!!! DEVELOPMENT MODE !!!

onlyfans-η λύση στην κορονοκρίση

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Re: onlyfans-η λύση στην κορονοκρίση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Το onlyfans ενδυναμώνει τις γυναίκες, προσφέροντας τους οικονομική ανεξαρτησία.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

ST48410 έγραψε: 26 Δεκ 2020, 13:56
John Brown Gun Club έγραψε: 26 Δεκ 2020, 13:49 εδω σας θελω τσακαλια, απο που ειναι αυτο το ρεφερενς;
Ποιο ρέφερενς εννοείς; Τη θεια από το χωρίο; Από Ελληνική ταινία του 60 ας πούμε.

Αυτό που περιμένω ως απάντηση και που τριπλάρει μέχρι τώρα είναι να μου πει αν θεωρεί κάτι τέτοιο ως μια απλώς ακόμα εργασία με τα συν και τα πλην της ή ως έσχατη λύση.
εννοουσα την απαντηση μου, που ειναι οντως απο ενα εργο του 60, αν και οχι ελληνικο. Οσο γι αυτο που ρωτας, το προβλημα σου ειναι το πως κρινεται ηθικα αυτη η "εργασια";
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ST48410 έγραψε: 26 Δεκ 2020, 14:02
Naida έγραψε: 26 Δεκ 2020, 13:59 Και καλά δεν μπορούν να βρουν αλλού δουλειά. Άσε ρε.
+1. Η ευκολία με την οποία αντιγράφουμε ότι ηλιθιότητα γίνεται αλλού είναι το λιγότερο ενοχλητική.

Γενικά κυριαρχεί το κυνήγι της ευκολίας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

John Brown Gun Club έγραψε: 26 Δεκ 2020, 13:49
ST48410 έγραψε: 26 Δεκ 2020, 13:45 Έρχεται μια ξαδέλφη σου εμφανίσιμη και σου λέει: Σενέκας το 'κλεισα το καφενείο λόγω κρίσης και η θεια δεν είναι καλά, χρειάζεται λεφτά για εγχείρηση. Κάποια γνωστή μου πρότεινε να βγω στο onlyfans. Τι λες;
πως ενσαρκωνει ολες τις αντιφασεις της εργατικης ταξης.

εδω σας θελω τσακαλια, απο που ειναι αυτο το ρεφερενς;
ας το παρει το ποταμι
https://vimeo.com/148381997
13.50
La Chinoise (1967)
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

John Brown Gun Club έγραψε: 26 Δεκ 2020, 14:12 εννοουσα την απαντηση μου, που ειναι οντως απο ενα εργο του 60, αν και οχι ελληνικο. Οσο γι αυτο που ρωτας, το προβλημα σου ειναι το πως κρινεται ηθικα αυτη η "εργασια";
Το πως μπορεί να την κρίνει ο καθένας ηθικά είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση και η δική μου γνώμη δεν σημαίνει και τίποτα ούτε επηρεάζει και πολλούς. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν επιπτώσεις και τα άτομα που θα ασκήσουν αυτό το "επάγγελμα" κατά κάποιο τρόπο στιγματίζονται. Έτσι το πρόβλημά μου είναι ότι πάει να παρουσιαστεί απλά σαν μια ακόμα εργασία ενώ όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

John Brown Gun Club έγραψε: 26 Δεκ 2020, 14:27
John Brown Gun Club έγραψε: 26 Δεκ 2020, 13:49
ST48410 έγραψε: 26 Δεκ 2020, 13:45 Έρχεται μια ξαδέλφη σου εμφανίσιμη και σου λέει: Σενέκας το 'κλεισα το καφενείο λόγω κρίσης και η θεια δεν είναι καλά, χρειάζεται λεφτά για εγχείρηση. Κάποια γνωστή μου πρότεινε να βγω στο onlyfans. Τι λες;
πως ενσαρκωνει ολες τις αντιφασεις της εργατικης ταξης.

εδω σας θελω τσακαλια, απο που ειναι αυτο το ρεφερενς;
ας το παρει το ποταμι
https://vimeo.com/148381997
13.50
La Chinoise (1967)
βρωμοκοθμούνι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Bipsco έγραψε: 26 Δεκ 2020, 14:08 Το onlyfans ενδυναμώνει τις γυναίκες, προσφέροντας τους οικονομική ανεξαρτησία.
τους αντρ τα σήμεηλ να δεις πως τα ενδυναμώνει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εδώ και δέκα χρόνια υπάρχουν λίστες στο αμαζον με "ψωνίστε μου πράγματα " , επίσης ποιος ξέρει πόσα χρόνια πουλάνε χρησιμοποιημενα εσώρουχα.

Thots gonna thot γιατί simps gonna simp .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

ST48410 έγραψε: 26 Δεκ 2020, 14:32
John Brown Gun Club έγραψε: 26 Δεκ 2020, 14:12 εννοουσα την απαντηση μου, που ειναι οντως απο ενα εργο του 60, αν και οχι ελληνικο. Οσο γι αυτο που ρωτας, το προβλημα σου ειναι το πως κρινεται ηθικα αυτη η "εργασια";
Το πως μπορεί να την κρίνει ο καθένας ηθικά είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση και η δική μου γνώμη δεν σημαίνει και τίποτα ούτε επηρεάζει και πολλούς. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν επιπτώσεις και τα άτομα που θα ασκήσουν αυτό το "επάγγελμα" κατά κάποιο τρόπο στιγματίζονται. Έτσι το πρόβλημά μου είναι ότι πάει να παρουσιαστεί απλά σαν μια ακόμα εργασία ενώ όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι.
Σιγά ρε τύπε, αν η άλλη βγάζει μόνον τον κώλο της με εσώρουχα και κολάν, πώς θα την καταλάβεις εσύ; Ο Κλουζώ είσαι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ST48410

Feindflug έγραψε: 26 Δεκ 2020, 14:44 Σιγά ρε τύπε, αν η άλλη βγάζει μόνον τον κώλο της με εσώρουχα και κολάν, πώς θα την καταλάβεις εσύ; Ο Κλουζώ είσαι;
Δεν θα το διαφημίσει η ίδια; Μια τέτοια πλατφόρμα δεν βασίζεται στη δημοσιότητα και στην έκθεση σε πολλαπλά κοινωνικά δίκτυα; Μου φαίνεται πιο εύκολο να κρατήσει κρυφό ότι εκδίδεται περιστασιακά, παρά αυτό. Ίσως κάτι δεν έχω καταλάβει για το πως λειτουργεί η πλατφόρμα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Ειναι μια μορφη ψηφιακης εργασιας στο σεξ για το νεο πρεκαριατο. Το να το δουμε σαν επαγγελμα δεν εχει να κανει με καποια ηθικη κριση αλλα πανω απο ολα με την προστασια των εργαζομενων.
Άβαταρ μέλους
ST48410

John Brown Gun Club έγραψε: 26 Δεκ 2020, 14:51 Ειναι μια μορφη ψηφιακης εργασιας στο σεξ για το νεο πρεκαριατο. Το να το δουμε σαν επαγγελμα δεν εχει να κανει με καποια ηθικη κριση αλλα πανω απο ολα με την προστασια των εργαζομενων.
Νομίζω ότι η οπτική αυτή είναι κάπως περιοριστική. Εδώ και μια σελίδα έχω ρωτήσει ποιος θα έκανε οικογένεια με την γειτόνισσα που γουστάρει και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ένας. Κάτι θα σου λέει αυτό.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

John Brown Gun Club έγραψε: 26 Δεκ 2020, 14:51
Ειναι μια μορφη ψηφιακης εργασιας στο σεξ για το νεο πρεκαριατο. Το να το δουμε σαν επαγγελμα δεν εχει να κανει με καποια ηθικη κριση αλλα πανω απο ολα με την προστασια των εργαζομενων.
..κατάλαβα...sjw....
sex workers όχι πουτάνες κλπ.

ο Στάλιν θα σας τραβούσε το αυτάκι.

οι νεοφιλελέδες έρχονται με προβιά για να πουλήσουν κώλους κύριοι...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Παρακαλώ ανατρέξτε στο διάσημο προβληματισμό "Is idubbz a simp?" για μια ολοκληρωμένη κοινωνιολογική μελέτη πάνω στο θέμα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Δεκ 2020, 13:36
hellegennes έγραψε: 26 Δεκ 2020, 13:31 Το κάνω και μόνος μου και κρατάω το 100%.
πικς ορ ιτ νέβερ χάπενντ.
Μην με προκαλείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”