!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Βακχυλίδης
Re: Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν
Σιγά μη σκίσεις το καλσόν και δε θα κάνει για μάσκα μετά...
Υπάρχουν πολλών ειδών αποτυχίες.
Αλλά σε ποιούς τα λέω, τώρα.
Όσο γι αυτόν που δείχνεις, της στιγμής μάλλον θα ήταν, θα είχε χαλάσει το μηχανάκι του, φαίνεται...
Re: Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν
Αναμενόμενη αντίδραση μετά από τάπα.Imperium έγραψε: 26 Δεκ 2020, 13:49Σιγά μη σκίσεις το καλσόν και δε θα κάνει για μάσκα μετά...
Υπάρχουν πολλών ειδών αποτυχίες.
Αλλά σε ποιούς τα λέω, τώρα.
Όσο γι αυτόν που δείχνεις, της στιγμής μάλλον θα ήταν, θα είχε χαλάσει το μηχανάκι του, φαίνεται...
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Πφφφ,σιγά τα ωά,το πολύ να βγω βουλευτής μετά από τον έγκλεισμό μου εκεί.
Αυτό τώρα το έβαλες ως απειλή ;
Αναμενόμενη αντίδραση σκισμένου καλσόν.
Μη κλάις, υπάρχει κατανόηση.
Εγω ετσι κι αλλιως ετοιμαζομουνα μολις παρω συνταξη να παω να βρω ενα εγκαταλελειμενο ορεινο χωριο, να παω να ανακαινισω οσο μπορω ενα εγκαταλελειμμενο σπιτι και να ζησω εκει.
Εχω βρει και τη σχετικη παρεα.
.
Εχω βρει και τη σχετικη παρεα.
.
-
Γιάννης
Βασικά ποιος σε χέζει εσένα. Μαλακίες λες, δεν υπάρχει ούτε ένα άρθρο του Συντάγματος μας το οποίο θα παραβιαζόταν από τέτοιου είδους μέτρο. Απεναντίας, η πολιτεία έχει καθήκον να προστατεύει τη δημόσια υγεία, δεν θα την γαμήσουμε κι αυτή για χάρη μιας χούφτας ψεκασμένων, αρκετά πια.Αρίστος έγραψε: 25 Δεκ 2020, 19:39 Βασικα εγω θα πω πως οσοι εισηγουνται τετοιες διαταξεις κατα του συνταγματος πρεπει να κατηγορηθουν για πραξικοπημα και καταλυση της δημοκρατιας.
Τιποτα λιγοτερο.
.
Μία χαρά είναι το μέτρο, πολύ καλά κάνει ο Μακρόν, μακάρι κι εδώ με το καλό, και παντού.
Γιάννης έγραψε: 26 Δεκ 2020, 16:46Βασικά ποιος σε χέζει εσένα. Μαλακίες λες, δεν υπάρχει ούτε ένα άρθρο του Συντάγματος μας το οποίο θα παραβιαζόταν από τέτοιου είδους μέτρο. Απεναντίας, η πολιτεία έχει καθήκον να προστατεύει τη δημόσια υγεία, δεν θα την γαμήσουμε κι αυτή για χάρη μιας χούφτας ψεκασμένων, αρκετά πια.Αρίστος έγραψε: 25 Δεκ 2020, 19:39 Βασικα εγω θα πω πως οσοι εισηγουνται τετοιες διαταξεις κατα του συνταγματος πρεπει να κατηγορηθουν για πραξικοπημα και καταλυση της δημοκρατιας.
Τιποτα λιγοτερο.
.
Μία χαρά είναι το μέτρο, πολύ καλά κάνει ο Μακρόν, μακάρι κι εδώ με το καλό, και παντού.
Βασικα ποιος χεζει κατι τραμπουκους σαν κι εσενα (θελω 10 να μου γυαλιζετε τα παπουτσια).
Αρθρο 5, παραγραφος 5 του ελληνικου συνταγματος.
5. Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων.
https://www.hellenicparliament.gr/Vouli ... article-5/\
Παρτο και απο Διεθνη Συνθηκη.
Ειδικότερα σύμφωνα με την Σύμβαση ΟΒΙΕΔΟΥ που ισχύει στην Ελλάδα (κυρωτικός νόμος (Ν. 2619/1998, ΦΕΚ Α’ 132 , Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ατόμου σε σχέση με τις εφαρμογές της βιολογίας και της ιατρικής: Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Βιοϊατρική) και συγκεκριμένα στο άρθρο 5 προβλέπεται:
“Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του.
Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κινδύνους που αυτή συνεπάγεται.
Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεσή του”.
.
Και ακριβως ο νομοθετης στο αρθρο 5.5 του συνταγματος προεβλεψε την περιπτωση να εμφανιστουν φασιστικες πρακτικες τυπου Μακρον στην υγεια, οποτε ηθελε να κατοχυρωσει οτι δεν θα περασουν.
.
.
-
Γιάννης
Ακριβώς με βάση αυτό το άρθρο, ο αντισυνταγματικός είσαι εσύ. Η άρνηση σου να εμβολιαστείς παραβιάζει το συνταγματικό μου δικαίωμα στην προστασία της υγείας μου.Αρίστος έγραψε: 26 Δεκ 2020, 16:49Γιάννης έγραψε: 26 Δεκ 2020, 16:46Βασικά ποιος σε χέζει εσένα. Μαλακίες λες, δεν υπάρχει ούτε ένα άρθρο του Συντάγματος μας το οποίο θα παραβιαζόταν από τέτοιου είδους μέτρο. Απεναντίας, η πολιτεία έχει καθήκον να προστατεύει τη δημόσια υγεία, δεν θα την γαμήσουμε κι αυτή για χάρη μιας χούφτας ψεκασμένων, αρκετά πια.Αρίστος έγραψε: 25 Δεκ 2020, 19:39 Βασικα εγω θα πω πως οσοι εισηγουνται τετοιες διαταξεις κατα του συνταγματος πρεπει να κατηγορηθουν για πραξικοπημα και καταλυση της δημοκρατιας.
Τιποτα λιγοτερο.
.
Βασικα ποιος χεζει κατι τραμπουκους σαν κι εσενα (θελω 10 να μου γυαλιζετε τα παπουτσια).
Αρθρο 5, παραγραφος 5 του ελληνικου συνταγματος.
5. Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων.
https://www.hellenicparliament.gr/Vouli ... article-5/\
Παρτο και απο Διεθνη Συνθηκη.
Ειδικότερα σύμφωνα με την Σύμβαση ΟΒΙΕΔΟΥ που ισχύει στην Ελλάδα (κυρωτικός νόμος (Ν. 2619/1998, ΦΕΚ Α’ 132 , Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ατόμου σε σχέση με τις εφαρμογές της βιολογίας και της ιατρικής: Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Βιοϊατρική) και συγκεκριμένα στο άρθρο 5 προβλέπεται:
“Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του.
Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κινδύνους που αυτή συνεπάγεται.
Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεσή του”.
.
Ρε αει τραβα να μαθεις να διαβαζεις ελληνικα. Το 5.5 προστατευει την ατομικη επιλογη του καθε Ελληνα πολιτη. Δηλαδη προστατευει το δικαιωμα μου να πω οχι σε καθε ιατρικη πατεντα που θα μου προταθει.
.
.
Leporello έγραψε: 26 Δεκ 2020, 09:41Οχι δα! Δεν θα αποφασίσουν οι ψεκασμένοι την πολιτική υγείας τής χώρας, θα την αποφασίσει η συντεταγμένη Πολιτεία.Αρίστος έγραψε: 26 Δεκ 2020, 09:10Αμα θελετε να μην γεμιζουν οι ΜΕΘ να αναπτυξετε την Πρωτοβαθμια Φροντιδα Υγειας που στην Ανατολη εαιξε καθοριστικο ρολο να νικηθει ο κορονοιος και στην Ελλαδα της απαγορευτηκε η οποιαδηποτε δραστηριοτητα.
Και παραλληλα να φερετε τα μονοκλωνικα φαρμακα ΤΩΡΑ.
Μην γίνεσαι παπάρας !
Πρόεδρος Δημοκρατίας αχυράνθρωπος, βουλευτές πρόβατα, πρωθυπουργος μειοψηφίας με απεριόριστη ισχύ δικτάτορα χωρίς φόβο διώξεων, παπαριές συντεταγμένες.
Σε συμφέρει, θα κάνουν την δουλειά σου, ποδοσφαιρικώς μας νίκησες. Μέχρι εκεί
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Χωρίς να παριστάνω τον ιντερνετικό συνταγματολόγο και αν ερμηνεύω σωστά με την κοινή λογική μου, θεωρώ πως το άρθρο αυτό σαφώς με προστατεύει από την οποιαδήποτε ιατρική επέμβαση στον εαυτό μου την οποία δεν εγκρίνω. Δηλαδή αν δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο, κανείς δεν μπορεί να με υποχρεώσει να το κάνω.Αρίστος έγραψε: 26 Δεκ 2020, 16:57 Ρε αει τραβα να μαθεις να διαβαζεις ελληνικα. Το 5.5 προστατευει την ατομικη επιλογη του καθε Ελληνα πολιτη. Δηλαδη προστατευει το δικαιωμα μου να πω οχι σε καθε ιατρικη πατεντα που θα μου προταθει.
.
Από την άλλη όμως, η πολιτεία οφείλει να προστατεύσει την δημόσια υγεία. Και αν βγάλει κάποιο διάταγμα που να απαγορεύει σε εμένα τον ανεμβολίαστο, να συγχρωτιστώ με άλλους πολίτες (λεωφορεία, αεροπλάνα, σχολεία κ.λπ.), έχω νομικό δικαίωμα να προσβάλλω αυτό το διάταγμα;
Μήνυση μπορώ να κάνω φυσικά. Αλλά θα στέκει μια τέτοια μήνυση;
Με ποιό αιτιολογικό; Πως εγώ θέλω να μπω στο λεωφορείο και στα παπάρια μου αν είμαι φορέας και κολλήσουν οι άλλοι;
Η θεωρία του να προστατεύεται η υγεία του άλφα μεσω επέμβασης στον βήτα κάπως λέγεται.
Аλληλεγγύη;Imperium έγραψε: 26 Δεκ 2020, 22:47Η θεωρία του να προστατεύεται η υγεία του άλφα μεσω επέμβασης στον βήτα κάπως λέγεται.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 87 Απαντήσεις
- 1485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
-
- 21 Απαντήσεις