!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Και να μια δημοσίευση με 8 περιστατικά παράλυσης προσωπικού σχετιζόμενα με τη λοίμωξη από κοβιντ.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7531061/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7531061/
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
8 περιστατικά σε 1 δις μολύνσεις μού φαίνεται καλή πιθανότητα απέναντι στους 4 στις 30.000 του εμβολίου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σας παραχωρώ τη θέση μου ,κάντε το εμβόλιο και στον κώλο ,αν μπορείτε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Η δημοσίευση αναφέρει 8 περιστατικά σε 4 συγκεκριμένα νοσοκομεία της Βραζιλίας μεταξύ μαιου και Ιουλίου του 2020.hellegennes έγραψε: 22 Δεκ 2020, 02:34 8 περιστατικά σε 1 δις μολύνσεις μού φαίνεται καλή πιθανότητα απέναντι στους 4 στις 30.000 του εμβολίου.
Όχι σε 1 δις μολύνσεων.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Οκέι, πάντως σίγουρα δεν είναι διαδεδομένο παρεπόμενο γιατί δεν ακούστηκε ποτέ. Αντιθέτως, 4 στα 40.000 δεν είναι καθόλου λίγοΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Δεκ 2020, 03:08Η δημοσίευση αναφέρει 8 περιστατικά σε 4 συγκεκριμένα νοσοκομεία της Βραζιλίας μεταξύ μαιου και Ιουλίου του 2020.hellegennes έγραψε: 22 Δεκ 2020, 02:34 8 περιστατικά σε 1 δις μολύνσεις μού φαίνεται καλή πιθανότητα απέναντι στους 4 στις 30.000 του εμβολίου.
Όχι σε 1 δις μολύνσεων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μη κάνετε εμβόλια, δε θα φτάσουν για ολους!!
Είμαι μετρίως, μέτρια και πάντα μετρημένη
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
**Signature material.hellegennes έγραψε: 22 Δεκ 2020, 05:30Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Δεκ 2020, 03:08Η δημοσίευση αναφέρει 8 περιστατικά σε 4 συγκεκριμένα νοσοκομεία της Βραζιλίας μεταξύ μαιου και Ιουλίου του 2020.hellegennes έγραψε: 22 Δεκ 2020, 02:34 8 περιστατικά σε 1 δις μολύνσεις μού φαίνεται καλή πιθανότητα απέναντι στους 4 στις 30.000 του εμβολίου.
Όχι σε 1 δις μολύνσεων.
Οκέι, πάντως σίγουρα δεν είναι διαδεδομένο παρεπόμενο γιατί δεν ακούστηκε ποτέ.**Αντιθέτως, 4 στα 40.000 δεν είναι καθόλου λίγο
Από το overview του medscape για την παράλυση του bell:
"In the United States, the annual incidence of Bell palsy is approximately 23 cases per 100,000 persons. [7] Very few cases are observed during the summer months. Internationally, the highest incidence was found in a study in Seckori, Japan, in 1986, and the lowest incidence was found in Sweden in 1971. Most population studies generally show an annual incidence of 15–30 cases per 100,000 population."
Η παράλυση του Bell είναι η ιδιοπαθης παράλυση του προσωπικού νευρου-οι περιπτώσεις που δεν βρίσκεται συσχέτιση με κάποια συγκεκριμένη αιτία (πχ Ένας ογκος)
15 με 30 άτομα ανά 100χιλ το παθαίνουν κάθε χρόνο στον Γενικό πληθυσμό. Χωρίς να έχουν κοβιντ ή να έχουν εμβολιαστεί.
- NewModelArmy
Αν χρειαστει,ο Εβραιος κτηνιατρος θα εχει ετοιμο το patch για το νεο στελεχος σε 6 εβδομαδες.Ψεκασμενοι κλαψτε
https://twitter.com/AFP/status/1341305318182010881
https://twitter.com/AFP/status/1341305318182010881
- NewModelArmy
Εσυ μην κανεις αφου τοσο σου αρεσουν οι μασκες και το webex της ΚεραμεωςΣτύγιος έγραψε: 22 Δεκ 2020, 02:47 Σας παραχωρώ τη θέση μου ,κάντε το εμβόλιο και στον κώλο ,αν μπορείτε.
Και εξωγηινος ιος να ερθει τωρα που εχουν υπογραφει οι συμβασεις και πεφτουν τα δις σε λιγες εβδομαδες εχουμε ετοιμο το εμβολιο παρε παρε παρε εδω το καλο εμβολιο και την δυσκιολιοτητα θεραπευει παρε παρε
Πάνσοφε ντόκτορα, εξήγησέ μου σε παρακαλώ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Δεκ 2020, 09:41
**Signature material.
"In the United States, the annual incidence of Bell palsy is approximately 23 cases per 100,000 persons. [7] Very few cases are observed during the summer months. Internationally, the highest incidence was found in a study in Seckori, Japan, in 1986, and the lowest incidence was found in Sweden in 1971. Most population studies generally show an annual incidence of 15–30 cases per 100,000 population."
Η παράλυση του Bell είναι η ιδιοπαθης παράλυση του προσωπικού νευρου-οι περιπτώσεις που δεν βρίσκεται συσχέτιση με κάποια συγκεκριμένη αιτία (πχ Ένας ογκος)
15 με 30 άτομα ανά 100χιλ το παθαίνουν κάθε χρόνο στον Γενικό πληθυσμό. Χωρίς να έχουν κοβιντ ή να έχουν εμβολιαστεί.
Τόσα εμβόλια έχω κάνει και ποτέ δεν ζητήθηκε από εμένα ή τους γονείς μου, όταν ήμουν ανήλικη, να συναινέσουμε προφορικώς ή γραπτώς. Τώρα γιατί οι εμβολιαζόμενοι πρέπει να συναινέσουν ότι ενημερώθηκαν για τις ανεπιθύμητες ενέργειες;

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Cecily Anne
Έλα, να σου πω, μην το γαμάς τώρα. Συμπεριλαμβάνονται και περιστατικά προσωρινής πάρεσης. Για ένα μεγάλο διάστημα γινόταν ο κακός χαμός και μετα κολντ εντ φλου (νομίζω) με προσωρινό μούδιασμα 3-4 ημερών, είχαμε κάνει νήμα εδώ. Άλλο αυτό κι άλλο μόνιμη ζημιά και σε τέτοιο μέγεθος σαν να έχει αποτύχει το μπότοξ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Δεκ 2020, 09:41**Signature material.hellegennes έγραψε: 22 Δεκ 2020, 05:30Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Δεκ 2020, 03:08
Η δημοσίευση αναφέρει 8 περιστατικά σε 4 συγκεκριμένα νοσοκομεία της Βραζιλίας μεταξύ μαιου και Ιουλίου του 2020.
Όχι σε 1 δις μολύνσεων.
Οκέι, πάντως σίγουρα δεν είναι διαδεδομένο παρεπόμενο γιατί δεν ακούστηκε ποτέ.**Αντιθέτως, 4 στα 40.000 δεν είναι καθόλου λίγο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μέχρι σήμερα μας διαβεβαίωναν οτι το εμβόλιο πιάνει και την μετάλλαξη. Τώρα λένε οτι αν χρειαστεί σε 6 εβδομάδες θα είναι έτοιμο και update του εμβολίου για την μετάλλαξη του ιου. Ολα αυτά ακόμα και σε εμάς που θα κάνουμε το εμβόλιο και δεν είμαστε στο κίνημα ενάντια στο εμβόλιο μας δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητα του. Επίσης, το όλο θέμα με την μετάλλαξη έχει πολλά κενά. Την ήξεραν από τον Σεπτέμβριο λένε. Και τι έκαναν 3 μήνες? Και λένε οτι είναι πιο μεταδοτική η μετάλλαξη. Με βάση ποια στοιχεία? Λένε πάλι οτι τα παιδιά κολλάνε πιο εύκολα την εν λόγω μετάλλαξη. Υπάρχουν στοιχεία? Και ενώ όλα αυτά είναι στην καλύτερη αμφίβολα οι χώρες της Ευρώπης κλείνουν τα σύνορα με την Βρετανία. Και στην Ασία και στον ΠΟΥ προς το παρόν σιγή ιχθύος για το θέμα της μετάλλαξης.
- Cecily Anne
Δεν έχουν διαβεβαιώσει τίποτα. Το κείμενο που ανέβηκε γράφει ότι οι μεταλλάξεις (είναι πολλές) αφορούν την S-protein και έχει γίνει και μετάλλαξη στο ligand part, αλλά ακόμα δεν ξέρουν αν έχει επηρεαστεί η σύνδεση με τον υποδοχέα. Μπορεί και να κάνει προς το παρόν είναι η θέση.Arisvilla έγραψε: 22 Δεκ 2020, 12:17 Μέχρι σήμερα μας διαβεβαίωναν οτι το εμβόλιο πιάνει και την μετάλλαξη. Τώρα λένε οτι αν χρειαστεί σε 6 εβδομάδες θα είναι έτοιμο και update του εμβολίου για την μετάλλαξη του ιου. Ολα αυτά ακόμα και σε εμάς που θα κάνουμε το εμβόλιο και δεν είμαστε στο κίνημα ενάντια στο εμβόλιο μας δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητα του. Επίσης, το όλο θέμα με την μετάλλαξη έχει πολλά κενά. Την ήξεραν από τον Σεπτέμβριο λένε. Και τι έκαναν 3 μήνες? Και λένε οτι είναι πιο μεταδοτική η μετάλλαξη. Με βάση ποια στοιχεία? Λένε πάλι οτι τα παιδιά κολλάνε πιο εύκολα την εν λόγω μετάλλαξη. Υπάρχουν στοιχεία? Και ενώ όλα αυτά είναι στην καλύτερη αμφίβολα οι χώρες της Ευρώπης κλείνουν τα σύνορα με την Βρετανία. Και στην Ασία και στον ΠΟΥ προς το παρόν σιγή ιχθύος για το θέμα της μετάλλαξης.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις