!!! DEVELOPMENT MODE !!!

A-Tέλειες: Ραγαδολάγνοι ενωθείτε!

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: A-Tέλειες: Ραγαδολάγνοι ενωθείτε!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

νύχτα έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:12 τα σημάδια στη ψυχούλαμας μετράνε;
Αμάν με την πσυχούλα σας! Τώρα μιλάμε για μπούτχια.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Feindflug έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:49 Με την ουλί-τιδα την βρίσκετε, τύπισσες και τύποι;

Κανένα κομμένο χέρι, κανένα πλευρό που λείπει, σκολίωση, στραβισμός, σας φτιάχνουν τίποτα τέτοια ή είστε τίποτα ανώμαλοι;
Εξαδακτυλία! :smt047 Να έχουμε και πιθανότητες να κυβερνήσουμε αυτοκρατορία. :8)

Ουλίτιδα όχι τόσο πολύ, όσο τα κιτρινισμένα δόντια και να λείπουν κάποια από αυτά. :078:

Feindflug έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:49 ... κανένα πλευρό που λείπει...
Τύπου Mairilyn Manson, που τα έβγαλε για να μπορεί να αυτοπιπώνεται. Λες, kinky φάση, εδώ θα περάσω καλά. :smt005: :p3: :smt005: :p3: :smt005: :p3:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 22 Δεκ 2020, 13:57, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vantono έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:50
Cecily Anne έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:45
vantono έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:44
Οντως ετσι ειναι, σαν την πρωτη φωτο, στο 98% αν οχι 100. Σέρτσαρα αρκετά για να βρω μια ραγαδοφωτο που να της φερνει οσο πιο πολυ γινεται, για να καταλαβετε και τον πονο μου :c040:
Αν ανεβαζα πραγματικα δικη της γλουτοφωτο χωρις τις ραγαδες, παιζει και να μην την πειραζε καν αν το μαθαινε. Αν την ανεβαζα τωρα, με τις ραγαδες, απλα θα με αποκεφαλιζε. Και αφου ξεψυχουσα, ισως και να με τεμάχιζε. Γενικα το 'χει παρει πολυ βαρια. Σαν να 'χει παρει 30 κιλά κάνει, αισθανεται χοντρη, ασχημη, ολα αυτα μαζι. Εγω βαρεθει να προσπαθω να την πεισω οτι ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!!
Μαλλον εφτασε η ωρα να ανοιξω το μαγικό συρταρακι με τις προμηθειες βενζοκαινης.
Θα στο πω όσο πιο φιλικά μπορώ κι ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις. Η κοπέλα σου δεν έχει τίποτα σοβαρό να ασχοληθεί;
:e040:
Μαλλον την εχει βαρέσει κατακεφαλα η καραντινα. Τι να πω, θα αρχισω να το παιζω νευριασμένος και εξοργισμενος, μπας και της βαλω μυαλο.
Βρείτε κάνα χόμπι ρε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

vantono έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:44
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:24
vantono έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:22 Ενιωσε κομπλεξ κατωτερότητας η δευτερη φωτο μολις σε ειδε, και δεν τολμάει να ξαναβγει απέναντι σου. Σε εβαλε ιγκνορ. Ολοι οι αλλοι τη βλεπουμε, εσυ οχι.
Μην κολώνεις μανμου εγώ σε στηρίζω. Αν είναι όντως η δικιά σου δώσε της μια στα καπούλια και πες της "από τα παιδιά στο πχόρουμ". :smt038
Cecily Anne έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:26
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:24
Μην κολώνεις μανμου εγώ σε στηρίζω. Αν είναι όντως η δικιά σου δώσε της μια στα καπούλια και πες της "από τα παιδιά στο πχόρουμ". :smt038
Φίλε κι εγώ στηρίζω. Τρώει ό,τι θέλει, δεν κάνει γυμναστική κι ο κώλος κοιτάζει ουρανό. Από εμένα χάι φάιβ δώσε.
Οντως ετσι ειναι, σαν την πρωτη φωτο, στο 98% αν οχι 100. Σέρτσαρα αρκετά για να βρω μια ραγαδοφωτο που να της φερνει οσο πιο πολυ γινεται, για να καταλαβετε και τον πονο μου :c040:
Αν ανεβαζα πραγματικα δικη της γλουτοφωτο χωρις τις ραγαδες, παιζει και να μην την πειραζε καν αν το μαθαινε. Αν την ανεβαζα τωρα, με τις ραγαδες, απλα θα με αποκεφαλιζε. Και αφου ξεψυχουσα, ισως και να με τεμάχιζε. Γενικα το 'χει παρει πολυ βαρια. Σαν να 'χει παρει 30 κιλά κάνει, αισθανεται χοντρη, ασχημη, ολα αυτα μαζι. Εγω βαρεθει να προσπαθω να την πεισω οτι ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!!
Μαλλον εφτασε η ωρα να ανοιξω το μαγικό συρταρακι με τις προμηθειες βενζοκαινης.
Πες της από περιέργεια, όντως ρε συ χάλια έχει γίνει. Να δούμε αντίδραση :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Naida έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:41
Paris έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:30 Νήμα που δείχνει καθαρά πως κάποιοι θα έβρισκαν πολύ σέξυ και τις ατέλειες μεγαλόσαυρας όπως της Δράκαινας του Κομόντο και θα επιχειρούσαν σύναψη σχέσης.
Ε αμα ο άλλος είναι και αυτός δράκος του Κόμοντο που θα απευθυνθεί; σε ιγκουανα; οχι. Στην δράκαινα.
Οταν δεν είναι ;

Σας τρολλάρει άγρια ο Βαντόνος. :003:
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:52
νύχτα έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:12 τα σημάδια στη ψυχούλαμας μετράνε;
Αμάν με την πσυχούλα σας! Τώρα μιλάμε για μπούτχια.
Σωωωστοοοοςςςς :smt023
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Feindflug έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:49 Με την ουλί-τιδα την βρίσκετε, τύπισσες και τύποι;

Κανένα κομμένο χέρι, κανένα πλευρό που λείπει, σκολίωση, στραβισμός, σας φτιάχνουν τίποτα τέτοια ή είστε τίποτα ανώμαλοι;
Μονοφθαλμία, αλλά στα σκυλιά. Πάντα ήθελα να εχω ενα χασκι/βελγικο/γερμανικο κατι σε ποιμενικο τελος παντων, με ενα ματι καταγάλανο και απ το αλλο να εχει μια ουλη αντι για ματι. :hebit:
Αν στην πορεια βγαλω κανενα παρομοιο φετιχισμο και για γκομενα, θα σε ειδοποιησω πύτε μου.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Juno έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:52

Εξαδακτυλία! :smt047 Να έχουμε και πιθανότητες να κυβερνήσουμε αυτοκρατορία. :8)

Ουλίτιδα όχι τόσο πολύ, όσο τα κιτρινισμένα δόντια και να λείπουν κάποια από αυτά. :078:

Τύπου Mairilyn Manson, που τα έβγαλε για να μπορεί να αυτοπιπώνεται. Λες, kinky φάση, εδώ θα περάσω καλά. :smt005: :p3: :smt005: :p3: :smt005: :p3:
ε μα πια, εχεις σπάσει καθε κοντέρ ζηλοφθονίας εσυ! :e040: Δεν λες να σταματησεις να ζηλεύεις που εχω μακράν καλύτερη γκόμενα απο σενα. Με ελαχιστη ως καθολου γυμναστικη, μετρια διατροφη κτλ εσενα που εχεις λιωσει το κορμακι σου στις γιόγκες σε πατάει στο λαιμο! Ειναι γενετικά ανώτερη, τι να κανουμε, δεν προκειται να αφησω τέτοιο κελεπουρι για να κοιταξω εσενα, σταματα να με θες τοσο πολυ πια, παρτο αποφαση :102: :003:
Άβαταρ μέλους
Juno

vantono έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:58

Μονοφθαλμία, αλλά στα σκυλιά. Πάντα ήθελα να εχω ενα χασκι/βελγικο/γερμανικο κατι σε ποιμενικο τελος παντων, με ενα ματι καταγάλανο και απ το αλλο να εχει μια ουλη αντι για ματι. :hebit:
Αν στην πορεια βγαλω κανενα παρομοιο φετιχισμο και για γκομενα, θα σε ειδοποιησω πύτε μου.
Δεν χρειάζεται να ειδοποιήσεις κανέναν. Θα πας σε εταιρεία που φτιάχνει γυάλινα μάτια να εργαστείς στη ρεσεψιόν. Θα τις βλέπεις, θα διαλέγεις και θα έχεις και πρόσβαση στους φακέλους τους. Να δεις διεύθυνση, εργασία για να υπολογίσεις προίκα και τέτοια.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Juno έγραψε: 22 Δεκ 2020, 14:02
vantono έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:58

Δεν χρειάζεται να ειδοποιήσεις κανέναν. Θα πας σε εταιρεία που φτιάχνει γυάλινα μάτια να εργαστείς στη ρεσεψιόν. Θα τις βλέπεις, θα διαλέγεις και θα έχεις και πρόσβαση στους φακέλους τους. Να δεις προίκα και τέτοια.
Μλκ, στείλτον εθελοντή στο ΝΤΑΟΥ Πεντέλης, δεν είναι ανάγκη να του αλλάξει εργασία, για να πιάσει γκόμενα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Juno

vantono έγραψε: 22 Δεκ 2020, 14:02
Juno έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:52

ε μα πια, εχεις σπάσει καθε κοντέρ ζηλοφθονίας εσυ! :e040: Δεν λες να σταματησεις να ζηλεύεις που εχω μακράν καλύτερη γκόμενα απο σενα. Με ελαχιστη ως καθολου γυμναστικη, μετρια διατροφη κτλ εσενα που εχεις λιωσει το κορμακι σου στις γιόγκες σε πατάει στο λαιμο! Ειναι γενετικά ανώτερη, τι να κανουμε, δεν προκειται να αφησω τέτοιο κελεπουρι για να κοιταξω εσενα, σταματα να με θες τοσο πολυ πια, παρτο αποφαση :102: :003:
Μου αρέσει η γιόγκα και όσα άλλα κάνω. Δεν πάω αγγαρεία.
Επίσης έχω και εγώ πολύ καλό DNA, αν και είναι πρόβλημα γιατί ενδιαφέρονται μικρότεροι και με έχει κουράσει αυτό.
Και το κυριότερο, μένω πάντα μακριά από κουμούνια, άρα είσαι εκτός target group.

Τέλος, εδώ απάντησα στον συμπατριώτη μου, μην κάνεις παράσιτα σε παρακαλώ. Δεν λέμε για τη δικιά σου, για άλλες λέμε.

edit: δεν είμαι καμία ανορεξική, ποτέ δεν ήμουν. Κανονική με 3-4 παραπάνω, το χω πάρει απόφαση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 22 Δεκ 2020, 14:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Cecily Anne έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:53
Cecily Anne έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:45

Θα στο πω όσο πιο φιλικά μπορώ κι ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις. Η κοπέλα σου δεν έχει τίποτα σοβαρό να ασχοληθεί;
Μαλλον την εχει βαρέσει κατακεφαλα η καραντινα. Τι να πω, θα αρχισω να το παιζω νευριασμένος και εξοργισμενος, μπας και της βαλω μυαλο.
Βρείτε κάνα χόμπι ρε.
Παζλ, σταυρόλεξα, σιμπάρι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Paris έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:54

Οταν δεν είναι ;

Σας τρολλάρει άγρια ο Βαντόνος. :003:
Όταν δεν είναι θα απευθυνθεί στο ιγκουανα λογικά. Χωρίς αυτό να αποκλείει αλλού είδους διασταυρωσεις :102:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Gherschaagk έγραψε: 22 Δεκ 2020, 14:06
Cecily Anne έγραψε: 22 Δεκ 2020, 13:53
Βρείτε κάνα χόμπι ρε.
Παζλ, σταυρόλεξα, σιμπάρι.
:smt005:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Τι είναι το σιμπάρι ρε παιδιά;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”