!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έρευνα: ΕΛ Κοινωνία - Επίπεδα @ρχιδοσύνης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Πόσο @ρχίδια είστε;

Δε θα κάνω το εμβόλιο ή θα περιμένω να το κάνουν πρώτα οι άλλοι, μέχρι να περιοριστεί ο κορονοϊός
11
12%
Το 2015 έβγαλα όσα ευρώ είχα στην τράπεζα για να μην τα χάσω, αποδυναμώνοντας τη διαπραγματευτική δύναμη της χώρας
10
11%
Προσπαθώ να αποκρύψω όσα εισοδήματα μπορώ- γιατί να πληρώσω φόρους; να τα πάρουν από τους πλούσιους πρώτα
10
11%
Οι γονείς μου έβαλαν βύσμα στο στρατό. Αγαπώ την Ελλάδα, αλλά δεν είμαι χαζός να υπηρετήσω εγώ στον Έβρο και οι πολιτικοί σπίτι τους
10
11%
Είμαι αρνητής στράτευσης, αλλά έκανα τον τρελό για να πάρω Ι5
5
6%
Δεν χτυπάω εισητήριο στα ΜΜΜ. Με τέτοιες υπηρεσίες, δεν έπρεπε να είναι τόσο ακριβό το εισητήριο. Τα ΜΜΜ έπρεπε να είναι δωρεάν για όλους.
4
4%
Δεν θα κάτσω στο σπίτι. Και έξω θα βγω κάθε μέρα και με φίλους θα βρεθώ και στην Πάρνηθα θα πάω. Δεν είμαι πρόβατο.
9
10%
Έχω αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες
4
4%
Πάω σε οδοντίατρο στη Γευγελή, αλλά +ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑCCETE ΤΗΝ ΙCTOΡIA+
6
7%
Έχω μεταφέρει την έδρα της επιχείρησής μου στη Βουλγαρία/τη Ρουμανία/την Κύπρο/τα νησιά Μπόρα Μπόρα
6
7%
Κανένα από τα παραπάνω
15
17%

Σύνολο ψήφων: 90

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Έρευνα: ΕΛ Κοινωνία - Επίπεδα @ρχιδοσύνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Πού είναι ρε τύποι τα:

Παρκάρω σε θέση αναπήρου, πεζοδρόμια, διαβάσεις κ.α.

Παίρνω επίδομα ανεργίας ενώ δουλεύω μαύρα

Έχω υπαλλήλους να δουλεύουν με μισό μισθό φανερό και μισό μαύρο, γιατί έτσι μας βολεύει όλους
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Έβαλα βύσμα στο στρατό και με έστειλαν να παρουσιαστώ στην Ρεντίνα.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Zappa έγραψε: 25 Δεκ 2020, 23:41 Με χαλάει που συμφωνείς μαζί μου :o

Ξενέρωσα
Μπορείς να υποστηρίξεις οποιοδήποτε πολιτικό θες, από όλα τα κόμματα για να μην συμφωνήσουμε ποτέ.
the end
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Yochanan έγραψε: 25 Δεκ 2020, 23:01
Το 2015 έβγαλα όσα ευρώ είχα στην τράπεζα για να μην τα χάσω, αποδυναμώνοντας τη διαπραγματευτική δύναμη της χώρας
και ετσι αποδυναμωμένο, το εκστρατευτικό σώμα του πρωτοστράτηγού Ιωάνη Ρωκά, Κατεπάνου των Βορείων Θεμάτων και Υψηλού Πρωτοσπαθάριου στην υπηρεσία του Ρωμαίου Αυτοκράτορα Αλεξίου του Β' του Συνεπούς, ηττήθηκε κατά κράτος στην μάχη των Βρυκσελλινών Πεδίων από τον υπεράριθμο και καλύτερα εξοπλισμένο στρατό της συνομοσπονδίας των Γοτθικών φυλών που ηγείτω η πολεμοχαρής όσο και χαρισματική φύλαρχος Merkelinia
Και ειδον και ιδου, όχλος αθλίων Ελ βασταζων πουγγία, πλήρη υπέρπυρων ευρω έφευγον ως κοπάδιον κονίκλων και μυών.
ο βασιλεύς Αλέξιος, ο κεκλημενος και Μέγας, απαγορεύσας εαυτόν, ιστάμενος βαστάζων σπάθην κι ασπίδα είπε λόγον λύπης άξιον: Ουκ εστι τις των Ελ του λαβείν την κεφαλήν μου απ' εμού;" ήν γαρ μονώτατος απολειφθείς.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Δεκ 2020, 00:35
Yochanan έγραψε: 25 Δεκ 2020, 23:01
και ετσι αποδυναμωμένο, το εκστρατευτικό σώμα του πρωτοστράτηγού Ιωάνη Ρωκά, Κατεπάνου των Βορείων Θεμάτων και Υψηλού Πρωτοσπαθάριου στην υπηρεσία του Ρωμαίου Αυτοκράτορα Αλεξίου του Β' του Συνεπούς, ηττήθηκε κατά κράτος στην μάχη των Βρυκσελλινών Πεδίων από τον υπεράριθμο και καλύτερα εξοπλισμένο στρατό της συνομοσπονδίας των Γοτθικών φυλών που ηγείτω η πολεμοχαρής όσο και χαρισματική φύλαρχος Merkelinia
Και ειδον και ιδου, όχλος αθλίων Ελ βασταζων πουγγία, πλήρη υπέρπυρων ευρω έφευγον ως κοπάδιον κονίκλων και μυών.
ο βασιλεύς Αλέξιος, ο κεκλημενος και Μέγας, απαγορεύσας εαυτόν, ιστάμενος βαστάζων σπάθην κι ασπίδα είπε λόγον λύπης άξιον: Ουκ εστι τις των Ελ του λαβείν την κεφαλήν μου απ' εμού;" ήν γαρ μονώτατος απολειφθείς.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

teleio!!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Papa John έγραψε: 25 Δεκ 2020, 22:48 -είμαι αρνητής στράτευσης,αλλά στρατό πήγα :003:
Αρνήθηκες αλλά μετά σου είπαν "ω, μα επιμένω!" και σε αιφνιδίασαν;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

:lol:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Δεκ 2020, 01:00
Papa John έγραψε: 25 Δεκ 2020, 22:48 -είμαι αρνητής στράτευσης,αλλά στρατό πήγα :003:
Αρνήθηκες αλλά μετά σου είπαν "ω, μα επιμένω!" και σε αιφνιδίασαν;
Χα χα,μου θύμισε αυτό :lol:

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Papa John έγραψε: 25 Δεκ 2020, 22:48
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Δεκ 2020, 22:35
Papa John έγραψε: 25 Δεκ 2020, 22:17

Κι εγώ :oops:
αδελφές.
Γιατί ;

-εμβόλιο δεν θα κάνω επειδή δεν θέλω,όχι για να δω τις επιπτώσεις πρώτα και μετά...
-δεν έβγαλα λεφτά το 2015 από την τράπεζα γιατί δεν είχα και τίποτα αξιόλογο να βγάλω :003:
-δεν έχω αποκρύψει ποτέ εισόδημα,ΠΟΤΕ. Και τι να κρύψω ;;;
-δεν έβαλα βύσμα στον στρατό.Ήθελα μάλιστα να πάω ΟΥΚ,αλλά φοβήθηκα την κατακραυγή από φίλους και γνωστούς.
-είμαι αρνητής στράτευσης,αλλά στρατό πήγα :003:
-δεν αποφεύγω να χτυπήσω εισητήριο στα μμμ,επειδή στην πόλη που ζω,μμμ δεν έχω χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ.Μάλλον όχι,κάποτε πήγαινα σε κάτι σεμινάρια έξω από την πόλη και είχα πάρει λεωφορείο πέντ'-έξι φορές.Με εισιτήριο πάντα.
-δεν θα πάω Πάρνηθα,πέφτει λίγο μακριά,κοντά στα 400 χλμ. Σπίτι δεν κάθομαι όμως,που να χτυπιέσαι από κάτω.
-έχω αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες,το ίδιο και η γυναίκα μου,το ίδιο και ο γιος μου και η κόρη μου η μεγάλη.Η μικρή ακόμα δεν έχει δίπλωμα.
-στον οδοντίατρο πήγα τελευταία φορά το 2017 στη Γερμανία,αλλά προσέχω υπερβολικά πολύ τη στοματική μου υγιεινή.
-δεν έχω επιχείρηση για να μεταφέρω,αλλά Μπόρα-Μπόρα θα πήγαινα.Κύπρο/Ρουμανία/Βουλγαρία,αν έχεις το Θεό σου,πήγα με το Πολεμικό Ναυτικό ! Μέσα σε όλα έπεσες !
Με άλλα λόγια ήθελες να τα κάνεις όλα, αλλά δε σου δόθηκε η ευκαιρία.

Σα να λέμε είσθε ένα εν δυνάμει αρχίδι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Πάνας έγραψε: 26 Δεκ 2020, 00:09

Ξενέρωσα
Μπορείς να υποστηρίξεις οποιοδήποτε πολιτικό θες, από όλα τα κόμματα για να μην συμφωνήσουμε ποτέ.
Αν σας κάνει να νοιώσετε καλύτερα, και οι δύο μλκίες λέτε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Δεκ 2020, 11:36
Papa John έγραψε: 25 Δεκ 2020, 22:48
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Δεκ 2020, 22:35

αδελφές.
Γιατί ;

-εμβόλιο δεν θα κάνω επειδή δεν θέλω,όχι για να δω τις επιπτώσεις πρώτα και μετά...
-δεν έβγαλα λεφτά το 2015 από την τράπεζα γιατί δεν είχα και τίποτα αξιόλογο να βγάλω :003:
-δεν έχω αποκρύψει ποτέ εισόδημα,ΠΟΤΕ. Και τι να κρύψω ;;;
-δεν έβαλα βύσμα στον στρατό.Ήθελα μάλιστα να πάω ΟΥΚ,αλλά φοβήθηκα την κατακραυγή από φίλους και γνωστούς.
-είμαι αρνητής στράτευσης,αλλά στρατό πήγα :003:
-δεν αποφεύγω να χτυπήσω εισητήριο στα μμμ,επειδή στην πόλη που ζω,μμμ δεν έχω χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ.Μάλλον όχι,κάποτε πήγαινα σε κάτι σεμινάρια έξω από την πόλη και είχα πάρει λεωφορείο πέντ'-έξι φορές.Με εισιτήριο πάντα.
-δεν θα πάω Πάρνηθα,πέφτει λίγο μακριά,κοντά στα 400 χλμ. Σπίτι δεν κάθομαι όμως,που να χτυπιέσαι από κάτω.
-έχω αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες,το ίδιο και η γυναίκα μου,το ίδιο και ο γιος μου και η κόρη μου η μεγάλη.Η μικρή ακόμα δεν έχει δίπλωμα.
-στον οδοντίατρο πήγα τελευταία φορά το 2017 στη Γερμανία,αλλά προσέχω υπερβολικά πολύ τη στοματική μου υγιεινή.
-δεν έχω επιχείρηση για να μεταφέρω,αλλά Μπόρα-Μπόρα θα πήγαινα.Κύπρο/Ρουμανία/Βουλγαρία,αν έχεις το Θεό σου,πήγα με το Πολεμικό Ναυτικό ! Μέσα σε όλα έπεσες !
Με άλλα λόγια ήθελες να τα κάνεις όλα, αλλά δε σου δόθηκε η ευκαιρία.

Σα να λέμε είσθε ένα εν δυνάμει αρχίδι.
Και πάλι,όχι.
Δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε ;

Θα σας μαλώσω !
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

η λίστα είναι για το μπούτσο φυσικά.με την σωστή διατύπωση μπορεί κάποιος που δηλώνει τα ακριβώς αντίθετα να είναι μεγαλύτερο αρχίδι
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Δεκ 2020, 11:42
Πάνας έγραψε: 26 Δεκ 2020, 00:09

Ξενέρωσα
Αν σας κάνει να νοιώσετε καλύτερα, και οι δύο μλκίες λέτε
Στην ΕΕ δεν υπάρχει αυτόνομος αρχηγός κράτους, μόνο δήμαρχοι προσκείμενοι σε αυτήν.
the end
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

nowhere έγραψε: 26 Δεκ 2020, 11:46 η λίστα είναι για το μπούτσο φυσικά
Όχι. Η λίστα είναι για τα αρχίδια.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Έχομε τουλάχιστον ένα 82% αρχιδιών συμπολιτών.

Δεδομένου οτι ο ελ άνθρωπος ειναι ψευτράκος υπολογιζομε το ποσοστό περί το 95 -97%
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”