!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Με σταματησαν οι μπατσοι

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Με σταματησαν οι μπατσοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Δεκ 2020, 22:44
Χαοτικός έγραψε: 22 Δεκ 2020, 22:42 Κι η Απρίλια δεν βγάζει τέτοια γομάρια;

Όσο για μένα μέχρι εδώ είμαι

Εικόνα
Έρωτας το συγκεκριμένο. Φιλε πέρναγα απο τη sym μια μερα κ το είχαν απ εξω κ λέω ΜΑΛΑΚΑ τι καυλα είναι αυτή;; ήμουν έτοιμος να μπω να ρωτήσω σοβαρα για τιμές κτλ, μετα λέω εεεεε σοβαρεψου μαλακα εισαι 35 χρόνων μαλακας. Το έπαιρνα άνετα για πόλη, αν κ θα φοβόμουν κλοπη
Εγώ το είδα στο δρόμο. "Τι ν' αυτό ρε φίλε;" και μου λέει το παλικάρι. Έξι ταχύτητες κλπ. Παπί εν τω μεταξύ (παλιά μας τέχνη κόσκινο). Το σκούτερ τελικά δεν με βόλεψε όπως θα περίμενα. Το παπί θυμάμαι να διέθετε βαθμούς ελευθερίας αρκετά παραπάνω. Πόσο κάνει αλήθεια; Βαριέμαι να γκουγκλάρω τώρα. Ξέρεις;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Δεκ 2020, 22:49 Η απριλια όντως βγάζει το καπονορντ. Τα παλιά ήταν σαν το βαραντερο αλλα με καλύτερο (λενε) στήσιμο, τα πιο καινούργια τα 1200 λένε είναι πολύ καλά, χτυπάνε άνετα gs ειδικα στην άσφαλτο, αλλα τα παντρεύεσαι. Τα παλιά τα δίνουν κ κατω απο 2 χιλιαρικα κ δεν τα παίρνει κανεις
Όλα είναι σχετικά να ξέρεις, το κάπονορδ δεν πάει τόσο χώμα όσο ο βαρανδέρος γιατί έχει πολύ πιο σκληρές αναρτήσεις, εξού και η καλύτερη συμπεριφορά στον δρόμο... αλλά το βαραδνδέρο παιδιά τέλος, εδώ και χρόνια, πλέον με το κροσστούριερ να τα συγκρίνετε.
the end
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πάνας έγραψε: 22 Δεκ 2020, 22:46
Χαοτικός έγραψε: 22 Δεκ 2020, 22:42 Κι η Απρίλια δεν βγάζει τέτοια γομάρια;

Όσο για μένα μέχρι εδώ είμαι

Εικόνα
Εμείς τα "εικοσαρικάκια" τα βάζουμε βενζίνα.
Εγώ με τα εικοσαρικάκια κάνω τον βενζινά :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Χαοτικός έγραψε: 22 Δεκ 2020, 22:54 Εγώ με τα εικοσαρικάκια κάνω τον βενζινά :102:
:smt005:
the end
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Δεκ 2020, 19:45
Namrail έγραψε: 22 Δεκ 2020, 12:58 Κανονικά και σε αντίθεση με την πρώτη φάση της καραντίνας όπου μετρούσε το απλό χαρτί τώρα θέλει αποκλειστικά εκείνο από την εργάνη. Βέβαια το πιθανότερο είναι πως τη απλό χαρτί να έχεις δεν θα σου κάνουν τίποτα. Γενικά οι έλεγχοι σε αυτή τη δεύτερη καραντίνα είναι της πούτσας και αφορούν όταν γίνονται κυρίως επαγγελματίες, μαγαζιά και λοιπά και όχι μεμονωμένους πολίτες που μετακινούνται.
Το forma.gov.gr πάντως λέει βεβαίωση εργοδότη κανονικά. Ίσως δεν το ενημέρωσαν με βάση το ΦΕΚ.
Το ενημερώνουν συνέχεια. Πριν από δύο εβδομάδες για τους εργοδότες γινόταν μόνο με ΕΡΓΑΝΗ, το ειχα ψάξει εξονυχιστικά, αποκλείεται να κάνω λάθος. Πλέον αναφέρει και χειρόγραφη, άρα το άλλαξαν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”