το βασικοτερο ειναι οτι γνωριζε ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ να ψαξει ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι εξωγήινοι υπάρχουν
Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Dwarven Blacksmith
Μα πως είναι αυτή η χριστιανική άποψη; Αφού δεν υπάρχει πουθενά.Papa John έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:56
(θα ήταν καλλίτερο να έγραφες "η οπία στην ουσία...")
Ε,ναι.
Τα μαθηματικά και η μουσική είναι μία διέξοδος για τη λύση του προβλήματος της επικοινωνίας.
Βέβαια,εγώ θεωρητικολογώ.Τάσσομαι με την χριστιανική άποψη,η οποία μας λέει ότι οι εξωγήινοι είναι ουσιαστικά δαίμονες,δαιμονικές οντότητες,σαν αυτές που συνήθιζε να εξοντώνει και να στέλνει στο πυρ το εξώτερο ο Ιησούς Χριστός.
Δεν μιλάμε για mainstream τώρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:09Μα πως είναι αυτή η χριστιανική άποψη; Αφού δεν υπάρχει πουθενά.Papa John έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:56
(θα ήταν καλλίτερο να έγραφες "η οπία στην ουσία...")
Ε,ναι.
Τα μαθηματικά και η μουσική είναι μία διέξοδος για τη λύση του προβλήματος της επικοινωνίας.
Βέβαια,εγώ θεωρητικολογώ.Τάσσομαι με την χριστιανική άποψη,η οποία μας λέει ότι οι εξωγήινοι είναι ουσιαστικά δαίμονες,δαιμονικές οντότητες,σαν αυτές που συνήθιζε να εξοντώνει και να στέλνει στο πυρ το εξώτερο ο Ιησούς Χριστός.![]()
αυτη τη θεση παντως υιοθετησε ο Bill Cooper λιγο πριν δολοφονηθει ... και ο Ζακ Βαλε σχεδον το ιδιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 19 Δεκ 2020, 22:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Χριστιανός ο Μπιλ.nostromos έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:16 αυτη τη θεση παντως υιοθετησε ο Bill Cooper λιγο πριν δολοφονηθει ...
Τον αγαπούσα και τον αγαπώ πολύ.
(θα ήταν καλλίτερο να έγραφες "η οπία στην ουσία..."
Ε,ναι.
Βέβαια,εγώ θεωρητικολογώ.Τάσσομαι με την χριστιανική άποψη,η οποία μας λέει ότι οι εξωγήινοι είναι ουσιαστικά δαίμονες,δαιμονικές οντότητες,σαν αυτές που συνήθιζε να εξοντώνει και να στέλνει στο πυρ το εξώτερο ο Ιησούς Χριστός.
[/quote]
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Σωστο κι αυτο.
Εδώ αναλύουν τη βούληση του Θεού με τους ίδιους όρους. Στους ...εξωγήινους θα κολλήσουν;Papa John έγραψε: 19 Δεκ 2020, 18:06 Ελπίζω να καταλαβαίνετε πόσο άσκοπο είναι να αναλύετε τον τρόπο σκέψης των...εξωγήινων,με ανθρώπινους,γήινους όρους![]()
Τι διαφορα εχει ο εξωγηινος φανταστικος φιλος σου,απ'τους αλλους φανταστικους εξωγηινους;
Κάτι κάνεις λάθος στη διατύπωση. Δεν είμαι βέβαιος ακριβώς ποιο το σφάλμα αλλά μου φαίνεται ότι πρόκειται για το σύνολο της πρότασης.Thor έγραψε: 22 Δεκ 2020, 15:14Τι διαφορα εχει ο εξωγηινος φανταστικος φιλος σου,απ'τους αλλους φανταστικους εξωγηινους;
Να το κρυψεις γιατι,σου φαινεται.stavmanr έγραψε: 22 Δεκ 2020, 17:02Κάτι κάνεις λάθος στη διατύπωση. Δεν είμαι βέβαιος ακριβώς ποιο το σφάλμα αλλά μου φαίνεται ότι πρόκειται για το σύνολο της πρότασης.
Εχμ ...bollocks.
Αν υπηρχαν θα τους βλεπαμε, period.
Δεν υπαρχουν εδω στην Γη τουλαχιστον.
Μαλλον κανενα βιβλιο θα θελει να πουλησει...
Οι περισσότεροι από τους εξωγήινους πολιτισμούς που ενδεχομένως να υπήρξαν στον γαλαξία μας μάλλον είναι ήδη «νεκροί»- ίσως έχοντας αυτοκαταστραφεί, σύμφωνα με νέα έρευνα, που δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου στο arXiv.
https://www.naftemporiki.gr/story/16734 ... nea-ereuna
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν ζούσες πριν από 2000 χρόνια και σου έλεγε κάποιος για την υπεριώδη ακτινοβολία θα του απαντούσες 'αν υπήρχε θα την βλέπαμε'.axilmar έγραψε: 22 Δεκ 2020, 17:17 Εχμ ...bollocks.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 2813 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 68 Απαντήσεις