Εμβολιάζεται για τί ακριβώς; Να μην κολλήσει κινεζοϊό;πατησιωτης έγραψε: 26 Δεκ 2020, 22:53 Η πρώτη εμβολιασθείσα στη Γερμανία.101 ετών.
https://www.athensvoice.gr/world/696080 ... voliastike
Δηλαδή ήταν 20 ετών όταν ο Χίτλερ άρχισε τον πόλεμο γεννηθείσα στην προηγούμενη επιδημία ισπανικής γρίππης.
Επέζησε από όλα και εμβολιάζεται σε έναν άλλο αιώνα και έναν άλλο κόσμο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Planis
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
- hellegennes
Πόσα χρόνια κρατάνε οι δοκιμές της φάσης 3;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Δεκ 2020, 22:262 μηνες;hellegennes έγραψε: 26 Δεκ 2020, 22:21Δεν είναι θέμα πιθανών παρενεργειών στο συγκεκριμένο, αλλά ελλιπούς γνώσης της ανθρώπινης βιολογίας, λόγος για τον οποίον τεστάρουμε φάρμακα σε ζωντανά δείγματα και όχι σε υπολογιστικά μοντέλα, όπου θα μπορούσαμε να τρέξουμε την εξομοίωση 5 ετών αλληλεπιδράσεων μέσα σε μερικά λεπτά.taliban έγραψε: 26 Δεκ 2020, 14:35 Οι ενστάσεις για να μην κάνει κάποιος το εμβολιο είναι αστείες.
Ξαφνικα έγιναν ολοι γιατροί επιστήμονες που γνωρίζουν ακριβώς πως φτιάχνουν τα εμβόλια.
Γνωρίζουν και τις παρενέργειες πολυ καλύτερα απ τους ίδιους τους επιστήμονες.
Οι ενστάσεις αφορούν την χωρίς προηγούμενο κυκλοφορία εμβολίου μετά από 2 μήνες δοκιμών, αντί 3-5 ετών.
2 μήνες ήταν μόνο το follow-up μετά την δευτερη δοση στη φάση 3.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το μυαλό σου και μιά λίρα: Qui scatteranno i monoclonali?Αρίστος έγραψε: 26 Δεκ 2020, 17:48 Τη δραση των μονοκλωνικων σε 48 ωρες και την ανοσια για 6 μηνες που προκαλουν...
ειναι δεδομενα που τα υποστηριζει ο Rino Rappuoli, πατερας 3 εμβολιων (μηνιγγιτιδοκοκκου Α και Β και κοκκιτη).
Τα στοιχεια μου τα εστειλε σημερα φιλος γιατρος στο messenger και μου ειπε οτι δημοσιευθηκαν στην Il.Giornale.it.
https://www.ilgiornale.it/news/politica ... 08659.html
«È il nostro obiettivo. Nei modelli animali che usiamo, con una fiala, nel giro di 2-3 giorni il virus scompare».
Μετάφραση: Εδώ θα εμφανισθούν τα μονοκλωνικά;
"Είναι ο αντικειμενικός μας στόχος. Σύμφωνα με τις δοκιμές σε ζώα που χρησιμοποιούμε, με μία φυάλη, περίπου σε 2-3 μέρες ο ιός εξαφανίζεται
Dobbiamo ancora sperimentare sugli uomini.
«Partiremo tra qualche settimana la clinica, arruolando qualche centinaio di adulti» Μετάφραση: Πρέπει ακόμη να πειραματισθούμε σε ανθρώπους.
"Θα ξεκινήσουμε σε μερικές εβδομάδες και θα στρατολογήσουμε μερικές εκατοντάδες ενηλίκους.
Οσο γιά την ανοσία των 6 μηνών, αν διαβάσεις το άρθρο, ίσως καταλάβεις ότι εννοεί πως αν αρρωστήσεις από τον ιό και θεραπευθείς, θα έχεις μετά ανοσία γιά 6 μήνες. Δεν διαφέρει σε κάτι από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- MasterofDope
εγώ αδερφέ θα ΚΑΝΩ το Ρώσικο φαινεται το καλύτερο και πιστεύω πως αρκετοι κληρικοι θα το κάνουνΣτύγιος έγραψε: 26 Δεκ 2020, 22:35Ευχαριστούμε ,δε θα πάρουμε .Αντιτασσόμεθα στο εμβόλιο του Αντιχρίστου.πατησιωτης έγραψε: 26 Δεκ 2020, 22:23Στον πρώτο γύρο δεν μπορείς να διαλέξεις.Θα σε καλούν και θα σου λένε αυτό υπάρχει.Μετά το καλοκαίρι που θα κυκλοφορούν όλα θα υπάρχει περιθώριο επιλογής.
Ομολογούμεν Χριστόν.
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Οχι μόνο αυτό, αλλά και με 10.000 δόσεις θα ανοσιοποιηθούν 10.000.000Beria έγραψε: 26 Δεκ 2020, 18:33Φαντάζεστε μάγκες μου να δοκίμαζαν να βγάλουν στην αγορά εμβόλιο όπου η μόνη δοκιμή του θα ήταν σε ποντίκια;
Και αυτό το φαρμακο το εμφανίζει ο Αρίστος ως πανάκεια!
Μάλλον αυτό εννοεί, αφού θα λήξουν τα λοκντάου.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- hellegennes
Ναι κι εμένα αυτό μού φαίνεται υπεργελοίο. Λογικά θα έπρεπε να είναι μακράν ευκολότερο να έβγαινε ένα απλό και οικονομικό τεστ που να δείχνει αν όντως πέρασες τον γαμωιό.Imperium έγραψε: 26 Δεκ 2020, 15:20 Παραδόξως, κάποιο τεστ που να δείχνει αν πραγματικά τον πέρασα ή όχι ποτέ δεν μου προσφέρθηκε (οποία έκπληξης), αλλά αν ούτε ένα απλό τεστάκι αν τον πέρασα ή όχι δεν μπορείς να βγάλεις ρε πούστη μου, ε συγνώμη, αλλά κάποιες αμφιβολίες θα μου επιτρέψεις και για τα 1002 σούπερ-ντούπερ "εμβόλια" που υποτίθεται οτι έχεις βγάλει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Χαλάει μετά όμως η μανέστρα Χέλλη, αν βγει τέτοιο τεστ, έτσι;
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
Φάτε σανό κερνάει το καπιταληστικο κράτος και τα έμμισθα αρδάκια.

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
4,2 εκατομμύρια φτάνουν για κάπου 2 εκατομμύρια ανθρώπους, αν δηλαδή ισχύει ο αριθμός που δίνει ο Κικίλιας (που αμφιβάλλω). Οπότε υποψιάζομαι ότι στην πράξη γίνεται πολλή συζήτηση για το τίποτα, το εμβόλιο θα είναι καθαρά εθελοντικό και προτεραιότητα θα έχουν οι άνω των 65, συν όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Η φωνή της Αληθειας
Γιατί πέφτουν από τα παράθυρα;;;MasterofDope έγραψε: 26 Δεκ 2020, 23:48εγώ αδερφέ θα ΚΑΝΩ το Ρώσικο φαινεται το καλύτερο και πιστεύω πως αρκετοι κληρικοι θα το κάνουνΣτύγιος έγραψε: 26 Δεκ 2020, 22:35Ευχαριστούμε ,δε θα πάρουμε .Αντιτασσόμεθα στο εμβόλιο του Αντιχρίστου.πατησιωτης έγραψε: 26 Δεκ 2020, 22:23
Στον πρώτο γύρο δεν μπορείς να διαλέξεις.Θα σε καλούν και θα σου λένε αυτό υπάρχει.Μετά το καλοκαίρι που θα κυκλοφορούν όλα θα υπάρχει περιθώριο επιλογής.
Ομολογούμεν Χριστόν.
https://www.themoscowtimes.com/2020/12/ ... dow-a72427
Χρέη θα είχε φαίνεται. Κακό πράγμα ο τζόγος. Μακρυά παιδια!Γιατί πέφτουν από τα παράθυρα;;;
- hellegennes
Σαφώς, αλλά όχι για όλους και ποτέ στα χρονικά με δοκιμές μηνών και όχι ετών. Επίσης δεν είναι όλα τα εμβόλια το ίδιο αποτελεσματικά.
Ας πούμε, έρευνα για εμβόλιο κατά της ελονοσίας είχε ξεκινήσει από την δεκαετία του '60. Βέβαια η ελονοσία δεν προκαλείται από ιό αλλά από παρασιτικό πρωτόζωο, ωστόσο η κλίμακα είναι εντελώς εκτός σ' αυτήν την περίπτωση. Το πρώτο και μοναδικό εμβόλιο που υπάρχει, άρχισε να αναπτύσσεται την δεκαετία του '80, άρχισε κλινικές δοκιμές πριν 10 χρόνια, αδειοδοτήθηκε το 2015, το 2016 ανακοινώθηκε πιλοτική χορήγηση στην Αφρική και τελικά ξεκίνησε πέρυσι. Το εμβόλιο έχει αποτελεσματικότητα περίπου 40%.
Να προσθέσω ότι ετησίως πεθαίνουν 400.000 άνθρωποι από ελονοσία, οι 270.000 κάτω των 5 ετών και η ετήσια δαπάνη για την καταπολέμησή της είναι 3 δις.
Εξτρίμ παράδειγμα και σαφώς πιο δύσκολη περίπτωση, αλλά είναι μια ιδέα για το πώς λειτουργεί η διαδικασία και γιατί φαίνεται ουτοπικό να εμφανίζονται ξαφνικά εμβόλια σε μερικούς μήνες με δηλωμένη προστασία άνω του 90%. Γελοίο, θα έλεγα.
Δηλαδή το «έχουμε ξαναφτιάξει εμβόλια» δεν είναι ικανοποιητική απάντηση στην αισιοδοξία ότι ένα εμβόλιο που φτιάχτηκε στο ποδάρι θα έχει ξαφνικά μαγική αποτελεσματικότητα απέναντι σε έναν ιό που ανακαλύφθηκε πριν έναν χρόνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- NewModelArmy
Προστασια 90% προσφερουν τα εμβολια mΡΝΑ.Το συμβατικο της Οξφορδης κινειται σε επιπεδα εμβολιου γριπης.
Τα mRNA ειναι τα αυτοκινητα και τα παραδοσιακα εμβολια οι αμαξες.
Τα mRNA ειναι τα αυτοκινητα και τα παραδοσιακα εμβολια οι αμαξες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις