ωραια φωτο
απο οτι βλεπω τραβας αβερτα και πολυ καλα κανεις
ωραια φωτο
η πρωτη μου αρεσει
Ήτανrednick έγραψε: 21 Δεκ 2020, 20:54η πρωτη μου αρεσει
η τριτη θα ηταν πολυ ωραια αν ηταν λιγο περισσοτερο φωτισμενη
ναι βρε εσυ θα απογειωνοταν σου λεω- Casper - έγραψε: 21 Δεκ 2020, 21:01Ήτανrednick έγραψε: 21 Δεκ 2020, 20:54η πρωτη μου αρεσει
η τριτη θα ηταν πολυ ωραια αν ηταν λιγο περισσοτερο φωτισμενηαπλά μ' αρέσουν (και) τα σκοτάδια.
Δεν είμαι καλή στο έντιτ. Χαχαrednick έγραψε: 21 Δεκ 2020, 21:26ναι βρε εσυ θα απογειωνοταν σου λεω- Casper - έγραψε: 21 Δεκ 2020, 21:01Ήτανrednick έγραψε: 21 Δεκ 2020, 20:54
η πρωτη μου αρεσει
η τριτη θα ηταν πολυ ωραια αν ηταν λιγο περισσοτερο φωτισμενηαπλά μ' αρέσουν (και) τα σκοτάδια.
κατσε να μπει ο φιλος που εκανε κατι μαγικα εχτες και θα δεις![]()
ουτε εγω και μαλλον θα παω σε καποιο σεμιναριο επεξεργασιας- Casper - έγραψε: 21 Δεκ 2020, 21:42Δεν είμαι καλή στο έντιτ. Χαχαrednick έγραψε: 21 Δεκ 2020, 21:26ναι βρε εσυ θα απογειωνοταν σου λεω
Τώρα που το λες θα δοκιμάσω κι' άλλες εναλλακτικές. Έφαγα την ζωή μου να ξαναβρω την original.![]()
Ναι τραβήχθηκε άνοιξη, κίτρινες ήταν οι μαργαρίτες και τώρα λόγω εποχής ήθελα να την σκουρέψω. Σίγουρα κάποιος που ξέρει από έντιτ θα του έβγαινε πολύ πιο όμορφη. Εμένα μου αρκεί να το κάνω από ευχαρίστηση. Μετά θα αγχωνόμουν νομίζω. Όσοι έχουν καλές μηχανές όμως και ασχολούνται είναι ωραία ενασχόληση.rednick έγραψε: 21 Δεκ 2020, 21:50ουτε εγω και μαλλον θα παω σε καποιο σεμιναριο επεξεργασιας- Casper - έγραψε: 21 Δεκ 2020, 21:42Δεν είμαι καλή στο έντιτ. Χαχαrednick έγραψε: 21 Δεκ 2020, 21:26
ναι βρε εσυ θα απογειωνοταν σου λεω
Τώρα που το λες θα δοκιμάσω κι' άλλες εναλλακτικές. Έφαγα την ζωή μου να ξαναβρω την original.![]()
ειλικρινα πιστευω οτι θα ηταν εξαιρετικη εβαλες σε πρωτο πλανο τα λουλουδια [μαργαριτες?] μετα φυτα συνεφα μια χαρα.
+1xioni έγραψε: 21 Δεκ 2020, 22:15 Σταματήστε να κοουτάρετε τις ίδιες και τις ίδιες φώτο βρε βόδια. Στοιχειώδης κανόνας είναι.
Εξαιρετική,μπράβο.