Σε έμενα είχε τους κωδικούς κάποιος λογιστής μάλλον. Τρέχα γύρευε. Είναι μαλακία να μη μπορώ να μπω με τους κωδικούς του taxis όπως και να χει.bluerose έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:14Μπαινεις στο Εργάνη με κωδικους η με το ταξιςBelisarius έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:08 Σταμάτησαν τον αδερφό μου. Δεν είχε εργάνη και τον έγραψαν. Ωστόσο έβγαλε εργάνη και του έσβησαν τη κλήση.
Και εγώ έχω πρόβλημα με τους κωδικούς. Είναι ηλίθια τα συστήματα του δημοσίου.
Κωδικους έχεις αν έχεις απασχολουμενο, με το ταξις δεν σε αφήνει, σ αυτή τη περιπτωση,γράφει χρησιμοποιήστε τους κωδικους σας. Αλλιώς μπαίνεις με ταξις
Αριστερά έχει μενου κάτω, βεβαιώσεις, υπευθυνες δηλώσεις, εδώ είσαι. Επιλέγεις για μετακίνηση
Αυτόματα φαίνονται τα στοιχεία σου εκτός ΑΤ που το συμπληρώνεις, επιλέγεις νόμο μπορείς έως δυο, δεν έχει περιφερεια
Επιλέγεις ώρες(εδώ υπάρχει θέμα με κινητο δε μπόρεσα)
Πατάς υποβολή κι οκ. Λήγει όμως κάθε δυο βδομάδες
Ευκολο ειναι
Εγώ λέω αντί να βάζουν προστιμα στο κόσμο να μας πληρωνουν να καθόμαστε σπιτι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με σταματησαν οι μπατσοι
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Re: Με σταματησαν οι μπατσοι
έλα θα το εξηγήσω γιατί είσαι λίγο χαζούληςJohn Brown Gun Club έγραψε: 21 Δεκ 2020, 00:05ε ναι, δεν ήταν μέρος που μπορούσαν να βγάλουν όπλο οποτε ζητησαν συγνωμη δια παν ενδεχομενο.
φαντάσου πεζοδρόμιο Ερμού/Αθήνας, προ μεγάλου περιπάτου που "επεκτάθηκε"
χωράνε μετά βίας 2 πεζοί, οπότε αφού η κίνηση είναι συνεχής και πυκνή, υποθέτεις ένα άτομο ανά κατεύθυνση, με εξαιρέσεις για ζευγαράκια και μεσήλικες
κάνε ένα κοινωνιολογικό πείραμα και περπάτα σε αυτόν, Σαββατο βράδυ (οι μισοί διερχόμενοι ή έχουν πιει ή πάνε να πιούνε), μόνος αλά Ορέστης35cm αλλά να μην περπατάς αφηρημένα ή προσπαθώντας να κινηθείς όντως άνετα αλλά προσπαθώντας να κρατήσεις ευθεία πορεία χωρίς ζικ ζακ σαν να βιαζόσουν ή να άνοιγες χώρο για αμόρε
(επίσης δοκίμασε το μία με πολύ καλά ρούχα και μία με πρόχειρα-αυτό θα στο αναλύσω άλλη φορά)
9/10 ζευγάρια τουριστών από βόρειες χώρες θα μπούνε ο ένας πίσω από τον άλλο για να περάσετε αμφότεροι αρμονικά
9/10 μπούγια είτε τουριστών είτε νεαρών λόγω αφηρημάδας παρέας και ψυχολογίας αγέλης θα πιάσουν όλο το πεζοδρόμιο αλλά θα παραμερίσουν ένα δευτερόλεπτο πριν την σύγκρουση όταν καταλάβουν ότι δεν θα κάνεις στην άκρη
οικογένειες, μπούμερς,αναρχοαυτόνομοι,κουτσουμάτοι μεσοαστοί,φοιτητές θα κάνουν στην άκρη πολλά μέτρα πριν (λέγοντας στην άκρη, εννοώ να πιάνουν περίπου το μισό πεζοδρόμιο, το τονίζω γιατί δεν στροφάρεις)
ποιοί δεν θα κάνουν;
ζευγάρια που η γκόμενα το παίζει ντίβα και ο άντρας το καμαρωτό μπουλντόγκ της και ελλεϊνίδες σε 2άδες 3άδες 4άδες
στην πρώτη περίπτωση ναι στατιστικώς ζητάνε συγνώμη όχι από τρόμο ή καλοσύνη αλλά επειδή γαμήσαν/θα γαμήσουν, η αστυνομία περιπολεί δίπλα και επειδή προτού σπρώξω, κόβω ταχύτητα και κοιτάζω για να δώσω στον άλλον χρόνο
μπορεί και να ήμουν τυχερός ως τώρα
το σίγουρο είναι ότι οι μόνες που δεν έχουν ούτε κόψει ταχύτητα, ούτε κάνει στην άκρη, και αντί για συγνώμη βρίσαν, ήταν ελλεϊνίδες που κλείναν όλο το πεζοδρόμιο και κάνανε παρέλαση με τακουνάρες και ύφος μπλαζέ, οπότε σαν αριστερούλης νεοταξίτης καραγκιοζάκος μπορείς όσο θέλεις να τις υπερασπιστείς
γιατί η γκόμενα θέλει βόλτα ρε μαλέαnowhere έγραψε: 21 Δεκ 2020, 00:18 αυτό που δεν έχει λογική εξήγηση είναι γιατί οι σκατόφατσες της νύχτας το κόβουν με τα πόδια κ ζητάνε συγνώμες και δεν παίρνουν μηχανάκι
εκεί που δεν έχεις περιθώριο να την γλιτώσεις είναι με αμάξι αν πέσεις σε αυτοκινητοπομπή που ο μπροστά κάνει μαλακίες και οι πίσω με αμάξια/μηχανές τον φυλάνε
εκεί πάντα κάνω πίσω, γιατί ξέρω πού είναι ικανοί να φτάσουν
δυστυχώς εκεί ο μαλακας είναι 50-50 πιθανοτητα να ναι νυχτομουτρο ή πολιτικός με σοφέρ
ρε τύπε, κοίτα τι παρέθεσα από εκπληκτικό και χαοτικο, δεν μιλάμε γενικά και αόρισταΠάνας έγραψε: 21 Δεκ 2020, 00:23 Δεν συγχωρείς κάποιον που δηλώνει ότι καβαλάει μηχανή και ας μην έχεις προσωπική άποψη για αυτόν. Στα όρια του ρατσισμού έτσι;
- John Brown Gun Club
καποιος να τον μαζεψει αυτον τον ανθρωπο απο τους δρομους, ειναι δημοσιος κινδυνοςμινιον έγραψε: 21 Δεκ 2020, 00:33έλα θα το εξηγήσω γιατί είσαι λίγο χαζούληςJohn Brown Gun Club έγραψε: 21 Δεκ 2020, 00:05ε ναι, δεν ήταν μέρος που μπορούσαν να βγάλουν όπλο οποτε ζητησαν συγνωμη δια παν ενδεχομενο.
φαντάσου πεζοδρόμιο Ερμού/Αθήνας, προ μεγάλου περιπάτου που "επεκτάθηκε"
χωράνε μετά βίας 2 πεζοί, οπότε αφού η κίνηση είναι συνεχής και πυκνή, υποθέτεις ένα άτομο ανά κατεύθυνση, με εξαιρέσεις για ζευγαράκια και μεσήλικες
κάνε ένα κοινωνιολογικό πείραμα και περπάτα σε αυτόν, Σαββατο βράδυ (οι μισοί διερχόμενοι ή έχουν πιει ή πάνε να πιούνε), μόνος αλά Ορέστης35cm αλλά να μην περπατάς αφηρημένα ή προσπαθώντας να κινηθείς όντως άνετα αλλά προσπαθώντας να κρατήσεις ευθεία πορεία χωρίς ζικ ζακ σαν να βιαζόσουν ή να άνοιγες χώρο για αμόρε
(επίσης δοκίμασε το μία με πολύ καλά ρούχα και μία με πρόχειρα-αυτό θα στο αναλύσω άλλη φορά)
9/10 ζευγάρια τουριστών από βόρειες χώρες θα μπούνε ο ένας πίσω από τον άλλο για να περάσετε αμφότεροι αρμονικά
9/10 μπούγια είτε τουριστών είτε νεαρών λόγω αφηρημάδας παρέας και ψυχολογίας αγέλης θα πιάσουν όλο το πεζοδρόμιο αλλά θα παραμερίσουν ένα δευτερόλεπτο πριν την σύγκρουση όταν καταλάβουν ότι δεν θα κάνεις στην άκρη
οικογένειες, μπούμερς,αναρχοαυτόνομοι,κουτσουμάτοι μεσοαστοί,φοιτητές θα κάνουν στην άκρη πολλά μέτρα πριν (λέγοντας στην άκρη, εννοώ να πιάνουν περίπου το μισό πεζοδρόμιο, το τονίζω γιατί δεν στροφάρεις)
ποιοί δεν θα κάνουν;
ζευγάρια που η γκόμενα το παίζει ντίβα και ο άντρας το καμαρωτό μπουλντόγκ της και ελλεϊνίδες σε 2άδες 3άδες 4άδες
στην πρώτη περίπτωση ναι στατιστικώς ζητάνε συγνώμη όχι από τρόμο ή καλοσύνη αλλά επειδή γαμήσαν/θα γαμήσουν, η αστυνομία περιπολεί δίπλα και επειδή προτού σπρώξω, κόβω ταχύτητα και κοιτάζω για να δώσω στον άλλον χρόνο
μπορεί και να ήμουν τυχερός ως τώρααλλά να ξέρεις ότι πολλές υψηλά ιστάμενες σκατόφατσες εκτιμούνε την αμετακίνητη στάση (εκτός από έναν μηχανάκια αλλά αυτουνού το έβρισα το σπίτι δις
) τουλάχιστον όταν η αμετακίνητη στάση δεν τρώει τα λεφτά τους
το σίγουρο είναι ότι οι μόνες που δεν έχουν ούτε κόψει ταχύτητα, ούτε κάνει στην άκρη, και αντί για συγνώμη βρίσαν, ήταν ελλεϊνίδες που κλείναν όλο το πεζοδρόμιο και κάνανε παρέλαση με τακουνάρες και ύφος μπλαζέ, οπότε σαν αριστερούλης νεοταξίτης καραγκιοζάκος μπορείς όσο θέλεις να τις υπερασπιστείς
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- hellegennes
Green Dragon. Σ'το είπα ότι αν πέσεις σε κομπλέξα θα σου πει ότι δεν σε καλύπτει το χειρόγραφο.perseus έγραψε: 20 Δεκ 2020, 21:10 και μου λενε δεν ισχυει το εντυπο και χρειαζεται απο την εργανη ,μα αφου του λεω ο νομος λεςει οτι ισχυουν και τα δυο η βεβαιωση εχει σφραγιδα της επιχειρησεως και υπογραφη εργοδοτη γιατι το αμφισβητεις ?
Την γλυτωσα αλλα δεν μπορεις να βρεις ακρη με τους καραγκιοζηδες,την επομενη φορα μπορει να με γραψουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ πήγα κι ήρθα Αθήνα χωριό 4 φορές από αρχές Νοέμβρη, όταν πήγαινα έκανα μια δήλωση ότι πάω να μαζέψω ελιές και είχα Ε1 και Ε9 μαζί μου και όταν γύριζα Αθήνα άλλη μια για επιστροφή στην κυρία κατοικία μετά από μάζεμα ελιών.Νon4me έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:09Παιζει δυνατα η καθαρη τυχη . δε με εχουν σταματησει ποτε σε πολη . βγαινω μια φορα τη μερα για σουπερ μαρκετ και αλλη μια για τσιγαρα η βολτα . ( συν το δρομολογιο της δουλειας ) ειμαι ομως τυπικος με το χαρτι της εταιριας η με μηνυμα σε σμσ ωστε αν γινει η στραβη να μη χρειαστει να παρακαλεσω τους μπατσους γουρουνια δολοφονοι![]()
Δεν με σταμάτησαν ποτέ.
Καθαρή τύχη γιατί στα διόδια Ελευσίνας πάντα έβλεπα να έχουν σταματήσει άλλους.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- hellegennes
Επίσης πέφτει συνέχεια η Εργάνη ή κάνει δυο ώρες να φορτώσει κάθε tab και κυριολεκτικά φορτώνει κάθε tab. Επιλέγεις νομό; Φορτώνει. Επιλέγεις πόλη; Φορτώνει. Για να βγάλει μια λίστα με 10 πόλεις και 10 δήμους, εννοείται.Belisarius έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:08 Σταμάτησαν τον αδερφό μου. Δεν είχε εργάνη και τον έγραψαν. Ωστόσο έβγαλε εργάνη και του έσβησαν τη κλήση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αυτό πάντα παίζει, εδώ έβαλαν πρόστιμο στην καρκινοπαθή. Δεν έχω επιλογή εξάλλου για τους ωρομίσθιους αφού αυτοί δεν δηλώνονται στο ΕΡΓΑΝΗ, μόνο χειρόγραφο μπορώ να τους δώσω.hellegennes έγραψε: 21 Δεκ 2020, 02:16Green Dragon. Σ'το είπα ότι αν πέσεις σε κομπλέξα θα σου πει ότι δεν σε καλύπτει το χειρόγραφο.perseus έγραψε: 20 Δεκ 2020, 21:10 και μου λενε δεν ισχυει το εντυπο και χρειαζεται απο την εργανη ,μα αφου του λεω ο νομος λεςει οτι ισχυουν και τα δυο η βεβαιωση εχει σφραγιδα της επιχειρησεως και υπογραφη εργοδοτη γιατι το αμφισβητεις ?
Την γλυτωσα αλλα δεν μπορεις να βρεις ακρη με τους καραγκιοζηδες,την επομενη φορα μπορει να με γραψουν.
- Green Dragon
Χου ρε!EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Δεκ 2020, 23:33Πολλές από τα εφηβικά κ μετεφηβικα μου χρόνια που πέρασα στα Λιμανάκια κ τη Βουτα ως καγκουρας με εξάτμιση κ φιμε τζάμια, τυπε.Feindflug έγραψε: 20 Δεκ 2020, 23:30 Καμμία ιστορία με σύλληψη, προσαγωγή, κρατητήριο, εισαγγελέα το πρωί, έχετε ρε τύποι ή όλο φλωριές με τα χαρτάκια και τις ξερογκαζιές στα φανάρια είστε;![]()
Και σε συμπαθούσα... οι κάγκουρες είναι το 3ο χειρότερο είδος ανθρώπου μετά από τους δημοσιογράφους και τους συνδικαλιστές.
- Green Dragon
Ελπίζω να τρολάρεις.Χαοτικός έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:14 Εγώ πέρασα με κόκκινο με το μηχανάκι. Με σταμάτησαν Διάδες. Είχα το έντυπο μετακίνησης μια χαρά. Με ρώτησαν αν πηγαίνω στη δουλειά τώρα. τους είπα ναι και με ρώτησαν αν έχω αργήσει. Τους είπα όχι και μου είπαν τότε γιατί περνάω με κόκκινο;
Τελικά με άφησαν κι έφυγα. κι εδώ θέλω να σχολιάσω το ρόλο που παίζει το παρουσιαστικό ενός ανθρώπου. Είμαι πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος και πάντα δεν με γράφουν. Εννοείται ότι δεν είναι η μοναδική φορά που περνάω κόκκινο και φυσικά δεν είναι λίγες οι φορές.
Αυτό ήταν απλά μια πληροφορία για να πήζετε με τις ανισότητες. Εσάς σας κόβουν πρόστιμα. Εμένα τους γοητεύει η αύρα μου.
Πόσο κοινοί θνητοί είστε μωρέ μαλάκες!![]()
Ναι δε γίνεται εάν είχες εργαζόμενο κι έχεις.Belisarius έγραψε: 21 Δεκ 2020, 00:30Σε έμενα είχε τους κωδικούς κάποιος λογιστής μάλλον. Τρέχα γύρευε. Είναι μαλακία να μη μπορώ να μπω με τους κωδικούς του taxis όπως και να χει.bluerose έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:14Μπαινεις στο Εργάνη με κωδικους η με το ταξιςBelisarius έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:08 Σταμάτησαν τον αδερφό μου. Δεν είχε εργάνη και τον έγραψαν. Ωστόσο έβγαλε εργάνη και του έσβησαν τη κλήση.
Κωδικους έχεις αν έχεις απασχολουμενο, με το ταξις δεν σε αφήνει, σ αυτή τη περιπτωση,γράφει χρησιμοποιήστε τους κωδικους σας. Αλλιώς μπαίνεις με ταξις
Αριστερά έχει μενου κάτω, βεβαιώσεις, υπευθυνες δηλώσεις, εδώ είσαι. Επιλέγεις για μετακίνηση
Αυτόματα φαίνονται τα στοιχεία σου εκτός ΑΤ που το συμπληρώνεις, επιλέγεις νόμο μπορείς έως δυο, δεν έχει περιφερεια
Ευκολο ειναι
Βέβαια δέν είναι σωστό, κι απ το ταξις να μπεις το ίδιο θα είναι. Απλά δεν μπορείς
Το'χω παθει και πήρα τους κωδικους. Οχι για αυτό ήθελα να ελέγχω, άνθρωπος είναι λάθος μπορεί να κανει όμως εγώ θα τα φορτώθω
Θα στειλεις ε μειλ. Στο ε μειλ απαντουν
Μέσα από την εφαρμογή ταξις
Θα πεις επείγον δε μπορω να κυκλοφορήσω. Έτσι απλά, οχι τσαμπουκά
Θα ξεκλειδωσουν λογικά, πες έφυγε ο λογιστής δεν έχω κωδικο
Προσπάθησε και στο Εργάνη να στείλεις
Κι επίσης αν ήταν αμελής ο λογιστής τσέκαρε ΓΕΜΗ.
Από το 2015 εκτός από Επιμελητήριο πληρωνεις και το κεντρικό Επιμελητήριο
Κι επειδή είναι λίγα δεν ασχολουνται η επειδή είναι πολλοι οι ελ επαγγελματίες.
Μη φοβάσαι 10 ευρώ ανά έτος
Αλλά μετά θα σκαλωσεις αν δεν είναι αυτό πληρωμενο
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Ναι έστειλα e-mail. Βέβαια παρότι έψαχνα δεν βρήκα που πρέπει να στείλω, μου είπε ο bro. Τελικά πήρα απάντηση να ακολουθήσω μια συγκεκριμένη αυτοματοποιημένη διαδικασία στο ΕΦΚΑ. Εν τω μεταξύ δεν είναι διαδικασία ανάκτησης κωδικών αλλά εκ νέου δημιουργίας και έχω διστάζω γιατί φοβάμαι μη γίνει καμιά μπαρούφα και διαγραφούν τα υπάρχοντα στοιχεία στο ΕΦΚΑ.bluerose έγραψε: 21 Δεκ 2020, 10:20Ναι δε γίνεται εάν είχες εργαζόμενο κι έχεις.Belisarius έγραψε: 21 Δεκ 2020, 00:30Σε έμενα είχε τους κωδικούς κάποιος λογιστής μάλλον. Τρέχα γύρευε. Είναι μαλακία να μη μπορώ να μπω με τους κωδικούς του taxis όπως και να χει.bluerose έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:14
Μπαινεις στο Εργάνη με κωδικους η με το ταξις
Ευκολο ειναι
Βέβαια δέν είναι σωστό, κι απ το ταξις να μπεις το ίδιο θα είναι. Απλά δεν μπορείς
Το'χω παθει και πήρα τους κωδικους. Οχι για αυτό ήθελα να ελέγχω, άνθρωπος είναι λάθος μπορεί να κανει όμως εγώ θα τα φορτώθω
Με την ευκαιρία, o ιστότοπος του ΕΦΚΑ είναι εντελώς τρισάθλιος. Δεν βρίσκεις καν από που μπορείς να εισέλθεις στο λογαριασμό σου, κάτι που θα πρέπει να ήταν εμφανές και τονισμένο στη πρώτη σελίδα.
Το ΓΕΜΗ είναι επίσης χοντρή παπαριά που όντως αν δεν στο πει ο λογιστής, πρέπει να είσαι ο μάντης Κάλχας για να υποψιαστείς οτι πρέπει να το πληρώσεις.
Ηλίθια γραφειοκρατία. Κανονικά πρέπει να υπάρχει μια σελίδα (taxis ή τράπεζα) που να σου βγάζει ότι χρωστάς και με ένα κουμπί να εξοφλούνται και να ενημερώνεται και η εφορία και όλα. Σπαταλούνται κονδύλια και εργατοώρες σε μπούρδες. Τέλος, δεν θα έπρεπε να χρειάζεται να έχουμε λογιστή κάθε μήνα. Ξέρει κανείς αν η διασύνδεση ταμειακών και τα e-τιμολόγια θα μας απαλλάξουν από τον λογιστή;
Ησυχασε, δεν εισαι ο μόνος. Και που μπορείς και γράφεις στο φόρουμ μπορείς να έχεις λογαριασμους και στα άλλα που λες. Έχει ανθρώπους που στήνονται έξω από τις υπηρεσίες. Σε καταλαβαίνω είναι σπαστικό αλλά να λες ευτυχώς που απαντουν σε μειλ κι ας μη σηκώνουν τηλέφωνα.Belisarius έγραψε: 21 Δεκ 2020, 11:51Ναι έστειλα e-mail. Βέβαια παρότι έψαχνα δεν βρήκα που πρέπει να στείλω, μου είπε ο bro. Τελικά πήρα απάντηση να ακολουθήσω μια συγκεκριμένη αυτοματοποιημένη διαδικασία στο ΕΦΚΑ. Εν τω μεταξύ δεν είναι διαδικασία ανάκτησης κωδικών αλλά εκ νέου δημιουργίας και έχω διστάζω γιατί φοβάμαι μη γίνει καμιά μπαρούφα και διαγραφούν τα υπάρχοντα στοιχεία στο ΕΦΚΑ.bluerose έγραψε: 21 Δεκ 2020, 10:20Ναι δε γίνεται εάν είχες εργαζόμενο κι έχεις.Belisarius έγραψε: 21 Δεκ 2020, 00:30
Σε έμενα είχε τους κωδικούς κάποιος λογιστής μάλλον. Τρέχα γύρευε. Είναι μαλακία να μη μπορώ να μπω με τους κωδικούς του taxis όπως και να χει.
Με την ευκαιρία, o ιστότοπος του ΕΦΚΑ είναι εντελώς τρισάθλιος. Δεν βρίσκεις καν από που μπορείς να εισέλθεις στο λογαριασμό σου, κάτι που θα πρέπει να ήταν εμφανές και τονισμένο στη πρώτη σελίδα.
Το ΓΕΜΗ είναι επίσης χοντρή παπαριά που όντως αν δεν στο πει ο λογιστής, πρέπει να είσαι ο μάντης Κάλχας για να υποψιαστείς οτι πρέπει να το πληρώσεις.
Ηλίθια γραφειοκρατία. Κανονικά πρέπει να υπάρχει μια σελίδα (taxis ή τράπεζα) που να σου βγάζει ότι χρωστάς και με ένα κουμπί να εξοφλούνται και να ενημερώνεται και η εφορία και όλα. Σπαταλούνται κονδύλια και εργατοώρες σε μπούρδες. Τέλος, δεν θα έπρεπε να χρειάζεται να έχουμε λογιστή κάθε μήνα. Ξέρει κανείς αν η διασύνδεση ταμειακών και τα e-τιμολόγια θα μας απαλλάξουν από τον λογιστή;
Πολυ όμορφα. Σου είπε να κάνεις τη διαδικασία μέσω ΕΦΚΑ
Οχι δε θα σβηστεί τίποτα. Στο ΕΦΚΑ.... Κάθε υπηρεσία έχει κωδικό. Άλλο για να βγάζεις το μηνιαίο σου ασφάλιστρα, άλλο για να μπεις στο ΕΦΚΑ ΚΕΑΟ, κι άλλο για να μπεις να δεις τα ένσημα
Εσυ, θα διαβάσεις 100 φορές τι σου είπαν και θα δημιουργησεις το Εργάνη. Αυτό δε σου είπαν;
Σε ένα μικρό μπλοκάκι έχε όλους τους κωδικους παντα
Όταν θες να μπεις γράφεις ΕΦΚΑ ηλεκτρονικές υπηρεσίες η ΕΦΚΑ ΚΕΑΟ η ΕΦΚΑ εισφορές κτλ
Ναι και ναι είναι παραλογο να μην έχεις ένα κωδικό και να διαλέγεις από το μενου
Όσο για γεμη... Άστο. Οκ το γνωρίζεις ευτυχώς
Να ξέρεις όταν καταφέρεις να μπεις στο Εργάνη, και φτιάξεις την δήλωση κυκλοφορίας, λήγει κι αυτή ανά δυο βδομαδες
Ο καινουργιος λογιστής σου δε μπορεί να τα καταφέρει; Η δε βγάζεις άκρη. Τρόμαξα ότι;ν είδα ποσους επαγγελματίες είχε σε εξέλ
Λέω ας παρω τα ηνία γιατί θα βρεθώ προ απροόπτου
Αφου μπορείς. Στο χέρι σου είναι
Και θα έστελνα και στο ταξις δε ξερω που σου είπε ο αδερφός σου κι έστειλες
Είναι εξυπηρετικοι μπορεί να στο ξεκλειδωσουν και να μπαίνεις από κει
Οχι με τη συνδεση ταμειακών θα χρειαζόμαστε παλι λογιστές.
Να κάνεις αναβάθμιση τη ταμειακη, αν δεν έχεις καινουργια μόνο 400 ευρώ. Μόνο
Αρμεξτε τους επαγγελματίες
Μεγιστανες οι επαγγελματίες κι οι ιδιοκτήτες
Τους μπερδευουν με το Βαρδινογιάννη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 507 Προβολές