Μπορεί να έχεις και δίκιο. Εσύ όμως φαίνεται να είσαι απόλυτος σε κάτι που δεν γνωρίζεις.Paris έγραψε: 14 Δεκ 2020, 16:45Μετάφραση.
''Εκανα χοντρομαλακία και το καθίκι ο άλλος δεν κάθεται να ασχοληθεί με ατέρμονες συζητήσεις χωρίς ουσία και γελοίες δικαιολογίες''
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Τώρα από ό,τι βλέπεις ζεσταίνεται το ένα κωλομάγουλο μόλις παγώσει το άλλο αλλάζω θέση και κάθομαι από την άλλη μεριά ξενερότυπε!Feindflug έγραψε: 14 Δεκ 2020, 16:18Μπορεί να στεγνώνεις την κάλτσα σου έτσι, τύπισσα, αλλά παγώνει και ο κώλος σου.
Συνηθισμένη ιστορία .Zarkadaki έγραψε: 14 Δεκ 2020, 17:05Μπορεί να έχεις και δίκιο. Εσύ όμως φαίνεται να είσαι απόλυτος σε κάτι που δεν γνωρίζεις.Paris έγραψε: 14 Δεκ 2020, 16:45Μετάφραση.Zarkadaki έγραψε: 14 Δεκ 2020, 14:54
Κανένας, απλά μερικές φορές συμβαίνουν καταστάσεις που δεν το περιμένουμε και βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, αδυνατώντας να μεταφέρουμε τις εξηγήσεις γιατί ο άλλος έχει σηκώσει firewall.
''Εκανα χοντρομαλακία και το καθίκι ο άλλος δεν κάθεται να ασχοληθεί με ατέρμονες συζητήσεις χωρίς ουσία και γελοίες δικαιολογίες''
Εσύ όμως φαίνεται να είσαι απόλυτος σε κάτι που δεν γνωρίζεις.
Δεν αμφιβάλω!Συνηθισμένη ιστορία .
Γράψε τι έκανες , ο άλλος σε γείωσε και έσπασες τα μούτρα σου αλλά εδώ έχεις την ευκαιρία να μας πει τον πόνο σου.Zarkadaki έγραψε: 14 Δεκ 2020, 17:22Εσύ όμως φαίνεται να είσαι απόλυτος σε κάτι που δεν γνωρίζεις.Δεν αμφιβάλω!Συνηθισμένη ιστορία .
Τα χω φτύσει απ' το γέλιο
Στον κόρακα
Στον κόρακα
απολύθηκα και αισθάνομαι απελευθερωμένη
σκατένιο το '20 μα με απάλλαξε απ όλους τους βραχνάδες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
το προκάλεσες εξεπίτηδες ή εργοδοτική αυθαιρεσία/"""πτώχευση""" τύπε;νύχτα έγραψε: 21 Δεκ 2020, 00:56 απολύθηκα και αισθάνομαι απελευθερωμένη
ξόρκιμινιον έγραψε: 21 Δεκ 2020, 00:58
το προκάλεσες εξεπίτηδες ή εργοδοτική αυθαιρεσία/"""πτώχευση""" τύπε;
Άπειρες φορές έχω ονειρευτεί αυτή την μέρανύχτα έγραψε: 21 Δεκ 2020, 00:56 απολύθηκα και αισθάνομαι απελευθερωμένη
Αλλά χεζομαι να παραιτηθώ
κι εγώ τα ίδια, αν και οριακά θα άντεχα μέχρι Ιανουάριο-Φεβρουάριοjason έγραψε: 21 Δεκ 2020, 01:04 Άπειρες φορές έχω ονειρευτεί αυτή την μέρα
Αλλά χεζομαι να παραιτηθώ
γλίτωσα και θέλω να τους στείλω σαμπάνια από ευγνωμοσύνη, αλήθεια
ευχαριστώ