Εγώ το είδα στο δρόμο. "Τι ν' αυτό ρε φίλε;" και μου λέει το παλικάρι. Έξι ταχύτητες κλπ. Παπί εν τω μεταξύ (παλιά μας τέχνη κόσκινο). Το σκούτερ τελικά δεν με βόλεψε όπως θα περίμενα. Το παπί θυμάμαι να διέθετε βαθμούς ελευθερίας αρκετά παραπάνω. Πόσο κάνει αλήθεια; Βαριέμαι να γκουγκλάρω τώρα. Ξέρεις;EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Δεκ 2020, 22:44Έρωτας το συγκεκριμένο. Φιλε πέρναγα απο τη sym μια μερα κ το είχαν απ εξω κ λέω ΜΑΛΑΚΑ τι καυλα είναι αυτή;; ήμουν έτοιμος να μπω να ρωτήσω σοβαρα για τιμές κτλ, μετα λέω εεεεε σοβαρεψου μαλακα εισαι 35 χρόνων μαλακας. Το έπαιρνα άνετα για πόλη, αν κ θα φοβόμουν κλοπηΧαοτικός έγραψε: 22 Δεκ 2020, 22:42 Κι η Απρίλια δεν βγάζει τέτοια γομάρια;
Όσο για μένα μέχρι εδώ είμαι
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με σταματησαν οι μπατσοι
Re: Με σταματησαν οι μπατσοι
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Όλα είναι σχετικά να ξέρεις, το κάπονορδ δεν πάει τόσο χώμα όσο ο βαρανδέρος γιατί έχει πολύ πιο σκληρές αναρτήσεις, εξού και η καλύτερη συμπεριφορά στον δρόμο... αλλά το βαραδνδέρο παιδιά τέλος, εδώ και χρόνια, πλέον με το κροσστούριερ να τα συγκρίνετε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Δεκ 2020, 22:49 Η απριλια όντως βγάζει το καπονορντ. Τα παλιά ήταν σαν το βαραντερο αλλα με καλύτερο (λενε) στήσιμο, τα πιο καινούργια τα 1200 λένε είναι πολύ καλά, χτυπάνε άνετα gs ειδικα στην άσφαλτο, αλλα τα παντρεύεσαι. Τα παλιά τα δίνουν κ κατω απο 2 χιλιαρικα κ δεν τα παίρνει κανεις
the end
Εγώ με τα εικοσαρικάκια κάνω τον βενζινά
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το ενημερώνουν συνέχεια. Πριν από δύο εβδομάδες για τους εργοδότες γινόταν μόνο με ΕΡΓΑΝΗ, το ειχα ψάξει εξονυχιστικά, αποκλείεται να κάνω λάθος. Πλέον αναφέρει και χειρόγραφη, άρα το άλλαξαν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Δεκ 2020, 19:45Το forma.gov.gr πάντως λέει βεβαίωση εργοδότη κανονικά. Ίσως δεν το ενημέρωσαν με βάση το ΦΕΚ.Namrail έγραψε: 22 Δεκ 2020, 12:58 Κανονικά και σε αντίθεση με την πρώτη φάση της καραντίνας όπου μετρούσε το απλό χαρτί τώρα θέλει αποκλειστικά εκείνο από την εργάνη. Βέβαια το πιθανότερο είναι πως τη απλό χαρτί να έχεις δεν θα σου κάνουν τίποτα. Γενικά οι έλεγχοι σε αυτή τη δεύτερη καραντίνα είναι της πούτσας και αφορούν όταν γίνονται κυρίως επαγγελματίες, μαγαζιά και λοιπά και όχι μεμονωμένους πολίτες που μετακινούνται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από waldorf
-
- 59 Απαντήσεις