειμαι για λυπηση γιατι σβυνετε σαν τραμπουκοι που ειστε τα θεματα μου;
Θα βαλω και αλλα καο σε οσους αρεσει.αν μπορειτε αντιμετωπιστε με.αλλα μονο με τραμπουκικο τροπο μπορειτε με κανεναν αλλον.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Θα πλενετε το στομα σας με τριπλοαποσταγμενη βοτκα πριν μιλησετε για τον Αντρα απο Ατσαλι. Τον χειμωνα του 14 ειχε εξοριστει στην Βορεια Σιβηρια, σε κοινοτητες ιθαγενων Τουνγκους και Οστακ. Εκει μυηθηκε σε αρχεγονες τεχνικες ακραιας επιβιωσης και κυνηγιου. Κυνηγησε πολικες αρκουδες, αλεπουδες και λυκους και ζουσε σε μια καλυβα απο κλαδια μεσα στον παγετωνα, ενω διδασκε τον μαρξισμο λενινισμο στους ιθαγενεις και λειτουργουσε ως γιατρος της κοινοτητας: οι ιθαγενεις τον ανακηρυξαν σαμανο και εκαναν ειδικη τελετη για να εχει την ευνοια των πνευματων της ταιγκας.

Το συμβαν παντως το αναφερει ο Μιλαν Κουντερα, στην Γιορτη της Ασημαντοτητας, υποτιθεται απο τα απομνημονευματα του Χρουστσεφ, οπου ο Κουντερα κοροιδευει μαλιστα τον Χρουστσεφ επειδη δεν καταλαβαινει πως ο Σταλιν απλα τον τρολαρε.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 27 Δεκ 2020, 17:45 Μηπως πρεπει μα περιμενουμε τι θα πει ο μπογιοπουλος;
Κρατα την λυπηση για τομ εαυτο σου.
Αφου ειμαι για λυπηση γιατι σβυνετε σαν τραμπουκοι που ειστε τα θεματα μου;
Θα βαλω και αλλα καο σε οσους αρεσει.αν μπορειτε αντιμετωπιστε με.αλλα μονο με τραμπουκικο τροπο μπορειτε με κανεναν αλλον.
Να μην σου πω που γράφω τον μπογιόπουλο!
Ενημέρωσε τον φάκελο σου για μένα, για να μην κολλάς λάθος ταμπέλες.

Βάζω στον ίδιο βόθρο τους ακροδεξιούς του είδους σου, τα νεοκομμούνια και γενικά κάθε φασίστα, ασχέτως πολιτικού χρώματος!

Σε ενημερώνω ότι έχω ρεπορτάρει το νήμα. Τα παραμύθια και κουτσομπολιά σου δεν έχουν σχέση με Ιστορία, εκτός αν παρουσιάσεις τις πηγές σου
.
ΤΑΥΓΕΤΗΣ

Αλλο ενα κρυπτοκουμουνι που ντρεπεται να πει οτι ειναι κουμουνι.
ΤΑΥΓΕΤΗΣ

John Brown Gun Club έγραψε: 27 Δεκ 2020, 18:19 Θα πλενετε το στομα σας με τριπλοαποσταγμενη βοτκα πριν μιλησετε για τον Αντρα απο Ατσαλι. Τον χειμωνα του 14 ειχε εξοριστει στην Βορεια Σιβηρια, σε κοινοτητες ιθαγενων Τουνγκους και Οστακ. Εκει μυηθηκε σε αρχεγονες τεχνικες ακραιας επιβιωσης και κυνηγιου. Κυνηγησε πολικες αρκουδες, αλεπουδες και λυκους και ζουσε σε μια καλυβα απο κλαδια μεσα στον παγετωνα, ενω διδασκε τον μαρξισμο λενινισμο στους ιθαγενεις και λειτουργουσε ως γιατρος της κοινοτητας: οι ιθαγενεις τον ανακηρυξαν σαμανο και εκαναν ειδικη τελετη για να εχει την ευνοια των πνευματων της ταιγκας.

Το συμβαν παντως το αναφερει ο Μιλαν Κουντερα, στην Γιορτη της Ασημαντοτητας, υποτιθεται απο τα απομνημονευματα του Χρουστσεφ, οπου ο Κουντερα κοροιδευει μαλιστα τον Χρουστσεφ επειδη δεν καταλαβαινει πως ο Σταλιν απλα τον τρολαρε.
Ετσι ειναι.εγω το βρηκα στις αναμνησεις του κρουτσεφ οπως λεω.
Αυτο σαν απαντηση στους ηλιθιους που νομιζουν οτι η μονη πηγη ειναι ο ριζοσπαστης και ο μπογιοπουλος.
Καποιοι μαλιστα το πσιζουν καο δηθεν
.δημοκρατες.δεν τσιμπαω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”