Σε νοιώθω. Κάθε φορά που βλέπω ελτά ταχυμεταφορές, ακυρώνω την παραγγελία.Cecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2020, 17:53Εγώ περιμένω κάτι βιολογικά προϊόντα ! Δεν ήξερα ότι θα τα στείλει με ΕΛΤΑ ο μαλακας. Φταίω εγώ να μην πάω να τα πάρω και να πάει να γαμηθει; Ειλικρινά 2 βδομαδες, χαλασμένα θα είναι!!!taliban έγραψε: 17 Δεκ 2020, 14:43Εγώ περιμένω από τα ΕΛΤΑ ετικέτες μελιού εδώ και 25 μέρες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Δεκ 2020, 20:53 Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας νόμος ότι αν αργήσουν πάνω από 2 εβδομάδες να παραδώσουν, σου δίνουν 10 φορές την αξία του δέματος;
Τελείως απροστάτευτοι είμαστε;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άρθρο: "Τραβήξτε το αυτί των εταιρειών κούριερ"
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Re: Άρθρο: "Τραβήξτε το αυτί των εταιρειών κούριερ"
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Δύο μέρες μετά την παραγγελία που την έστειλαν με elta-courier "Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό ".
Εμενα εφυγε παραγγελια απο την τρίτη με Acs και ακομη τιποτα . Το τρακ νουμερο δε βγαζει τιποτα στο τηλεφωνικο κεντρο τους μολις δινω τον αριθμο προφορικα η γραπτα λεει ειναι λαθος
. κανονικο κοκομπλοκ . εννοειται πως αν δεν ερθει μεχρι δευτερα - τριτη τους ρίχνω πιστολι ( δεν παραλαμβανω την αντικαταβολη - γυριστε το πισω . )
οι τυποι ειναι για κλωτσιες ... για περισσοτερες κλωτσιες ομως ειναι οι υπευθυνοι για το χωρο πολιτικοι και οι ηγεσιες των εμπορικων επιμελητηριων που δεν τους αλλαζουνε την υφαλοτρυπιδα στα προστιμα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Λίνο Βεντούρα
Ποιος καπιταλισμός, βρε ηλίθιε;
Spoiler
Αυτή είναι η τροχαία, και η αστυνομία γενικότερα, στην Ελλάδα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Spoiler
Το έχω κάνει
Μα τι άμπαλοι είσαστε ρε...
Στα κουδούνια βάζαμε καρφίτσα λέμε...άσχετοι...

Στα κουδούνια βάζαμε καρφίτσα λέμε...άσχετοι...
Αφου την ψιλοιδια κατάσταση περάσαμε περσυ . και λέγαν (ειχαν σχεδον σιγουρο ) πως μετα το καλοκαιρι θα ερθει 2ρο λοκνταουν ...πανω σε γιορτες .... Δεν τους εκοψε να παρουν κανεναν εκτακτο εποχιακο
Λοξίας έγραψε: 22 Δεκ 2020, 09:18 Μα τι άμπαλοι είσαστε ρε...
Στα κουδούνια βάζαμε καρφίτσα λέμε...άσχετοι...![]()
![]()
- Cecily Anne
Εγώ ακόμα περιμένω.SuperRogue έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:48 Δύο μέρες μετά την παραγγελία που την έστειλαν με elta-courier "Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό ".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πριν καμιά δεκαριά χρόνια τα κωλόπαιδα της Γ ; σ' ένα Λύκειο άνοιξαν όλους τους πυροσβεστήρες . Μπουχός όλο το Λύκειο, μέχρι κι η Πυροσβεστική ήρθε,στόχος επετεύχθη ... δεν έγινε μάθημα.
Μαλλον εννοει πως το νουμερο αποστολης δε βγαζει πληροφοριες στην αναζητηση ( οπως εμενα που τα στειλαν απ την τριτη που περασε με acs )Cecily Anne έγραψε: 22 Δεκ 2020, 15:13Εγώ ακόμα περιμένω.SuperRogue έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:48 Δύο μέρες μετά την παραγγελία που την έστειλαν με elta-courier "Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό ".
![]()
- Cecily Anne
Mου το βγάζει από τις 13 του μήνα εδώΝon4me έγραψε: 22 Δεκ 2020, 15:29Μαλλον εννοει πως το νουμερο αποστολης δε βγαζει πληροφοριες στην αναζητηση ( οπως εμενα που τα στειλαν απ την τριτη που περασε με acs )Cecily Anne έγραψε: 22 Δεκ 2020, 15:13Εγώ ακόμα περιμένω.SuperRogue έγραψε: 19 Δεκ 2020, 21:48 Δύο μέρες μετά την παραγγελία που την έστειλαν με elta-courier "Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό ".
![]()
DISPATCH CLOS KDT ATHINAS
KDT ATHINAS
και γράφει in transit.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1090 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 0 Απαντήσεις