!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με σταματησαν οι μπατσοι
Re: Με σταματησαν οι μπατσοι
Εγώ κυκλοφορουσα με ληγμένη βεβαίωση
Στάθηκα τυχερή γιατί δυο φορές έπεσα σε περιπολικο δίπλα παρκαρα τη μια, την άλλη έξω από την αστυνομία Ερμου με Αριστοτέλους
Πωω
Μετά προσεξα κατά λάθος ότι πανω δεξιά είχε ημερομηνία
Στάθηκα τυχερή γιατί δυο φορές έπεσα σε περιπολικο δίπλα παρκαρα τη μια, την άλλη έξω από την αστυνομία Ερμου με Αριστοτέλους
Πωω
Μετά προσεξα κατά λάθος ότι πανω δεξιά είχε ημερομηνία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 20 Δεκ 2020, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παντα στελνω μνμ αλλα 1 στις 3 δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.Κινουμαι απο τον δημο που διαμενω στον διπλανο σε αποσταση 5km απο το κατοικια μου για να βλεπω τον δικο μου.Δηλωνω 2 για προμηθειες ΣΜ αλλα και την ανοιξη και τωρα ποτε δεν με σταματησαν και περναω 1-2 κεντρικα σημεια.Μονο 1-2 φορες ειχα δει μπλοκο αλλα δεν ξερω για ποιο λογο υπηρχε.Δεν με σταματησαν και ολα καλα.
Είμαι μετρίως, μέτρια και πάντα μετρημένη
Εχει να κανει σε ποιον πεφτεις και στο ποσο νορμαλ ''φαινεσαι''Χαοτικός έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:14 Εγώ πέρασα με κόκκινο με το μηχανάκι. Με σταμάτησαν Διάδες. Είχα το έντυπο μετακίνησης μια χαρά. Με ρώτησαν αν πηγαίνω στη δουλειά τώρα. τους είπα ναι και με ρώτησαν αν έχω αργήσει. Τους είπα όχι και μου είπαν τότε γιατί περνάω με κόκκινο;
Τελικά με άφησαν κι έφυγα. κι εδώ θέλω να σχολιάσω το ρόλο που παίζει το παρουσιαστικό ενός ανθρώπου. Είμαι πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος και πάντα δεν με γράφουν. Εννοείται ότι δεν είναι η μοναδική φορά που περνάω κόκκινο και φυσικά δεν είναι λίγες οι φορές.
Αυτό ήταν απλά μια πληροφορία για να πήζετε με τις ανισότητες. Εσάς σας κόβουν πρόστιμα. Εμένα τους γοητεύει η αύρα μου.
Πόσο κοινοί θνητοί είστε μωρέ μαλάκες!![]()
ειμαι πριν μερικα χρονια στην πολη του ΟΠ . κατα τις 2 το βραδυ στον μωλο με εναν φιλο ( εχουμε πιει απο 6-7-8 ποτα ) φευγοντας με το αμαξι εχουμε μπροστα ενα περιπολικο μας παει καροτσακι με κανα 20χλμ . Σε καποια στιγμη λεω στον φιλο θα τον περάσω ... οχι μου λεει απαγορευεται ( ειχε κολωνακια στη μεση ) θα μας σταματησουν . τους περναω
-
Αξιολογητής
Πλέον έχουν χαλαρώσει οι μπάτσοι.Έχουν βαρεθεί και οι ίδιοι τους ελέγχους.Εβλεπα στην τηλεόραση στιγμιότυπα από το Σύνταγμα,οι αστυνομικοί απλές συστάσεις έκαναν.
Όλο αυτό ξεκίνησε από το tour του Κούλη και της κομψής στην Πάρνηθα και δημιούργησε άλλοθι.
Όλο αυτό ξεκίνησε από το tour του Κούλη και της κομψής στην Πάρνηθα και δημιούργησε άλλοθι.
Έχω το χαρτί του λαχαναγοριτη και δε με αγγίζει τπτ. Ελευθέρας 7/24
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- EKPLIKTIKOS
Κοίτα η αλήθεια είναι οτι όταν ήμουν πιτσιρικάς με φτιαγμένο μηχανάκι με σταματαγαν κάθε δεύτερη μέρα αλλα πλέον δε με σταματάνε ποτέ. Εννοείται οδηγώ μηχανή επομένως εξορισμού πάω σα μαλακας. Σούζες, παντιλικια, επικίνδυνοι ελιγμοί κ γενικά είμαι αυτό που λένε μαλακας. Αλλα έχεις δίκιο για την ανισότητα, επειδή καβαλάω το βαυαρικο θηρίο, παντα κρανος κ εξοπλισμος, δεν ασχολούνται καν μαζι μου στα μπλόκα. Σταματανε τους μαλακες με τα παπάκια χωρίς κράνος κ τους καγκουρες με τα XT.Χαοτικός έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:14 Εγώ πέρασα με κόκκινο με το μηχανάκι. Με σταμάτησαν Διάδες. Είχα το έντυπο μετακίνησης μια χαρά. Με ρώτησαν αν πηγαίνω στη δουλειά τώρα. τους είπα ναι και με ρώτησαν αν έχω αργήσει. Τους είπα όχι και μου είπαν τότε γιατί περνάω με κόκκινο;
Τελικά με άφησαν κι έφυγα. κι εδώ θέλω να σχολιάσω το ρόλο που παίζει το παρουσιαστικό ενός ανθρώπου. Είμαι πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος και πάντα δεν με γράφουν. Εννοείται ότι δεν είναι η μοναδική φορά που περνάω κόκκινο και φυσικά δεν είναι λίγες οι φορές.
Αυτό ήταν απλά μια πληροφορία για να πήζετε με τις ανισότητες. Εσάς σας κόβουν πρόστιμα. Εμένα τους γοητεύει η αύρα μου.
κλασικοί ελλεϊνες καραγκιόζηδες μηχανάκηδες, χαίρονται κιόλας που τα λένεEKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:37Κοίτα η αλήθεια είναι οτι όταν ήμουν πιτσιρικάς με φτιαγμένο μηχανάκι με σταματαγαν κάθε δεύτερη μέρα αλλα πλέον δε με σταματάνε ποτέ. Εννοείται οδηγώ μηχανή επομένως εξορισμού πάω σα μαλακας. Σούζες, παντιλικια, επικίνδυνοι ελιγμοί κ γενικά είμαι αυτό που λένε μαλακας.Χαοτικός έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:14 Εγώ πέρασα με κόκκινο με το μηχανάκι. Με σταμάτησαν Διάδες. Είχα το έντυπο μετακίνησης μια χαρά. Με ρώτησαν αν πηγαίνω στη δουλειά τώρα. τους είπα ναι και με ρώτησαν αν έχω αργήσει. Τους είπα όχι και μου είπαν τότε γιατί περνάω με κόκκινο;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Για εφ άπαξ μετακίνηση στον τόπο κατοικίας δεν αρκεί το Ε1 (αν και κάποιοι ίσως το δεχτούν) κανονικά χρειάζεται βεβαίωση κατοικίας ειδικής χρήσης που βγάζεις με κωδικούς taxis.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Αυτά που λέτε εσείς δεν είναι τίποτα.
Με έχουν δει τέσσερις (4) φορές χωρίς μάσκα περασμένη στο πρόσωπο (ούτε καν πηγούνι,τίποτα απολύτως) και απλά με κοίταξαν λίγα παραπάνω δευτερόλεπτα.
Εγώ φυσικά δεν τους κοίταξα στα μάτια,αλλά ένιωθα σκανάρισμα κανονικό καθώς πέρναγα από δίπλα.
Τις τρεις φορές αυτά,γιατί την τέταρτη,ούτε καν που μου έριξαν βλέμμα
Με έχουν δει τέσσερις (4) φορές χωρίς μάσκα περασμένη στο πρόσωπο (ούτε καν πηγούνι,τίποτα απολύτως) και απλά με κοίταξαν λίγα παραπάνω δευτερόλεπτα.
Εγώ φυσικά δεν τους κοίταξα στα μάτια,αλλά ένιωθα σκανάρισμα κανονικό καθώς πέρναγα από δίπλα.
Τις τρεις φορές αυτά,γιατί την τέταρτη,ούτε καν που μου έριξαν βλέμμα
- EKPLIKTIKOS
Εννοείται, η σουζα είναι από τις μικρές απολαύσεις της ζωής. Από τη μια με μηχανή γλιτώνεις χρονο απο το μποτιλιάρισμα που τρώτε οι υπόλοιποι, από την αλλη κερδίζεις κ χρόνο για καγκουριες, win-win φαση.μινιον έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:43
κλασικοί ελλεϊνες καραγκιόζηδες μηχανάκηδες, χαίρονται κιόλας που τα λένε![]()
EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:37 Εσάς σας κόβουν πρόστιμα. Εμένα τους γοητεύει η αύρα μου.
(οι Δίας δεν κόβουν κλήσεις, άλλη η δουλειά τους)
the end
- EKPLIKTIKOS
Δεν το είπα εγώ αυτό, εμενα δεν τους γοητεύει η αύρα μου αλλα η μπέμπα να ουμεΠάνας έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:51EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:37 Εσάς σας κόβουν πρόστιμα. Εμένα τους γοητεύει η αύρα μου.
Δεν είδες τους Διάδες, έκανες την μλκία και τώρα θες να βγεις και από πάνω, πες ρε ότι σε λυπήθηκαν.
Εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ στα σιτηρά βουνά της Ρούμελης όπου πίνω τα ποτά μου αυτή την στιγμή με τους κολλητούς μου δεν έχω τέτοια προβλήματα !!!

Στ' αρχίδια μας.
- EKPLIKTIKOS
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Δεκ 2020, 22:54 Εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ στα σιτηρά βουνά της Ρούμελης όπου πίνω τα ποτά μου αυτή την στιγμή με τους κολλητούς μου δεν έχω τέτοια προβλήματα !!!![]()
![]()
Μια γκομενα να βρεις κιόλας εκει σε κανα γειτονικό χωριό μη σε πάρει γραμμή η δικιά σου κ έγινες, ζεις το όνειρο, τυπε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από waldorf
-
- 59 Απαντήσεις