17 Ιουλίου η τελευταία δημοσίευση του βατράχου.
Εδώ και και παρακολουθεί από μακριά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
17 Ιουλίου η τελευταία δημοσίευση του βατράχου.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ετσι φαινεται .. τι φευγετε μωρε;
Παίρνουν πολύ στα σοβαρά το φόρουμ ή βαριούνται;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Νομιζω και τα 2,αναλογα τον ανθρωπο/χρηστη.Beria έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 11:35Παίρνουν πολύ στα σοβαρά το φόρουμ ή βαριούνται;
shrike έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 14:32Να σου πω. Το αβατάρι του γράφει "το μέλος έχει αποχωρήσει". Δεν διευκρινίζει για ποιο μέλος του μιλάει.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 14:26κοίτα θα είχε βάση αυτό(η αποχώρηση) αν προηγουμένως είχε για αβατάρι τη φάτσα του.από τη στιγμή που δεν μπορούμε απλά τρολάρει!shrike έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 14:16
Πέρα απ' το αβατάρι του (που πιθανότατα να είναι απλά για χαβαλέ... θα μάθω, δεν ξέρω) δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.
Μπορεί να είχε καμιά τραυματική εμπειρία χθες βράδυ, πχ να γνώρισε καμιά κανίβαλη ή να προσπάθησε να το βάλει στην ηλεκτρική ξύστρα.![]()

Ρε δε πάτε καλά. Καθόλου. Αν έχετε τέτοια σκεπτικά και στην έξω ζωή είστε καθόλα προβληματικοί. Και τέλος πάντων έλεος με τους ευαίσθητους. Στο παλιό φόρουμ γιατί δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα ;YouOnlyLiveOnce έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 11:44 Βεβαια ισως ειναι και το αλλο,που το βλεπω και σε εμενα καποιες φορες,
να διαβαζω καποιον χρηστη και να λεω ''Δεν γινεται να ειμαι σε ενα φορουμ
που να ειναι και αυτος,με αυτες τις αποψεις/σκεψεις''![]()
Ειναι πολυ εντονο μερικες φορες.
Την νυχτα δηλαδη αν μου ελεγε καποιος να επιλεξω σε αυτην την
κατηγορια θα την εβαζα,μπορει να κανω και λαθος βεβαια.
Άμα το εξηγήσει κάποιος αυτό θα του απονειμω πχωρουμικο Νόμπελ!Otto Weininger έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 10:55Ρε δε πάτε καλά. Καθόλου. Αν έχετε τέτοια σκεπτικά και στην έξω ζωή είστε καθόλα προβληματικοί. Και τέλος πάντων έλεος με τους ευαίσθητους. Στο παλιό φόρουμ γιατί δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα ;YouOnlyLiveOnce έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 11:44 Βεβαια ισως ειναι και το αλλο,που το βλεπω και σε εμενα καποιες φορες,
να διαβαζω καποιον χρηστη και να λεω ''Δεν γινεται να ειμαι σε ενα φορουμ
που να ειναι και αυτος,με αυτες τις αποψεις/σκεψεις''![]()
Ειναι πολυ εντονο μερικες φορες.
Την νυχτα δηλαδη αν μου ελεγε καποιος να επιλεξω σε αυτην την
κατηγορια θα την εβαζα,μπορει να κανω και λαθος βεβαια.