Αυτό ακριβώς γράφω ritz. Αυτήν τη νοοτροπία έχουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα , με ατέρμονες προσπάθειες συμψηφισμού κλοπών. Κάποτε ήμουν αντι-παναθηναϊκός λόγω του μπαρμπα Γιωργου με τις ομορφιές Χαρλαβάνηδων/Βοριάδων και όταν ξεκίνησε η παράγκα σωκράτη/περπινιάδη , έγινα αντι-ολυμπιακός και σταμάτησα να παρακολουθω Α εθνική, επικεντρώνοντας στο τσου λου. Ε τώρα τείνω να σταματήσω να το βλέπω κι αυτό , γιατι παράγινε το κακό με τις κλοπές.ritzeri έγραψε: 12 Απρ 2018, 01:35 Τι συζητάτε μωρέ;
Η πουστια πρέπει να προκαλεί αηδία από όπου κι αν προέρχεται.
Το παρελθόν της οποίας Γιούβε δε νομιμοποιεί την Ρεάλ να κλέβει τα ματς.
Αυτό που είδαμε σήμερα ήταν σιχαμερό και δεν στέκομαι μόνο στη φάση του πέναλτυ.
Όλο το ματς σπρώξιμο και με τα φάουλ και κυρίως με τις καρτες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
CHAMPIONS LEAGUE 2017/18
- Σαρακατσανος
Re: CHAMPIONS LEAGUE 2017/18
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Λυπαμαι για την Γιουβεντους γιατι σημερα ηταν ηρωικη και οπως εχω γραψει συνεχιζει να επιβεβαιωνει οτι δεν εχει καμια σχεση πλεον με την Γιουβεντους του Μοτζι.
Πλην ομως θεωρω οτι ηταν πεναλτι.
Πλην ομως θεωρω οτι ηταν πεναλτι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Χαιρώμουν απίστευτα μέχρι το 89 που η αγαπημένη μου Ρεάλ χάνει και αποκλείεται απο την αγαπημένη μου Γιουβέντους.
Ηταν πέναλτι.
Το αποδέχομαι, όσο και εαν δεν μου άρεσε ο τρόπος που προκρίθηκε. Η απογοήτευση ειναι μέρος της πραγματικότητας.
Για να πω το κλισέ: ετσι ειναι η ζωή, ετσι είναι η «μπάλα»
Ηταν πέναλτι.
Το αποδέχομαι, όσο και εαν δεν μου άρεσε ο τρόπος που προκρίθηκε. Η απογοήτευση ειναι μέρος της πραγματικότητας.
Για να πω το κλισέ: ετσι ειναι η ζωή, ετσι είναι η «μπάλα»
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Λοιπόν με περισσότερη ψυχραιμία, γράφω τώρα γιατί αν έγραφα χθες το βράδυ θα έπαιρνα το πρώτο μπαν στο πχώρουμ.
Καταρχάς, μιλάμε για καθαρό πέναλτι. Τα καταλανικά τανάκια που περιέγραφαν για λογαριασμό των ελλ Μέσων, έχοντας πονέσει η σούφρα τους μια μέρα νωρίτερα και ευελπιστώντας σε αποκλεισμό της Ρεάλ, έκαναν πάλι το άσπρο μαύρο κλείνοντας το μάτι στους έφηβους οπαδούς της μπάρτσα που αγάπησαν το Μέσι γιατί δεν βρέθηκε ούτε μισή γκόμενα να αγαπήσει αυτούς.
Ο παίκτης της Γιουβέντους βαράει στο ψαχνό, ο Λούκας πέφτει και ο διαιτητής φυσιολογικά δείχνει βούλα. Ο Μπουφόν την είδε έπειτα "ή εμείς ή κανείς" και δικαίως πήγε για πρόωρο ντουζ. Δεν σε χάλασε ψαράκο, δεν θα πάρεις τσλ ούτε μέχρι τα 80 να κάτσεις. Δεν το αξίζεις, ούτε χθες το άξιζες, οπότε πούλο.
Οι "αντικειμενικοί", οι ίδιοι που πέρυσι στο ζευγάρι Μπάγερν-Ρεάλ όπου η πρώτη πέτυχε γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσουν και γλίτωσε κόκκινη, αλλά έβγαλαν ευνοημένη τη δεύτερη, επιδίδονται από χθες σε ένα μπαράζ αλητείας. Αναμενόμενο. Πονάει η ....ξέρετε ποια τους. Και πονάει πολύ.
Η Ρεάλ έκανε το αδιανόητο λάθος να υποτιμήσει τα ιταλικά σαπάκια. Και αυτό μια μέρα μετά από την υπέρβαση της Ρόμα απέναντι στο καταλανικό πουτανάκι.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, ούτε στους παίκτες, ούτε στον προπονητή, ούτε σε κανένα. Μια ομάδα τρεις κλάσεις ανώτερη από το τσίρκουλο του Μπουφόν, και έφτασε να κάνει τα εύκολα δύσκολα δίνοντας λαβή και πάτημα στα καταλανικά τανάκια όλου του πλανήτη.
Έχουν μείνει τρία ματς μέχρι το τέλος. Και οι δικαιολογίες, όπως και η επίκληση στην ατυχία (που υπήρχε χθες), δεν θα γίνουν ανεκτά.
Καταρχάς, μιλάμε για καθαρό πέναλτι. Τα καταλανικά τανάκια που περιέγραφαν για λογαριασμό των ελλ Μέσων, έχοντας πονέσει η σούφρα τους μια μέρα νωρίτερα και ευελπιστώντας σε αποκλεισμό της Ρεάλ, έκαναν πάλι το άσπρο μαύρο κλείνοντας το μάτι στους έφηβους οπαδούς της μπάρτσα που αγάπησαν το Μέσι γιατί δεν βρέθηκε ούτε μισή γκόμενα να αγαπήσει αυτούς.
Ο παίκτης της Γιουβέντους βαράει στο ψαχνό, ο Λούκας πέφτει και ο διαιτητής φυσιολογικά δείχνει βούλα. Ο Μπουφόν την είδε έπειτα "ή εμείς ή κανείς" και δικαίως πήγε για πρόωρο ντουζ. Δεν σε χάλασε ψαράκο, δεν θα πάρεις τσλ ούτε μέχρι τα 80 να κάτσεις. Δεν το αξίζεις, ούτε χθες το άξιζες, οπότε πούλο.
Οι "αντικειμενικοί", οι ίδιοι που πέρυσι στο ζευγάρι Μπάγερν-Ρεάλ όπου η πρώτη πέτυχε γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσουν και γλίτωσε κόκκινη, αλλά έβγαλαν ευνοημένη τη δεύτερη, επιδίδονται από χθες σε ένα μπαράζ αλητείας. Αναμενόμενο. Πονάει η ....ξέρετε ποια τους. Και πονάει πολύ.
Η Ρεάλ έκανε το αδιανόητο λάθος να υποτιμήσει τα ιταλικά σαπάκια. Και αυτό μια μέρα μετά από την υπέρβαση της Ρόμα απέναντι στο καταλανικό πουτανάκι.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, ούτε στους παίκτες, ούτε στον προπονητή, ούτε σε κανένα. Μια ομάδα τρεις κλάσεις ανώτερη από το τσίρκουλο του Μπουφόν, και έφτασε να κάνει τα εύκολα δύσκολα δίνοντας λαβή και πάτημα στα καταλανικά τανάκια όλου του πλανήτη.
Έχουν μείνει τρία ματς μέχρι το τέλος. Και οι δικαιολογίες, όπως και η επίκληση στην ατυχία (που υπήρχε χθες), δεν θα γίνουν ανεκτά.
Καθαρο πεναλτι δεν ειναι Ναμ.Αλλα για πες μου ποιοι 2 παικτες της Ρεαλ ηταν εξαφανισμενοι απο το κεντρο και ηταν η Ρεαλ ομαδουλα της πλακας χθες?Να ακουσω τα ονοματα τους Ναμ?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Καθαρό πέναλτι ήταν αλλά οι "αντικειμενικοί" δεν γούσταραν να το δώσει γιατί απλά είναι αντι-ρεάλ. Έτσι, συντάσσονται οι απανταχού πονεμένοι με τους Ιταλούς και κάνουν μπούγιο. Ουσιαστικά, μας λένε "άστο να πάει παράταση" γιατί "έκανε υπερ-προσπάθεια η γιουβέντους". "Αντάμειψε την ηθικά και μην δίνεις πέναλτι, σιγά εξάλλου τι έγινε; Απλά τον κλώτησε εν ψυχρώ ενώ η μπάλα κατευθύνονταν πάνω του". Ε δεν πέρασε στους πονεμένους και στα απανταχού καταλανικά τανάκια, όπως δεν έπρεπε να τους περάσει.
Στα υπόλοιπα, η Ρεάλ χθες υποτίμησε τον αντίπαλο και ήταν και άτυχη.
Επιμένεις εν τω μεταξύ να γράφεις μαλακίες και εγώ δεν έχω υπομονή να κάθομαι να τις ακούω. Όπως σου είχα υποδείξει και λίγες μέρες πριν η Ρεάλ με Ίσκο μέσα, παίζει 4-3-1-2, με την γνωστή τριάδα στο κέντρο και τον Ίσκο δεκάρι, όπως δηλαδή έπαιξε και χθες.
Ο Ίσκο συμμετείχε σε αρκετές ευκαιρίες και μάλιστα σκόραρε και ένα γκολ που προσωπικά δεν είμαι πεισμένος ότι ήταν οφσάιντ. Αλλά όταν ο Μέσι δεν ακουμπάει μπάλα, ήταν απλά άτυχη στιγμή, όταν ο Ίσκο των πολλών καλών παιχνιδιών φέτος, παρασύρεται στην ΄συνολική μετριότητα λόγω μαζικής υποτίμησης από τη Ρεάλ στο τσίρκουλο του Μπουφόν, δικαιώνονται τάχα οι άμπαλοι ζτεο της γης που μιλούσαν για σοφτ παίχτη.
Δεν παίζεστε στις λαλακίες, αλλά ειλικρινά δεν έχω υπομονή.
Στα υπόλοιπα, η Ρεάλ χθες υποτίμησε τον αντίπαλο και ήταν και άτυχη.
Επιμένεις εν τω μεταξύ να γράφεις μαλακίες και εγώ δεν έχω υπομονή να κάθομαι να τις ακούω. Όπως σου είχα υποδείξει και λίγες μέρες πριν η Ρεάλ με Ίσκο μέσα, παίζει 4-3-1-2, με την γνωστή τριάδα στο κέντρο και τον Ίσκο δεκάρι, όπως δηλαδή έπαιξε και χθες.
Ο Ίσκο συμμετείχε σε αρκετές ευκαιρίες και μάλιστα σκόραρε και ένα γκολ που προσωπικά δεν είμαι πεισμένος ότι ήταν οφσάιντ. Αλλά όταν ο Μέσι δεν ακουμπάει μπάλα, ήταν απλά άτυχη στιγμή, όταν ο Ίσκο των πολλών καλών παιχνιδιών φέτος, παρασύρεται στην ΄συνολική μετριότητα λόγω μαζικής υποτίμησης από τη Ρεάλ στο τσίρκουλο του Μπουφόν, δικαιώνονται τάχα οι άμπαλοι ζτεο της γης που μιλούσαν για σοφτ παίχτη.
Δεν παίζεστε στις λαλακίες, αλλά ειλικρινά δεν έχω υπομονή.
Οταν εγραφα οτι ο τροπος να αντιμετωπισεις την Ρεαλ ειναι να εξαφανισεις Κρος-Ισκο εγραφες οτι ειμαι αμπαλος.Το χθεσινο παιχνιδι απεδειξε οτι εχω δικιο.Χωρις αυτους τους δυο ο Ροναλντο ειναι μπροστα ακινδυνο περιπτερακι που δεν τροφοδοτειται,καλα ο Μπειλ επαιζε σε τελειως λαθος θεση(μεγαλε Ζινταν
),και χωρις το κεντρο η αμυνα της Ρεαλ δεχτηκε πιεση με αποτελεσμα να δειξει οτι πραγματικα ειναι μια μετρια αμυνα.
Οσο για το πεναλτι μονο καθαρο δεν ειναι.Αρκετα δυσκολη και αμφισβητουμενη φαση οπου αφηνετε στην κριση του διαιτητη ποιον θα ευνοησει και ποιον οχι.
Υ.Γ.Χθες ολοι ειδαν γιατι ο Αλεγκρι ειναι απο τους καλλυτερους προπονητες που υπαρχουν και ο Ζινταν ειναι η απολυτη προπονητικη μουφα.
Οσο για το πεναλτι μονο καθαρο δεν ειναι.Αρκετα δυσκολη και αμφισβητουμενη φαση οπου αφηνετε στην κριση του διαιτητη ποιον θα ευνοησει και ποιον οχι.
Υ.Γ.Χθες ολοι ειδαν γιατι ο Αλεγκρι ειναι απο τους καλλυτερους προπονητες που υπαρχουν και ο Ζινταν ειναι η απολυτη προπονητικη μουφα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ειλικρινά δεν μπορώ να ακούω τόσες μαλακίες. Δεν την έχεις δει τη ρεάλ σε πάνω από 3 ματς φέτος. Βαριέμαι αφάνταστα να απαντάω στα παραληρήματά σου. Συνέχισε μόνος.
Εγκλημα. Μαιμου πεναλτι για χαρη μιας ακομα πιο ξεφτιλισμενης μαιμους, για χαρη αυτης της π@υστρας, του λουζιτανου πυργιωτη. Μπαρτσελονα και Ρεαλ πρεπει να ισοπεδωθουν για τα εγκληματα που εχει ανεχθει για χαρη τους η ουεφα
Εξηγεί τωρα ο αστείος στον σπορ φμ οτι ηταν πεναλτι, ΑΛΛΑ, διότι παντα υπαρχει και ενα αλλά για τα καταλανικά τανακια, δεν επρεπε να το δωσει γιατι 1)"αμαυρωσες την καριέρα του Μπουφόν. Επρεπε να παει παράταση για τον ιταλό 40αρη" 2) " Η Γιουβέντους άξιζε να το παει παράταση λόγω υπερπροσπαθειας, για ηθικούς λόγους".
Ε οχι ρε τανακια, δεν αξιζε
Ε οχι ρε τανακια, δεν αξιζε
Σε ματς με νεκρούς. Αλλα φταει ο Πορτογάλος πυργιωτης, που πανηγύρισε δικαιοτατο γκολ πρόκρισης, συνεχίζοντας το σεριPapa John έγραψε: 12 Απρ 2018, 00:09 Θα το θεωρήσω μεγάλη ντροπή εάν αποκλειστούμε από καμμιά Λίβερπουλ.
Αλλιώς πάμε για ένα άνετο 3ο τσάμπιονς στη σειρά.
Πλάκα έχει η Γιούβε που κλαίει για τη διατησία.Είμαστε και μεγάλοι εδώ μέσα,όχι μόνο ανώριμα πιτσιρικάκια που πήζουν αυτή τη στιγμή.Δεν ξεχνούμε το πέναλτυ υπέρ του Μπόνιεκ στον τελικό του Χέιζελ (τουλάχιστον 3 μέτρα έξω από την περιοχή - το εκτέλεσε η Μισέλ Πλατινί και πανηγύρισε έξαλλα).
Άσε μας μωρή καριόλα Γιούβε !
Βρήκε καθαρα μπαλα και οχι τον Λουκας, ισχυρίζεται ο άθλιος σκώληκας οταν μέχρι και οι τυφλοί είδαν.
Εντάξει προκύπτουν σουρεαλιστικές καταστάσεις με τις δηλώσεις των παικτών της Γιουβέντους μετα το πεντακαθαρο πεναλτι. Σαν να έρχεται η μεγαλύτερη πόρνη, που εχει παρει μέχρι και άλογα και εχει φαει τα μπουκακε με το κουτάλι και να μας μιλάει για αξιοπρέπεια. Καπου ντροπη ομως
- Σαρακατσανος
Κοίτα ποιοι μιλάνε και μετά ως αθώες κορασίδες με ξέπλεκες τις λαμπυρίζουσες πλεξούδες μας σε ολάνθιστο λιβάδι, μας ενοχλεί ο Πολντο στην Ελλάδα.

Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση